17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ватенките са избили няколко десетки милиона хора , чужди и свои.Какво са 50 - 60.Не променят статистиката.

Сгради падат, Путин не. Кремълска демокрация.

PEYTSCH

Това срутване е още по-случайно....

«Количество людей, которые находятся ниже уровня бедности, — это 13,3%, 20 млн человек. Как правило, это семьи с детьми: 65–67% — это семьи с детьми». Об этом заявил в интервью телеканалу «Россия 24» министр труда и социальной защиты Максим Топилин.

Жалка работа - мизерна страна с 300 долара средна заплата

всичко в Русия е старо и некачествено.

Русия е болна от комунизъм и алкохол. Нямат пари да подържат старата инфрструктра

Петродоларите и газопроводите в Русия бяха бездарно похарчени за замъци, яхти, пропаганда за величието на смешните ватенки и безсмислени войни. А населението е доведено до състояние на подивели бездомни кучета. Сега са необходими колосални средства за обновяване на ръждивите тръби

Освен оръжия нищо друго нямат.Няма да успеят да си заменят старите комуналки. Ръждавите тръби корозират и ще има все по чести аварии.

Кво става в Русия бе? Война ли е?

Точно в България е най голямата руска пропаганда в света

2018г бе черна година за Русия явно така ще им върви и през 2019.

Инциденти от този род не са рядкост в Русия, където природният газ масово се използва за отопление. Трима души загинаха при експлозия на газ в жилищна сграда в град Рязан през октомври. През август газова експлозия в банкетна зала в Махачкала рани 24 души. При друг инцидент миналата година газ срути цял жилищен блок.

Някои съображения относно панелките. Никой никога не е твърдял, че те са вечни и са най-доброто решение. Още тогава всички бяха наясно, че те имат ограничен живот. Именно за това те се създаваха като временно решение/примерно 30-40 години/. Те обаче изиграха много важна роля в това през 1982 година ние да станем почти 9 милиона/8 милиона 976 хиляди души е населението на България при преброяването/. ТОГАВА МЛАДИТЕ СЕМЕЙСТВА ИСКАХА САМОСТОЯТЕЛНОСТ СЕГА, ВЕДНАГА, А НЕ СЛЕД 20 ГОДИНИ! ПАНЕЛКИТЕ ДАВАХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ СТРОИ БЪРЗО И ДА СЕ УДОВЛЕТВОРЯВАТ НУЖДИТЕ НА МЛАДИТЕ ХОРА ВЕДНАГА! ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА БЯХА С ПО ДВЕ ДЕЦА, А НЯКОИ И С ПОВЕЧЕ! ПАК ПОВТАРЯМ, НИКОЙ НЕ СИ Е ПРАВИЛ НИКАКВИ ИЛЮЗИИ ОТНОСНО ПАНЕЛКИТЕ! ПРОСТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СТРОИ БЪРЗО, ЗАЩОТО МЛАДИТЕ ИСКАХА НОРМАЛЕН ЖИВОТ СЕГА, В ТОЗИ МОМЕНТ, А НЕ В ДАЛЕЧНОТО БЪДЕЩЕ! ЗАТОВА ВИ МОЛЯ ДА НЕ ПЛЮЕТЕ ПО ПАНЕЛКИТЕ. ТЕ ИЗИГРАХА МНОГО ВАЖНА РОЛЯ! НА ФОНА НА СЕГАШНАТА ДЕМОГРАФСКА КРИЗА ВЯРВАМ ВСИЧКИ СИ ДАВАТ СМЕТКА ЗА ТОВА.

Да се злобее в такива случаи, показва завършен кретенизъм! Та да напомним. В централните части на София, Пловдив, Русе и още една камара български градове има сгради в окаяно състояние, които всеки момент ще се сринат. Много от тях имат културно-историческа и архитектурна стойност. Това са сгради, които са върнати от реституцията, но собствениците им не си мръдват пръста за тях. Тъй че, бай бабо да не те среща мечка! Да не се наложи да получаваме съболезнования!

СЪЧЕТАНИЕТО НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСЪК ИНТЕЛЕКТ С ЧУДОВИЩЕН МЪРЗЕЛ ТИПИЧНО ЗА СЛАВЯНСКАТА ИЗМЕТ ВОДИ ДО ТАКИВА ПОСЛЕДИЦИ

Щото резняците сте първи работяги ;) Гледайте да не ви се изхабят зъбите от баницата...

И като как така реши, че човека е "резняк" ве идото ватен?

Падат сгради в Русия? Ами така ще е като последните тридесетина години преди 1989 г. в Русия строиха български строители - от тези, които сега усвояват парите на данъкоплатците в България, Главболгарстрой например... Каквито са им новопостроените магистрали в България, такова е било и строителството им в Русия.

Това което ние строихме в Русия не е падало, тъпанар!

Ей тия панелко социализма ги построи временно, до идването на комунизма. Значи само за развития социализъм бяха мислени. Ако демокрцията в Русия и България чинеше нещо, щеше да е построила нови хубави къщички на демократите си, с дворче, гаражче, верандичка, нали така, американска мечта. Пък то демокрация със соц. панелки. Ми не става. Добре нямам панелка. Мислете му. Същите са нашите панелки, въпреки, че допускам у нас да са правени някои подобрения още при усвояването на технологията, а и руснаците са далеч по-големи палачори от нас в изпълнението. Отделно там температурните разлики топло-студено, замръзвания и размразявания вероятно повече амортизират сградите. Ама знае ли се дали се знае. Ние пък сме по-земетръсна зона от Русия. Правете си застраховки поне. Поне това. Щото да изгониш мама и тате на село за да им живееш в панелката на готово хич не е демократично.

Пич, панелките в БГ са по немски стандарт на бившоту ГДР

май им стана навик да се гътат по празниците!

вай вай ми те и тука ше започнат да падат панелките то в кой блок не са местени стени не са правени ремонти и своеволия и после пак комунизма ще ни е крив че ни остави апартаменти да има къде да живеем пък ние вече 30 години демокрация не сме си построили нови ами само ги цапаме с изолацийки климатици избиваме стени вътре слагаме гипсокартони обзавеждаме с копие на ефтини шведски мебели ае въобще калпаво племе дето трябва да благодари на комунизма че го е измъкнал от село построил му е град със заводи работни места ...30години демокрация никакъф напредък огледайте се!!! това ми говори че българите не са стока и комунизма и демокрацията са просто един строй ама населението като нестава все някой му е крив калпаво племе!!!

Путанте ватен, построено е много повече, много по-красиво и много по-качествено от любимите ти соцкафези в бетонно изпълнение. Това, че ти не си имал възможност да си купиш или построиш - демокрацията няма вина!

Кочината започва да се разпада. Освен оръжия нищо друго нямат.

ти пък поне оръжия имаме ли в България или и тях разпродадохме за дребни пари инак панелките ни са същите не виждам на к'во отгоре се надуваш на братушките и нашите блокове наклепани с изолацийки и нашите ремонтирвани измествани стени избивани магазинчета азина по 1вите етажи абе цирк отвсякъде

Всичко руско пропада

не се радвай! бас държа че живееш в подобна панелка . щом не си направил по-хубава благодари на руснака че и туй ти е дал акъл да направиш инак щеше още да си елин пелински селянин в керпичена къща и гумени цървули, ти пак си селянин де ако ще и с маратонки адидас акъла ти селски

160 коментара, защото сградата е в Русия. 16 щяха да бъдат, ако случката беше у нас. Соросоидите заработват.

На крив рубляр соросоидити му пречат, нали знаеш?

Много ми харесва как е написана новината - първо нямало жертви, защото било извън работно време и нямало хора в банката, но пък ня се продавала от година и била затворена..... Аз мога да съм по-добра журналистка от вас, поне като пиша, мисля, а вие не знам къде сте си завряли мозъка. А освен лоши новини, няма ли една добра новина, която да ни споделите???? Наистина искам да знам поне една медия, която казва добри новини - на нова година гледахме преглед на новините - всички черни. Сега отварям - само лоши. Ако човек вярва, че това са единствените и най-важните новини, трябва да се самоубие, защото идвакрая на света.

Добрите новини са в ресора на Гогов, раздел IT. Там непрекъснато и катадневно ни запознава с блестящите россиянски нАучни постижения на съвец... ъъъъъ... россиянските учЕни в областта на безаналоговите во всем мире оружия! Читай и радуйся!

ДЪРЖАВА ОСВЕН ДА ПОПАДАТ НЕКАДЪРНО ПОСТРОЕНИ ПАНЕЛКИ, ДА СЕ ЯДАТ НАЛЪМИ И ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДА СМЪРТОНОСНО ОРЪЖИЕ ОТ ПАТРИОТА РУСНАК-ГОЛТАК, КАКВО ДРУГО ОЧАКВАТЕ? ТОВА Е НАДПРЕВАРАТА НА КОМУНОИДНАТА СГАН С РАЗВИТИТЕ СТРАНИ ПО СВЕТА(ДА ПЛАШАТ КАК МОГАТ ДА УНИЩОЖАТ СЪЗДАДЕНИТ ОТ ТЯХ БЛАГА. ТАКИВА СМЕ СИ И НИЕ ЗЛОБАРИТЕ.

Аман от пишещи тук ,тъпи глупендери!!!

Посети тази държава и ще завиеш на умряло от яд.

И това ви е проблема.Българина никога не е живял в мизерия или оскъдно.Тук винаги ни се разминава и това ни кара , сами да си търсим проблеми.Ние сме най старата държава в Европа (Гърция не е Византия , както Италия и Турция не са империи) която си пази името и народа.

Щото пък ние имаме нещо общо с Аспарухова България. Ай стига глупости. Най-стари не сме щото преди 1878 има много държави, но сме най-прости и затова сме най-бедни

След като съдиш по себе си нямам възражения-то това зомби поколение което вече отива да дава отчет пред създателя си за друго не мисли,все пак сте пред умирачка

Хора.... не забравяйте, че и вие живеете в тези соц панелки.

Тук са строени на трезво

трезво мрезво... все са строени от тарикати взимащи арматура и бетон за вилата и изпълняващи петилетки, и по чертежи на "нашето момче".

От панелка арматурата се вади с чук.

Дворци , не мърдат никога.Руснака си е роб по душа и това си личи от далече

Тъй ли ва?;))))))

200 г гръцко и 500 г турско малко ли са ти, българино

Свободата не е салам.А българите по турско са живели много по добре и свободно от руските крепостници

погледни къщите на въстаниците през турско и виж копторите на крепостните селяни в свободна русия и спираме да говорим но никоя селска ватенка тук не ще да живее в техния рай,що ли?

Красю тъпото пак се е изходил и 5мата козащки трола които довчера са работили за копейки са активирани в тази новина. В просперираща България, член на ЕС от 10 години колко дувара паднаха последната година? В Америка кво да им падне на картотените къщи? Там вятъра ги отвява. Моста в Испания? Много тематично автора подбира незначителни новини само и само да са против Русия. Колкото и да се напъва обаче, каузата му е обречена

Е най голямата руска пропаганда в света

В русия строиха ли строиха комунизъм… не се получи. После се опитаха да построят капитализъм – не се получи. После феодализъм… най-накрая се получи. Във всяка страна има Мафия. Само с русия Мафията си има държава.

И в България...

Комунизъм никъде не е строен,за съжаление!;)))))

BajMihal

М да, защото където започват да го строят, винаги по някое време свършват паричките ;)

Всяка трета млада българка си търси щастието в чужбина което обяснява демографския срив в БГ

Руски филм ни убеждава , че в Германия си мечтаят да живеят в Русия.

След почти 30 години демокрация и 12 г в ЕС Бг е зад Русия по индекса на човешко развитие на ООН

Колко години живее руснака и защо до пенсия не стига

Ама само как сравняваш :). Страна със едва 7.3 милоина и половина население със страна със 144.5 милона население, нашата родина има 111 000 km2 хиляди квадратни километра срщу 17 098 242 km2. Страна която притежава най-големите световни запаси от минерали и енергийни ресурси и е на първо място в света по добив на нефт и природен газ. Русия е често определяна като енергийна суперсила от запада.. След това като си направиш сметка, че тази "велика" страна с ракето и самолето строене, под ръководството на великия Путин е .... на 49 място, а ние сме на 51 първо място за миналата година, по този индекс. Няма как да не си дадеш сметка, че или нашите политици не могат да крадът, или техните се късат :). Просто факти, а ти мили ми 345 си ги обяснявай както искаш.

Много точно казано..

Техният е 0,816, а нашият - 0,813. Незначителна разлика. Работата е там че по времето на соц-а е била не 0,003, а 0,05, което е над 10 пъти повече, а сега изоставаме с някъде толкова от средното за ЕС. Изглежда си ни е в природата.

Една малка несъществена разлика за управлението в Кремъл: Нефта в Дубай, направено от пустинята и старо мангрова блато, супер модерен и богат мегаполис . Нефта в Русия направи от успешна аграрно-индустриална страна гнило блато. Петродоларите в Русия бяха бездарно похарчени на замъци, яхти, пропаганда за величието на смешните ватенки и безсмислени войни. А населението е доведено до състояние на подивели бездомни кучета. Апокалипсис по Путински. Колко много си приличат Венецуела и ватната държавица.

Според статистиката за 2018 Бг е най-бързо наамаляващата нация в света

Написал , значи другаря Марк Туейн книгата "Пътешестие за глупаци"-----пътеписи на изток,колкото да се чуди сплескания уй >>>,що Алеко пишел пътеписи на запад!?;))))))))))

Накратко без плямпане. Вече се ускорява стопяването на РФ. Андропов подобно на Путев казваше: имам оръжия да разцепя земята и кво стана: Няма го "Великия" СССР и Социал.с-ма. Така отива и РФ. Другото е кое вярно,кое демагогия. Руснаците са царе на плямпането и лъжата: Къде е комунизма,който трябваше да е построен 80 та г.??!! Пияници не могат да правят нови технологии и това Путев го знае,но по комунистически началника на охраната на Петербургската община Путев пусна фабриката за ЛЪЖИ. Това не след 6 г. вкрая на мандата му но до 2 г. ще лъсне,че е ЛЪЖА. Важното е ,че той се готви да царува повече от Сталин до фризера като Андропов,Брежнев и Черненко

" Срутила се е част от сградата, намираща се над банков офис. Тъй като е било извън работно време, там не е имало хора." И след това:"Според властите в града, сградата е била с обща площ от 7000 м2, от които са се срутили 300 м2. За щастие, четирите етажа, които са паднали, са били необитаеми, също и банковия офис от повече от година е бил празен и обявен за продажба. " Тъп съм и не мога да разбера - не е имало хора в банковия офис защото е извън работно време или защото повече от година не се ползва и е обявен за продажба!???! ДИР, обяснете ми , моля ви !

Айде за радост на бг-кенеф-тролеариата напишете за някой срутил се покрив на тоалетна в Русия следващия път.

и да пишете и да не пишете минуси все си е тая ние живеем по зле от всички мангалска държава и със корумпирани политици

Като кликна някой коментар с минус, веднага отчита и един плюс и обратното. Дир, сериозно ли?

Като кликнеш правиш заявка до сървъра - там се отчита гласа ти и след това връща резултата до момента. Но той може да не е стария + 1 за което си гласувал, защото междувременно и други хора са гласували. Опресняването е само за коментара, за който си гласувал. Другите рейтинги не се променят динамично - това означава, че от времето на зареждане на страницата, до момента в който гласуваш има промени по резултата.

а ние какво да не сме по назад като сме европеиския съюз у нас е същия бардак ако не и повече санираните блокове скоро ще са като техните не санирани а ние сме една шепа народ и не може да се справим но това не е важно нали е демокрация

Никога преди не е било така , а ето - пак се случи...Ватоцефалы

Сигурно Бойковата шайка ги е санирала !

Ама на кой му пука за опиянчените орки на путлер и калпавите им кочини? Тези освен да се наливат с бояр

Тук имам чувството, че двама-трима платени трола пишат и си цъкат плюсчета. Жалко.

След като бивш агент на КГУ ги управлява, той е трениран хората да ги унищожава.

"17- годишният Красимир от Шкорпиловци, който чакаше за белодробна трансплантация загуби битката за живот. До последно за него се бориха медиците от Варненската болница „Св. Марина”. Момчето страдаше от рядко генетично заболяване. Последните месеци от живота си Краси беше свързан с кислороден апарат. От миналия май беше в листата на чакащите, но попадна в задънена улица – в България не се правят белодробни трансплантации, а държавата не изпраща български пациенти в чужбина повече от година. Пациентите, които спешно се нуждаят от белодробна трансплантация са 15. От Министерството на здравеопазването коментираха за bTV, че продължават да водят преговори с организацията Евротрансплант и клиниките във Виена и Хановер." Почивай в мир, мило дете! Ние помним имената на виновниците!!!

Във всяка комунистическа държава, народът в голяма мизерия преживява.

Още през 80 те години Ванга предсказа: Русия ке тръгне да трови ора по целио свет.Ама светот ке и го върне.Накрая от глад руснаците ке ручат трева као добиток..."Русия ще се раздроби на още отделни държави. Предстои й остро стълкновение с Китай. Мъчно ми е за руското племе, но Сибир ще бъде отнет от Русия. Виждам, че там ще се ширнат и засноват работливи като мравки жълти човечета. Виждам кръв ще се лее там.