17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Южната дъга на околовръстният път е мястото където никой никога не спазва правила, камо ли пък ограничение на скоростта. Там има много бензинистанции. Мястото е идеално за камери. С няколко камери ще се реши въпроса, но досега решение няма.

Не знам какво става, всеки божи ден катастрофи с жертви някъде в страната, много тарикат шофьори станаха и взеха да си пречат и надпреварват кой и по по най

Докато не наредите камери ще е така. Всички знаят как се кара там.

по 3 камери във всяка посока на Южната дъга, общо 6, ще носят 2% от БВП годишно. Не четат тия тюфлеци от КАТ и тва е.

Ей, няма край тая простотия нашенска!

Моята версия: Без дистанция + мопбилен телефон в едната ръка. Пълно е с такива идиоти НАВСЯКЪДЕ у нас. На магистралите отпадъкът даже ти присвятка и се лепи на 50 см. от теб , ако изпреварваш и си под едно мин. 160 км/ч.

При присвяткания отдалече, пускаш аварийните. Да знае, че колата може рязко да намали скорост защото те заслепява.

Аз бутам леко спирачката, без да отнемам газта, колкото да светнат стоповете ... нямаш представа колко бързо се увеличава дистанцията :))

Автомобила е най голямото безумие, измислено и ползвано от човека!

А страпона?!

Преди време за експеримент си включих круиз контрола на околовръстното малко след светофара пред кино Арена в посока Бояна. Беше при слабо натоварване, карах с 80 км/ч и не настигнах нито един автомобил - непрекъснато ме изпреварваха.

А когато караш без да експериментираш с круиз-контрола, означава ли че ти изпреварваш останалите? :)

Карам със скоростта на потока в средната лента, която обикновено варира между 70 и 90. Има правено изследване в Чехия, че по-ниската скорост от масовата е еднакво рискова с по-високата. Затова си направих експеримента и в ненатоварен момент.

Внимание. Софийски пещерняци зад волана.

Това са "софийските пещерняци от скоро" с манталитета на селски пръчове

Точно. Типичният софийски манталитет - аз съм софиянец, останалите селяци. Няма по-голяма селяния от този манталиет. Виждаш го до какво води - пещерняците софиянци се пребиват по шосетата. Като се удариш утре и ти ще ти стане ясно кои са селските пръчове. Хайде радвай се на елитните си гени дотогава, софиянецо.

Освен неспазването на дистанцията, на някои шофьори им е под достоинството да карат в дясна лента при трилентов път и обикновенно тя е празна, което създава предпоставки да се извършват бързи изпреварвания там.

глупости на търкалета , знаеш ли колко пъти трябва да се престроиш заради влизащи и излизащи автомобили ? доста по опасно е от средната лента , затова я избират почти всички

Българите са най-слабите, арогантни и неспазващи правилата шофьори в световен мащаб!

Етишопия

Масово не се спазва дистанция по нашите пътища. Все едно гледам влакови композиции. От там и верижните катастрофи стават с лекота.

И днес една бетон помпа фучеше със 100 в 8.30 сутринта. Контрол никакъв, КАТ вероятно прави акция храстче

"Акция храстче" - събираш парички, хапваш, сереш и пикаеш до храстчето край патрулката. Милиционерският рай.

И след 20г си млад пенсионер. Не мога да разбера защо милюционерските тюфлеци се пенсионират след 20г служба?!

Панелистанци никога нвма да се научите!! Оставате си диваци и това е

Абе не само панелистанците. И тия от бетонени хралупи са същите твари. Умствено недоразвити. Панелистанци, бетонохралупустанци - все софийски пещерняци са.