17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е за тях, те едно време и опити с хора правиха по концлагерите. И това е самата истина таке че и да триете и да не триете ми е все тая. Боклуци дираджийски.

Напротив- има но ги е страх. Психопатите започнаха физическо отстраняване на знаещите. Остават само подлогите на новият ред, макар и те самите да се досещат че са само бушони в мелачката и скоро ще дойде и техният ред.

Те по едно време и евреи нямаха.

Знам, че ще ме помислите за луд, но планът маршал отхвърли необходимостта от държави в западна Европа. И ес, е продължение на планът маршал.. И общата валута, и шенген, всъщност продължават, замисълът за единно подчинена Европа. Германия не съществува като суверенна държавата от преди 85 години. И най странното е че съществуването на Германия, уби Европа или поне западната и част. И колкото повече Европа отива на изток, толкова повече умира

Г-да като сте антиваксъри, като не признавате ваксините защо като се разболеете търсите лекарска помощ? Ами вземайте си чайчето, обличайте пижамката и в леглото. Нямате нужда от лекарска помощ. За съжаление изгубих преди 2 дни близък който мислеше като вас. Дано не сте следващите.

Хахаха.... как да ви разбирам тия които слагате минусите? Това,че лекарите са длъжни да ви лекуват ли? Ами вие в този случай не вярвате и на лекарствата. Как тогава ги приемате? Те също не са сигурни.

Ами по същата причина поради която теб те лекуват задето си плюскал боклуци, пил, пушил, шофирал без да спазваш здвп и така нататък. Примерно.

Що лъжеш, Капчинцеее? Имам позната лекарка - хирург в частна клиника в Баден-Вюртемберг, която здраво атакува "пандемията" във Фейсбук. Фейсбук също е медия. Та тази моя позната преди 10 години ми разказваше, за каква мафия става дума в занаята. Как фарма-фирмите канят лекари по "конгреси" в мегалуксозни СПА-хотели. "Конгреси", които повече приличат на СПА-почивки. Как им подаряват скъпи вещи, само и само да изписват определени лекарства. Капчинцеее, във фирмата, в която работя, имаме морален кодекс, според който нямам право да приемам от клиенти или други стейкхолдери повече от една вечеря, календар или бутилка вино. Бас държа, че в Германия няма лекар, който би се подписал под подобен кодекс. Така че - спри да дрънкаш глупости, кукло!

Мда, то не е имало и никой, който е спорил с Хитлер :) Макар, че подкрепям напълно това, което е направил, грешката му е била само една: нападнал е СССР.... Сега така... всички са с пропагандата. Ама официално. Иначе, неофициално.... едва ли. Не е като да не познавам германци - всички до един са нацисти, и си казват, че подкрепят Хитлер.

И това за хвалене ли е?! То и в Северна Корея едва ли ще намерите някой, който открито да е с различно мнение от това на Ким Чен Ун, та явно и в Германия практикуват "демокрация", подобна на тази в Северна Корея!

Мръсна приказка

Виктор Пасков го е описал много добре, ама няма, кой да чете...

Звучи зловещо и някак си като от романа на Оруел 1984 .

Щом капка казва, няма как да не е истина.

В България не му пука за смешната германия.

проф Радка Аргирова токущо каза пре Веселин Дремджиев, че децата трябвало да се ваксинират, защото ваксинираните не разнасят заразата!!!!!!! Радке, професорке Ние помним повече от 5мин. До днес си ходим НАМОРДНИЦИ, защото разправяхте, че ваксинираните пренасят заразата!!!!! Радке, професорке, като съм ваксиниран, имам зелен сертификат да хвърлям ли маската или съм преносител и да не ваксинираме децата Радке, професорке ръсите безумия,после АНТИВАКСЪРТИ ВИ ВИНОВНИ....

На комисията в Германия онзи ден каза публично, че няма да си ваксинира децата, но издава препоръка за това на всички останали ;) Както искате го разбирайте

"Няма и такъв, който през медиите да разпространява конспиративна информация за COVID." Мдам. Всеки, който опровергава официалната КОВИД пропаганда - е конспиратор и антиваксър. Не ви разбирам зора да ви еба майката и малоумните "журналисти".... ако изобщо сте журналисти де. Продажни копелета.

Те затова в Белгия са излезли с оръжия срещу лекарите, които протестират срещу задължителното ваксиниране. И са хиляди. Излагате се! Ама четете си поне заглавията на другите статии дето публикувате

Хахахахах, вие луди ли сте бе??? Да не би да мислите, че хората нямат достъп до интернет? Пффффф.

Германия замина в кофата. След 16г Меркел и предстоящите олигофрени, държавата е за боклука. Те където отиват, ние от там се връщаме.

Ганю затънал до шия в мръсотия, мизерия, боклук и цигания, но се бил връщал "откъдето Германия отивала". До няколко години ще изчезнеш бе, ще останат само мангалите, Германия не я мисли.

А в Германия само арийци ;)) Там германците са малцинство, първо не са обединени като фесовете, второ чисто математически изчезват всяка секунда по-бързо от нас. Дъщеря ти ще бъде изнасилена, чукана и бита, а накрая омъжена за някой АБдула след години, ако въобще някоя се е излъгала да се размножи с теб..

Мръсотия и беднотия? Ти не си наред, в София нямаме проблем с тези неща. В големите градове също. А в Германия точно там е мръсно гето и простотия до шия. 70% са от новите инжинери и лекари, които и на арабски не могат да четат. една книга имат и чакат да им я преразкажат в джамията. Гледай си работата с платените самоизтъквания на Дойче Веле и зелените.

Ти на какви наркотици си ? Бременна пада в 3-метрова шахта, момче убито от оголен кабел, всеки дъждец е катастрофа и наводнение, всеки нов път се разваля до месеци, кофите нахвърляни безразборно, около тях пет пъти по-голямо сметище, излагаш се бе !

Ами то за него това не са проблеми, така му харесва. Па тея 70% даже няма да ги коментирам.

На касапина му трябва остър нож. И И не пита прасетата, кой да му го точи

Няма и да има! Мангъровци виреят само в комунистическите кочини!

Как се нарича еднолично авторитарно управление с забрана и преследване за инакомислие и отсъствие на опозиция ?

КОМУНИЗЪМ! Ние живяхме в точно такъв строй 45 години! Ипи не помниш?

Д-р Зухарид Бакхди, Д-р Андреас Ноак (убит за изнасяне на информация за съдържащите се графенов хидроксид частици, д-р Хайко Шьонинг и още много други истински лекари открито говорили за вредата от тези псевдоваксини. На фарматроловете - фа го мухате отрепки!!!

Поинтересувах се кои са тия световно известни учени, на които им се "запушва устата". До един са същите олигофрени като Мангъра, конспиратори търсещи евтина слава, всичките им твърдения са опровергани от многобройни учени. А ти си вярвай, в каквото искаш.

Когато си прост, обикновено е завинаги. Конспиратор е този, който организира заговор, а не този който го разкрива. Многобройните учени които са оборили били Мангъра и др. - ако те са многобройни, останалите са армия. И нещо не показваш нито ти, нито те доводите си. Аааа, забравих, довода е "ВЕРВАЙТЕ в наУката". Ясно.

Е щом в Германия няма антиваксинисти и щом ваксините са ефикасни, защо има и там епидемия още?

Браво на българския "элит"! Само след 32 години и намаляване на населението с 30тина процента се постигна безработица от 5%! Ако може още два милиона българи да са на Евроатлантическия пазар на труда.... О чакай малко! Та нали ще съкращават 30 000 гербера. И пак безработица!

Няма лекар в Германия, който да спори с Хитлер, докъде я докараха тогава...

Ами ако не бяха САЩ и британците, Германия щеше да владее света!

Вероятно си роден след 1990 г. , не си чул за Русия и погрома над германската армия. САЩ финансират и произвеждат за Хитлер, това е била огромна полза за финансовата им стабилност. Накрая театрално се включват колкото да си пуснат атомните бомби над Япония.

И още нещо! Когато руските пълчища влязоха в РАЗРУШЕН до основи Берлин разбраха ,че са само пионки! Берлин и цялата индустрия на тази велика държава Германия беше срутена ТЕАТРАЛНО от британците и САЩ! Нито един руски бомбандировач не е стигал до Берлин!

https://pero.bg/2021/11/30/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%8f%d0%bd-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%be%d0%bd-95-%d0%be%d1%82-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%be-%d0%b1%d0%be%d0%bb%d0%bd/

Ами няма кой да спори измежду германците, както и в 1933-1944. Да пращаме ли вече евреите в концлагерите? Или този път са наред 80% от българите? Ако след 10 години отново народа излезе прав а не някакви си врякащи и делещи си питата политици, какво ще правим? Къде ще бъдат тогава дирниците и послушалите ги? Срещу кой вървите бе, дирници и прочее клакьори? Срещу народа? Срещу 80% от хората? Срещу над 4 милиона ли? Един може и да се обърка. Но 4 милиона е доста по-трудно.

Германия има солидни традиции в диктатурата. Дискриминацията, Нацизма, мачкането на инакомислещите хора в Германия е норма на поведение. В Германия никога не е имало демокрация. Имало е само фасадна лъжедемокрация, както навсякъде в Европа и САЩ между другото.

Абсолютно верно. Полицейска държава, инакомислещите биват оплювани и репресирани.

В Германия проявиш ли мнение различно от официалното, спукана ти е работата. Колегите те гледат лошо, почват доноси за какво ли не, оплюване. Германия е супер диктатура. Между другото същото е и в Австрия и Швейцария. Само фасада на демокрация, отвътре обаче са брутални диктатури. В САЩ е даже още по-брутално.

Но иначе в теста за гражданство е пълно с високопарни фрази като "човешко достойнство" и "свобода на словото".

Прости Ганьовци си правят свободни съчинения за Германия. Не са стъпвали тука, но вече всичко знаят. Точно като за короната. Живея от 10 години тука и нищо такова няма. Явно информацията ви е от някакви стари филми за ГДР. Какви доноси от колеги, какво оплюване, абсолютни глупости. Да - студени хора са, не очаквай съседа да те покани на ракия, но са си така.

По времето на Хитлер също не е имало хора, които открито са заявявали, че са против Хитлер. Ако случайно се е появявал такъв, бързо е изчезвал. Сега е същото.

Концлагери, Хитлер, ама като тръгнете да мрете я от корона, я от рак - ипотекирате всичко де то имате и отивате в Германия да ви лекуват. Що бе, нали са фашисти ? Умри заради некадърен лекар, бъди патриот !

Ганьо цъка минуси, не му харесва истината.

Има и то много. Дори един изчезна безследно. Германец в Германия.

Как ще тръгне някой публично да спори там - ще го приберат на топло! Фашизъм!

Капят ти лъжи от устата Я се засрами Ние българите не щем фашизъм Не на ковид простотиите

Дирници, стига с тая елементарна пропаганда тип "другите правят така".

Капкеее, лъжеш като дива, свиня мръсна

А в България, лекари протестират затова, че ще има педиатрия (детска болница)! Виждате ли разликата между германските доктори и българските диктори! Правителствена болница може да има, но детска болница не може!

Много лошо, когато всички са на едно мнение, направо си е пълна измама.

Това е много далеч от истината - Prof. Dr. Arne Burkhardt, Prod. Dr. Walter Lang, Prof. Dr. Peter Schirmacher - след аутопсии на повече от 40 човека, починали до две седмици след ваксиниране срещу ковид, аутопсиите им показват връзка на ваксинацията и смъртта при една трета от изследваните. Източник - Конференция по Патология pathologie-konferenz.de

Който разбира немски - на линка може да проследи конференцията на патолозите от 04.12.2021 проведена в Берлин. Темата е за връзката между ваксинацията и уврежанията настъпили след нея, вклиючително и смърт. Само за справка - Prof. Dr. Arne Burkhardt - е преподавал в университетите в Хамбург, Берн и Тюбинген. Изнасял е лекции в Япония (Nihon University), САЩ (Brookhaven National Institute), Корея, Швеция,Малайзия и Турция. Той ръководи Института по патология от 18 години в Ройтлинген. https://pathologie-konferenz.de/

Само в България е на мода да си прост като галош (тоест да не се интересуваш как живее останалия Свят)

Ако почнат да ги обгазяват в концлагери и тук ли трябва да се прави същото?

Доста глупаво разсъждение... А защо трябва винаги в България да се копира най-лошото от останалия свят, какви концлагери, какви 5 лева. В цял свят се вижда, че ваксините спасяват животи, само в България, Румъния и Русия търсят поредната конспирация....

Как какви, вече ги е имало там! Даже доста се копира от този период сега.

Ами изчезвай при умните германци ве що стоиш тука при нас простите !

Там съм, не ме мисли. Помисли за възрастните, за децата в България. Може би ще ти е трудно, по лесно е да си егоист...

Да, пращат ги в Аушвиц. Така е който противоречи с генщаба там.

абсолютни лъжи, там дори има цяли лекарски организаций против целия този геноцид!

Ами миналия век нямаше кой да спори и с един човек с мустачки,и знаете какво стана.По онова същото време и никоя Европейска страна не спореше каква да е съдбата на евреите,само България посмя да ги защити.

са какво ще се запомни деня!!? Двама убити, след като мъж бе помолен от охраната в център за административно обслужване в Москва да си сложи маска. Ранени са трима, ИМА И ДОСТА ПО-ВАЖНИ СЪБИТИЯ: - 13 убити в Украйна след удар на маршрутка с ТИР в Черниговска област. - срещата на Путин с Байдън!

А, има има. Ама нямат българин колега да ги наклепа. Затова аутодафето им се отлага. Засега.

Дано да е така! Според това, което чувам обаче, в Германия (а и в останалите "демократични" страни), е дори по вероятно да те наклепат, отколкото в България!

Днес четох по фейсбук, че някаква Хърватска медицинска сестра щяла да предизвика световна сензация с твърдението си, че АТС кода на ваксината означавал, че ако завършва на 01 значи е плацебо, ако завършвал на 02 е истинска ваксина, а ако завършвал на 03 , значи е медикамент, който до 2 години ще предизвика рак на тези, които са се ваксинирали с тази ваксина ! Всички световни лидери се били ваксинирали с ваксина, чийто код завършвал на 01. Честно да си призная - притесних се, защото кодът в здравният ми сертификат е J07BX03, т.е. завършва на 03. Поинтересувах се за този код и установих следното : абривиатурата J07BX означава, че ваксината е срещу Ковид-19, а цифрите показват типа на самата ваксина, която са ви поставили . 01 е код за mRNA ваксини, като тези на Пфайзер и Модерна 02 е код за векторните ваксини , като тези на Янсен 03 е код за инактивните вирусни ваксини , като тези на АстраЗенека Така, че много моля, съзнателните разпространители на такива идиотщини да бъдат публично линчувани на площада !

Моята завършва на 99 и е най-яката - на ПРЕБОЛЕДУВАЛ

Невежеството във фейса е умопомрачително. Цялата ти история е фейк.

Съгласен съм, че невежеството във фейса е умопромачително, но историята, която описах и е разпространявана от антиваксерите не е фейк, а жива действителност .

https://pero.bg/2021/11/30/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%8f%d0%bd-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%be%d0%bd-95-%d0%be%d1%82-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%be-%d0%b1%d0%be%d0%bb%d0%bd/

Явно не си се поинтересувал достатъчно J07BX03 е кода на всички заксини за covid 19 https://www.who.int/medicines/publications/druginformation/issues/WHODI344ATC-DDD_ClassificationTemp.pdf

моляяяяяяяя, как да няма? Вие нормални ли сте. Точно от Германия идват най-много лекари, котио се опърчват.

Ма как ще има спорещи ? Всички сляпо следват линията на Партията и приветстват безумията й.

Жив фашизъм.

Съгласен съм с Капка, че това лекарско единодушие наистина е притеснително и неестествено. Затова се и махнах преди 3 години от Германия. Замириса ми още тогава, освен на мръсни меркелски гаджали и на много гнусен фашизъм. Пък тъкмо ми се беше родило детето и вече трябваше да мисля не само за себе си.

Имаше такива лекари в Германия, запушиха им устата и ги дискредитираха. Все пак Германия води в медикофашизма.

То и при Хитлер не се спореше...

Те по стара немска традиция... Преди са били съгласни с д-р Менгеле и Хитлер, сега с Меркел. Това, че хората са наплашени и притеснени за живота си, работата, семейството от ковид тиранията е ясно. Въпреки това при тези милиони по митинги за свобода в Германия, все трябва да има доктори на друго мение... Също е ясно, че Дойче Веле и всека друга медия няма да даде трибуна на доктор с различна позиция от СЗО

бахти тъпата медия. да ви го туря на всички в дира отзад без вазелин, отявлени педали

И какво от това? Нима ви успокоява тази стагнация на чистата демокрация, свобода на словото, изразяване на лична позиция, открита дискусия по такива глобални въпроси и обсъждане в откровен разговор по всички плюсове и минуси по темата Корона вирус??? Няма само бяло или черно... Има всякакви нюанси и точно различните мнения и противоречия в експертизата, ще доведат до правилната ситуация и точните решения. Ясно е, че с т.н. ваксини ситуацията никак не е добре, дори и с много "ура" и надуване на фанфари, е очевадно, че няма ефект и не е безопасно, така както е по закона на добрата медицинска практика. И защо е този натиск, защо се купува съвест и квалификация на някои наши отдавна приключили професионалния си път баби и дядовци, като Мира, Радка, Богдан, Кантара, Кунчо... Та те отдавта са забравили модерната медицина, окопани десетилетия в чиновнически кабинети... Резил и срам, това е вече налице, и е време за анализ на Корона-та, но от млади, начетени и честни наши и чужди учени, без спонсорство на Пфайзер и фарма мафията...