Коментари - НС отхвърли искането на "Продължаваме Промяната" за нов бюджет за 2023 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е да видят тези от ПП, ДБ и БСП боли ли, като те вадят зъбките. Щели да управляват с кабинет на малцинството. Възгеч.

Е нали беше лош бюджета на ПП? Защо тогава старите крадци не искат да приемат друг?

Очаквам само хубави неща от ДПС, ГЕРБ и БСП. Само на тях вярвам и ги обичам!

Данчо Ментата едно говори, а друго гласува, пак с гербавите, нямат срама ти лицемери

Задачата поставена на ПП и ДБ е да задлъжнеят България с $150 млд дълг през следващите 3 години. Е за това врещят Киро Улавия, Ококорения педал, чофудина Лорчо и Мравияда. Не сме забравили неуспешният бюджет, който ни завеща Василев и който казва България ще дърпа по $15 млд дълг всяка година. Дано никога не видите Парламента повече от ПП, ДБ.

Сега гледайте как ще разпределят излишъка края на годината, това с срехама за разпределяне през последните 12 години. Декември се разпределят милиарди на наши фирми, без да минава през народното събрание. С нов бюджет това няма да бъде възможно и краденето ще спре и ще има пари за най-жудаещите се.

Асен Василев (ПП) е направил лош бюджет 2022 исега настоява да се прави друг от по-умни от него ? Не е ли обидно, гадно ?

Никакво ти внасяне на бюджета в НС от служебният кабинет! Това винаги е била работа на редовния кабинет, тъй че да свършат "по-маловажната работа" и да го направят вместо да отлагат за промените по законите които няма да се реализират без редовен кабинет. Да преглътнат удара между краката, че рейтинга им ще падне за дето ще правят кабинет за ден два и да се приключва. "Ако завещанието ни от бюджет 2022 е по 15 млрд. дълг на година, ние тук трябва да водим и дебата още колко дългове можем да си позволим като държава. Още колко дългове ще теглим", каза още Мустафа Карадайъ от ДПС." Ой Карадаьо какъв ти е проблема? И без това за нищо ви няма в НС и вие като другите само гледате как да клатите крака докато някой друг ви оправя белите. Вие като най-демократичните защо не се напънете за нещо повече от "ами ние ще подкрепим всеки стига да има кой да дойде и да ни поиска помощ"?

Тиквун хич не тегли заеми няколко пъти...

Само популизъм и зрелища, нищо смисшено от ПП

Не виждаш ли от снимката, че е гласувано с машини... вотът е манипулиран, признаваме само тоалетна хартия!

ДА ВИКАТ СПИЦОВ БЪРЖЕ !! КОКОРЧО СЪВСЕМ СЕ ОМЪРЛУШИ И ТРУДНО МИСЛИ !! ТЪПОТО КИРЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ! САМО КОСМАТИ ПАРАПЕТИ СА МУ В ГЛАВАТА !!

Много правилно! По добър от бюджета на Асен Василев няма как да с енаправи. Остава и да се спазва, особено с приходите.

Бравос!!!!! Ще има пачки за депутатите и нашите хора . Останалите вълци да ги ядат, що ни пука. За нас нали има !!!!

Нали политиците си вдигнаха гигантските заплати на два пъти, голям праз, че народа ще тъне в мизерия..

“Пълен Провал” и БСП!

ПРАВИЛНО, защото това е техния прехвален бюджет....Когато ги избирахте защо им повярвахте на поредните лъжи а сега не искате да ги преглътнете??? Техните заплати са на база техния бюджет който сега не харесват ама за себе си са помислили явно и тогава и сега.

РУСКАТА ХАРТИЕНА КОАЛИЦИЯ ПОБЕДИ

Правилно! Толкова прост народ не заслужава увеличение на пенсии и заплати

И защо си мислите че в ''новия''тези хрантутници щяха да се замислят за вас???? след като и в техния не са се замисляли, защото 4% ''ръст'' лъжеха и мажеха игнорирайки реалността.

Къде са зрелищата? Че не поодкрепят ГЕРБ и ДПС ли? Добре ви бе при ГЕРБ. ДПС гласуваха , разбрали се бяха.

Този бщджет е правен от Василев за 2022г. За 2023 е друг.

Преди по-малко от 6 месеца правителството на Петков бе свалено с основен мотив за провалена икономическата и бюджетна политика. Сега ГЕРБ и ДПС защитават със зъби и нокти бюджета на Ас. Василев, срещу който бяха против.

Кога Василев е правил бюджет за 2023?

Много е лошо да си тръгнеш от политиката с обърнат хастар.

Супер! Сега ще е както беше при ГЕРБ десет години - стягаме коланите, вижте сега, то няма пари, няма детски, няма пенсии, няма нищо, накрая на годината огромният излишък отива при едни наши фирмички, без да се налага да минават през НС. Българинът това си избра; така ще е.

Асен Василев Румен Гечев Двамата най-слаби финансови министри в историята на България.

Сега всички роми всички социално слаби всички които получават социални помощи да си опита такава за кой да гласуват на следващите избори защото дпс герб и възраждане им отрязаха помощите

Гледай какви смешници писали коментари! Руска коалиция победила! Русофилите командвали! Абе, тъпан-ри! В този парламент приеха само изпращането на помощ за Украйна и купуване на нови чертежи за самолети. За всичко останало само се дърлят и правят театър! Все проруски неща, ама като ви е толкова акъла пак гласувайте за същите!

Бяха ли показани дебатите по телевизията?

''"Има законов текст, в който е казано до еди-коя си дата трябва да се внесе проект за държавен бюджет, те не го изпълняват", коментира Атанас Атанасов, съпредседател на ДБ.''??? Миналата година този не е ли бил запознат с този текст, че на бърза ръка приеха това срещу което роптаят сега?????Лицемерие, меркантилност , лъжа и манипулация са завладели това т.н. НС.

Той прави за 2022-ра. Същия, без изменения е приет от ГЕРБ за 2023-та. Това пише в статията и дори в нейното заглавие.

Правилното заглавие е с гласовете на герб дпс и възраждане и български възход бяха орязани всички социални помощи за следващата година това е заглавието да знаят за кого да гласуват следващия път най-бедните

Населението тотално изостава в доходите спрямо останалия свят, не само в Европа. В Румъния от 1-ви януари минималната става 1 250 лв, почти двойно на нашата минимална заплата стигаща за Бог да прости..

Значи казваш ПП и БСП мислят за ромите, но не и за българите?! Е, добре и ние българите, ще си опичаме акъла следващият път.

Интересно защо Василев и групировката му са против това което те са сътворили и се перчеха че е най хубавото???? А другите просто искат още няколко месеца будалите да се ''порадват'' на творението на Кирил и Асен...белким престанат да вярват на лъжи и обещания.

ти нещо Бъркаш Комунизъм и Капитализъм - при 1250 лева Минимална Заплата, просто 50% от Хората в България ще бъдат Уволнени - то първо трябва да имаш Икономика!

Правилният въпрос е по добре ли беше след 12 години Герб, или след 2 години управление на Мунчо,Кирчо и Кокорчо

Носа ми капе, както си стоя пред Монитора на 20 годишният Комп и да казвам Монитор - защото е 30 килограмов с Кинескоп!

Няма как да се сравняваме с Румъния която много отдавна е няколко крачки пред нас в много сфери..., защото гледат как населението си, икономиката си да защитят преди чуждите искания. А и там не си игрят на протести и много далавераджии от властващите са по затворите за разлика от нашите дето продължават да властват.

Да си съставят правителство и то да внесе бюджет , но и да си носи отговорност за неговото изпълнение.А тези искат да си бършат посрания задник със служебното правителство.А сега при провал те ще бъдат виновни заради калпавия си бюджет за тази година.

А ми да този бюджет е много добър ПЪЛЕН НАПРЕД КЪМ ЕВРОТО КОЙ ЯЛ, ЯЛ КОЙ СПАЛ СПАЛ А БЕД НИТЕ ДА ДУ. ХАТ. ПРАЗНАТА ПАНИЦА , А ЦЕНИТЕ КОСМИЧЕСКИ АМА ТОВА НЕ СЕ КАЗВА

Бате ви Бойко каза не на нов бюджет. Ще си стоите със старите доходи.

ако Ви Трябват ПАри - Просто Включвайте Печатницата! Да Станем Милионери - дори Жан не можа да ни направи такива!!

"Промяната" са ясни. Служебните по-долу ли са от тях??? "Депутатът от БСП Иван Ченчев обяви, че са заплашвани от служебното правителство и конкретно от служебния премиер Гълъб Донев. Причината е, че вчера депутатката на социалистите Смиляна Нитова е задала въпрос към Донев относно областния управител на Хасково, откъдето е избрана самата тя. Според Ченчев, заплашителните есемеси са четири страници, а въпросите на Нитова били определени за „безпрецедентен цинизъм“. Вътре също пишело: „Ще ви помогна на следващите избори да нямате депутат от този МИР“. „Тук не става въпрос за кохорти г-н президент, а за народни представители. Виждаме какво е кадруването на служебното министерство и БСП няма да допусне да се заплашват народни представители“, обяви Ченчев. "

В Румъния такива скато Черепа и Брендо отдавна щяха да са на топло,тук подгониха Божков и той си назначи правителство, остава и главния прокурор да смени,което има вероятност да се случи... ти си тръгнал да ни сравняваш с румънците

Нито едното, нито другото бяха по-добри. Но е факт, че благодарение на прикрити комунисти и наследници на комунисти досъсипаха държавата след 12-ет годишно управление с простотията, наглостта, принизяването на нормалното мислене сред хората и начина на живот и опорочаването на институциите в различните звена барабар с техни партийници верни до гроб, които са се окопали там и се обграждат само от ”техни” хора. Но още не смеси надмогнали да не се делим на две крайни полюсии и да виждаме перпсектива в ддруги партии, които бяха избутанинот тези дерибеи. Човек трябва да е критичен какво иска от себе си и какво ще остави на ппоколението след него.

Честито на всички които разчитат на социалната система! Мизерия гарантирана от ГЕРБ, ДПС и Радев?

Ааа при Жан и Р.Гечев финансов министър бях милионер а едва бях навършил 20 години,ей тва е истината

Ганьо, ПП каква социална политика имаха? Копи пейст на БКП-то раздаване пари на калпак и накрая инфлацията ги изяла всичките. Това ни заваща "великия" финансов министър Асен Мошеника.