Обединеното кралство и САЩ затегнаха достъпа на пристигащите заради Омикрон

Авиокомпаниите ще трябва да проверяват за извършени тестове преди отпътуване. Новите изисквания се отнасят и за ваксинирани пътници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само промениха времето на теста. До сега се позволяваше тест до 72 часа преди полета, сега се иска до 24. Не е толкова разлика

Хе хе.. И какво стана сега? Ваксинираните добичета си загубиха правата и привилегиите.. Сега ще ревнат.. Сега естественият подбор ще си свърши работата

И ко стана сега,антиваксърите и конспираторите пак излязоха прави,ваксинираните пак няма да имат права,ама уви,не им увират главите на ковид идиотите! Ще ви нагодят така,че на всеки 6 месеца да се бодете за да си извоювате свободата,дори да няма вирус,не застанете ли до всички останали и да се изправим срещу шепата пландематори! В Израел и Англия дори зоват за задължителна ваксинация на всеки 3 месеца,което вече е пълна лудница,затова който е мислил,че ваксинирайки се с еднодозовата на Янсен или с 2 и 3 дози от останалите ще си е извоювал свободата и стария живот,строго се лъже! Време е всички заедно да се изправим срещу налагащия ни се медицински фашизъм и разделение от политическата върхушка,задкулисието и фармацефтичната мафия!

Зѐми ся го обесни това на стотиците измрели в Бг ВСЕКИ ДЕН

в началото бяха само две седмици,после два месеца,после половин година с лицеви парцали. А сега тихомълком се наложи тази дивотия плюс затваряния и изолации.

Пристрастили са се към тези мерки и ваксинации. Ако един ден вируса изчезне, не мога да ги мисля.

Ще има година на национален траур.

Цяла Европа възстава срещу зеления сертификат и фашизма,който прокарват фармацефтичните компании яхнали политиците! Масови граждански неподчинения,влизат големи групи в молове,коледни базари,всякакви мероприятия и им провалят фашистките мерки,а в Америка народа масово се въоръжава. Време е и тук да възстанем стрещу фашисткия здравен сертификат,който е извън всякакви човешки права,морал и норми! Не се делете на ваксинирани и неваксинирани,то вече няма ваксинирани де,защото сертификатите ви ще важат от игла до игла,а това е масово убийство на хора! Никога досега ваксини не са поставяни толкова на често,а тези дори се доказа,че са и в пъти по вредни от всички досега съществуващи ваксини! До момента пострадали от ваксините само за 10 месеца са няколко пъти повече от пострадалите съвкупно от всички ваксини създадени досега срещу всички вируси,смятайте,колко са вредни,а това е проблема,че те целят тепърва да ви ваксинират с още десетки дози,които ви лъжат,че са успели да създадат за 2 - 3 месеца,проблемът е,че няма такава ваксина,която да може да се създаде толкова бързо... Те ще ви поставят същите течности,които и досега,само дето ще обявяват,че са други! А за властимащите и избраните ще е водичка,не отрова! Събудете се всички и заедно да се изправим срещу терора,който се опитват да наложат на всички ни!

1 000 000 000 ++++

Най-хубавото в цялото нещо е че мекотелите дето се набодоха само за да получат "права", им ги издърпаха под носа

Не е много хубаво, защото дърпат и нас в тяхното блато.

То това си върви от много време, ама до сега "нас" беше мизерно малцинство, всички други бяха налапали кукичката и ламтяха да ставаме "нормална" държава

Маските започват да падат! „Китайската лаборатория по биология във Ухан е част от Glaxosmithkline, която (случайно) принадлежи на Pfizer!“ този, който прави вирусната ваксина, която (случайно) е пусната в биологичната лаборатория в Ухан и (случайно) е финансирана от д-р Fauci, който (случайно) рекламира ваксината! „GlaxoSmithKline се управлява (случайно) от финансовия отдел на Black Rock, който (случайно) управлява финансите на Open Foundation (Фондация Soros), която (случайно) управлява френската AXA! „По случайност Сорос притежава германската компания Winterthur, която (случайно) построява китайска лаборатория във Ухан и е закупена от германския алианс, който (случайно) има Vanguard като акционер, който (случайно) е акционер на Black Rock, който (случайно) ) контролира централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал. Black Rock също (случайно) е основният акционер на MICROSOFT, собственост на Бил Гейтс, който (случайно) е акционер на Pfizer (който – помните ли? Той продава чудодейна ваксина) и (случи се) сега е първият спонсор на СЗО! Сега разбирате как мъртъв прилеп, продаван на някакъв пазар в Китай, е заразил ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА! „ ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ОПЕРАЦИЯ „COVID-19“. НЯМА ДА МИРЯСАТ, ДОКАТО НЕ ТИ ОТНЕМАТ ВСИЧКO

Тоя списък съм го виждал още миналата година. Колкото и да падат маските, Гюстав Льо Бон правилно го е казал : "тълпите никога не са били жадни за истини и който се опитва да ги извади от заблуда, винаги им става жертва"..... Тези дето се набоцкаха, вече се мислят за по-специални и не им пука за останалите. Малка част се осъзнават.

Избягахме от демократичния Сициализъм за да се върнем в демократичния Тоталитаризъм. пардон Капитализъм.

Тия са толкова изтръпнали вече, че ако някой пръдне малко по-миризливо, веднага обявяват нов вариант и почват с ограниченията и апокалиптичните приказки.

бърсалес гъзарес с вакс- сертификатес... Честито, бегайте сега за поредния бустер за блясък в очите и влажен поглед на щастлива дойна крава в екологична ферма.

Тази пандемия ще накара много хора се върнат в България. Познавам някои хора, които от чужбина си дойдоха тука, защото там ще става насилствено ваксиниране. Тук е друго. Все си има вратичка, връзки като имаш, а в чужбина става вече ужас с тва насилствено ваксиниране. Там всичко е много строго.

Да! Строго секретно! Само ти го знаеш и световните господари :)

Аз ти казвам. Много хора ще се върнат, защото не искат да се ваксинират. В чужбина ги принуждават на сила. Тук в България в по лажерно.

Викаш българинът си обича родното беззаконие.

Да,само не знам дали това е добре. Познавам такива хора, те вече са попили от западната отрова, не могат да произнесат "негър", вярват в глупостите които доведоха Запада до свободно падане, включително и във "доходите"за които всъщност са отишли там. Закакво са ни,за да ни донесат тая зараза тук и да почнат да "оправят" държавата,демек да я превръщат в джендърска диктатура? Я да си седят там и да се боцкат, да са мислили навремето.

Тези който вярват на джендърската пропаганда искат да се ваксинират и няма да избягат. Те са промити мозъци и не мисля че са някога им е пукало за българските ценности.

Няма да си слагам ваксина, за която се изисква писмено съгласие, срещу вирус, който ще го разбера, че го имам, само ако си направя тест.