НЗОК: Безплатни лекарства за COVID-19 - само за осигурени пациенти

Те обаче ще имат затруднения, тъй като Касата заплаща до три медикамента, които задължително трябва да бъдат взети от една аптека

Обратно в новината

Коментари - НЗОК: Безплатни лекарства за COVID-19 - само за осигурени пациенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за ваксинирани. Те другите и без друго ковид не ги хваща вече.

логично

Е, АЗ МРАЗИМ ДИСКРИМИНАЦИЯТА И ЗАТОВА ЩЕ ВИ ДАМ ЛЕЧЕНИЕТО И ТО БЕЗ НУЖДА ОТ ФАРМА БОЗИТЕ В ТОЗИ ЛИНК ЩЕ ВИДИТЕ КАКTО !!! ВСИЧКИ !!! ПРИЧИНИ РАБОЛЯВАЩИ ВИ И ПРИПИСВАНИ НА ОНОВА..ВИРУСА КОВИД...-))), ТАКА И СЛЕДСТВИЯТА, А СЛЕД ТОВА И ЛЕЧЕНИЯТА ПРИ ТОВА СЪС СРЕДСТВА, КОИТО СЕ ДОСТАВЯТ ОТ ПРИРОДАТА https://bit.ly/MASKITE-PADAT

Хайде малко ревизия лечение и лекарства само за ваксинирани. На другите да се осигури безплатен чай и малко мед.

както обикновенно в територията , безплатното е само за ясладжиите , за останалите ? да обикалят аптеки с идеята да имат лекарствата

И правилно. Хайде стига са се правили разни дебили на луди. Не плащат здравни осигуровки - ще си плащат лечението.

Какво ще правите с братята, викат линейка за щяло и нещяло, като ви се стоварят в спешното и започнат да ви кютечат, какво ще им кажете, неее без осигуровки не става, хаха и те ще си тръгнат по живо по здраво лиииии, неееееее, ще стане интересно, да видим как ще го измислите

на децата ми близките ми , да се лекуват Здравно Не Осигурените. Имат пари за телефони по 2 000 BGN, за BMWqза Мерцедес , а нямат 13 Е ,поне като не работещи да се осигуряват. А има хиляди работещи за хиляди . И те не внасят.

но си съгласен да взимат от парите на тези които не са осигурени за момента но са плащали , за твоите лекарства и козметични процедури ?

Отстъпката по здравна каса на лекарствата, които майка ми получава след 42 г. трудов стаж възлиза на... общо 15 лева. Подигравка. А иначе взимат хиляди заплати и строят офиси и купуват служебните коли.

не внасят ЗО, отстъпките са малки. Даже затворниците влизат в затвора, за да се лекуват. "Там попадна на хора и стана Човек " Влизайки в затвора ,стават автоматично ЗОсигурени с твоите ,моите, на майка ти ,на моята майка. И точат,точат.

Братята роми май усетиха далаверата и започнаха да продават лекарства ?

Аз си чакам лекарствата за Алцхаймер да ги поеме здравната каса. Че ми излизат всеки месец към 50 лева .

И що не могат да се вземат от различни аптеки, според това къде има ???? Какъв е реалния проблем ????

Както винаги мазало ... За да вземеш нещо от НЗОК трябва ходиш се редиш на безумни опашки.

Къде спа Кацаров половин година да не осигурят лекарствата за есенната вълна. Да приказва всеки може. По-лесно е да уволняваш, отколкото да решаваш проблемите.

Лекарствата са само за осигурени пациенти, докато набоцкването е за всеки. За да се набоцкаш, не ти искат да си здравноосигурен. Не само това, но дилърите на спринцовки и инжекционни разтвори ги разнасят навсякъде из метростанции, автобуси, паркове, университети, супермаркети и прочее. Че даже дават 20 лв. ваучер поощрение и разиграват томболи за ваксинирани.

А на теб това какво ти пречи? Като не искаш,не се ваксинирай.

И какъв е проблема? Кое точно пак не ти изнася?

Нормално е да се стимулират тези, които спазват препоъките! Не мислиш ли? Властите са препоръчали ваксинация, някои спазват препоръката, други не!