Нужно е незабавно и безусловно извинение: Ангел Найденов пред Dir.bg за гафа с войниците

"Трябва да бъдат изчакани резултатите от Министерство на отбраната и най-вече проверката от предохранителните мерки", смята бившият военен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно Петров и Боширов са разбъркали пътната маркировка и знаците около Пловдив и джендърите от нато са объркали пътя до мястото за тренировки. Лошото на васалните държави е че всички ги е6ат и после едно изви ете беше грешка и чал

Другари, Р.България подмандатна територия на САЩ ли е? А вие двамката колониални администратори-гъзомийници ли сте?

.......още утре 300 автобуса да изведат под кордон афганистанската пасмина през гранични пунктове на север и на юг, а на границата да си поднесат извиненията и никакво влизане повече в държавата....черни печати на всяка страница на паспорта ....по законите на една свободна и миролюбива държава. Нещем навлеци, които не са канени и не спазват ред и традиции, то у нас закона е у поле бариера...... Така се решават тези въпроси от държави с медународен авторитет и закони, няма ноти,няма предупреждения....еднократо АУТ.

Това Скандално поведение на Чужди военни от САЩ в България ,бе старателно покрито от ГЕРБ !!! Случката е от 11 Май,а ГЕРБ сдадоха властта на 12 май и покриха скандала!!! Защо??? И защо има Чужда държава-САЩ има 4 постоянни Военни бази в България ??

СА НЕОБХОДИМИ НЯКОЛКО ДЕНА ЗА АДАПТИРАНЕ И СИНХРОНИЗАЦИЯ НА НАНО НЕВРОЛОГИЧНИЯТ ЧИП И ВГРАДЕНАТА В НЕГО ДЖИПИЕС НАВИГАЦИЯ... С МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ... БИОЛОГИЧНИТЕ И СЕНЗОРНОМОТОРНИТЕ ФУНКЦИИ... ВРЪЗКАТА СТАРЛИНК... ПЕНТАГОН... И МОБИЛНИЯТ СЪРВЪР НА ОБЕДИНЕНОТО КОМАНДВАНЕ...... БЪГОВЕТЕ ЩЕ СЕ КОРИГИРАТ.... С ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ЪПДЕЙТИ ЪПДЕЙТИ.... НЕДАЙ СИ БОЖЕ НА НЕКОЙ КЪРТЕЧАР С БРАУНИНГ 12.7мм И МУ СЕ СХВАНЕ НЕКОНТРОЛИРАНО ПОКАЗАЛЕЦА ПРИ ТЕКУЩАТА АКТУАЛИЗАЦИЯ.... НА СПУСЪКА И ЕДНОВРЕМЕННО ПОЛУЧИ ЕПЕЛЕПТИЧЕН ПРИСТЪП........

Ха-ха! Мъжлето на Маямата се изказал! Какви ли умни мисли има да сподели този нещастник! По-добре да си седи на село и да си ближе раните от невярната любов.

Ангел Найденов не беше лизача на площадната сифилистична путка Яма, кво прави в ефир това ренде?

abe Radev tvoeto slujebno pravitelstvo zashto mulchi 2 sedmitzi

Толкоз ли няма кой да ги Разтеля тия Американски Свине !!! и После ще кажем Cори Грешка ....

Събрали се САЩ, Италия и България да правят учения - при тези 3 държави, по-скоро гафовете са очаквани. Но пък цивилните граждани не са отговорни за слабите възможности на войниците и военните от тези 3 държави. И пази боже, ако такива ще пазят европата от нападения. Те не могат да се ориентират по картите при всичките му електронни асистенти днеска, какво да очакваме...извинения.! Те не знаят какво е това нещо, някой да ги е учил да се извиняват - не разбира се. Извиненията са за нормалните хора, а тези се изживяват като свръх-нормални. Хайде, разкарайте се от България, барабар с българските ви партньори. Вземете си и тях с вас.

Имаме генерал за президент и генерал за министър председател, а чужди войници се разхождат с оръжие в български производствен цех. Няма кой от двамата да реагира и да иска обяснение! Утре ще им влезнат и в спалните при жениците и пак няма да реагират! Е, ако това са ни генералите, тежко ни и горко!

Какво извинение бе приятели?!Кога ще видите американски войници на живо,а???Ревете като ощипани,ще ви платят,спокойно.И извинение ще има ,само търпение! Никои не е безгрешен,дори и вие!Намерихте далавера и давай ще искаме сега пари и ивинение!Българо-цигански граждани с претенций!

А ти какъв си точно, че не си се научил да пишеш на български? С гугъл ли превеждаш, или си слабо грамотен, но с купена диплома за политолог, социалог, юрист, или,..., от Югозападния университет?! Или от Нов български или от бургазкия?! Но от където и да си си купил дипломата, фактът е, че не можеш да пишеш правилно, но акъл ни раздаваш с пълни шепи.

,,бургаЗкия”

СА НЕОБХОДИМИ НЯКОЛКО ДЕНА ЗА АДАПТИРАНЕ И СИНХРОНИЗАЦИЯ НА НЕВРОЛОГИЧНИЯТ ЧИПВГРАДЕНАТА В НЕГО ДЖИПИЕС НАВИГАЦИЯ,С МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ БИОЛОГИЧНИТЕ И СЕНЗОРНОМОТОРНИТЕ ФУНКЦИИ... ВРЪЗКАТА СТАРЛИНК... ПЕНТАГОН... И МОБИЛНИЯТ СЪРВЪР НА ОБЕДИНЕНОТО КОМАНДВАНЕ...... БЪГОВЕТЕ ЩЕ СЕ КОРИГИРАТ.... С ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ЪПДЕЙТИ ЪПДЕЙТИ.... НЕДАЙ СИ БОЖЕ НА НЕКОЙ КЪРТЕЧАР С БРАУНИНГ 12.7мм И МУ СЕ СХВАНЕ НЕКОНТРОЛИРАНО ПОКАЗАЛЕЦА НА СПУСЪКА И ЕДНОВРЕМЕННО ПОЛУЧИ ЕПЕЛЕПТИЧЕН ПРИСТЪП.....

Хайде, хайде ...Стига квичене и писукане. Влезли момчетата да поразгледат собствеността на някой комунистически барон - изедник и веднага недоволство от простолюдието. По-спокойно, другари!

triabva na veki rabotnik nato da zaplatit po 250000 dolara za pritinenie na stres i upaxa kakvi gluposti sa tova za izvinenie

трябва да го предствят като подлогата на Костинбродската пачавра и след това да вземат акъл от него.

Най ценното в случая е че става ясно ....България е в НАТО, съюзник на САЩ , имаме съвместни учения и операций и ЩЕ БЪДЕ ТАКА!!!!! Квиченето на руските подлоги в тая страна е все по жалко и безполезно! А такива случай ще има и трябва да има за да се знае КЪДЕ сме!

Руските отцепници свалиха цял самолет в Украйна а вие сега за нищо квичите на умряло. Що не квичахте тогава ?

Този много уплашен. Сигурно въртят някакви далавери и са помислили че са хората на Гешев. Ама като са разбрали че са чужденци се е успокоил и веднага наели адвокат да изкарат някой лев.

На далаверата дето се ползват елетрожени, бормашини, стугове и разкройваши машини и се вика яко бачкане.

Ми следващият път да се объркат и да кацната на ония братя, дето им гостуваха френските рейнджъри...

Тогава бая бой изядоха дали и тогава имаше извинение от Французите не си спомням.

да бъдат наказани

да носят оръжие, ще носят вериги

... ,, Който не храни своя армия - храни чужда" .

Ами нали има доклади, анализи след приключване на учението на краварите защото ние сме само за територия и слугинажки персонал които би следвало и във военното м-во да са дадени след като ни водят ''участници''.. Явно и там като в данс мвр има бая воеводски подлоги дето се правят на ощипани защото няма как служебното да е направило състава на участниците, ръководителите след като е от 10-14 май това ''учение''..

НЕ извинение а омитане от територията ни и повече да не са стъпили на нея.

...Няма нищо по отвратително от това да видите на Солунска улица паднал мъртвопиян американски войник въргалящ се в собствените си фелалии

Янките влезнали и излезнали, а руските каменни муджици ни дебнат в небето над всеки български град...ДО КОГА?

Голямо чудо че 4 заблудени воиника влезли в скад за купуване на желязо и изненадали двами цигани и една котка. Този склад се допира до военното летище къде се е провеждало учението. Като войник в казармата съм правил и по големи простотии :)

Сигурно е било някъде на учение в Тексас и си влязъл по грешка в някое ранчо и си се разминал без да те напълнят с олово?

Е малката американска маймунка.Какеа проверка ще прави Мно след като инцидента е преди 2 седмици. Господарят е казал да мълчат и толкова.

Като Вагнеровците в Сирия ли?

Неточност в Гугъл мапс ;)

""Министерство на отбраната въпреки присъщата му дискретност и конфиденциалност на информацията е сред институциите, които не прикриват информацията или поне ми се ще да мисля, че е така. " Дискретни са, защото са със свалени гащи.

Някой се опитва да активира Сидеров. Доколкото разбрах, взел е масата и отива да освободи окупирания цех.

те трамбоваше Сидеров си мълчеше робе безксзармен

Вън американските окупатори!!!

Защо не вземат така по грешка да нахлуят на руска територия? После цял живот ще ходят с тапи в задниците!

Като вагнеровците в Сирия ли?

Моментално да се спират всякакви учения, и да се закриват тия бази! Само натовски башибозук ни липсваше , с такива "приятели" за какво са ни врагове?

кой ли е поръчал тази нелепа зглобка с гршна локация за насаждане на омраза ....ще се разбере

Нали ни упрекват, че сме корумпирани и няма свобода на словото? Хайде сега случая в съда и по всички големи медии или в най-добрия вариант извънсъдебно споразумение за няколко милиона. Американците ги обичат тези неща ето защо им се кефя...

НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ НЕМА ДА ИМА , ОТ ТОЗИ УЖ НЕЗНАМ КЪВ СИ ЦЕК , ПРОРУСКИ АГЕНТИ СА ПУСКАЛИ ДРОНОВЕ ЗА ДА ШПИОНИРАТ УЧЕНИЯТА ! НЕКА ТОВА БЪДЕ ПОКАЗНО , КАКВО ГИ ОЧАКВА ЗЕЛЕНИТЕ ЧЕЛОВЕЧЕТА И ТЕХНИТЕ ПОМОЩНИЦИ В бг ..АКО СМЕЯТ ДА ШУКНАТ ИЛИ ДА КЛАТЯТ ЧЛЕН НА НАТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дрона го командва Радев за да следи продажната Тиква БИБИТКО случайно неговите американски приятели да не му зривят джипката.

Къде беше Военна полиция, да ги просне по очи, па бой, бой, да ЗАПОМНЯТ, че тук не е краварника. Ама и тези дето са ги докарали на българска земя са за бой и още нещо.

Странно, как от 200+ коментара станаха 41? Мен ме изтриха за думата "негър". На български "негър" не е обидна дума. Явно Дира се редактира от чужденци...

А колеги на тези двуклетъчни като убиват и взривяват беззащитни хора в арабския свят заради измислени войни от които чичо Сам си пълни джоба? Кой реве по медиите за тях? И whistle-blowers като Julian Assange, Chelsy Manning и Др. Лежат в. Затвора и няма измъкване жив

Вън укопаторите от България. Вън България от НАТО. Изкаме си своя армия и своя политика.

Окупаторите се пише. Иначе ок

Бегаи бе сурусоидно лаино. Укопатор грозен.

На теб българския ти пречи но иначе баш патриот. Класика в трол жанра

А за иЗкаме - нещо нищо...

Херо Мустафа е изпратила гавазите си да и донесат малко олио за баницата дето обича да прави... ама войничетата нещо на са дораразбрали задачата си;)

Абе те и едни други французи объркаха нивата в която се призевиха, ама малко бой ядоха. Че и потулиха случая.

Тези шушумиги американски кой знае на какви наркотици са били! Явно са си мислили че играят Counter Strike

Аз предлагам да нападнем Америка, ще ги превземем за два дни и после няма да има визи.

Е по кой закон да му се извиня след като Народното събрание гласува законопроект , че ги оневинява при напиване в бар, изнасилване и превъзбудени действия след употреба на наркотици.

Мунчо защо мълчи, ако да е да хвърли кал по Баце, щеше тонове да изрине.

Извинение никога няма да получим ,освен ако е извинението не е под формата на ритник.Населението на територията ,която някога е носила гордо името България ,да свиква с такива мероприятия.Новите господари ,нагло и безпардонно показват на туземното население къде му е мястото.Трябва да се отбележи ,че потърпевшите трябва да са изключително доволни ,че не са с черна калъфка от възглавница нахлупена на глава ,а след това да са набутани в някой "чинук" и откарани в неизвестна посока.Просто тези войници показват ,че не сме и колония ,а някаква територия ,на която могат да си правят каквото си искат.Просто това са демократично ,еврогески,североатлантически неолиберални ценности.А Херо ще обяснява ,че това е една шегичка съгласувана с всички инстанции и кмета на Пловдив

след щателна проверка амбасадата установи, че цехът на пребежки и пропълзяване се е промъкнал на пътя на Америкън Сонджър, с което е всял смут и провалил учението.

Никой няма да се извинява. С фалшиви паспорти Петров и Боширов предните дни са започнали работа в цеха. До шпионират Учението.

Добра гъргара!