Обискираха домовете на Хайнц-Кристиан Щрахе и Йохан Гуденус

Води се разследване за корупция: политици сложили свой човек в управата на верига казина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съветвам всички австрийци с такива наклонности да се заселят в булгаристан.Ще си живеят живота и ще трупат имоти необзпокоявани.

Колко пъти да казвам, че трябва да закрием цялата съдебна система и прокуратура и да наемем австриската и швейцарската. Всичко ще се върши дистанционно. Ще се окаже че със съшите бг закони прилагани от небългари ефективността ще скочи точно 101 пъти! Хващам бас!

Да пратят Гешев, да им каже че според герберските закони всичко е точно! Тук зам председател и 10 монистри си купуват имоти на половин цена в сграда на строител, по чиято инициатива е променен закон в негова полза, и всичко е точно

Не може да бъде, в демократичния капитализъм няма корупция, има само при комунизма.

Нищо Ново под Слънцето? (Библейски цитат)

Каква Австрия каква корупция нали само в България има бе братя малоумници

Умний брате, Корупция има навсякъде. Ама съдът осъжда. Може да не осъди всички прегрешили, ама осъжда по-голямата част. Тук корупцията си е нещо в реда на нещата. Съдът е зает да оправдава едрите риби и да съди дребните риби. Примери много: КТБ, Московски, Цецо с много си апартаменти...... Я виж премиерът наш. Откъде идва.

Всички русофили са от едив дол прасета - плещят пред народа лозунги за справедливост, расова чистота, имперски амбиции, а целта на селяндурите е да влязат във властта и да лапат. Нашия Волен - путинофила и той е същия боклук, а има идиоти които още му се връзват.

На фенчета на предателите от ГРОБ и СДС само русофили и комунисти им се привиждат, а не виждат те самоте какви престъпници са!

тъпи, крайно десните са си откровенни леви, на хранилка при путя! от льопен до сидеров!