Лукарски: Автентичното дясно трябва да е единно, но не в ОФ

Ако „Воля“ е дясното, а Марешки обединител, очевидно сме навлезли в жанра политически пародиен ситком. Но отговорност и задължение на десницата да се обедини.

Обратно в новината

Коментари - Лукарски: Автентичното дясно трябва да е единно, но не в ОФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно ти в ресора си не направи нищо.Хората дори не разбраха на какво си министър.

Този като какъв се изказва?

Отрепка, която ще запомним с фразата "бих бил министър". Та беше и министър и бая се бил облажил! Нагли презряни гьонсурати! Заедно с Радан, Москов, Христо Иванов и прочие лекета унищожиха напълно трохите останали от "автентичното дясно". Сега едва ли ще получат повече от 0,001% на избори!

вече няма какво да се преватезира така че за какво ни е сдс

ти ли си ''автентичното дясно'' бе мухъл? Ти си един израстък на ГЕРБ, и целта ти е точно да лъжеш хората че си автентично дясно та да отнемаш гласове от истинското дясно. А ако случайно влезеш в парламента си дефакто депутат от ГЕРБ. Видяхме те ! Махай се завинаги от политиката, заедно с Кунева !!

да освобождаваш сградата на Раковска, никой не се интересува от мнението на едно нищо като теб!!!

На марешки делата са образувани от такива измекяри като теб.Марешки може да е всякакъв, но поне е доказан бизнесмен.Иди и постой пред аптеките му.Всички го плюят но най-голям е оборота в неговите аптеки, в неговите бензиностанции, защото е прозрял едно-обората прави печàлбата,а не 3 цола лакоми задници.И за него е добре и за хората и за тези които работят за него.Ти какво направи бе задник.Ожени се-браво и сега да охкаме и ахкаме за лиглата ти.Ти си главния герой в този ситком отворко.Пускаш лафове като Екзактния.Ситком-ситиационна комедия-комедия от смешни ситуации-например-Малкълм-героите винаги са в някакви смешни епизод.Само тъпанарите демонстрират "купешки" лафове, без смисъл.Тъпак.

По-голяма пародия от Реформаторите и СДС няма. А кретена Лукарски е просто едно недоразумение в политиката ни.

България и ДСБ. Да не ги пропускаме.

Какви "десни" са тези продажници? Дясно означава богати индустриалци, даващи работа на останалите. Нашите "десни" са поплювковци, обслужващи чуждите интереси и бутащи се в политиката да окрадат каквото могат. Я да кажат тези мухльовци коя точно индустрия развиха, че са "десни". Напротив, техния мавър унищожи индустрията за да пооткрадне нещичко.

Лукарски,измекяр долен,разкарай се от политиката!Налапа Бойковия до макарите,само и сама да станеш министър и то на нещо от което грам не отбираш!Крайно посредствен си! В срещите с нас сеп кълнеше едно ,а направи друго!Мислиш,че за три кебапчета ще излъжеш сатрите седесари!

С ите Д упедавци С танали СеДиСе! СеДиСе! СеДиСе! СеДиСе!

Тоя, дето изглежда като презерватив в главата, не се ли накраде, та отново изпълзя от дупката ???

НЕ управляват,България върви в правилната посока! Амин.

Незаконни постройки, висящи дела и съмнителен бизнес, това е Марешкия.

И ти се имаш за ЛИДЕР. Смени ли си памперсите?

АМИ ТИ ЛИ ЩЕ СИ ОБЕДИНИТЕЛЯ? ВЪРНИ ДОЛАРИТЕ ОТ КОМАНДИРОВКАТА ДО САЩ С ГАДЖЕТО СИ И ТОГАВА ГОВОРИ ЗА ПОЛИТИКА!!!

щом иска да ви става шеф.

ДА ГИ ПРЕЦАКВА ! ТИЯ ТИКВИ САМИ СЕ ПРЕЦАКАХА !!! СЕГА МАРЕШКИ ЩЕ ГИ ЯХА :-) НО ТЕ СА СВИКНАЛИ :-))

са гласували за Герб....прави сметка колко и те са всеядни...същите като вас. Уважавам тези ваши избиратели които гласуваха за ДСБ или си останаха в къщи.

На този зализания на снимката искам да му задам само един въпрос: За кого работеха на президентските избори в Бургас специално - за собствения си кандидат Трайков или "негласно" за кандидатката на "голямата партия", с която чудно си партнирахте по места?! А след този пореден "трик" аз лично и моите приятели бяхме от тези, които си "останаха в къщи"! Затова докато начело на СДС е този, аз ще продължавам , образно казано, да си седя в къщи!;(

Преди години десните политически сили съвкупно се наричаха десница, а левите - левица. После се появиха едни келеши /и точно по това се познава, че са келеши/, които решиха, незнайно защо, че не са десница ами "дясното" . Трябва обаче да са наясно, че нищо не се променя в същността им, независимо как ще се самоназоват. А тяхната дълбока същност е - група интересчии БЕЗ СОЦИАЛНА БАЗА.

За това, че нямат социална база са си виновни самите те, защото нищо не направиха за създаването на средна класа в България.

И тоя "юнак" и сите десняци сте участници в пародийния ситиком, веке 28 лета! Лошото е, че на народа зрител, май чавка му е изпила ума и ви гледа. А не вземе една дреновица и да влезе в ситикома, па да ви замаа...

Много вожд,малко индианец-вечната болест на българите.А имало преди време един умен ,много мъдър ХАН КУБРАТ и легенда за сноп пръчки.....

лукавский, как са триковете, а? цдс и дбг няма да влезете в парламента никога повече! хахаха

Вместо да изпадаш в дълги словоизлияния, кажи си го: "Ние сме си по-, по-, най- :)" Или по-добре преброй, колко "пребоядисани" комунисти има във Вашите редици, Лукарски. И тогава няма да си изненадан от отцепването на когото и да е. Който го е направил веднъж, ще го направи и втори път. Ама за да го знаеш, трябва да погледнеш в историята, а не само да се любуваш на образа си в огледалото. Защото може и да го виждаш прекрасен, но избирателите го отразяват по малко по-различен начин.Или много-зависи, доколко можеш да понесеш реалността.

Шилo

А Лукавски десен ли е?!?!?! Откога бе?!?!?! Хахахаха!!!!

Очевидно е, че горните отговори по-скоро причисляват, отколкото разграничават Лукарски от ивохристовите 80%

А вие станахте синоним на безпринципност. Ако не бяхте толкова алчни да влезете в управлението МУ,можеше да има голям шанс за вас. Проиграхте го. Смешни са и Витков и Мицов...реват си з изгубената субсидия и най-вероятно и бъдещето си на общинари на София. Да сте мислили.

Същото в науката и образованието. Всичко - пари, закони, правила- в ръцете на бившата комунистическа номенклатура и креатурите на ДС и БКП.

kirchevo

Само виж името:"ЛУКАР(В)СКИ, пък после иди че му повярвай.

"ситком",какво означава? Тогавашната Десница,събра над 2 мнл.избиратели,нали Лукарски? После се появи лицето ИЙК,извърши разбойническата приватизация,разцепи СДС,даде на тепсия Властта на Сакса и се разсърди на Народа,нали така? 2014Г.,кои бяхте в новото"дясно"?Пръмова,Носков,ти,Ненчев....отбор юнаци!Направихте безпринципна коялиция само и единствено в името на Властта и Парите.Включването на грантовете и соросоидите от "Дай,България",вече съвсем проваля нещата.Така си мисля,не знам.

Ситком означава: трансджендър, толерантност, кохезия, приоритет, хибриден, роми, език на омразата, секторни политики, либерални практики и още сто такива.

Няма абсолютно никакво значение коя партия е на власт. Нито дали способни и честни хора са в правителството и институциите. Защото нищо не зависи от нас. Ние нямаме никакъв суверенитет. Както външната, така и вътрешната политика се диктуват отвън-чрез посолства, НПО или обикновени привиквания в Брюксел. Ако много кадърни и честни хора управляват, отвън ще ни наредят я мигранти за заселим, я ц.гани да храним, я многоцелеви изтребители да купуваме. За мен е дълбоко безразлично дали едни пари са безобразно окрадени чрез КТБ-та или са безобразно похарчени по заповед от Началниците. Диктуват нещо си за някакви "Западни балкани" и правителството козирува. Без значение от коя партия са министрите му. И без значение дали това е в интерес на мен и теб. Изведнъж станахме длъжни да заселваме араби-къде е тук Лукарски, Пеевски или Марешки? Заповядват и изпълняваме. Дали дадена партия ще спечели е единствено проблем на хората, които ще са депутати или бенефициенти на субсидии. Нас какво ни бърка това. Още по-смешни са изборите за европарламент. Все едно да гласуваме за магнитното поле на Галактиката-дали да е изоморфно или индуктивно.

много хора се хванаха на пропагандата че тиквата е десен но тази пропаганда е по всички медии и хората се заблуждават прекалено лесно

А, 80% дебили се хванаха на пропагандата, че има "демокрация" и "ляво" и "дясно".

Всички са маскари и мошенници В България спора е не ляво или дясно а кой ще ни краде А бе кога ще им направим на депутатчетата един тест за наркотици да видим колко ще светнат

че марионетките от БСП ,СДС и ДПС са аутсайдари.За радост на истинските българи.

Аз къв съм: - "десен политик" (-) - лукова глава (+)

Бръкаш Лукарски, в пародийна ситуация още от момента когато драгалефския се отцепи и направи ДСБ. Сега хората ви гледат всичките отломки как продължавате с дърлянето и дребнотемието. Вижда се че нямате капацитет, не ставате,т.е. Не сте дорасли!

ЛУКАРСКИ ОБЕДИНИТЕЛ! смях.

Пич Марешки ви разказа играта.И печели добре от бензина. С една дума нафтата сега рине с голямата лопата.

пичко, магарешки, боцето го държи на къса каишка, да знаеш!! мачка го с държавната машина, спретва му разни постоянни дела и скоро ще го "опраска", ако не слушка с двете магарешки ушички!!;))

щом не можеш да кажеш, кога ще има пред-срочни избори, да ти кажа аз, бре?? когато изтече мандата, ще има избори!!;))

тоя индивид тогава е бил на 16г, ама силно е вярвал, и още тогава е знаел пътя, ама ние като не го избираме, сами сме си виновни!! десни били! ми като сте десни, не се занимавайте с левите, не ни казвайте какво правят, или не правят другите! оправете се вие, десетината кандидат лидери, и като се строите единни, силни и готови, заповядайте на избори!

Когато българите се налага да избираме между сибирска/северно корейска диктатура и свободна България очакваме десницата да е обединена! Защото иначе за къф .... сте ни!?

Айде, още едно зомби, с вирус в мозъка.

В нашата политика има само по-леви комунисти и по-малко леви комунисти.

ама на всите леви водачите са милионери! ще рече десни са!

Лукавски се ядосва, че Магарешки иззе неговите функции в Парламента. Гербави Патерици

Нямаш думата Лукарски! Именно вашето СДС воглаве с българоубиеца Иван Костов положи основите на хаоса и анархията,икономическия упадък и БЕЗВЕРИЕТО.Днешната ГЕРБ,като лешояд, само довършва онова,което вие започнахте.

деер

Ами човекът е присвоил правото да плюе земята на всеки 2-3 крачки... Разберете , че политиците ни без изключение са проститутки на мафията и си отговорете защо!

Дали Магарешки или ти, все тая.....абе каква десница , какви 5 лева бе крадливи нещастници!

Абе, ква "десница" ве смешко - "леви" "десни" "комунисти" "демократи" са лява и дясна ръка на едни и същи глобални бандити. А тез дето им се връзват са престъпно прости.

всичките са деца на бе-ка-пето бе брато!!

ДС-то, брато. Ама като има идиоти да им се връзват, що не.