Няма да глобяват директори и учители заради ученици без маски в училищата

Родители отново на протест срещу задължителното носене на маски в училищата

Обратно в новината

Коментари - Няма да глобяват директори и учители заради ученици без маски в училищата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обявена e извънредна епидемична обстановка до 30 ноември явно това е поредната тъпа заповед на шайката ГРОБ и шопара от Банкя за да се вразуми този народ трябва извънредна обстановка и затваряне на всичко. А сега може да се ходи на кръчма барове и чалготеки да се ходи на открити и закрита спортни мероприятия. а бого избраните да ходят по Бълхария без маски

И не говоря само за тези от МОН,говоря за всички.Но наистина, тези от МОН и МЗ са уникални тъпаци.Нека публикуват какви са критериите за да ги приемат на работа там.Ще ни се изправят косите от ужас.

Аз предлагал директорите и учителите да бъдат глобявани, когато ученик получи двойка, защото не са си свършили ранотата да го научат. Също тка смятам, че директорите и учителите задължително трябва да бъдат глобявани и когато ученик допусне 5 неизвинени отсъствия, защото не са съумели да създадат интерес на детето към учебния процес. Ако се сетя и за друго, ще пиша пак...

Хайде да видим сега господа управляващи кои подвежда, кои мами, кои е на печалба от това, кои лъже хората нагло, кои трябва веднага да пратим на бесилото след пълна конфискация на заграбенот и неговото и на свързаните с него роднини и привидно непознати-калинки и бръмбарчета??? КОй бе Кой ББ с целия контингет на Герберите, Корнелия и Станишеш с целото БСП, всички живи кадри на ДС, всички крадливи олигарси и политици, социолози, 98% от всички минали през парламента на РБ и НРБ от 1989-2020, а и преди 1989 защото техните потомства се ДОПУСКАТ до избори и софрата, всички от управлението на главните ни печатни медии, интренет портали и телевизии които тръбяха с един глас за КОВИД и пазеха гърба на корумпираните ни и продажни политици на къса каишка. https://thebulgariantimes.com/ВИДЕО-Дейвид-Айк-на-протеста-в-Лондон-29-08/ https://thebulgariantimes.com/Докторе-имате-думата-ВИДЕО/ https://thebulgariantimes.com/ДЕМАСКИРАЙТЕ-децата-ВИДЕО/ https://thebulgariantimes.com/Не-съм-давала-съгласието-си-да-се-прове/ https://thebulgariantimes.com/Поздрави-от-Китен/ https://dnes.dir.bg/obshtestvo/dots-mangarov-za-maskite-vse-edno-reshetka-na-prozorets-da-pazi-ot-muhi Тук как става точно измамата Ковид и какви цели преследва! https://thebulgariantimes.com/Измамата-covid-19-ВИДЕО/ https://thebulgariantimes.com/Каква-вреда-нанасят-маските-и-ръкавиц/ https://thebulgariantimes.com/Световната-здравна-организация-Инст/ https://thebulgariantimes.com/Бивш-сътрудник-на-СЗО-разказва-за-глав/ https://thebulgariantimes.com/Роберт-Кенеди-Правителствата-обичат/ https://thebulgariantimes.com/Истинската-цел-на-corona-world-order-ПЛАНдемията-Да-с/ https://thebulgariantimes.com/10-причини-които-налагат-Бойко-Борисов/

Уж имаше пандемия ,в същото време пуснали 30 деца без маски в стая. Къде са чувалите за трупове и хладилните камиони. Гешев арестувай щаба .

Доста доктори измряха от COVID-19 лекувайки олигофрени за които вирус няма. Време е да изпукат доста даскали учейки децата на олигофрените. Да лекуваш прост червен олигофрен-паразит и да учиш детото му е смъртен грях и Господ го наказва изпращайки направо в пъклото.

починаха от заболявания нямащи никаква връзка с медийния вирус. Това,че телевизора или фейсбук е съобщил нещо не значи,че е истина.

Абе я направо премахнете всички мерки, правила и закони, те и без това са само за балъците, нали! Така и така много учители и деца не ги спазват, а няма и кой да следи за спазването. Така и така всички ще умрем, защо да чакаме до 70, колкото е средната възраст на живота в БГ, като може да стане още на 30,40, 50 или 60? Случващото се е една от причините, поради която разумните хора емигрират в по-цивилизовани страни!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com

Баш директорите бяха виновни, тяхната верица!

Октомври римляните нали ще запалят кюмбетата и ще полетят едрите, средните и финните прахови частици? Децата в големите градове трябва да носят маски и без Ковид-а.

Мисли как да няма нужда от маски а не как да ги наложиш. Сигурно преди 20-30 години не е имало цигани и кюмбета? Пък нямаше нужда от маски.

свалете маските от децата, тъпунгери прости!

ГРОБАРСКИ КОВИДОИДИОТИ И ТЪПИ УЧИТЕЛСКИ КУР/ВИ ОСТАВЕТЕ ДЕЦАТА НА МИРА ОСТАВКА МУТРИ !!!!!!!!1

Д-р Първанова го е написала! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207471143613700&id=1741614406

Не желая децата да носят маски за да не се заразя аз! Не желая и който и да е да е длъжен да носи маска за да ме предпазва. Никой не ми е длъжен, това е вирус, каквото - такова

И искаш да няма КПП, за да садиш разсад домати рано напролет? Добрее, значи отиваме към заветната бройка 300 000.

Защо да не се садят домати? Или трябва да се храним с отровите, които ни докарват от цял свят от т.нар сумермаркети?

Започваш от майната си раина шльоко,доматите ще си ги купя от пазара,а за тебе е добре да си 300001!!!

Напълно си прав ! Но когато някой глупак , вървящ срещу мене , ми се изкашля точно в лицето , ми минават други мисли в главата ! Колкото за децата с маски , мисията е невъзможна. Малките възприемат това като игра. Мешат се с другите деца !

маските са вредни, а вирусът е полезен. айде, наште.

Само първото е вярно.

и второто е вярно, но никога няма да ви го кажат официално, защото Биг Фарма трябва да папка и вие да слушкате. А тоя "ХАХА" льохман, ви поднася истината в абсурден вариант, за да я приемете за лъжа. Това е всеизвестен подход за скриване на истината. На когото му е интересно да прочете Пол Екман.... Поздрави сатанисти, от воините на Дао! Ние ще изтребим господарите ви, няма нито един да оставим!

Каракачанов, Борисов и Валери Симеонов са ПРЕДАТЕЛИ. Тия пускат араби, евреи и испанци в партиите си и затуй карат хората да носят АРАБСКИ маски.. НИКОЙ НЕ трябва да гласува за тия.. Пълни мошеници... Тия тримата, като искат, нека си носят маски да си скрият противните физиономии и да се задушават... Да пукват и тримата мошеници !!!

Споко. От много места се чува, че към октомври ще се мине пак на онлайн обучение, та няма да ви пречи нищо. Работа, отпуски, деца - кой както успее. Важното е, че няма да са с маски. Явно това е огромният проблем, значи другото ще ви е песен.

Боклук НЕ МАНИПУЛИРАЙ. Чуваш ли ме к'во ти казвам бе боклук.

Бе я се мий и лягай да спиш!

С онлайн обучението се пести 1.Времето за път до училището. В големите градове до 1 1ас и половина в едната посока. 2.Малките деца не стоят по цял ден от сутрин до вечер в училище в затвотени помещения. 3. Децата не боледуват . 4. Децата се справят по-добре! Трябва да има избор за родителите!

Абе хора,защо изобщо водим дискусия трябва ли децата да носят маски или не? Разсъжденията в правилната посока трябва да са относно това дали маските ни вредят или помагат.Ако са от полза,всички трябва да са с тях,ако ли не никой не трябва да ги носи.

Бях в Белгия и там на градския транспорт пишеше-маските са задължителни за лица над 13 години.Т.е под тази възраст са установили че не е нужно.

Аха-ааа, значи рекията е полезна за всички пълнолетни, обаче не трябва да потребяват тези под 18г !? Е, как така въздухът за едните е много добре, за другите е вреден?

Нещо по темата. Току що по БНТ гледам Борисов и още трима в джипа му . За какво говорим......

Нез маски. Извинете.

БЕЗ. Отново извинете.

Който не иска маските да пречат на детето му, може да го остави онлайн. Аз така направих.

това сериозно ли? Верно е тъпо.

детето ти

?

Нещо за протестите, няма ли днес, че ми е скучновато.

Обичам разнопосочна информация. С маски или не?

Каракачанов, Борисов и Валери Симеонов са ПРЕДАТЕЛИ. Тия пускат араби, евреи и испанци в партиите си и затуй карат хората да носят АРАБСКИ маски.. НИКОЙ НЕ трябва да гласува за тия.. Пълни мошеници... Тия тримата, като искат, нека си носят маски да си скрият противните физиономии и да се задушават... Да пукват и тримата мошеници !!!

Абе , изроди не тормозете децата , че като пораснат ще ви го върнат тъпкано.Какви глоби , какви глупости за малолетни деца ,бе некадърници ? Махайте маските за децата докато още родителите им не са ви изнесли барабар с парцалите ...

Глоби за родителите, не за децата. Отде ви изравят все такива умствено изостанали гении за руски слуги бе.

Кауза пер дута е тази глоба за родителите.Нито може да се наложи , нито може да влезе в сила , нито може да се събере.Най-добре да разкарат маските на децата , ако не искат да ги гази валяк.Като Бил Гейтс сложи маски на неговите деца , тогава и ние ще сложим.Майната ти ,Бил !

Задължително с маски в междучасията, гоба голяма... ни няма кой да контролира. И ква е ползата от файдата, като няма кяр?? След като има решение, се определя орган, КОЙТО ДА СЛЕДИ за изпълнението му. Иначе, все-едно, че няма решение. Керванът си върви, кучета си лаят. След като няма глоби, КОЙ ЩЕ ЗАДЪЛЖИ децата да носят маски? Точно някой. Защо тогава, просто не премахнат наредбата? Ама от тъпи калинки какво да очакваш? Те на две магарета слама не могат да разделят, ти очаквай да се оправят с учебна система.

Децата обикновено са малолетни и не носят адм.наказателна отговорност.Все някой трябва да каже ,че "Царят е гол".Ще глобяват май само учители и директори на училища.Децата не могат да ги пипнат.Да не говорим ,че има Закон за закрила на децата,Конституция и редица международни конвенции в тяхна закрила.Даже не разбирам кой фашист взе това решение ?

Живея в Германия и днес наблюдавах от фитнеса съседното училище. Децата са седнали плътно на чиновете,без грам дистанция, никакви маски и тъпотии от този род. Работя с доста германци,голямата част носят маските като лигавник. Никой не се страхува и не му пука. Навън живота кипи , от което личи,че явно не е толкова страшно

Кипи докато не пипне вируса и тогава кипваш отвътре !

лъже. познавам учители от германия- спазват всичко стриктно.

Много се съмнявам, че визираш Германия. През август прескочих за 2-3 дена до Германия. В Хамбург в ресторанта не може да влезеш без маска, както и в супера.

В супермаркета не може без маска,но аз говоря по темата за училищата

Пълни глупости за ресторантите и маските.

Когато влизаш в ресторанта и излизаш, или ползваш тоалетната трябва да си с маска. Само когато на масата си без.

Щото и да ги бяха глобили все едно глобата нямаше да падне в съда...:)))) Все едно ако ученик прасне тупаник на съученик да съдят директора. Само с глупости се и ни занимавате.

Известно ми е, че е направено едно проучване за ефекта от носенето на маска ( медицинска). Резултатите са готови, но все още не е публикувано във водещи медицински издания, защото се изчакват отзиви от различни водещи експерти във вирусологията. Засега ми е известно само, че маската е най- ефективния начин за предпазване, тъй като други проучвания показват все по- ясно, че хората се заразяват найвече при пряк контакт и по въздушен път. Заразяването чрез повърхност, ръце и др. се преценява като много малка. Предполагам, че това скоро ще бъде оповестено и препоръката за носене на маски ще се наложи като основно средство за предпазване.

това в едната страна нанещата. Какво ще кажеш за намаленото количество кислород, увеличения въглерод, повишената влага и други

лекар бихте ли сложили денонощно маска на децата си в името на телевизионния и политически вирус? В

Тук само в гимназиите и университетите се изисква носене на маска. Иначе моят син ходи на училище без маска, когато го карам. Иначе в автобуса трябва да е с маска. В училище са без маска, но има ограничения, които задължават учениците да контактуват в междучасията само с другите от същия клас. Не трябва да има смесване с други класове. За това обаче има и условия. Проблемът е,че в българските училища ( сградите) това трудно може да се осъществи... Но както споделих по- горе очаква се носенето на маска да стане основната препоръка за предпазване докато не се намери ефективно лечение. Споделям го, защото знам, че проучването е много сериозно.

https://www.zerohedge.com/medical/no-medical-justification-emergency-measures-open-letter-100s-doctors-health-pros-urges-end

Разумното беше да глобяват родителите на всички ученици които не носят маски ! Родителите имаха 6 месеца да научат децата си да носят маски !

А ако родителите са емигранти ,на кой ще се наложи глобата , а умнико ?

Как така няма да има глоби? На гробище ли искате да превърнете България? На снимката олигофрена вдясно е без маска. Ако съм на директорката на училището, ще му ударя 99 тояги на гол гъз, та да видим кон боб яде ли. Няма да сваля маската и ще спи с нея дори. Днешните ученици са едни олигавени, презадоволени ненормалници. АКо искат да са без маски, да ги заключат за целия първи срок в училището. Знаете ли колко родители ще скачат от радост до небето, че няма да им се моят тези малки уродчета между краката по апартаментите. АМа сегашните родители на прехода са едни изверги, долнопробни мангали и не могат да възпитават. Аз моята дъщеря през комунизма я пратих на пансион в едно сибирско село в СССР. Там я възпитаваха по системата на Макаренко, ама вие сте едни неграмотници и едва ли го знаете кой е . След като дойде демокрацията и СССР се разпадна я издърпах оттам и я натиках в един строг католически манастир в Южен Тирол, където наставничките и бяха морални, девствени монахини по на 80 години. Те възпитаха дъщеря ми толкова морално, че се ожени девствена и е преспала само 2 пъти с мъжа си, за да й надуе корема и направи 3 деца. Иначе съм и забранила да се трещи с мъжа си за единия кеф. Това е гнусен грях, поголовно престъпление и погазване на нормалността и моралните ценности. Внуците ги възпитавам също аз, затова от тях ще станат хора. Синът ми го пратих в Русия да служи 3 години, защото нашите педераси премахнаха казармата. Това е най-голямото престъпление срещу нашите момчета. Затова 87% от тях са пасивни гейове, плющящи се анални хюмнета, вилнеещи джендъри, проституиращи поо Бойковите магастрили травестити с член или без или транссексуални изверги, дояющи здравната ни каса за операции за смяна на пола. След като вкарах сина ми в руска казарма, написах писмо-прошение лично до Путин да го прати в битките с Ислямска Държава, за да стане мъж, а не мека китка-окаян хомосексуалист. Един мъж не застреля ли поне 1000 изрода, не е мъж, а лайно на дъжд. И наистина синът ми стана мъж. Гордея се с него. Вярно, че загуби в битка левият си ташак, стана импотентен, едното око му се склопи, започна да куца с левия крак, сега е на изкуствени чейнета, получи хебефрална шизофрения с раздвояване на съзнанието, но юнак без рани не може!!! Сега му търдя сгодна и морална женичка, ама не курва, за да свие семейно гнездо и да може да направи кариера като летец на безмоторни самолети. После може да направи кариера - я вижте летецът Радев как стана президент. Моят син също може да стане и ще бъде по-харен от Радев на 100 процента. АЗ възпитах достойни деца, а сегашните копелдаци не само не можеш ги накара да сложат маска, ами дори и презерватив, та се плющят без капути по училищните кенефи. Освен туй женските училищни кенефи са се превърнали в нелегални родилни домове!!! И какво да очакваш от тази нация???

Ти си проста герберастка канджа!

Взимай хапчетата редовно...

Бунт срещу маските! Ученици окупираха 100 училища, не пускат учителите в тях А българинът си е овца още от малък... и затова го управляват и прости мутри и крадци всякакви!

ама гърците не са овце!

Разбира се, че не трябва да глобяват учители и директори на училища, това не би помогнало с нищо. Трябва да глобяват родителите на децата, оттам тръгва проблемът там може и да свърши. Децата са най-големият преносител на зараза и макар никое дете да не иска чак толкова да убие родителите си със зараза повечето от тях хич не се и замислят за такива неща.

Умри, боклуко тролест.

Лигавите и безобразни деца с наглите си родители, застрашават живота на учителите, не спазват мерките, днес позната учителка звъни и пита една майка защо е пуснала детето с разстройство и други неразположения, а наглата селянка казва "какво да го правя в къщи", правете си изводите кой ще обвинявате после, когато ни затворят.

ЗАЩО? Няма ли санкции, няма да има и контрол! Трябват глоби, огромни глоби! Нашите деца са това бе, ееей!

Вашите! Възпитавайте си ги, наказвайте си ги, дисципрлинирайте си ги. Доктрината, която позволяваше учителят и директорът да наказват децата със същите наказания, включително телесни, с които има право и родителят дори във Великобритания беше отменена още през 1983 г. Вече само родителят може да направи това, което преди можеше и учителя.

Предлагам да се устанви норма на вдишванията и издишванията за минута, не повече от десет вдишвнания за минута. За родителите на нарушетелите, по 2 лева на вдишване, която да се установява по реда на специално бързо производство, а глобите да бъдат използвани за създаването на изолатори, в които децата, които системно извършват това наруение да бъдат затваряни и да гледат уроците на отделен екран. П.С.- Надявам се, че ще разберете истинското послание. Оставка!

Побъркаха хората с тия маски. Маските, които масово се ползват не предпазват, а напротив - вдишваш си обратно всичките бактерии, които издишваш. Макста трябва да се сменя на всеки половин час, ако е от тези сините-"медицинските". В противен случай тя става ТОКСИЧНА. Да не говорим, че децата си ги размятат където им падне. После всичко това си го слагат на лицето и......кожни проблеми, пъпки, дихателни проблеми, астми, алергии. Ковидът направо става като лека настинка!

Глупако, маската тебе те пази малко а маските които носят всички останали те предпазват истински. Отде ви изравят бе.

Dp идва от дабъл пентрейшън , нали.

Ако си мацка с големи цици и като цяло годна може и това да ти осигуря.

Малоумник.

Медицинските тип 2 и тип 3 се сменят след 3 часа, защото се овлажняват и след това не могат да се използват по презназначение.

олигавен парцал няма да носи и всички,които се дразнят да вървят на майната си и оттатък. А пък за бъркане в носа дума да не става. На мен преди седмица ми бъркаха и още боли ,а колега го оперираха по спешност за кървене от носа след ръгане с клечката. Само да видя някой ковидидиот да развива теории,че видиш ли ще умре, може спокойно да се барикадира вкъщи и чака края си. Точка.

Осигури му нещо което не е олигавено вместо да го правиш разносител на зарази и да му предаваш просташкия си антисоциален манталитет.

е осигурил свободно лице без клапи и маски. Ако не ни харесва др.Енчев ще сложи и филтри в носа ви. Параноята направо ви е сковала. Като зная каква далавера е цялата история направо ми се повдига от заслепените идиоти.

Кого параноята, кого умственоата изостаналост. Отде ви изравят бе, я си прочети съчинението.

Колко прост народ! Че и се множи.

Вие имате ли представа,тези т.нар.дезинфектанти какви отровни изпарения създават и дори при проветряване мирише гадно!Не се ли грижите за здравето на децата,които трябва да вдишват тези миризми?Сега е още топло но като стане по-студено как я мислите или не я мислите изобщо? А учителите ща за уроци имат през маските и часове наред с маски?!Явно не искате да знаете как се чувстват!

Едно разумно решение

PEYTSCH

Свирепият удар е нанесен ! Виждам пладещи деца от основно училище нежелаещи да влязат в страховитата сграда,,Безпомощни родители и вдигнали ръце от училищната охрана...Ужас ! Как любимото училище стана така че децата да плачат от него...с маски като маймунчета ?

някой изказва или налага мнение за нещо, трябва да поеме своята отговорност. Да предложи друг начин за предпазване от зараза. Ако няма предложение, то при възникнала зараза, трябва да поеме отговорност, че е дал погрешен съвет. Искат се оставки за мафия, беззакония, а аз мисля, че най-големият ни проблем е липса на отговорност, както и липса на налагане на наказание, когато нечие действие е предизвикало проблем от национален мащаб. Вероятно не си давате сметка за това. Трябва да има наказание за неносене на маска, защото ако изпаднем в критична ситуация кой ще отговаря. Свикнали сме да е никой, но така няма да стигнем до никъде!

А за употребата на цигари, алкохол и наркотици сред учениците никой нищо не казва... Корона, та корона...

Не пречат на архитектите на мерките, напротив, помагат.

сме на този хал и за наркотици и за цигари. Казват, но всичко е формално, също както за Ковида. Да сте чули за глобени, за неспазване на мерки?

Както казва Камен Донев: "Вече няма учители от моята характеристика"... Навремето на една екскурзия даскала ме хвана да пуша и ме накара да изям цигарата, а сега зад всяко училище има пушалня...

Навън без маски, в стаята без маски.. в коридорите с маски! Ама за какви глоби говорим!!!!

И в тоалетните трябвало с маски, хахаха.

Оттук нататък - децата си знаят работата, по въпроса с маските, може да се окажат помъдри от възрастните.

Учители, които тормозят учениците да носят маски и самите те носят маски и/или шлемове са ГЕРБЕРАСТИ и на тях не може да им се има доверие! Те не са учители, а такива, които искат да възпитат мисирки и тулупи! Срам и позор за такива псевдопедагози!

Понеже често имам работа по разни училища, забелязвам, че герберските даскали за които говориш са вече нещо като каста в средното образование...

Бая зор ще видим докато ги усвоите ония евромилиарди.....Така и така няма да видим нищо от тях, предлагам да отстраните посредника(народа), да не ни тормозите пък вие да си усвоявате милиардите...

Стойте си вкъщи. Ще измрат много хора,яко ще измрат.

Съд за ДЕН, НОЩ и правителствотоМу

След купчина идиотски мерки.

Не е лъч ,а от купчината.ще трупат здраво пак