Патриотите благодариха на ГЕРБ за отлагането на Конвенцията

Обединените патриоти (ОП) благодариха на коалиционните си партньори от ГЕРБ, че са ги послушали и са отложили ратификацията на Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - Патриотите благодариха на ГЕРБ за отлагането на Конвенцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

снимката ме кефи

В своето становище Главното мюфтийство обясни, че джендър е името на ритуал по женско обрязване практикувано в Йемен.

сме чули такова нещо и дано не е вярно

Абе елементарни като кокошо дупе, ама да са живи и здрави, че иначе по-лошо... А иначе "gendar" си е "социалната окраска" приета в обществото на sex-a (биологичния пол - мъж или жена) - мъжете без обици или да не перат, жените с рокли и без мустаци и т.н. Така че Конвенцията си е ОК... Е, не и за дебилите...

Прав си - не е! Затова не си я разбрал!

Обединените патриоти (ОП) благодариха на коалиционните си партньори от ГЕРБ, че са ги послушали и са отложили ратификацията на Истанбулската конвенция. =============== ако ги бехте заплюли че не са я моментално отхвърлили можеше да се маскирате на патриоти още на едни избори ==== а им благодарите със всички последствия

Не им благодарете а им набийте канчетата, че такава конвенция вече има приета. Конвенция за защита на жените и децата е приета от ООН още в далечната 1979 година. Новото срещу което се вдигна цялата страна е, че е вмъкнато понятието джендър, което има общ корен в индоевропейските езици с джендем и означава Ад!

Е защо ще отлагаме?Гласувайте по именно с пряко показване по БНТ1 и ..си заминавате всеки от където е !

Пишат навсякъде,всяка четвърта жена у нас била жертва на домашно насилие. Мога да ви уверя, че поне всеки четвърти мъж е също жертва на домашно насилие от страна на жена си под формата на редовен и много често тежък психически тормоз, жестоки скандали, крясъци, истерии, най-често пред децата за които по този начин това също се превръща в домашно насилие. Ще питате от къде знам. Знам и го твърдя по същия начин, по който се твърдят нещата и от отсрещната страна.

Волен показа висш пилотаж в слагачеството! На път е да надмине Яне Янев!

Как бе. Вече го надмина. Ех, Волене, Воленее... Мислех си, че от теб ще излезе нещо, а то - само изтривалка пред портата в Банкп.

Русия и България са страни за пример. Вечна дружба.

Да благодарим на Валери Симеонов, че прочете задълбочено тая Истамбулска конвенция една седмица преди внасянето и в МС и я разясни на министрите на заседанието. Иначе вече да са я приели в НС с мнозинство без да знаят каква е. Щеше да последва силна изява на извратеняците които ще се опират на тая конвенция.

Сигурен ли си, че не си такъв ???

Разбира се че не е такъв - нали е срещу конвенцията! Логика трябва тука, логика!

Герберастите или псевдо патриотите?

Ей - не са научихте бре! Не са педераси - джендъри са :) Ма спазвайте ги тея "конвенции" бре маскари - па било то и анадолски ;)

Мерси за уточнението!

хората на Магарешки. Ще се обидят!

Иксате ли народе,във детската градина да ви преобличат децата като на игра,момченцата със женски дрешки,а момиченцата със мъжки дрешки,това е част от конвенцията която този на снимката Джендър третоповов иска да приемеме.

Всички рапортуват на руския посланик. Вреден парламент, съставен от безмозъчни и безполови руски роботи.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ДА ГО ДИШАТ всички ГЕЙберасти, ПатрЕоти и Помияри от Воля предвид замърсения въздух в София!!!!!

И защо го отлагат гласуването? Да я пуснат на гласуване, да я отхвърлят, и толкоз! Вместо туй, ще чакат по-добри времена, когато гласуването може и да мине... Защото за сатанистите, управляващи ЕС е много важно ковенцията, прокламираща религиозните им възгледи, да се приеме у всички държави.

Обединените патриоти (ОП) към Обединените педерасти (ОП)!!!

Спокойно тролчики, ще се докажае накрая ,че вие сте латентни хомосексуалисти и като такива с две ръце ще премете Истанбулската конвенция. Бойко Борисов ще ви оправи, само търпение :)))

Голяма наслада е да се гледа как червената пасмина се гърчи от злоба:))) Борисов още 12 години на власт!

Резето хлопна! Всички, включително и децата знаят, че ГЕРБ вече е ДЕРБ. Джендъри за ЕвроГЕЙски Разврат на България. А патрЕотите да си заврат благодарностите изотзаде!

от шубе и вдигна белия флаг. Има ли още идиоти, които да се съмняват, че пожарникаря е един най-обикновен СТРАХЛИВЕЦ???

А вие УСЕЩАТЕ ли ,какво става? Вече никой не говори за грешен превод,за съпровождащи Конвенцията декларации... Лъжци!

Не мога да разбера защто е необходимо да признаваме педеразките бракове и на лесбийките.Това е пълно нарушение на библейските закони а може би и на корана.Та гъзовете са тяхни и да си правят каквото си искат с тях.Защто трябва да се гласуват закони заради педерасите в парламента в европейският съюз.искат да си живеят заедно да си живеят няма да им преча .аз съм против приемането на такива закони.мисля че господ отдавна е определил кой ского да живее.Защто трябва да се гласуват насила закони след като нормалните сме милиони в българия и ние не искаме да ставаме за позор пред нашите деца и внуци.

Само ако си спомняте преди няколко години по времето на Орешарски,тези двамата как си говореха и обиждаха един друг,а сега ги вижте само,Без Коментар!!

За какво им благодарите бе нещастници долни??? Боклуците от ГРОБ само казаха, че отлагат приемането на хомо-конвенцията нищо повече ......

Аз съм джендърче, обичам нашите политици зелени Джендърче да се наричам, първа радост е за мене

"Златния пръст"-----тоя път е буквално!:)))))) ...и на него седна ---и от него, средния----ще апне!:)))))))

СВИРКА НАПРАВИХА ЛИ ИМ?

Да вземат да напишат кои са тези 5 члена. Щото сега е само една говорилня и се изтъква какво ли не.

Пияндета...

И за какво благодарят, не ми е ясно. Позицията на Цветанов е ясно изразена: отлагане, обсъждане до дупка, докато се приеме. И с такива какво има да обсъждаш.

И като не я приемем КАКВО ЩЕ СТАНЕ ? Какво стана с Унгария ,САЩ ,Великобритания ,.....и т.н. ,ние ли сме най -големите будали и безмозъчни същества ,за да робуваме на психари !

Седиш в лай!та и държиш лозунг АЗ СЪМ ЗА ЧИСТОТА! Волене, вярвам ти!

От "революционер" Сидеров се превърна в една най-обикновена подлога. За пари!

ОП , ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИЗБОРИ ...!

Ами дето се казва, дано Бог не в следобедна дрямка и да те чуе!!!

Аз съм българче , обичам наште патриоти зелени , джендърче да ги наричам , първа радост е за мене .

Малтус -човечеството нараства с геом. прогресия, земните ресурси с аритметична, намаляване на населението с войни, бедствия, болести и т.н. Бътлър - корекция с безполово човекоподобно с изкуствен мозък на сегашния човешки вид.

помня го с години как висеше като...,да не казвам какво,че възпитанието ми не го позволява,по бул. Хр.Ботев???.Когато и да мине човек,той виси и сега скоок "лидер"се бара,лидер,лидер,но послушен, папка и слушка.

го каза онуй за сополите по дувара му.. Пък ний си помним, че БОЛЕН МУ БЕ ПЪРВАТА ЯНКА МАГИСТРАЛНА от 2009 и 2010-та.. Пък кат му са наситиха пратиха пак на тротоара..

Виц по повод една Декларация: 2023 година. Мъж отива на кино. Касиерката го пита: - Какъв филм искате да гледате? - Любовен. - За любов между мъж и мъж, жена и жена, мъж и животно, жена и животно? - Не, не! Между мъж и жена. - А-а-а-а, значи исторически...

От една страна - СИМИТЛИ ПОДКРЕПЯ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ... От друга - Болен и Далаверко са дърпат.. Щото трябва да имат право да бият стюардеси и бабички по границата? Явно ПП ГРОБ - за да изпълни еврогейската заповед, ша трябва в САРАИТЕ пак да са кланя, ръка да цИлува.. Та за втори път да си купи генералските лампази.. Щото иначе парламентарната стъкмистика не са натамънява..

Белокоска знае, че всяко нещо си има цената и въпросът е готов ли си да я платиш;) Чакайте сметката по избори...резултатът ще надмине очакванията ви;)

На главния редактор на "Демокрация" и нажурналиста, публикувал статий във весник "Нова зора" и на приятеля на Слави Бинев/"ДОСТ"/-------само се плаща, той не плаща!:)))))) ...а като прибавиш и една присъда и един як удар по мутрата пред ВИТИЗ----всичко си идва на мястото---т.е волен е корва и който и плаща, той я врътка!:)))). ....Ефраимова, извинявам се за изказа!;)

Ох, благодарили! Театър за народа! За пореден път се случва Патриотите да настръхнат срещу Баце си, па после да плеснат с ръце и да се прегърнат. Което силно навява мисли за режисирана работа. Дай ние да поскачаме, да се поежим, да помислят хората, че не сме се сдушили кат крастави кучета в името на печалбицата, да си рекат "Ей, има диалог в това управление, я гледай как се карат, карат, пък после седнат да се разберат като мъже и на всеки да му се чуе гласът". Някой мислеше ли, че и този път след еженето нямаше да има примирие и благодарности?

Ъхъ... Обединените Мафиоти вчера тихомълком си постигнаха целта - за продължаване срока за строежите върху земеделски земи, като го прокараха през един безобиден уж закона за посевите...А това че черноморието ще продължи да се застроява, че тук и там на апетитни парцели - морски и планински, ще се лее бетон в изобилие... к'во им дреме... важното е да се благодари за отлагането на ИК;)

Стига усукване! Разбирам желанието на управляващите да излязат сухи от водата и да отработят казуса според максимата: хем вълка сит, хем агнето цяло...Но този път няма да стане. Защото максимата има и продължение : хем вълка сит, хем агнето цяло, хем овчаря изчезнал!..

На бас, че до края на евро председателството тия джендари ще станат нестонари. Има да подскачат по жаравата на собствения си слугинаж - хахахах

Трябва да благодарят на Борисов-едва ли това решение е било взето от друг...както всички решения на парламента,впрочем.

Сидеров кат се пенеше по АЛФА ТВ как Борисов контролирал трафика на наркотици в/през България и че чувствал (В.С.) че животът му е в опасност, задето много се ровел в тия работи!

В тази коалиция сте най-големите джендъри -"Обединени джендъри" в името на власта!

А що не ги цункаха и от зад...?!

Никой не обърна внимание, че на сайта на Съвета на Европа пише, че държавите-членки на ЕС може да не я ратифицират, защото се предполага, че в тях правата на всички са защитени. Не мисля, че една конвенция ще промени нещо, а само ще раздразни обществото. Интересното в тази конвенция не е самата тя, а начинът по който показа нагледно опорните точки на хибридната война която Русия води: 1 - Запада е морално пропаднал 2 - Има конспирация да ни приобщят към либералните си ценности против волята ни 3 - На ЕС, Съвета на Европа и международните институции не може да се има доверие защото пробутват чужди за нас либерални идеи, и нямат нито интереса нито възможностите да свършат каквото и да е друго за нас 4 - Трябва да се върнем към истинските си морални устои и да намерим общ фронт на запада с други държави и политически сили държащи на традиционният морал Бъдете спокойни, другари, никой няма да ви задължи да си сменяте пола на децата - най-много, ако успеете да превърнете България в подобие на Русия (каквато е заветната ви мечта), да ги "обхванат" в курсове за поставяне и обезвреждане на мини.Пожелавам им го от сърДце...

тогава защо вече ДВА МЕСЕЦА преди данданията с конвенцията в Националната програма за превенция против насилието над жени и деца е включено ОБУЧЕНИЕ ПО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПОЛОВИТЕ СТЕРЕОТИПИ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ.. Как тъй - може да не я ратифицираме, ама вече ПП ГРОБ я изпълнява..

Не взимай хапчета за мезе към алкохола!

Това е очевидно за всеки нормален: 1 - Запада е морално пропаднал 2 - Има конспирация да ни приобщят към либералните си ценности против волята ни 3 - На ЕС, Съвета на Европа и международните институции не може да се има доверие защото пробутват чужди за нас либерални идеи, и нямат нито интереса нито възможностите да свършат каквото и да е друго за нас 4 - Трябва да се върнем към истинските си морални устои и да намерим общ фронт на запада с други държави и политически сили държащи на традиционният морал

е общото между БСП, ДПС и Патриоти. Помните кадри, как някакви си казаци бият с камшици момичета, щото протестират срещу Путкин

Като си толкова паметлив, я да ни припомниш какво се случи с Окупирай Уолстрийт. Бой, няма жени, няма мъже. Кой кого завари. Ами другите протести, как полицаите налагат. И стрелят. За половин година над 900 човека изтрепани.

какво насилие ви е халосало по главите.Как ще спрете насилието,а,как ще го спрете.Не ни правете на малоумни,защото малоумните сте вие- за парата.Продавате си и месата.А защо не се застъпите за битите,насилвани пенсионери,безпомощни възрастни мъже и жени,насилие от циганските зверства,а насилието по пътищата,на пешоходни пътеки,а насилието от скотската бедност,а насилието от нелекуването на българите,а насилието от монополите,а насилието от концесионерите,бракониерите,от насилието от наркадилърите,насилието от контрабандистите,защо не ви пука от повсеместното НАСИЛИЕ.

Воленеее к.рвооо! Абе няма ли някоя третополова гейрбава куха лейка да се произнесе по въпроса за тия национални предатели трансджендъри?