Няма африканска чума в свинекомплекса в Юделник, но магазини отказват месо от региона

Големите хранителни магазини са прекратили договорите си за доставка, управител прогнозира, че ще ядем свинско от чужбина

Обратно в новината

Коментари - Няма африканска чума в свинекомплекса в Юделник, но магазини отказват месо от региона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аБЕ ДОНЧЕВ, ние знаем, че това искате да има внос и то от трети страни да минава през проверка и оттам %! Само да не ви преседне, не сте застраховани, философе!

Открити са две огнища на зарази в София,на ул."Позасрано" № 20.В момента там върлува и е в стихията си червена свинска чума и луда крава.

Стига вече,избихте на хората поминъка,всички знаем че е нарочно внесена тази зараза за да бъдад заразени Българските прасета,и после да се внася ор Е.С,и да се вдигне и цената,нещо да чухте за Сърбия за Тази чума,и чумата от овцете а???На кой не ни е хванал,само той не ни е го е сложил както си иска,не е ли така а?

Има-нямя колете! Трябва да покрием нормата за евросубсидии за да усвоим едни кинти! На нож, другарки и другари от партията на усвояването-БКП-2!

се кара трети мандат и пак. Нагъзваш се и продаваш България. Язе да съм добре ,а другите кучета ги яли.. Нали траят и работят за 260 евро. Какво повече?

и какво сега, чума има само в БГ и Румъния ли? нещо за нашите партньори от ЕС, при тях няма но има месо в изобилие и то трябва да се пласира къде - ами при най-наведените. Да хапваме дружно всички сега пълното с химия месо на приятелите ни. Kонграчулейшънс на всички ни.

Ми, не е така...

Благодарение на своевременните мерки и решителните действия на правителството на д-р Борисов и ГЕРБ, само за няколко дни вирусът на това коварно заболяване ще бъде заличен от лицето на прекрасната ни родина, която уверено крачи по пътя на прогреса, възраждането и възхода под неуморното ръководство и бащински грижи на министър-председателя! Гордеем се с теб и те обичаме!

Това е преработено от севернокорейски, нали?

само да питам как по свинокомплексите разбират дали има чума без да ги трепят, а по дворовете . сигурни - несигурни - ТРЕПЯТ ??????

И кой ни гарантира,че вносното не е чумаво!!!!!!!!!!!Всичко е ясно на съда, да влезе убития!!!!!!!!!

Намери си стена, в която да си разбиеш главата. Ако имаш някакви спестявания, остави ги на Боко.

Все конспирации и глупости , ние сме малка държава за която вярвайте на НИКОЙ не му пука за нас. Нито сме голям пазар нито нищо , само се мислим за голямата работа. Преди 20-30 години като избиха на цяла Испания и Португалия прасетата ( без 1 останаха ) за да се спасят от тая чума кво пак ли е било план на Германия и извънземните. А вярвайте , те имат в пъти повече история със свинете отколкото ние , хамона им е световно признат.

Домашните прасета, отглеждани в задния двор имат лоша дисциплина, лошо възпитание, нисък морал и незадоволителни хигиенни навици, както и ниско самочувствие! Всичко това произтича от престижа на локацията в която се отглеждат!

а може ли да не консумираме свинско месо или месо?

Нека заедно да проверим докъде стигат границите на веганството!

да ядете американски и европейски пуйки по Коледа и Нова Година.

Пълен ID10T

Първо пуешкото е много по полезно от свинското,не е толкова мазно и имат вкус.Докато свинското от мега свинекомплексите не знам с какво ги тъпчат като храна и лекарства,анаболи и всякакви други гадост,та няма вкус свинското месо.

Ще ядете ,няма къде да идете.То и за червената чума знаете ,ама гласувате за тях.

Истината е, че тъпите и смотани граждани унищожават поминъка на селяните. А иначе прасе от агне не могат да различат, ама са граждани.

След още 10 години управление на ГЕРБ и няма да има животновъдство. Гербаджиите яко вземат милиони от чужди фирми да се закрива животновъдството

Май скоро България ще внася всички храни, не само свинско.

Баща ми е активист на ГЕРБ. Внася свинско месо от 11 години. Но ми сподели ,че тази година ще удвои вноса. Догодина пак щяло да има чума. Така ,че българина да свиква с вносното свинско.

В случая няма значение, кое е по-по-най. Става дума за целенасочено загробване на бранша.

Лекува високо кръвно у Банкя.

Тази чума е долна исинуация от страна на опозицията и личен акт на отмъщение на Нинова, които не работеха толкова време и си починаха, а сега когато предстои заслужено да ваканцуваме всички които сме се трудили упорито политизират въпроса! Тази чума е разработена от КГБ в тайни руски лаборатории и сега я внесоха и разпространиха заради самолетите и голямата загуба на евроизборите в опит да спечелят нечестно местните избори есента! Затова толкова настояваха за машинно гласуване - да могат да хакнат машините и да фалшифицират изборите!

А пък аз да попитам защо всички си стоим тихо и кротко и си пишем! Как може един мъж да няма на това парче земя да ни поведе! Не мога да повярвам, иначе всички са ''мъжкари''!

Жал ми е за прасенцата!!!!!!!!!

стига си грухтял! Да не вземе някой да да те сбърка и..... да ти тегли..... Не прави друг път така.

Комунистическите селяни избиха "гадните граждани" за да им заемат насилствено мястото.. и ето го резултата. Поздрав от бай тодор мангала

Ееееех тези наще долни политици