Обмислят ново затягане на мерките. Кунчев оптимист: Може да последваме Великобритания

По-големите ученици в София минават на ротационен принцип. В даден момент може да говорим за отмяна на мерките, както направи Великобритания, но засега е рано

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Interesna-snimka-na-vlastta-podpali-mrezhata-1196586 Любимците на ковидарите - нарушаващи собствените си заповеди. На закрито. Без маски. Никаква дистанция. Абе, още ли им вярвате, че има някакъв опасен вирус

Последни напъни преди да признаят, че филмът свърши.

Шаманите на Радев и Мангъров изпълзяха да бранят червената крепост. Ей, с глупавите си бъртвежи, лъжи и манипулации докарахте 33000 починали и нямате срам! Боклуци нещастни ще бъдете съдени един ден - ГОРЕ, от там мърдане НЯМА! Мунчоландия изнася ток, а цената за бизнеса е ЧЕТВОРНА. Ако бяхме нормална държава Мунчо щеше да е обесен на круша до София.!

В ПРИЯТЕЛСКИЯ КРЪГ НА СИНА МИ(20-ГОД.),ЕДИНСТВЕНОТО МОМЧЕ(23-ГОД.),ПРЕКАРАЛ-ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКО(СЕДМИЦА НА ЛЕГЛО,С МНОГО ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА)...Е И ЕДИНСТВЕНИЯТ-РЕАЛНО ДВОЙНО ИНЖЕКТИРАН!!!!!!!!! ВСИЧКИ ДРУГИ(НЕИНЖЕКТИРАНИ,ИЛИ-НАУЖКИМ),ГО ПРЕКАРАХА:БЕЗСИМПТОМНО,С ЕДНО-ДВУДНЕВНО-ЛЕКО НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ! ВАКСИНИРАНОТО МОМЧЕ,СЕГА ИМА-ТЕЖКА АЛЕРГИЯ,КАКВАТО НЕ Е ИМАЛ-НИКОГА ПРЕДИ!!! МЛАДЕЖИТЕ СА-СОЦИАЛНИ,ПИША ЗА МНОГО ГОЛЯМ КРЪГ...МОЖЕ БИ-ПОВЕЧЕ ОТ СТО!!! ДА ИНЖЕКТИРАШ-МЛАДЕЖИ,С ТИЯ-ШАМАНСКИ ОТВАРИ,СРЕЩУ НЕЩО С-НУЛЕВ РИСК ЗА ТЯХ,Е:ИЗРАЩЕНИЕ,ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,....И ЕДИНСТВЕНОТО НАКАЗАНИЕ,ТРЯБВА ДА Е-СМЪРТНИ ПРИСЪДИ! ТРИБУНАЛ И ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ ЗА-САТАНИТЕ!!!

.. аз пък имах млади приятели, които вече ги мяма, защото дебили, като вас ги плашеха с ваксините! Искам да идеш в интензивното и да видиш умиращи, които осъзнават, че си отиват и молят за ваксина, защото разбират, че са сбъркали! Нещастници, които имат късметът да го минат леко и плямпате глупости! Мунчовци, на съвестта на Фърчолан и на вас ще тежат 35 000 жертви!

Интензивното е друга бира. Там докторите много помагат за високата леталност.

Нещо версията с жълти конци съшита. И как по-точно тези леко изкаралите от разказа разбраха, че са с ковид. Питам за един писател антиваксър, че работи по темите.

Любчо, ти пак ли висиш на лаптопа, да не забравиш хапчетата.

Кукунчев, Борката отменя нацификата в Англия, сигурно не знаеш защото си бавен и не са ти го спуснали.

Циркаджия- с 20% ваксинирани.

ТОВА КОЕТО КАЗВА:Д-Р КЕХАЙОВ: “И СЕГА НЕВРОЛОГИИТЕ СА ПЪЛНИ С ХОРА С ИНСУЛТ,СЛЕДСТЕИЕ НА-ВАКСИНАЦИЯТА,КОЛЕГИТЕ ГИ Е СТРАХ,НЕ ВПИСВАТ-ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТ-ВАКСИНАЦИЯТА”...ГО ВИДЯХ ЛИЧНО-ДВА ОЪТИ!!!!!! ДВАМА ДУШИ-ПОЧИНАХА НА:ПЪРВИ,ТРЕТИ ДЕН,СЛЕД-“ДОБРОВОЛНО”ИНЖЕКТИРАНЕ С-ОТВАРА....СРЕЩУ НЕВИННА ХРЕМА ТРОМБОЗА-ИНСУЛТ,ТРОМБОЗА-ИНФАРКТ!!! НЯМАХА НИКАКВИ:ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ОПЛАКВАНИЯ-ПРЕДИ ИНЖЕКЦИЯТА!!!! НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАПОЧНЕ,ДА: АРЕСТУВА,СЪДИ,КОНФИСКУВА-ПЛАНДЕМИЧНИ ОБОРОТИ,ОСЪДИ НА-СМЪРТ,ИЗРОДИТЕ? ТРИБУНАЛ И ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ,ЗА-ГНУСНИТЕ АДОВИ ИЗЧАДИЯ!!!

ОЩЕ ЕДИН:”НЕОБРАЗОВАН”..”.ГАННЮ”,”ПЛОСКОЗЕМЕЦ”-НЕВЯРВАЩ В-“НАУКАТА ИМ”,А В ТОВА КОЕТО Е:УЧИЛ,ВИЖДА В ПРАКТИКАТА СИ! Д-Р КЕХАЙОВ..НО ТАКИВА КАТО НЕГО,НЯМАТ-ДЕНОНОЩЕН ДОСТЪП ЗА-ОБЛЪЧВАНЕ,ПРИ-МИСИРКИТЕ!!! Сега какво стана? Истината постепенно си проправи своят път. Въпросите са невероятно много и един от тях е: ще се извини ли някой поне от МЗ на доц. Мангъров и проф. Чорбанов, на мен не държа да ми се извиняват, за цялата помия, която се изля върху тях и продължава да ги залива яко. Моята житейска трагедия, е че казвам истини на които времето не е дошло и реализацията им е въпрос на по-далечно бъдеще: предсказах акумулиращата токсичност на тези прототипи на ваксини и това вече е неоспорим факт /само генерализираната миалгия от 5% след първата доза вече е около 65% след 3-тата доза, а това е невинна странична реакция, и не ми се мисли за малигненените странични реакции на ваксинационните прототипи/, предвидих преди още над 5 месеца и насилието срещу лекари във връзка с тези напълно нелепи ваксинации и това стана, уви...сега ще направя още една прогноза, може би една от последните ми, защото не желая да влизам в конфликти нито с колеги, нито с приятели във връзка с действието на даден лекарствен пордукт: с падането на очевидно неефективните за разпространението на пандемията насилствено наложени ограничителни мерки плюс появата на смъртни случаи вследствие ваксинацията на неосведомени хора ще доведе до ескалация на насилието срещу лекари не само у нас! Вероятен срок за реализацията на тази прогноза 12-18 месеца. И докато шефът на Пфайзер България ходи с платена от фирмата му охрана, обикновеният лекар не може да си позволи този лукс.... и ще стане жертва на отмъщение от пострадалите пациенти. И сега неврологиите са пълни с инсулти, получени след ваксинацията с тези прототипи, но колегите ги е страх и си мълчат. Естествено починалите пациенти не се пишат починали от ваксинацията и затова официално няма у нас данни за този вид смъртност, но ако се направи проучване колко от починалите имат поне една ваксинация истината ще стане крещящо ясна за всички.

С КОИ-“ВАКСИНИ”,ДА СЕ ИНЖЕКТИРАМЕ,БЕ ИЗРОД? С ТИЯ СЪЩИТЕ:НЕЕФЕКТИВНИ,ОПАСНИ,ПРЕДИЗВИКВАЩИ-СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ И СМЪРТ!!! ЕДИНСТВЕНИТЕ:ТЕЖКО БОЛЕДУВАЛИ,СМЪРТ(ЕДИН ЧОВЕК),КОИТО ПОЗНАВАМ,БЯХА-“ВАКСИНИРАНИ”!!! ВСИЧКИ:НЕИНЖЕКТИРАНИ,ИЛИ-“ВАКСИНИРАНИ,ЗАРАДИ-ФАШИФИКАТ”,ОТ: БЕЗСИМПТОМНО,ДО ЛЕКО ДВУ-ТРИДНЕВНО НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ!!! ТРИБУНАЛ И ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ ЗА-ИЗЧАДИЯТА!!!

Бе ти както не искаш, недей се ваксинира. Какво ревеш не мога да разбера. От всичките ми познати няма такива с усложнения след ваксина - вече 30% от българите са ваксинирани и над 50% от света. Вече трябваше да има вълна от починали, вследствие ваксините, ама такава няма. Другото е хейтене и невежество...

Я виж ти, Кунчев! Ама той бил жив! Антиваксърските дето обещаха да се ваксинират като го видят жив, ваксинираха ли се? Май не, щото не си държат на обещанията и предсказанията им са боклук.

Вчера питах дали някой чете и обръща внимание на коментарите в дира - засега без отговор, или дира си събира аудитория?

Жалко, от толкова ударна и масова имунизация в Англия не успяха да си изработят естествен имунитет. Чак сега Омикрона ще им помогне да ни настигнат в това отношение.

Ака ми се

ТРИБУНАЛ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! СМЪРТНИ ПРИСЪДИ,НИЩО-ПО-МАЛКО! СКОРО,НЯМА КЪДЕ ,ДА СЕ СКРИЯТ!!!

https://www.facebook.com/spaniel.afd/videos/371815691295714/

Малко математика за журналисти: Според сайта- https://www.worldometers.info/coronavirus/country/bulgaria/ , към 15 ноември общия брой на болните в България е 658879 души. Към вчеръпна дата общия брой на болните в България е 851945 души. Т.е за периода 15 ноември до 19 януари (повче от 2 месеца) болните са 171734 души. В същото време обаче България рапортува общо активни болни в размер на 179301 души. Т.е. за период от два месеца ние не сме излекували нито един човек! Нито един човек не е умрял! Даже продължаваме да лекуваме хора от преди това (около 8000). Интересно е да погледнем тези цифри и на 14 дневна база (това е периода след който държавата те счита за излекуван). Ако разделим болните към вчерашна дата на 14 се получава че всвеки ден сме имали 12807 души (никога не сме достигали дори половината на тази сума като извадим от болните излекуваните). Имайте предвид че на тези цифри се взимат решения. Променят се съдби. По тази цифра седим и в тъмно червената зона в ЕС. Мисля че МЗ са длъжни да обяснят тези огромни разлики и ако са резултат на грешка да се поправят. Сайта който съм посочил по- горе използва изцяло данните от https://coronavirus.bg/bg/ видно на страницата за България.

По-добре да кажат кои институции кой ги натиска да правят това. Например: в здравното министерство имаме писмо-нареждане от ЕС - изброявате се хора.... Друг е въпросът защо и как да се съобразяваме с тези нареждания

Данните са подобни и в Сърбия, и Македония, и Русия, явно ЕС и там са пратили писмо...

Да обясни как СЗО каза да се премахнат сертификатите? Какво пазят, като сега при 4-та доза в Израел имат 6-7 пъти повече заразени от преди щама О'Макрон? С за 24 часа 71593 заразени!

Кирчо скама какво ще каже по въпроса? И ще сертифицира ли българите или не?

Само можем да дишаме праха на Великобритания. Не само по отношение на ковид, а и за почти всичко друго.

по това как защитават банди педофили-изнасилвачи, които карат малолетните деца да проституират години наред или по това как лондон е столицата на изнасилваният и намушкванията с нож? или по това, как там ако си направиш шега с някой джендър или просто кажеш, че жените не са мъже, ще те прибере милицията и ще те съдят?

Над 13.000 ще са днес. Лека полека към локдауна :)

България се прочиства от вас.

Абе който го е страх да се крие и маскира, останалите 6 милона човека да си живеен нормално? Като токова много искат държавата да дава пари за ваксини, да ги даваме за да ни оставят на мира, ама просто ще ги хвърляме и това е.

Е! неможе така, как така да живеете нормално? мафията на белите убийци заедно с господарите им от фармамафията кво ше праят, знаете ли колко колпераций, мезонети и вили имат за довършване

вие верно ли вярвате, че в парламента, в министерствата… някой носи маска, когато на близо няма журналисти и камери :) Или че ваксинираните са наистина ваксинирани? Поне по-голямата част. /подсказка: всичко, що е янсен все е виртуална ваксина/

да я слесдвате, първо осигурете достоен живот на съгражданите си. И не е лошо да попрочетете някоя и друга останала ви случайно книга...

Представете си вирус толкова смъртоносен и заразен че в момента на риск от изгубване политическа власт изчезна! :)

Да не дразня, ама сами сте си виновни :) Днес ще има нов рекорд заразени, което ще е повод за утрешното затягане. Нищо особено - както предния път. Само че сега ще е със строг полицейски надзор. Но…. Свиквайте. Вече ще е така. Ново затягане - втората половина на Февруари. Бъдете готови :)

Трябва повече да спазваме правата на гражданите и да се грижим за психическото им здраве,особено след 2 години противоепидемични мерки.

Спазвайте ги. Правилата ги мислим ние, за да ги спазвате вие

Наистина, много сериозно, толкова много заразени с хрема!

Ех другари, молете се смъртността при омикрон ли е волтрон ли е да не е около 5% от официално потвърдените, тъй като, ако е същата, след 10 дни когато има по 500 на ден, вие първи ще уревете света, докато тъпаците ваксърски идиоти от други страни вече забпавят за грипчето.

Кире, Киреееее…. Защо бе Кирееее? На кой ни оставяш Кирееее?

Трайте си. Поне до 15.02.2022. Ще видите вие… не, че не свикнахте вече де.

Цъкайте минуси. Ама обещавате ли като ви онодят на 15-ти да ги смените с плюсове? Щото на вас майтап ви се струва, че ви горвят изненада :)

На 15.02 ще съм махмурлия от Трифон Зарезан

То че ще последваме англия е ясно, но не преди да достигнем тяхното ниво на имунизация. В противен случай няма да е справедливо. Аз си сложих дори и бустер и то между първите, а други не са ги наболи дори един път не е справедливо да отменят сертификатите така.

Никой няма да пследвате. Планът вече е задействан. Сега ще сте с намордници “където има струпване на хора”, ще ви “обучават” децата “онлайн”…. Тъй де. Всичко по реда си. 15.02.2022 иде. Свиквайте. Вече ще сте така.

Щерев, Щерееев, преебал си се и това е! Сега и да ревеш - все тая. Отзадзе ти е вече и връщане няма. Честито!

Кирето си затяга примката.... Май ще си ходи с бой.

Имам усещането че ще е най бързият премиер в най новата ни история.

Ами сам си го търси :) Не, че който и да е друг става де. Просто си нямате никаква идея за какви игри става въпрос… Всички скандали и противоречия са само за пред вас. Иначе всеки е дружка с всеки в парламента. Интереса клати феса, нали знаете?

Някви дето си нямат идея от нещата ми лепнали минуси :) Мда. Вярвайте на журналистите, и на това кой депутат на кой друг прави сечено…. ВСИЧКО е само за пред вас :) карат се, плюят се един друг - и после ядат и пият заедно. Не ви карам да ми вярвате - всеки сам решава в какво да вярва. Някои вярват в богове, други - в дядо коледа. А аз - само в това, което виждам с очите си :) Бедна ви е фантазията за какво става въпрос, драги ми “обикновени” хора. Знаете ли как ви наричат повечето колеги? “Овцете”, “стадото”, “раята”, “бедняците”…. Да не изреждам всичко :)

Висок процент ваксинация Ниска смъртност Отпадат маските Всички могат да се върнат на работните си места Благодарение на ваксините А вие сте Ковид гетото на Европа

Путкин излезе ваксър…

Кунчея като му видя квадратното лице и деня ми се разваля…

Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани: установява се, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса, както и за в бъдеще срещу ВСИЧКИ ДРУГИ ВИРУСИ!--> link--> https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachmentdata/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf?fbclid=IwAR3hLvgE6xFm9jDO-9dgfrleuSXEsfSVesKF47P8-LhGFXfDAv2ogMODqY

дано доживеете да видите пандемията от буустнати.

Великобритания има 85 % с по две дози И 65% с по три Заразени 100 000 на ден, умрели под 300 на ден Или 0.3% смъртност благодарение на ваксините Ние сме първенци по умрели и все още не с е стигнали дъното

България 6.5 милиона Всичко у нас е 10 пъти по-зле от Англия Благодарение на дебилите които вЕрват на диванният гуру от Учиндол, ваксинираният-антиваксър Копейкин и Мангъра който е специалист по вътрешни болести Ковид гето на Европа сме заради дебилите

НЕ САМО UK,ЧЕХИЯ СЪЩО ОТ ВЧЕРА Е БЕЗ СЕРТИФИКАТИ - ЗАПОВЕДТА Е ОТ ЧЕХСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ !! ХА ДА ВИДИМ "ЛЮБИМИЯ" НИ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ КОЛКО ОБИЧА НАРОДА СИ ?!!

Не работа на президента да издава заповеди Тва дебилите сте по-зле и от хлебарките :)

Аргументите на Великобритания: ваксините не предпазват от Омикрон, никой не слага под карантина хора заради грип... Кунчев пак не е чел изказването на Борис Джонсън :)))

Борката каза благодарение на ваксините може да се върнем към нормален живот

Напротив, каза, че ваксините не действат! Ти лъжеш!

Великобритания махна мерките, защото е на 93% ваксинирана. Къде сте се наредили и вие на опашката не знам.

МИ не е вярно, аргументите на Борис Джоунс са тези, които съм написал!

И всички се връщат на работа Омикрон а е заразен Ама болните са малко Благодарение на ваксините Англия първа в света се връща към нормалното

СЛЕД ПЪРВИ ФЕВРУАРИ ПОЧВАМ ДА КЪЛНА ФАКСАНИ ….. ПЛАЧЕ МИ СЕ БРАТЯ ФАКСИНАТОРИ, АМА БЕЗ БУСТЕР НЕ МОЖЕ ТРЪБА ЗА ВАС ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО

както е видно, тръбата и урните са за нефаксаните.

По-добре недей, почти винаги всичко се връща. Те сами доброволно и с мерак са си внесли чужд генетичен код в стотина милиарда клетки, например Янсен 50 млрд. Сами са се прее.... прецакали и самопрокълнали това не се лекува, можем само да ги съжаляваме.

Оставете децата там където им е мястото в уичилище. Като затворите училищата, да не би да ги вържете вкъщи?!?! Трета година ги правите на маймуни.

Трета??!?!

Ваксинирайте се и никой няма да ви закача децата. Децата са жертва на егоистичните си родители.

Правителството има почти неизпълнимата задача да излъжи нефаксинираните да си сложат 2 дози ГМОфаксина, но едновременно с това да изплаши и принуди вече напълно ГМОфаксинираните да се ГМОбустеризират. А употребата на експериментални ГМОфаксини, които са незащитаващи от заразяване и предаване на вируса (leak) е неоправдано и сравнимо с престъпленията срещу човечеството на д-р Менгеле и за тях давност или смегчаващи вината обстоятелства няма. Нюрбергския кодекс не е отменян, затова яките вече започват да им стягат.

На този мисля да му наложа ограничения в една отна от коленните ставаме, като му прекърша предна кръста или задна кръстна връзка. Не зпря да говори през последните две години това изчадие на медицината.

Да те затегнат манафите. Веднага махайте сертификати, маски, каски и темподобни простотии. Прекратявате тестването и пандемията рязко свършва. Който го е страх от неква настинка да се покрие в някой бункер с три маски и 6 бустера и да не се показва. Останалите нормални хора да си живеят живота. Сега сдуханите ваксъри с душичици на мишки може да цъкат минусчета на воля

Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани: установява се, че ваксината пречи на способността на организма да произвежда антитела след инфекция не само срещу шиповия протеин, но и срещу други части на вируса, както и за в бъдеще срещу ВСИЧКИ ДРУГИ ВИРУСИ!

И един мармот завива станиола в шоколад! Тия неща във фейсбука ли ги прочете?

Се премахват ВСИЧКИ ограничения А у нас ще си останем Ковид гето

Човекът ви разправя че ще се махат мерките, а вие лаете и лига ви тече! Кучета бесни!

Кунчев работи Глашатай по черните въпроси и мерските управленски методи от мнооого години. Малко го помнят, как преди 20-ет години се разнасяше по телевизиите и вестниците да разказва за броя на заразените от ехинококоза /кучешка тения/ тогава. Угодно неговите изявления се ползваха от властта тогава да трепе бездомните кучета и да им ползват кожиците за търговия.

Клошар кучкар?

Такива като него клошари не стават. Властодръжците си го хранят обилно.

Е са на кой ще си пробутвам чайчето с гъбки Псилоцибинки? Май само Славуцка ще ми е клиент :(

ваксите не работят съвсем и зелевия ви сертификат също

И мозъка ти също :)

Въх, са за какво ще се борим кат махнат мерките? Въй, въй, въй, жива да не бях :(

Защо ли е така според вас?

А тебе как те наричат, миличък :)

Марш на работа веднага!!

Защото са проницателни и откровени хора!

Яжте, пийте, не ходете да спортувате, че ще се заразите с ковид. И да знаете, като си сложите една ваксина, ще сте здрави. Тя и затлъстяването лекува. Питайте Кунчев, как леко го изкара.

А колко спортисти измряха, а?

Колко?

484 Athlete Cardiac Arrests, Serious Issues, 282 Dead, After COVID Shot https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

Айде пак мъдри решения - намаляване на работната площ на заведенията? Т.е. един ресторант от 100 кв.м. го правим 50 кв.м. и така като се сгъчкват по на гъсто хората намаляваме риска? Това вече веднъж го пробваха с големите магазини, и там се чудеха как да си пренареждат рафтовете. Страшни глупости са това. Намаляването на капацитета (т.е. на хората, които могат да са вътре) има смисъл, но на площта? Парковете и планините ще затваряте ли пак?