Областният на Ловеч Георги Терзийски поема АПИ

Предстои правителството да гласува освобождаването му от поста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

???????????????????????????????? По голяма и по дълга чуденка не мога да напиша. Ама то няма връзка , абе няма ама е истина. Като вица за наше село има академик, а в наше село кмета напъна бика и му изправи рогата. А стига бе ,няма връзка с обсъжданото , абе няма връзка ама е истина. Така и с назначението на последния велик кадар на ГЕРБ , абе велик велик колко да е велик , до следващия и така не до края на света , а до Т2- за несведущите -терминал 2 на софийското летище.

Май няма инженери, които да се жертват за благото на ГЕРБ. Нищо де, докато има послушни възпитаници на УНСС и РУ - всичко ще бъде наред, ще се разменят постовете отвреме-навреме и стадото ще е щастливо, че ББ пак оправи нещата.

:Поредният бушон. Като изгори тук ще го преместят на друга позиция.

Кааааааоолин-Ка, Калииииинка, Калииинка моя!!!!!

дде висши образования ли има тази калинка? инженера не можа да издържи. този юрист и икономист ще бъде ли "златна" кокошка за банскялийския тиквун?

Ако бях този на снимката и прочета коментарите нямаше да ми стане приятно. Как не излезе едно мнение на подкрепа или поне да го поздрави и пожелае успех. Всичко това води до извода, че хората са толкова обезверени, не им пука или не очакват нищо позитивно да се случи за напред. Все пак извадката е малка /30 мнения/, но при успеваемост от 100%, може с голяма вероятност да се заключи горното. Не са добре нещата...

и как този чиновник ще е полезен на АПИ? Значи след като професионалния опит и биография нямат никакво значение предсатвете си какви сделки стоят зад всяко едно назначение....

Браво на Б.Б., като чета този цял живот е работил по пътищата и мното ги разбира. Човек на мястото си, дялан самък. Само не виждам точките по гърба му. Защо ли ми идва на ум рефрена от една песен - Ех калинка, калинка, колинка мая....

Почвай да бягаш бързо бате. За твое добро е.Дано не ти е късно.

Има нещо гнило в Ловеч. Като почнем от Джуров, та през Ганчев и сега поредната калинка.

Момчето е завършило право в ТУ Русе ?! Типична мъжка калинка !!

Сети ли се Рангеле? Ловешката връзка. Не беизвестният Н. Нанков - екс областен управител на Ловеч, а сега зам.министър, преди това, неизвестно защо и как - министър. Стой си в Ловеч, преди да си изгърмял в АПИ. Все пак си предупреден. По-добре да си нещо в Ловеч, отколкото, по-късно, нищо в София. Избора си е твой, ако имаш право на избор.

Професионалният му път започва в Инспектората на Агенция по заетостта 1996 г. - 2002 г., после в Главна инспекция по труда започва от инспектор и стига до директор на Дирекция "Инспекция по труда"... Определено, още малко, разбира от пътища, тол системи и каквото се сетиш... Жорко ще гепи индиректно, демек - каквото му кажат и за когото трябва. Другарят Инж. Светослав Глосов пък гепеше директно - и за него, и за когото трябва...

mathur

Тоя пък Чукундур КОЙ е?????

път ще минава друже през Ловешко,магистрала ,правилните хора трябва да я усвоят

Чрез АПИ ще продължи да се ПАПИ

Юрист- заетост-проэсъюзи-призводство на метали... Може би и страхотен менталист-знае колко да даде, преди да му поискат... Блестящ кадър!!! Всичко друго но не и инж.

Терзийски, тая работа не е като оная работа човече. Знаеш ли, че преди да си почнал, вечи си изгърмял. Бягай бързо бате. Иначе си политически труп. Ще те запишат като поредния шеф на тази измислена структура.

Баш пък този едва ли ще ти отговори. Той човека е работил в бюрото по труда ти го караш да ти отговоря за свлачища, пътища и т.н. Как се казва мъжкия на калинката, някой знае ли?

Поредния послушен бушон !

Великата Свинетка дя не сте я оставили Безрабатна или трябва да отговаря за Своге с20 жертви

jikev@

И неговата не е лесна! НЕ Е гербер, но ако не слуша, да стане бушон на АПИ, няма и да е областен управител. Между чука и наковалнята е! Каквото и да избере - гърми!

Той не е такъв е оправдание за едни други хора, които взеха да стават доста популярни по демократичному.

Класическа политическа Калинка.

Още един глас в полза на БСП ! Народа не иска вече Лъжци и Боклуци !!!!

Грешка, Светослав Глосов няма абсолютно никаква вина за винетките. Търсете вината в тарикатите от А1 който коппрометираха началото, там чепете глави.

С всяко едно свое следващо действие, пожарникарят спечелва по един нов избирател за БСП!

Ей този най-после ще ми отговори: 1. Защо след като изсякоха МАСИВНАТА дървесина по пътя Лясковец-ЕЛЕНА (в участъка Миндя-Разпоповци) не последва ОЧАКВАНОТО разширение на пътното платно? 2. Кой ще носи отговорност за евентуална тргедия (ДА ПАЗИ ГОСПОД!) на СВЛАЧИЩЕТО до село ВЕЛКОВЦИ (по пътя ЕЛЕНА- БУЙНОВЦИ)? (Позволявам си да напомня, че пропаста там е "несравнима" с тази "при СВОГЕ")!

Поредния бушон дето и понятие си няма от това което отива да оглавява:(((((

Ти на мене, аз на тебе!

Юристи и икономисти вече са под път и над път и за това им дават АПИ.

е този човечец защо се навива за това проветриво място, след като си няма хабер от тази работа

Икономист, значи може да краде. Юрист, значи знае как да не го хванат. Гербер, значи ще се отчита на капо. Баш човек за длъжността.

Боже помогни! Тия герберасти наистина са изтрещели! Да назначиш за шеф на АПИ човек, който през целия си професионален път не е излизал от Инспекцията по труда?!? Това наистина е признак за липса на какъвто и да е кадрови потенциал в тая крадлива шайка! Нали ви е ясно, че тоя, вероятно не лош човечец, ще бъде една марионетка и мюре на пътно-строителните фирми на Делян Пеевски! През тази агенция, без обществени поръчки, се канят да превъртян над милиард и половина само за "Хемус"! Ха познайте от първия път колко ще е полезна "компетентността" на тоя трудов инспектор!!! Ама той боко въобще не се кани да краде с дилянчо!!!!

Много ми е интересно тоя какво разбира от пътища. По всичко изглежда, че е поредната Бокова калинка...

Наше момче.Разграбването продължава,а иначе корупция няма.

нямат кадри това е