Нужно е незабавно и безусловно извинение: Ангел Найденов пред Dir.bg за гафа с войниците

"Трябва да бъдат изчакани резултатите от Министерство на отбраната и най-вече проверката от предохранителните мерки", смята бившият военен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво ревете? Нали точно американската армия ще ви пази при евентуална агресия от страна на вражеска русия.

По-добре американска войска да ни пази, а не съветска армия.

тя Русия си няма друга работа та с нас ще се занимава!

армия не съществува от 31 години!

Само с извинение ли трябва да се измъкнат. За без никакви доказателства вашето правителство изгони руски дипломат. Този случай е достоен за изгонването на американския военен аташе.

Ангеле, Маяма Галева добре ти е изпила мозъка...накарай я да се разкудкудяка, къде се е скрила :)))

Тя и Русия не съществува от 104 години. За СССР обаче, не съм сигурен.

Пазете се от тези , които уж трябва да ви пазят.

Служил съм в БНА и никъде не видях ,,съветски войници,,

Военни са по-тъпи и от българските.

Да бе , тази приказка я знаем. Радев лично е управлявал дрона , като случая с пачките и кюлчетата.

Това е чист тероризъм и следва съд и присъда! Кой позволи да има чужди военни бази в България? Не ми се мисли, ако такива влезнат в имота на грешния човек! Чакате да има убити ли? Закривайте базите,!

кпр

Найденов, преди всичко е нужно извинение, че ми навирани разгонената си фуста от 20 години да и търпим издевателствата! Вземайте си я под мишка и вървете където ви видат очите! А това, което става в Чешнигирово трябва да го разбирате, като предупреждение какво ви чака ако продължавате да си разигравате коня в натовска държава. Подайте жалба на "арменския поп"...

Да бе, да..Изобщо не вярвам. Това е нагласена работа за да измъкнат пари от американците.

ангеле, а какво каза маямата? само по този въпрос не се разпенела!!! давай й редовно хапчетата! завалия!

щото за разлика от тогавашна Чехословакия, тогавашната ГДР, Полша и Унгария в България по онова време наистина нямаше съветски войски, трайно дислоцирани при нас ! Бяхме същите послушковци към тях както сега сега слушкаме чичо Сам и за това съветите не ни отразяваха нас особено!

Това, което със сигурност направи и ще направи още повече военната хунта, ще е забрана да се публикуват подобни инциденти. Ако не могат да ги пишат на Бойко Борисов, разбира се.

Индианците искат извинение със събути гащи. Вазелина, вазелина да си носите. Че модерното общество на Империята не подбира. Като приемат извинението на индианците войниците на Империята могат и да ги онодят.

Редно е да се направи проверка и ако се установи, че амриканските военни са превишили правомощията си, то следва да се извинят и да компнсират хората финансово за стреса, който са причинили ненужно. Членството на България в НАТО и всяка друга военна организация трябва да се гласува на референдум, а не да се подпъхва под други цели, като европейска интеграция.

Само не разбирам герберите защо реват

Не е луд, който яде баницата.

Вие самите сте съветски войници.

Кво толкова сте се разпищели бе шушумиги, оревахте ортаклъка. Хората са се объркали, непрекъснато бъркат пътищата, каква война ще водят ако се наложи...жална им майка, добре че не са попаднали на селяните от Коиловци че дорде се усетят ще отнесат по един бой.

Случката е чудесно оправдание повече да не се допуска провеждане на такива натовски учения у нас!

Това не може да е никакво обучение. Обученията се правят в базите а не цехове докато работят хора.

Извадили са късмет нашенци. Гадовете могат да гръмнат когото си поискат в подчинените територии и НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА!

остави друго, ами ако се стигне до процес наистина ще измъкнат като стой та гледай!)

това не е учение, правели си кефа американците. Те в Афганистан стреляха пи селяните както по зайци.

За които явно станалото е съвсем нормално. Ами я си дайте адресите да се объркаме с дружинката и да нахлуем у вас с карабини. Ако имате и деца още по-добре. Нали е нормално? Ама после да не квичите по медии...

Така де, но нашите спокойно могат да го използват като предтекст на бъдещи откази.

В ИРАК КАЗАХА ЧЕ ИМА БИОЛОГИЧНО ОРЬЖИЕ-ИЗЛЕЗЕ ЧЕ ЛЬЖА ЖАЛКО ЗА САДАМ НЮСЕИН В СИРИЯ ПАК СЬЩИЯ НАМЕР И ХОП КАЦНАХА НА ПЕТРОЛА. В АВГАНИСТАН СЕ НАСРАХА.. ВЬВ ВИЕТНАМ СЬЩО. ЖАЛКО ЗА НЕВИНИТЕ ХОРА УМИРАТ НАПРАЗНО НО ТОВА Е АМЕРИКАААААА.

Верните на Московията фатмаци, с които е нацвъкана армията ни, умишлено са насочили съюзническите военни в цивилен склад. Мотивът е ясен - да има скандал, който да компрометира Нлнатовските сили и продажните медии на #112 място да го раздухват.

Да беха отишли на дискотека у Перник !!жална им майка ...:))))

Не, просто Радев като главнокомандващ и като нагъзил се на краварите, трябва да подаде оставка незабавно.

Едва ли са американци.

Просто и ясно! Американските военни не ни имат за европейска държава, член на НАТО. Имат ни за нещо от ранга на Пакистан. Референдум трябва! Тея изроди да си ходят в краварския обор!

Споко, нали комунистите вече са на власт. Сега ще нахлуват само съветски войници. Бу-ха-ха!

Голяма простотия, изкарали са акъла на хората. Трябва да се види кой е направил грешката и да си понесе наказанието.

А ето го и отговорът на американците.- Пуснали са троловете да изкарат руснаците виновни.

Никой няма да се извинява. С фалшиви паспорти Петров и Боширов предните дни са започнали работа в цеха. До шпионират Учението.

след щателна проверка амбасадата установи, че цехът на пребежки и пропълзяване се е промъкнал на пътя на Америкън Сонджър, с което е всял смут и провалил учението.

Извинение никога няма да получим ,освен ако е извинението не е под формата на ритник.Населението на територията ,която някога е носила гордо името България ,да свиква с такива мероприятия.Новите господари ,нагло и безпардонно показват на туземното население къде му е мястото.Трябва да се отбележи ,че потърпевшите трябва да са изключително доволни ,че не са с черна калъфка от възглавница нахлупена на глава ,а след това да са набутани в някой "чинук" и откарани в неизвестна посока.Просто тези войници показват ,че не сме и колония ,а някаква територия ,на която могат да си правят каквото си искат.Просто това са демократично ,еврогески,североатлантически неолиберални ценности.А Херо ще обяснява ,че това е една шегичка съгласувана с всички инстанции и кмета на Пловдив

Добра гъргара!

Мунчо защо мълчи, ако да е да хвърли кал по Баце, щеше тонове да изрине.

Е по кой закон да му се извиня след като Народното събрание гласува законопроект , че ги оневинява при напиване в бар, изнасилване и превъзбудени действия след употреба на наркотици.

Айде да нахлуят у вас, да те потрошат от бой заедно с жена ти и децата ти, да изпочупят всичко, пък ние после да викаме "кво толкова ревеш бе, стават грешки" ! На чужд гъз сто кура са малко, а ?

С малка буква съм , НО ти си ,,големият тъпунгер,,.

Аз предлагам да нападнем Америка, ще ги превземем за два дни и после няма да има визи.

Тези шушумиги американски кой знае на какви наркотици са били! Явно са си мислили че играят Counter Strike

Абе те и едни други французи объркаха нивата в която се призевиха, ама малко бой ядоха. Че и потулиха случая.