Задържаха мъж, нападнал с нож жена си на ЧНГ

Софийски районен съд (СРС) задържа мъж, заканил се с убийство на съпругата си чрез опиране на нож в гърлото в Новогодишната нощ, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха мъж, нападнал с нож жена си на ЧНГ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелее, не е истина.... счупихте тъпомера с това заглавие бе дир-ници?!?!

Ха-ха, това е най-смешното заглавие, на което съм попадал скоро. Звучи по-тъпо дори от тези, с които се пълнят спортните рубрики - напр. "Страхотен Гришо на финал...", "Блестящ Кубрат Пулев с поредна победа" и други подобни безсмислици.

"Задържаха мъж, нападнал с нож жена си на ЧНГ"! Не е ли, Задържаха мъж, нападнал с нож жена си За ЧНГ!

...Описаното деяние съставлява престъпление по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1 НК, за което се предвижда наказание лишаване от свобода до шест години.... Така- сега ми кажете какво наказание се предвижда за това престъпление по т. нар. Истанбулска конвенция, въвеждаща правната фикция социален пол?:)

фашизма и расизма дето мъчи много хора у нас,вече си казва думата.все болни мозъци,нещастни,безсилни,търсят начин да се почустват значими. обикновено страдат малцинствата,ромите,бежанците и много жени.такива хора са за пандиза.на този му трябва максимално наказание така че да се знае за напред от всички

Чалева, какво значи ...на ЧНГ на нова година, в новогодишната нощ... не усещате ли колко абсурдно звучи изречението...

Звучи като "ние всички парле ву франсе" = журналист с езиковата "подготовка" на ББ.

НМП - ай сетете се какво съм написал.

На (чалевата) Майка Питката :))

Откога в Бг задържа съдът, а не полицията?

Съдът определя, а полицията само изпълнява...аман от тъпанари, не сте само 80 % !

Мъжът е обвинен за това, че на 31.12.2017 г., около 19.00 часа вечерта, в дома им в село Кривина, след възникнал спор помежду им, той опрял нож в гърлото на съпругата си Този още в 19 часа е бил кьоркютук пиян.

Твърде неразумно е постъпил михлюзинът. Трябвало е просто да я набие а не да се лигави с ножове.

някои жени имат такъв сразителен и обиден език, че си готов на момента да има резнеш тиквите. Аз ако съм на тоя човек като изляза от панделата ще довърша започнатото.

И те знаят че е така и нарочно умишлено и съзнателно се държат предизвикателно като предвидливо са си докарали свидетелки с които предварително са се разбрали какво ще говорят . Правовият ни ред е толкова прогнил че когато няколко души се наговорят срещу някого да го вкарат в затвора и нямат проблем . Правосъдието това и чака . Ние сме от малкото държави които не поставят под съмнение свидетелските показания . Заради такива свидетели нагласени предварително никой няма нищо против , нито съда нито прокуратурата . А след осъждане не можете да подведете под отговорност лъжесвидетелите .

Какво "ЧНГ", Вие имате ли идея какво сте написали......

ТОЯ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ И КУРВАТА ВОДЕЩА МУ СЕ ЖЕНА ДУПЕ ДА И Е ЯКО

На ЧНГ ли бе тъпаци?

Ще трябва да им обясниш. Поне още веднъж съм виждал подобно заглавие. Утре ще кажат Мунчо спечели хиляда лева на ЧРД. Мъ толкоз си могат

Мале, и аз това се засилих да пиша :D Положението е да си ЕБМ.