Няма да има ремонт на ремонта на "Графа". Баща и син Славейкови се върнаха на площада

Фандъкова заяви, че улицата няма да се разкопава отново заради "няколко накриво наредени плочки“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тази жена само прическата и ще ви стане ясно какво да очаквате от нея.Та тя от нищо не разбира само подсмърка като болна овца,но по крадене е първа,е има един който е по по най,тя от него копира и се учи.

Ясно е, че щом са на власт ще крадат, но поне можеше да видят по света как се правят красиви неща. За 30 години столицата се превърна в една грозновата спалня. Кмет на столицата може да бъде само някой, който е живял поне 20 години тук, или още по-добре да е наследник на 1-2 поколения софиянци.

Въпросът не е "дали", а "кога".

Това не знам колко трябва да си тъп, нагъл гьонсурат, за да плещиш такива глупости. За 20 и нам колко си милиона, слагали, махали, шматкали се, направили една обща простотия, от която 1/3 е осрана. И са глобени всички вкупом 290 хил. лева. като сметнем 3000 за почистване, 35 000 и 86 000 за надзора, излиза че ГеПи са глобени 166 000 лв. Май не е 1/3 от стойността на договора. Е, и ще им държат още два пъти по толкова пари, дето още не са им ги дали, за известен брой години. По други места арестуваха кметове за няколко десетки хиляди рушвети, за от няколкостотин хиляди до няколко милиона присвоени, а за 24 милиона и оставка не следва. На тоя дебил начело, дето и той е бил кмет, с какво му е толкова мила тая тъпа и некадърна жена?

При този строг контрол не знам как някой друг ще се хване на ремонтира в София. Данчето направо им къса шортите на тези "строители". Само какви глоби и неустойки - леле мале.

И като са глобили за "недобро почистване" дали ще хавната най-накрая да измият тая улица. Баси мръсотията е :(

То не е за ремонт, а за цялостно пренареждане, защото между петнайсетте размера плочки и павенца има по половин и повече сантиметра фуги на места. И плочките и паветата не са скрепени здраво, а само с пясък. Т.е. при първите дъждове пясъкът ще се отмие и всичко ще почне да трака и хлопа.

Много се изложи този път! НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ!!!

Софиянци нямат думата защото сами си я избират тая селянка за кметица, а несофиянците не ги касае

А придошлите след 9ти септември 1944 година още по-малко.

Ще рекат: Фирмата ще бъде санкционирана. Ремонтът ще е за сметка на фирмата изпълнител. На фирмата няма да й бъде платена???? Клишета, лъжи. А като гледам Графа и Витошка . Използвани са най - евтините плочки . С такива са настлани лагерите за мигранти в Турция и Италия.

Тези са големи селяни. От 40 декара, на15 декаря картофите са слаби, поради недобра обработка и торене. Абе Данче Самоковска това да не ти е картофена нива у самоковско, това е столицата.

От 40 декара ремонтирана площ -15 декара са с констатирани нередности.(трети абзац) Това е повече от една трета от ремонтираната площ. Сериозно ли говори тази жена и ако дойдат в къщата и да ремонтират ще допусне ли 1/3 да са дефектно поставени плочките???? Ба си и държавата....

Дайте и още поръчки на тази фирма. Както на Трейс. И да се молим да няма ново Своге.

Ало фандък, иди се разходи по бул Витоша да видиш как всяка плочка играе. Първият участък от пешеходния бул. От към патриарха е о.к. А надолу е трагедия. Там нещо ко праим?! Изобщо ако се правят такива ремонти по добре да спрем. Няма яснота защо един участък е о.к., а другите не са. Вероятно фирмите са различни. Взимай мерки, че избори идат!

ОК, защото не живеете там. Малко дъждец, снежец и не може да се ходи - хлъзгаво е. Този участък го правиха турците, които строиха метрото там, плочките изглеждат по-добре от нашенските, но есен и зима не стават за ходене.

Типично за Фандъкова.Какво тук значат не "няколко",а стотици некадърно поставени плочки?!Да не би в с.Белчин,да са по-красиво поставени? Един супер скъп ремонт,проточил се във времето,изпълнен по традиционният за Общината,начин.Лошо качество,лошо и пак лошо.На нея й е"красиво". Фандъкова,спри да "ремонтираш"!Не ни го причинявай поне до Изборите през есента. София не заслужава тази гавра.

Абсолютна безотговорност и безочие!

Пълна наглост и безочие е от страна на кмета да каже, че има "няколко накриво наредени плочки". Г-жо Фандъкова Вие 2 метра от улицата ли инспектирахте?

Тъпо!

Цитат: Фандъкова посочи, че проблемът на строителните компании са работниците. Невевоятна констатация!!! Ами защо не съобразихте шибания проект с възможностите на биологичния материал? Или да бяхме поканили китайци? Добре, че проектът не беше с римска мозайка. И сега какво? Некачествено е , но няма да го коригираме. Кой взел, взел! Комисиона е разпределена! Вече си личат мазните петна около пейките и от това си личи качеството на настилката. Това е пладнешки обир на всички, които си плащаме данъците. Стойност на обекта около 26 милиона, а глобите 100 000 - 200 000 лева! Страшна сделка, г-жо еди коя си!

Не знам, какво са ремонтирали, но сутринта си личеше, колко "качествено" са ремонтирали - при преминаването на трамвайните мотриси изпод релсите бликаше кал - това дори ПРЕДИ ремонта го нямаше! Но сигурно и това не го е забелязала нито комисията, нито Фандъкова...

От редицата и глупости на тая май става ясно че проекта дето са го приели е ''нефелен''и за това няма нищо общо крайния нефелен резултат с него, което пък им дава право да поискат едни 3 хиляди заради нефелното изпълнение за да не се стига до реалните комисионни да се върнат....Фандък София не е бил и няма да бъде твой град колкото и да се пъчеш с приказките си....

Тогава наложи глоби и то солени , по стотици хиляди левове. Идат местни избори.

Ами те предостатъчно са изцицали изпълнителите толкова време че вече нямат очи да поискат нещо реално да върнат на общината, защото би следвало и те да връщат от комисионните..

Като се спъне тя, да не последва поредния спешен ремонт.

След като "оправи" Графа, сега ще се заеме да строи завод за боклук, почти в центъра на София, за да се изчисти въздуха в столицата!

само някакви смешни глобички...толкова смешни, че няма и да ги обявят...а най- вероятно и да ги получат след обжалвания в съда...

...

Искаме гладка настилка! Да не е опасно за живота! Не искаме глоби, отиващи по джобове! Искаме и дървета с корени, а не с отрязани корени, като чинарите на пл. Славейков и брезите на ул. Паренсов! Вижте си и изсъхналия тревен чим по Паренсов!

"винаги при изпълнението на каквито и да е проекти, винаги се получават проблеми" Защо по време на Софиянски нямаше такива проблеми? Построеното тогава все още си е здраво. В центъра на София дори все още има улици, които са ремонтирани още по бай Тошово време, които изглеждат в по-добро състояние от наскоро мащабно ремонтираните.

Построено при Софиянски ?!? А стига хуморески ....

Не е вярно, че не е имало проблеми. Преди вече доста години бетонните капаци на шахтите по тротоарите на бул. Т. Александров бяха отмити от дъжда или издухани от вятъра. Бяха им останали само рамките и железата. Гаранция нанайси. И това далеч не е всичко. Само че нямаше кой да ти обърне внимание. Здравите улици са такива, по които не вървят 10-30 тонни автобуси или трамваи от градския транспорт.

Като се знае че повече от 10 години ''строят'' и крадът герберите трябва само евала да се каже щом тия щяхти подир толкова години ''нещо с поддали'' а не като гербераските при първия дъжд..

Тези шахти ги нямаше 2-3 години по-късно, ако това имаш предвид с "толкова години". След първия дъжд не знам какво е било, защото нямаше фейсбук да ми каже или да видя, единственият начин беше на място. Сега вероятно има нови, не им знам състоянието.

По времето на Софиянски нямаше проблеми, защото не се правеше нищо. Едни хали има, които евреите си направиха, но той все за тях се бие в гърдите. Едно му признавам. Разказа играта на кварталите с тоталното застрояване. Лично си изпатих в Борово от него. Разпродаде масово всички общински имоти, градинки, полянки и каквото имаше за продаване. Тогава най-нагло обясни на журналята, че така създавал заетост и работни места. По-голям "унищожител" София не е имала.

Добре е , че и други виждат поразиите на Софиянски. След като разпродаде общинските имоти, ги изкупи обратно на многократно по-високи цени / в района на околовръстното шосе/. Тогава този изрод пак се хилеше и обясняваше " ами така се прави". Заслужава доживотна каторга, но за съжаление при " демокрацията " няма такова наказание, по-точно за най- големите крадци няма никакво.

Софиянци най- сетне махнем това подсмърчащо и мънкащо Данче от кметския пост. Стига е крала за Борисов, вече 10г.

Разликата е , че софиянци си го харесваме като личност която наистина върши нещо а не по партийна принадлежност , та есенеска пак ще си я преизберем . Тя жената рака пребори та разни подлоги ламтящи за мястото и няма да смачка за пореден път . Та както съм казвал и друг път , дреме ми за ГЕРБ , оня ден пак за Светльо гласувах , но кога иде реч за кмет на София , за Данчето ... !

Тази сополина, на есен да я няма, Че много краде , За банкерско Даде, С посрано дупе. Олеле.

Ти нали прати лудото ленче в Брюксел и сега се чувстваш великан ? Е с Данчето няма как да се преборите , страдай си !

Софиянци най- сетне махнем това подсмърчащо и чрънкащо Данче от кметския пост. Стига е крала за Борисов, вече 10г.

За радост ти като куп други селски бекове нямате как да гласувате за кмет на София !

Една поговорка"бързата кучка слепи ги ражда"Скоро всичко ще лъсне ,след първия дъждец.Добре ,чеев София ,да може всеки да види как се пилеят парите на дънакоплатците.

Нормално , заплащането на труда определя качеството на работа но не е резус ! Колко народ мина през годините докато си оставя екипи на които си заслужава да платиш за това което правят .... На интервютата за работа най-редовно идват такива които могат всичко , искат максимално заплащане а последствие се оказва , че ръцете и двете са им изодзад и ги мързи да гледат .

ГАФА, ремонт на ГАФА,а пардон Графа.

На около 50-тина метра от мястото, където Фандъкова се обясняваше пред журналистите, една жена се спъна в "перка", счупи си носа и стана кървава влоквичка... Фандъкова и журналистите някак си не успяха да видят инцидента...

Ами като гледа Данчето а не къде ходи , нормално . То така и в стълб човек спокойно може да се изтреска и да му изпадат пломбите .

А ти като си се изтрескал май ти е изпаднал мозъка