17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видя му се цепката на гъзъ на единия

Тези крадци са имали голям "късмет" щом са уцелили деня в който за "забравили" оборота...

През 90 те години откраднаха касата в едно врачанско село с идеята че там ще намерят пенсиите на хората. След като отворили касатата на спокойствие некъде из врачанския балкан с оксижен намеили вътре.. 100 лв...

Кой е магазина?

Някой е прецакал собственика много сериозно - крадците със сигурност са знаели къде е скрита касата, и че най-вероятно има практика да се пести от инкасо автомобили и т.н. като оборота 'спи' в магазина и се депозира чак на сутринта. Халал да му е на Ганьо ако наистина е пробвал да мине тънко, но ми се струва че са го нагласили много лошо...

Как така по погрешка забравяш 5000 лева в касата си, а крадците знаят тя къде е скрита и за 30 секунди са готови... меко казано мирише на вътрешна информация :)

Обирът бил сутринта , а полицията дошла още същата вечер.

Добри и ас ако реша да обера магазин нищто немо даме спре преди работих в един магазин една седмица изгонихаме и ники пари неми дадоха за тродат ми както и дае ако реша да ги обера тоя магазин щте зема510. 000лв сутрешния и вечерният оборот се заклучва в сейф който него затварат

Чудесно, а сега отвори буквара и си напиши домашните !

Не си ли вече в Мюнхен?

Аз и един час не бил те държал да работиш за мен.

Значи няма смисъл от СОТ. Какво обезщетение ще плати сега СОТ-аджийската фирма? Коя ли е тя?

Ако имаха чистачка, тя щеше да ги спре.

Цялата информация се вмества във финала на статията: "Оборотът на магазина е останал в касата по погрешка, бил е забравен. Собственикът не подозира никого, но споделя, че за 10 години не му се е случвало подобно нещо."

Случвало се почти всеки ден но въпреки това си забравили оборота?? Понамирисва малко на нагласена схема...

От видеото става ясно, 1. Че са знаели къде е касата, че е малка, не емонтирана в стена, а в бюро и че може да се отнесе от един човек. 2. Че са знаели, че в касата има пари. Вероятно някой вътрешен е свързан с обира.

Да забранят качулките, както някъде забраняват бурките.

Да ти има човек и охраната, и касата, която се отваря за секунди! Едно време (1990-2000) каква охрана имаше, какви каси! Сегашните мутри (охранители) ряпа да ядат. Едно време какви бяха?! Плащаш си "такса спокойствие", лепваш стикер ВИС или СИК, и никой друг (освен тях) не смееше да пипа от теб! А сега? Всеки мангал може да счупи стъклото и да те обере. Да ти има човек и охраната, и касата, която .............!

Ама ти що коментираш без дори и да си гледал видеото? Никой не е отварял касата - просто рабиха бюрото и отмъкнаха касата с тях. Беше малка - единият я носеше сам.

Видими резултати!

Лоша работа, щом и на такава стръв налитат и не са баш аматьори. Едни келяви 5 хиляди лева, значи по 2,5к на човек. Ще ги изядат и изпият за месец-два и после какво ? Пак същото докато не се обърне каруцата.

Да изчезнеш за 30 секунди. Нагло, директно, без страх ни от бога, ни от службите. Явно са изгладнели до крайност. А може би е от Хищника-3 ?

Ежедневие !! Нищо ново!!!

Ако ги бяха гръмнали от упор с бренекета, така че да не могат да ги погребват в открит ковчег как мислите? Дали ще продължават такива нагли кражби? Съм с цялото си същество за това да имам право да нося огнестрелно оръжие съгласно закон за физическите лица! Съм с цялото си същество за това да мога да гръмна всеки неканен в имота си по това време на денонощието без предизвестие или контролен изстрел!

Това НЕ Е обир, а кражба!!! Тези думи НЕ са синоними!!!

И кое му е зрелищното бре? Не сте ли виждали как гладни прасета се борят с тикви!?!?! е те те са зрелищни!

Интересно как точно когато е забравил оборота са разбили , а не някой друг ден ! Много смърди или този редовно си забравя оборота и хората са го забелязали или някой им е казал !

Крум , хан Крум Страшни беше измислил един закон едно време - много добре се получаваше ....

Държавата е като Сирия. Обири , убийства, изнасилвания и страх.

И тук и там американците имат военни бази и правят каквото си искат! В това е проблема. Ето тук бибитко, ако не им беше "отчел" 2млрд авансово без условия, без дата на доставка и той щеше да е свален.

Абе я Американците ти виновни то хубо че са те иначе до сега държава да нямаше ай кат не знаеш не говори!

Камерите как ще спрат крадците. СОТ идва за 5 минути. Полицията за 10. Охраната е дядка с корем 1 метър. Кой ще ги спре ?

Касата трябва да е или голяма и да тежи 600 кила, за да не могат да си я вземат под мишница или ако е такава малка да е здраво заварена за стена или друг ЗДРАВ и НЕПОДВИЖЕН обект. Каса, монтирана в дървено бюро е пълен т*ашак и това се видя нагледно от клипа.

Часът не се отбелязва с десетична точка, а с двуеточие. И 1:30 е през нощта, а не е сутринта.

Да кажем спестили са ходене до банката, заключили са 5 к в касата. Обаче коя каса се разбива с щанга за 30 секунди?

Не я разбиха на място, ами си я отнесоха.

Спестили са и от монтаж...

Как ли пък случайно е бил забравен оборотът по грешка и как случайно точно тогава бандитите решават да оберат магазина.... Продавачът трябва да си пусне тото и да спечели 6-тица годинки...

Управител на магазин съм. Затваряме в 19:00. Банките не работят. Основния оборот се прави след 17:00. Просто човека излъга, защото оборота се внася сутрин. В джоба ли да си го носи, да го пребият?

До я ( нерегистриран) : -не говорете смешни неща-наема се инкасо автомобил или се внасят парите на депозитен банкомат!

Толкова си управител ти. Да не говоря, че има денонощни трезори.

Абе крадливо и мързеливо племе бе, нищо не става от нас.Какви инвестиции, какъв Фолцваген, кви пет лева. Всичко краде и краде.Много повече са далавераджиите отколкото, хората с честен труд.

Децата да си погребат с тези пари им пожелавам от все сърце и за свещи да не им стигнат

Тва е фейк нюз, при ГРОБ и банкянската мутра всичко е спокойно. Или може би не... Свинетка нали я пращат в Евробанката като вицепрезидент и явно хватката на закона е ослабнала...