17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е адекватно решение последният транспорт да е в 22ч. Направете ги просто през по голям интервал от време, но да могат хората да се приберат по домовете след като са приключват работа в по късен!

Моля,пояснете какво означават лепенките върху табелките за сл. паркиране В ЗОНИТЕ ?

А какво да правят тези, на които работното време не им позволява да се вместят в този график до 22,00 часа, но за сметка на това живеят на такова разстояние от домовете си, че ако са извън столицата ще трябва да ползват междуградски транспорт?!

аре самоковската проста ... училка по руски да вземе да помисли за нещо по-актуално и нужно, например за почистването на снега от централните улици и пътни артерии на гтрада например! за какво плащам данъци? за ремонти на ремонтите, гафове след гафове и сега да спрат траспрота на тия дето работят до късно? аре у самокоф с 200!

Че сутринта в 8 часа бяха почистени. Ти ако смяташ село Долно нанагорнище за центъра на София.

за основен начин за мислене на управниците и е прав! "Почистени" са улиците от сняг но не от лапащи паричките за това фирми, а от природата, защото температурите скочиха над нулата и от транспорта, който не само размачква, но и стопи лекия снежец по улици и пътища!

ама вЕрно? Лозенец - долната част към канала, както и в центъра отвъд канала - не беше посчитено!

В ЕСТОНИЯ НИ СТРУВА КОЛКОТО ЗАПЛАТИТЕ НА ВСИЧКИ РАБОТНИЦИ В ТРАНСПОРТА ЗА 2 МЕСЕЦА !! АМА ТОЗИ СИ СТАНА ГОЛЯМ ПАРАЗИТ !!!

струва "по-малко" от пачките в шкафчето на Бочко!

Чудесно! Ние също няма да си купуваме карти за транспорта и ще пътуваме гратис, след като не може да разчитаме на него!

Ами направо да го спре самоковската патка.

Така е, който се вози на служебна кола и е на държавната ясла, не му трябва общ. транспорт. Може да си стои даже у дома, да не ходи на работа, да си брои пачките и кюлчетата от нощните шкафчета и да излиза само, когато отива да го покажат по телевията,,,

Всичко да си ходи на село! 2.2 милиона селяни да се връщат по родните си места немедленно!

Да си намалят в общината заплатите и режийните с 20%, все пак при това затваряне на хората в домовете имат поне с 1/3 по-малко работа.

Какво да намалят, в зелената зона сме, до голяма болница. Направо са озверели от Градската мобилност. Няма ден, в който да не закопчаят поне 5 коли и още няколко вдигат. Разхождат се едни яки момчета с вид на мутри и само "респектират" хорицата. А никой не е там за кеф.

Учительницата с нови и нови висоти. Режи, МА, режи - да ти преседне дано

Поп Кръстю разбира се не е застрелян — умира от най-обикновена туберколоза. Стефан Стамболов разбира се не е застрелян — варварски е заклан с брадва. Спас Турчев разбира се не е застрелян — живее 23 години след зверското убийство на патрона си. Иначе е вярно.

Значи, Предателя Б.Борисов взима ЗАПЛАТА. Взима и ПОДКУПИ от мошеници, които му плащат са да стават данъчни, Митничари и полицаи. И тия данъчни също взимат ЗАПЛАТИ. А в същото време, Борисов ти казва че ти ще стоиш ГЛАДЕН и без работа.. И дори щял да праща данъчни и полицаи да те глобяват и ограбват.. както Стефан Стамболов пращаше Спас Турчев да краде... Тия- Стефан Стамболов, Спас Турчиев и поп Кръстьо ги застреляха... Борисов- още не са.

Да си станал Бойко Борисов, бре! Или поне да не беше гласувал за него!

Да си учил занаят а не да си ставал сервитьор. Щото предприятията продължават да си работят.