Новото българско консулство в Барселона отвори врати за граждани

В Каталуния живее голяма общност от наши сънародници, които по официални данни са над 11 000 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой консул курдисахте там? Нещо премълчавате.....

Штамповат работни места за изгорелите калинки в БГ?

Никой не ходи в БГ консулства и посолства по света! Защото служителите там са заети само със себе си и нямат никакво време за досадници, които да им нарушават спокойствието! Отиваш на свои риск и очаквай да те нагрубят и изгонят! Затова и терасаджията е във Валенсия - на спокойствие, както и да си излекува нервите от срива в Народното събрание! За терасата едва ли го е грижа, нова ще му подарят, ако тази погине! Важното сега е да се търсят и арестуват русофили!

А консула Стоичков още ли е в Мексико

Консулът Стоичков, нокога не е бил консул. Хич не правите разлика между Почитен консул, Консул и Генерален консул. Имат само едно общо и това е консул, а имат много различни функции. Трябва малко и да се прочете.

Ако наистина са българи, както протестирага при назначението на терасаджията така на място да отидат и да му кажат че не го искат там....

“Терасаджията”, както го назоваваш е във Валенсия.

Чиновническите служби в България се пукат по шевовете. Свършиха местата за хората от чиновническа партия ГРОБ. Затова сега ще откриваме във всеки по-голям град на Европа по една консулство. И все наши хора, калинки! И всичките с по няколко висши образования, с по 3-4 езика и вкарали в бюджета по няколко милиарда, като Пацо Терасата. Скоро Баце ще открие и министерство на отвъд морските територии. Не че имаме такива, но имаме учени хора за тази работа.

А базата на Антарктида?!