17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е, че котиту е добре :D

Поредната застрахователна измама.

Има данъчни. Те не са знаели. Е понеже и ги обяви да я проверяват. Ти не проверяват пачки по къщите.Ама вече ги няма няма и кво да проверят. Отърва се от данъчната проверка. Поне откъде дошли там отишли. Аман от плеймейтки по богати от лекарите

Тонк ли си монк ли си пари се изкарват. Въпроса е дали е почтенно..защо са скрити и не са в банка. Утре като няма пари в здравеопазването щото не се декларират данъци ще мислиш пак.

Въпроса не е че са изкарани. Въпроса е как са изкарани и защо са по кутии за обувки като при Арабаджиеви Щом не ги вкарва в банка значи има нещо съмнително

Ама и такава ли имало?

tonk11

Много злоба и завист бре. Изкарайте ги и вие бе. Кой ви спира?

Едно нещо наречено "съвест" може би?

Горката! Изгоря й пенсионният фонд. Сега как ще изкара тези пари - да не е на 22.

За тия данъчни няма ли в тази държава???

да се позаинтересува от къде тази кака има тези суми и дали си е платила данъците за тях

амиии как няма да я боли главата, като знае колко свирки трябва да направи за толкова пари .... ще трябва да заработва и с 3те дупки едновременно за доста дълго време...

92 000 евро ей така си ги държим вкъщи? Хайде стига глупости.

Пуси е на мястото си. Пак ще изкара.

Толкова пари за тоя дето духа.

Тц, тоя път е обратното. Парите са ги взели от тоя дето духа. Ако изобщо е имало пари де...

Ключар. При обикновени брави лесно се отключва врата. Има хора, при някои роми без проблем отключват жилища. Не се шегувам, ама и младото и тя като баба ми у дома пари маце не държете. Банки, милички. Бабите неграмотни, простено им е, криели пари в печка, акъл толкова, внуци им запалили 20 000 на бг, а и на ход а също, но пари от тютюн и.. Простено ви е

Поредният злощастен ПиАр! Я да видим сега дали НАП ще се самосезира по инфомация от медиите - какви доходи е декларирала тази другарка, та отделно от поддържания лъскав имидж, да накупи вещи за близо половин милион лева?

да се хвали с парите си, а не вижда че се излага като кифла. Защо не си държи скъпоценностите в сейф - всяка банка има такава услуга.

не мога да спя, ама какво ще прави горката плеймейка - ами ще си изкара други 400 хиляди па и повече. Ама не разбрах точно какво работи - моделка ли е, проститутка ли е или и двете.

Тя не ги изкарва. Изкарват ги чичковците. Тя ги издухва и те и ги дават.

Време е да се легализират проституцията и отглеждането на марихуана. Първото, за да не оскърбяваме с мрачни догадки пострадали госпожици, второто, за да можем ние, злоезичните пенсионерки, да свием един джойнт и да не се тревожим за едни там 300-400 лева!

Винаги съм препроръчвала на колежките да дават разходки в задния двор. Добри пари носи. Моника дори се хвали.

Муха я ухапала Моника, щом държи в къщи четвърт милион. Повечето българи за целия си трудов живот не са изкарали толкова пари, а Монито си ги държи в къщи като джобни. Е не страдайте толкова, дано няма пари милото да си напомпа устните със силикон поне няколко месеца, та да заприлича на човек.

Тая хвали ли се? У нас ако влезнат крадци, ще излезнат на минус - толкова съм беден!

Голямо гълтане ша пада докато си върне ограбеното.

Голяма драма, няма що. Ще издуха загубата по норматив.

И сега какво? Ще трябва да свали цените май и да не отказва "ангажименти", докато понатрупа пак първоначален капитал.

Хапартамент в Студентски град, обаче държи в него дрънкулки за 400К. Така и не успяхме да излезем от мутренските години.

Ако имаш 92000 € Държиш ли ги под възглавницата

Някой обожател си е прибрал вересиите

Защо това не е новина номер 1???

всеки иска с Моника

Cezarbg

ГОЛЕМИ ЯЙЦА!!!!! От де са дошли там са и утишли!!

Пише че и в болница била. Нормално е. Години наред дубайци араби да ти се разхождат в шоколадовата фабрика, тежък труд, амортизация, корекции, режийни, данъци и пуф всичко отишло. Какво да прави тя горката. Трагедия пълна.

Тая е работила, а някакви предатели решили да откраднат труда и. Ако бяха убили и ограбили някой съдия, щеше да е добре. Но тия са Предатели, както тия, които ходят да бият по улиците наред. Който бие араби, китайци и турци, хем взима пари, хем СПАСЯВА България.

.. само далавераджии могат да държат такива суми в брой! .. каво свястно може да очакваш от тая кукумявка - дегизирано чучело! .. някой от нейното обкръжение си е взел дяловете, без да пита !

Особено след като и камерите точно тогава не били включени.

сте го наричали студентски град онзи бардак! Оставаше и да си е била вкъщи по време на обира! Но пъл може и да е инсценирано за пред застрахователи.....

ККОНПИ сезира ли се ?

Кой нормален човек държи 100к евро в брой вкъщи? Може би начина, по който ги е заработила предполага, че ще бъде малко тъпо, когато от банката съобщят в НАП за превода, а оттам пък започнат да питат "откъде бе моме са тия пари и плати ли данъци върху тях?".

ЩО ХУИ ИЗЯДУХ ЗЪ ТЕЗ ПАРИ...........ША СЪ НАСЪРА ОТ ЯД!

Какво работи това момиче, че е толкова млада и хубава а има на куп 92 000 € и апартамент? Питам не от любопитство или за клюка, ами дъщеря ми си търси работа.......

едва ли искаш дъщеря ти да работи същото...

Тази все известна жрица на любовта дава на всеки отзад и отпред стига да има по хубава кола и да я води на вечеря. Тя едва ли има и 90 лв в джоба :D Носи реплики и ментета и се снима по скъпи курорти където я водят дебели и стари чичковци и после се прави на баровка... жалка история... циганка от Дупница :D Залезе от медиите и сега явно е решила да се завърне като се прави на жертва... то не бяха паник атаки то не бяха чудеса... Мацо то като не те харесват и помнят пък спри се и не ни занимавай с измислени истории...

Къде са сега НАП и прокуратурата. А проститутката не я мислете, парите и ценностите откъдето дошли там и отишли. Дайте да разберем дали си е платила данъците. Може пък и дае изрядна данъкоплатка.

Просто собственикът на вещите е дошъл да си ги вземе.

Велик кометар ..евала!

Доколкото знам поведението на въпросната особа, трябва да са дошли доста внушителна групичка собственици на вещи...

Някой от редовните клиенти май не е върнал ключа...

Голяма работа! Тя ще си изсвири три пъти по толкоз.

Моника може ли да докаже такива доходи?

А може би просто става дума за застрхователна измама :) Тази е закършила за пари...вехта работа

заглавието е неточно по точно би било обир от дома на проститутката моника Валериева че кой държи 400 х лв в злато и бижута и 100 х евро в дома си, А?

От кока изкарани, за кока откраднати....кръговрат!

Явно като плеймент се изкарват добри пари и се получават добри подаръци. Дали е платен данък за тези парички?

Има само един начин да изкара толкова пари - волно и често да е жертвала шоколадовият си цех за външни посещения!

В нормалните държави първият въпрос на разследващите би бил: "А вие госпожице, откъде имате тези пари и бижута? Какви са доходите ви по данъчна декалрация и какви данъци сте платили? " Но в Бг такива неща не се питат, разбира се ...