Обезвредиха 500-килограмова US бомба от ВСВ до Европейската централна банка

16 500 души от района бяха приканени да напуснат днес домовете си преди сапьорите да си свършат работата

Обратно в новината

Коментари - Обезвредиха 500-килограмова US бомба от ВСВ до Европейската централна банка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адреса е изписан на бомбата,прочети го и се запиши върху нея!!Колеж неграмотен,отива и да сложиш цветя на паметника на американските пилоти!!

Ето какви подаръци и помощи изпращат американците,срутиха София,а българските мекерета направиха паметник на американските пилоти!!Как се нарича това?Тиквун да обясни,той много чете и познава историята!

Нема ли начин да си им я върнем?

Що риба може да се избие с толкова експлозив.

Интересна е статистиката която показва, че тези дефектирали снаряди са типични само за американските и британски области на бомбардировки! Правете си изводи за качеството.

Като се има предвид, че 99 процента от бомбардировките са извършени от САЩ и Британия, какви очакваш да бъдат намираните бомби? Албански ли? Знам че ви плащат да плещите тия тъпни, ама не се ли срамувате поне малко да се излагате така?

Моля кажете къде трябва да се запиша да ми плащат за русофилски постове. Знам че има платени тролове в ДИРа, искам и аз да намажа малко.

Отде ви изравят бе.

Явно и тогава на говедарите не са им работели оръжията. За разлика от тогава сега е същото. Не им летят самолетите, Системите им Патриот не стават за чеп за зеле и танковете им Абрамс са консервени кутии с помияри вътре.

Така не са им работили оръжията, че чак са наложили пълно въздушно превъзходство над Германия. Което от друга страна им пречупва икономиката и военното производство... нищо работа направо.

"за разлика от тогава сега е същото" Д-о-о-бре. Русофилската тъпотия няма нужда от логика.

А ние, най-предателски и пе далски издигнахме паметник на американските авиатори, които бомбандираха София. Съжалявам, че нещата стоят така... Имаме ли друг нормален избор? Едва ли...

Не знам има ли няма ли такъв паметник но паметник на съветския окупатор със сигурност има. Още по-гнусно.

И двата паметника са срам за българите. Не е нормално да се почитат хора, които са бомбардирали държавата ни, нито такива, които ни обявяват война и ни окупират. Поне на американците ние им обявихме война, като пълни кретени, ама руснаците направо си отмъстиха за балканската война, в която генерал Колев им нарита задниците в Добруджа. И до днес плащаме за това. А най лошото е, че и до днес има предатели, които целуват американски и руски задници.

Като по поръчка. Добро напомняне, че трябва да слушат.

Жалко.

Шило

Така " печелят" съюзници: пари, или бомби.

Хитлер обявява война на САЩ, а не обратното... не ви ли го споменаха на тролското събрание? Или понеже Хитлер беше приятел на Сталин и него ще защитавате вече?

В топ 10 чужди компании с които Третият Райх прави бизнес, май 5 бяха от САЩ. Като Стандарт Ойл (прекръстена после заради лоша слава) на Рокфелер. Един вид евреите от САЩ са им продавали петрол. Плюс Кока-Кола, като там не е имало матеряли за нея и затова са измислили Фанта в Германия. Като някакви от тези бяха ползвали и еврейски труд. А виж са съюзници на Германия, такива са били самите поляци, нищо че реват за най-ощетени. Завладяват заедно с Германия Чехословакия и околни. Но Германия иска коридор до Словакия, а Полша не е съгласна и това е повода за ВСВ. А не глупостите които се дрънкат по форумите.

САЩ са във война със всички, които не са техен клонинг (като Австалия, Нова Зеландия, Канада и т.н.) или не са на директно командване от местното американско посолство.

А за това, че до самото нападение на Гемания над Съветския съюз, влаковете със суровини пътуваха към швабите, пратени от Сталин ще споменеш ли? Сталин и той ли е евреин? Все някой друг ви сере в гащите, да му се не види...

Сталин е грузинец. Но не чух да обвиняваш Грузия. Ленин е частично дори евреин, швед и немец. Плюс още чауш ли бе и дори се опитваха да го изкарат с български корен.

Шило

Говоря ти за поведение не само през ВСВ. А Хитлер пръв не е обявявал война на САЩ. Янките се включват след нападението над Пърл Харбър от японците. Дотогава- мюзикъли и Мики Маус! Едва след като САЩ обявявяват война на САЩ, съобразно договорките, Гермамия и Италия обявяват война на САЩ.

Ти изби рибата бе. Хитлер не е обявявал война на САЩ, а едва когато Япония напада САЩ (а не САЩ- САЩ) Хитлер бил обявил война на САЩ. Пий си хапчетата бе човек. Сам себе си опровергаваш.

Шило

Браво бе, за това ли се хвана? А прочети малко, преди да даваш акъли за хапчета.

Ех, демократи бе.