Новозаразените с COVID-19 остават под 1%, починалите са 7 за денонощието

Пациентите в интензивни отделения са 208, а излекуваните за последното денонощие са 320

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в зелената зона, ура! Значи можем да излезем навън и да си пасем на зелено! Без маски дори. Като няма пари, поне сме здрави и гладни за пролетна паша! Хей, живот, здравей!

Заразата настъпва! Нов черен рекорд! Чувалите няма да стигнат!

повече трябва да ни плашите :)

Ваксинирайте се, за да не ви тревожи какво ще е на есен. Стига четохте фейсбоклук. Послушайте докторите. Нека минусите да започнат сега.

Те тия "доктори" и "специалисти" са подготвили 767-ма вълна есента и 5405 щам и нов "локдаун" ти ни казваш да се ваксинираме. Тва е доброволно, който иска да се ваксинира

Ама засега ваксините според изследвания действат. А щамовете сами се получават вече. Първоначалния скоро няма да разберем откъде дойде, де.

Я ни обясни, нали ваксините са за оня щам “ковид-19”, сега индийската версия е мутация на британската, която пък е мутация на мутацията на “ковид-19”. Та я ни обясни, що да се ваксинираме за онова дето го няма вече?

има край. Кренвирша има два края. Тъпотията няма край. Постоянството на някои коментиращи идиоти също е значително. Ще продължи чак докато спрат да плащат. В някои случаи...

Но есента какво ли ни замислят,,нов щам,нов бум,, ама много ,много пари за лаболатирий и фармацефти.Е вече сме убедени,че е изкуствено създаден да умори населението на земята.Пъклен план и преди как знаят ,че зимата ще има ,,свински гриб,,на уродливи хора

Айде стига с тоя цирк, есента пак ще си измислят 767 "вълна" и нов "щам". До края на годината няма да спрат

Старите тестове засичат новите щамове или с други думи тестовете засичат всякакви корона вируси. В човешкото тяло постоянно имат присъствие поне 10-на корона вируси, с които живеем в “разбирателство”. Сега става ли ясно как има толкова заразени и как има “безсимптомно болни” и най-вече надуваната статистика.

Бах колко си прост!

Спокойно, на есен ще има нова стъкмистика, пак ще измислят нов щам и увеличаваща се смъртност! Гответе се за нови мерки и затваряне!

А ти се готви да умреш мизерник

17 987 - починали лица които са констатирани с ковид-19. От какво са починали не се уточнява. Вероятно сечение на починали, констатирани. Вероятно ги е срам например да броят вътре и самоубилите се констатирани, така че е някакви съотношения, но с абсолютно неправомерен приет приоритет на ковид-19, спрямо това че например над половината се водят със сърдечни проблеми. Може и дори да се грешно отчетени и никога да не са имали ковид-19. На 420 964 човека, знаете ли колко хора си умират? Вярно че е в растяща графика и не е правилно да се отчита така. Но 2019 година умира 1 на 64.3 човека (6 951 482 / 108 083). Да не говорим, че мерят рискови групи влизащи в болници по всякакви причини. Има някоя друга хилядарка починали, които си умират чисто статистически без никакъв ковид-19 на такъв период за за такава увеличаваща се бройка. Сега със сигурност почиващите на ден ваксинирани са повече. Смъртност отчитаха англичаните, които ни обясняваха, колко бил страшен английският щам. С 227 починали на 54906 човека, при 141 почиващи за същата бройка от другите (няма 0.26% смъртност). Английски щам 2020г. няма в България, а съотношението на починалите според англичаните от неанглийски щамове бе 6.9-7% от изкарваните констатирани починали тук за 2020г.! Има и лошо здравеопазване и скрита смъртност. Да кажем, че реално починалите от ковида са 1200+ човека. А реално починалите от мерките около 30 хиляди. Е за какво се прави тази лудост, която убива десетки хиляди в България?

Аре разкарайте се с този цирк. Година и половина вирус. Аре изчезвайте нещастници.

14 771 теста - значи >99% хипохондрика?

Значи 14 000 човека отиващи по работа или на почивка в чужбина.