17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много редовни читатели на този вестник имало тук, та да коментират..... Защото, ако не си чел, как да изказваш мнение - водейки се от мнението на Тръмп?

Ню Йорк Таймс е най-пумийната медия на Амерка. От години в него се пише само колко убави са Хиларито и Грета, как на Америка са и нужни по-вече миграция и педерастия и как Тръмп е руски агент който иска да унищожи света. Та и тия награди "Пулицър" отдавна са изгубили какъвто и да е престиж в името на Соросоа. Като при нас, къде се правят едни награди за журналистика всяка година за да можем да наградим най-герберските медии... Никой човек с всичкия си не би ги взел на сериозно...

Тръмп, ти ли си?

Ахахаха, комунетата пак си правят четки и си раздават награди, които не заслужават помежду си!

Сорос Таймс е получил награда за ролярта на робите в американското общество? Тцъ! Не вярвам!

Предвид NY Times какъв парцал е станал, направо е готов Безос да купи и него слез Washington Post. САЩ и обективна журналистика - ха, ха. Там иронията е още по-голяма от това болшевишкият вестник навремето да се казва "Правда".

Ами чети "Блиц" и му се радвай.

"Пулицър", "Оскар", "Нобел" три напълно изпразнени от съдържание "награди"!

Награда за истина на името на Тръмп ли искаш?

Именно тази open-space среда на работа, които Хъмериканците налагат на целия свят е огромна предпоставка/инкубатор за всякакви инфекции. Един да кихне, друг да пръдне - и всички разбират и са малко или много засегнати. Във всички фирми, където съм работил, където имат такива среди - един да се разболее, още поне 10 човека се раболяват. По цял ден заедно - искаме или не искаме.

от виртуалният вирус ли?

A Tръмп обяви ,,Ню Йорк таймс" за лъжлив вестник. Лъжлив, почти колкото ,,Вашингтон пост". Тези вестници създавали медийно блато от лъжи .... На кого да се вярва в САЩ, на ,,Пулицър" или на Тръмп ?

На когото си избереш, на него вярваш! Трудничка концепция?

Според мен Президентът лъже по-малко от посочените вестници. Но и той послъгва

Тръмп не лъже само когато спи. Ако не бълнува де.....

Американската кочина тряжва да се обезпаразити с атом !

Дообре. Действай.

Заслужават. Имат забележителни попадения. Например - "Putin’s Long War Against American Science" Блестяща журналистическа работа - разкрива как Путин е съсипал американското здравеопазване и наука. Ама без никъв майтап.

"Сам писма си пиша - сам им отговарям..."

Накратко Пулицър е унгарски евреин а ню уорк Таймс е булшит фейк нюз

Путкин, добрутро

Значи наградата е заради чернокожи, таксиджии и Путин. Страхотна комбинация!

Това се смята за каймакът на човечеството в момента! Чернокожи масово се слагат на отговорни длъжности, за да се покаже, че "и те могат!!", и когато осерат тотално всичко, тогава тихомълком се слагат бели мениджъри, които да пооправят кашата. След което цикълът се повтаря.

Естествено, че черните са със същия капацитет като белите бе, расист такъв! Ето, виж как като изгониха белите фермери в Родезия и им взеха земята направиха утопията Зимбабве, пред която и Уаканда ряпа да яде. Зимбабве е водещата държава в Африка, а веднага след нея се нарежда Либерия - американците я създадоха изкуствено, за да могат там да се приберат по родните места всички бивши роби. Даже и столицата Монровия е на името на тогавашния президент Монроу. Либерия към днешна дата е по-развита и от Сингапур! Вкл. и по показателите, че всеки втори е болен от СПИН, работеща канализация няма никъде, но за сметка на това отдавна оглавява световната класация за ритуален и не чак толкова ритуален канибализъм.

какво се радва тая кифла, като е е дна проста редакторка "на заплата" и идва ли нещо печели в личен план, освен евентуално потупване по рамото и някакво смешно бонусче , което я го има, я не. трай си ма и не се вживявай! не ти плащат за вживяване, нали? е що се вживяваш тогава ?

Понякога и отзад ги потупват... Та да има кого да съдят за "тормоз" след време и така да си подсигурят старините...

Една истинска кенефна сволач е това вестниче

че индустрията за тоалетна хартия им изяде бизнеса... Иначе беше много удобно нарязан вестник, набоден на пиронче над клекалото...