Няма африканска чума в свинекомплекса в Юделник, но магазини отказват месо от региона

Големите хранителни магазини са прекратили договорите си за доставка, управител прогнозира, че ще ядем свинско от чужбина

Обратно в новината

Коментари - Няма африканска чума в свинекомплекса в Юделник, но магазини отказват месо от региона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееееех тези наще долни политици

Жал ми е за прасенцата!!!!!!!!!

А пък аз да попитам защо всички си стоим тихо и кротко и си пишем! Как може един мъж да няма на това парче земя да ни поведе! Не мога да повярвам, иначе всички са ''мъжкари''!

Тази чума е долна исинуация от страна на опозицията и личен акт на отмъщение на Нинова, които не работеха толкова време и си починаха, а сега когато предстои заслужено да ваканцуваме всички които сме се трудили упорито политизират въпроса! Тази чума е разработена от КГБ в тайни руски лаборатории и сега я внесоха и разпространиха заради самолетите и голямата загуба на евроизборите в опит да спечелят нечестно местните избори есента! Затова толкова настояваха за машинно гласуване - да могат да хакнат машините и да фалшифицират изборите!

стига си грухтял! Да не вземе някой да да те сбърка и..... да ти тегли..... Не прави друг път така.

Баща ми е активист на ГЕРБ. Внася свинско месо от 11 години. Но ми сподели ,че тази година ще удвои вноса. Догодина пак щяло да има чума. Така ,че българина да свиква с вносното свинско.

Май скоро България ще внася всички храни, не само свинско.

След още 10 години управление на ГЕРБ и няма да има животновъдство. Гербаджиите яко вземат милиони от чужди фирми да се закрива животновъдството

Истината е, че тъпите и смотани граждани унищожават поминъка на селяните. А иначе прасе от агне не могат да различат, ама са граждани.

Комунистическите селяни избиха "гадните граждани" за да им заемат насилствено мястото.. и ето го резултата. Поздрав от бай тодор мангала

Ще ядете ,няма къде да идете.То и за червената чума знаете ,ама гласувате за тях.

да ядете американски и европейски пуйки по Коледа и Нова Година.

Първо пуешкото е много по полезно от свинското,не е толкова мазно и имат вкус.Докато свинското от мега свинекомплексите не знам с какво ги тъпчат като храна и лекарства,анаболи и всякакви други гадост,та няма вкус свинското месо.

В случая няма значение, кое е по-по-най. Става дума за целенасочено загробване на бранша.

Нека заедно да проверим докъде стигат границите на веганството!

а може ли да не консумираме свинско месо или месо?

Все конспирации и глупости , ние сме малка държава за която вярвайте на НИКОЙ не му пука за нас. Нито сме голям пазар нито нищо , само се мислим за голямата работа. Преди 20-30 години като избиха на цяла Испания и Португалия прасетата ( без 1 останаха ) за да се спасят от тая чума кво пак ли е било план на Германия и извънземните. А вярвайте , те имат в пъти повече история със свинете отколкото ние , хамона им е световно признат.

И кой ни гарантира,че вносното не е чумаво!!!!!!!!!!!Всичко е ясно на съда, да влезе убития!!!!!!!!!

само да питам как по свинокомплексите разбират дали има чума без да ги трепят, а по дворовете . сигурни - несигурни - ТРЕПЯТ ??????

Домашните прасета, отглеждани в задния двор имат лоша дисциплина, лошо възпитание, нисък морал и незадоволителни хигиенни навици, както и ниско самочувствие! Всичко това произтича от престижа на локацията в която се отглеждат!

Благодарение на своевременните мерки и решителните действия на правителството на д-р Борисов и ГЕРБ, само за няколко дни вирусът на това коварно заболяване ще бъде заличен от лицето на прекрасната ни родина, която уверено крачи по пътя на прогреса, възраждането и възхода под неуморното ръководство и бащински грижи на министър-председателя! Гордеем се с теб и те обичаме!

Това е преработено от севернокорейски, нали?

Намери си стена, в която да си разбиеш главата. Ако имаш някакви спестявания, остави ги на Боко.

Пълен ID10T

и какво сега, чума има само в БГ и Румъния ли? нещо за нашите партньори от ЕС, при тях няма но има месо в изобилие и то трябва да се пласира къде - ами при най-наведените. Да хапваме дружно всички сега пълното с химия месо на приятелите ни. Kонграчулейшънс на всички ни.

се кара трети мандат и пак. Нагъзваш се и продаваш България. Язе да съм добре ,а другите кучета ги яли.. Нали траят и работят за 260 евро. Какво повече?

Има-нямя колете! Трябва да покрием нормата за евросубсидии за да усвоим едни кинти! На нож, другарки и другари от партията на усвояването-БКП-2!

Стига вече,избихте на хората поминъка,всички знаем че е нарочно внесена тази зараза за да бъдад заразени Българските прасета,и после да се внася ор Е.С,и да се вдигне и цената,нещо да чухте за Сърбия за Тази чума,и чумата от овцете а???На кой не ни е хванал,само той не ни е го е сложил както си иска,не е ли така а?

Ми, не е така...

Открити са две огнища на зарази в София,на ул."Позасрано" № 20.В момента там върлува и е в стихията си червена свинска чума и луда крава.

аБЕ ДОНЧЕВ, ние знаем, че това искате да има внос и то от трети страни да минава през проверка и оттам %! Само да не ви преседне, не сте застраховани, философе!