Няколко институции със съвместни проверки на камиони в София

Глобите за физически лица са от 100 до 500 лв., а за юридическите - 700 до 20 000 лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ало фандъчка да си извади сополивия нос от задника си и да отиде в кв. Христо Ботев. Та, мангалите денонощно горят ПДЧ и гуми - смърди отровно. Фандъчке, циганска принцесо ти унищожи тоя град

Също така се следи и за силно димящи комини, а хората, които имат информация за нерегламентирано изгаряне на открито, да сигнализират на т. 112. -------------------------- Ами да се разходят малко из кварталите на служебния електорат, няма нужда да заемат линията на 112.

Глупости на квадрат, що не им замерят газовете .... мижи да те лажем...

Що само на камионите!?Колко таратайки пушат като комини из София?Какво стана там със замерването?Понякога пред мен така пуши някой,че не го виждам на какво разстояние е пред мен!

Кога ще се проведе ПЪЛНА ПРОВЕРКА на Лицезираните Превозвачи - Те имат Гробищен Парк - Никой Автобус и Микробус няма да мине Преглед от КАТ ??? Тази жена Милтенова - тя се изживява като Бизнесмен - води протеста . Това е Грозно - Тя не си изпълнява задълженията - получила е 3 милиона лева от Община Перник като Дотации , Автобусите и Микробусите с Който ни возят са купени от Автоморга в Сирия - ако минат случайно да съберат пътници по спирките , кошмара е Огромен вътре . До Тук с Критиките - Трябва Официалните Превозвачи да минават на Технически Преглед пред ТЮФ Германия - сега Всяка Превозваческа Фирма си има Собствен Пункт за Технически Преглед - даже издават Фалшиви Прегледи за Леки Автомобили . Трябва Държавата да се намеси .

По голяма ще е файдата от тях, ако отидат да помагат в болниция, санитарите са кът.Другите специално шпионски служби що така сте ги забравили и не пишете кво праят?