Поискали сме САЩ да разположи постоянна армия у нас

САЩ да се ангажира с постоянно военно присъствие в България. За това са настояли представителите на нашето военно министерство на среща в Пентагона, пише "Труд". Става дума за интензифициране на военните контакти, а не за ново споразумение и разполагане на постоянна US база, заявиха от МО.

Обратно в новината

Коментари - Поискали сме САЩ да разположи постоянна армия у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време на Тиквата да му пръснем тиквата. Че даже и семки вече май не са останали вътре.... Нямам спомен ТОЛКОВА тъпи боклуци да са били на власт. Като малки деца са - напънат се да свършат нещо и пълнят гащите, друго не могат. А после ние трябва да чистим след тях.

Където отидат американските войски, след тях започва воденето на война и атентати. Това ли искате, управляващи от ГЕРБ? Погледнете световната история след Втората световна война!

Петстотин години "Селям" на турците сме правили, без да се броят буйните хайдути. След това не малко години "Дойчланд юбер алес" със свалени шапки сме слушали. Комунистите 16- та република на СССР искаха да станем ,а чакайте, и тяхни, руски военни комендатури /оръжейна логистика/ на наша територия имаше. Сега НАТО, големия задокеански брат, това е, това сме ние. Дупедавци сме, с робска овчедушна душа. Няма на кого да се сърдим. Не сме и няма да бъдем неутрална Швейцария на Балканите. Даже като сърбите не сме били и няма да сме. За съжаление.

що не поискат американците да имаме постоянна наша войска примерно в Лос Анжелис. ама нещат . А затова и руснаците ни цакат с цената на газта, барем се усетиме накъде сме поели като коне с капаци.

Аз пък искам да дойдат руснаците, за да ни освободят от нацистите!!!

Предатели!Нашите войници ги изпратихте в Афганистан,а целувате задника на американците.

искам и руската армия да доиде. кореиската сащо и китаиската така ще сме подсигурени тотално.аман от шизофреници с власт бреи амааан.

Изроди мръсни, съсипахте армията, сега се кланяте на чуждите! Господ забавя, но не забравя!

влезе в сила нашата стара поговорка,,КОЙТО НЕ ХРАНИ СВОЯ АРМИЯ ЩЕ ХРАНИ ЧУЖДА,,

Така е, но ти си много далеч от истината..."МЪЖКАР" националист", в Китай ги "разстрелвали", първо това не е верно, второ - какъв е извода за България?

На първо време американски а след година две ТУРСКИ!! Нали сме в НАТО. БРАВО БРАВО скъпи политици!?!Дано дойде видов ден - тогава -майка плаче!! Дано доживея да видя с очите си как народа НАКАЗВА

Много мъдро!!! Както досегашната ни дупедавска политика спомогна за сигурността на летище Сарафово, така и този ход ще спомогне за сигурността ни! И то в навечерието на евентуална голяма война в Близкия Изток! Ще "спомогне" както за борбата с тероризма, така и за това страната ни да стане потенциална мишена за ирански/сирийски/руски/китайски и т.н. ракети. Аплодисменти за нашия мъдър и далновиден вожд!!!

Затова и аз мисля, че е време да дойдат на власт националисти! Вече не виждам за кого освен Атака- евентуално ВМРО. Може би и те не са идеални, но при сегашната ситуация в България всички българи трябва да станем националисти/националист НЕ Е ЛОША ДУМА !!!/

Има един човек, ако е съществувал, който може да бъде икона не само на непушачите, но и на трезвениците, а също и на вегетарианците! Според историческите книги е бил с малки мустачки, и е загимал някъде април- май 1945 г.

Ако това е истина - аз искам веднага оставка на министъра. България е независима страна и няма нужда от чужда армия

Какво според тебе означава:"България е независима страна!"? Това което виждам аз в момента, е едно куклено управление - МЪПЕТ ШОУ. То е такова, защото ти "Гошо" си "късоглед", а не ДАЛНОВИДЕН. Ако мислиш, че написаното тук цели да те уязви, не чети нататък. Нататък се намира ПОГЛЕДЪТ към всичко случващо се, като ЕДНОВРЕМЕННО действие на настоящето, помрачено или просветлено от миналото и ВЪЗМОЖНОТО БЪДЕЩЕ. Решението какво да бъде бъдещето, като сегашното настояще - БЕЗЗАКОНИЕ или ВЪРХОВЕНСТВОТО НА БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ = ЧОВЕЩИНАТА е индивидуално. Когато се установи критичен минимален брой ПРАВИЛНОСЛАВЕЩИ БОГА - 144 хиляди, тогава ще настъпи някаква промяна на робовладелското служене на материята. /Справка:119 хиляди са към момента съблюдаващите Божествените Закони в средите на Човечеството. За рептилите не става въпрос, те са аут./

Всяко обучение се заплаща. Колко ще струва, на българските данакопладци, този вид обучение?

Толкова много грешки в една дума!!! не- "данакопладци" а "данъкоплатци"

Сетне разни идивиди задават глупави въпроси като : "Що Народа се радва когато избиват Американски дечица и Български мутри ? " ..... :)

НЯКОЙ пълен БКПедал

Само нищожна червена гнида може да се радва когато убиват дечица..... И други 7 подобни да му ръкопляскат

Що за длнопробна весникарщина ? Кой от весничето го е поискал? Или както в анекдоа " някой ял , чиче казал он мене и я тебе. Жалко ! и в най трудните времена на диктадурата на пролетарята имаше много талантливи журналисти.

Поредната глупост на и без това глупавите политици в това глупаво и безсмислено създадено правителство , което и без друго вече нищо н е прави- и освен балони и партенки в информационната гб-мъгла - нищо друго не пуска .... Питам се - как така за толкова години- не се намери поне един свестен политик-патриот , който да милее за тази толкова изстрадала за тия 25 години България.... Толкова ли сме егоисти българите , че освен за парички и за далаверки- за друго не се прежалваме да се занимаваме с най-мръсната професия ;- политик.... Как е възможно- страни - малки- дори по малки от нашата- да имат собствена политика- да не лижат задниците на великите сили- да имат сериозна икономика....- и даподдържат висок жизнен стандарт за населението си- а при нас - ЕДНА НЯКОГА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ВЕЛИКА И МОГЪЩА ЪУРЖАВА- ДА Е ТОЛКОВА СЛАБА И БЕЗПОМОЩНА... И НЕ МИ ИЗЛИЗАЙТЕ С ЛАФА , ЧЕ ИМА МЕЖДУНАРОДЕН ЗАГОВОР- НЯКОЙ СЕ Е ЗАСИЛИЛ ДА ДОСЪСПИПВА ТОЧНО НАШАТА РОДИНА - И БЕЗ ТОВА КЛЕКНАЛАТА НА КОЛЕНЕ МАЛКА И ЖАЛКА БЪЛГАРИЯ... СПОРЕД МЕНЕ- ДОКАТО НИЕ САМИ НЕ СИ СЪЗДАДЕМ АКТИВНО И МИСЛЕЩО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО- НЯМА ДА ТРЪГНЕМ НИКОГА В ПРАВИЯ ПЪТ ... На който му е интересно- бих спеделил примери , за това според мене -какво е активно гражданско общество в чужбина:- карам си аз колата тръгнал за работа- и малко нпреди да вляза в паркинга на фирмата- гася всичко :- светлини , климатик , уредба ..-просто за да се "позареди" от динамото повечко , и без това доста понатоварения акумулатор....- колегите започват да ми "присвяткват веднага- да си вклЮча светлините"- там целогодишно се кара със включени такива....-понататък- дори после- във фирмата ми се карат и ме питат- не защо нарушавам законите на страната им- и не мисля ли , че те важат и за мене...- а аз се опитвам да се оправдая с моя аргумент...- и знаете и- още повече се озлобяват и казват:..".. като искаш това- прави си го на спряла кола на паркинга- и ми дават пример , че ако съм бил изгасил светлините- а е имало примерно мъгла- някой препокойно би се блъснал в мене- и не само аз ще пострадам -ами и този някой..." Ето това според мене са отговорни хора - принадлежащи на активно гражданско общество.... КОГАТО И НИЕ ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ ГРИЖИМ - ДА НЕ ПОСТРАДВАТ ЗА ВСЯКО ЕДНО НЕЩО НАШИТЕ КОЛЕГИ , СЪСЕДИ ,ПРИЯТЕЛИ РОДНИНИ И СЪГРАЖДАНИ- ЕТО ТОГАВА ЩЕ ЗАПРИЛИЧАМЕ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ...- А НЕ КАТО СЕ ДЖАВКАМЕ ЗА ИДИОТИЗМИТЕ НА ТЪПИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ-КОИТО СА В ПОЛИТИКАТА САМО И САМО ЗАРАДИ ПАРИТЕ ОТ ДАЛАВЕРИТЕ ...

Къде ги тези политици! Те бяха ликвидирани като вид още на 9 септ. 1944 г.!

И ТИ СИ ПРАВ- НО КАКВО ДА ПРАВИМ- ДА ВДИГНЕМ ЛИ РЪЦЕ... ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ ЗА ИСТИНАТА - И КОЛКОТО И ДА БОЛИ- ДА СЕ БОРИМ ЗА СВОБОДАТА СИ...- ЧЕ ТАКАВА НИЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ НИКОГА...- ЗА ПОСЛЕДНИТЕ БЛИЗО 70 ГОДИНИ...

НЕ БЕ ЧОВЕК- АЗ СИ МИСЛЯ , ЧЕ ССИТЕМАТА Е ДОСТА ГРАДИВНА - съгласен съм , че с ус-армията си вЪрвят и дрогата и проституцията - АМА ЯВНО С ТЯХНАТА СИСТЕМА , СА РЕШИЛИ ДА ДОНАДГРАДЯТ И НАШАТА НАЦИОНАЛНА СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО И ПЛАСМЕНТ НА ДРОГА..- ОПСС..- СИСТЕМАТА НА "ЛЮБИМИЯ НИ И МНОГООБИЧАН И УВАЖАВАН ПРЕМИЕР"- БОКО-РАПОНЯ..- БИВШАТА МУТРА И НАРКОПЛАСЬОР НА ЕДРО И ДРЕБНО... ТА ЗАТОВА - СИСТЕМАТА ЩЕ НОСИ ДИВИДЕНТИ- НА НЯКОИ ПЛИТИЧЕСКИ ЕЛЕМЕНТИ...- НЕ ИНА СТРАНАТА НИ И ИЛИ НА НАРОДА НИ... В БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА СЛУЧАЙНО- ВСЯКО НЕЩО Е ПРЕДШЕСТВАНО ОТ СЕРИОЗНИ МСЕТКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ АНАЛИЗИ- НА КОЙ КОЛКО ЩЕ СЕ ПАДНЕ ОТ ДАЛАВЕРАТА - А ЗА НАС ГЛУПАЦИТЕ ОТ НАРОДА- ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА- ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ- И ДО СЛЕДВАЩИТЕ МАНИПУЛАЦИИ...- ИЗБИРАЙТЕ СИ ГИ ВСЕ ТАКИВА- И ВСЕ ТАКИВА НЕЩА ОЧАКВАЙТЕ ОТ ТЯХ .... "ВЪЛКЪТ И МУТРАТА- НИКОГА НЕ СИ МЕНЯТ НРАВА- КОЖАТА ДА- НО НРАВА - Н Е !!!!!!!!!!!!!!!

А ние сме най-древната земя, с най-големи богатства заровени в земята, с най-силни мъже, с най-нежни жени и с най-смели владетели.

Духът на българина дреме, но не е като на американеца. Да си пият колата, да си ядат макдоналдса. Ние сме гърмяни зайци. Сланина и праз ядем, ей!

Да така е заслужаваме си управниците,но идва време да си зададем въпроса дали и те не заслужават онова което им мислим....?

Някога някой се напъваше да ни направи 16-та република.Сега се напъват за звездичка на един байрак.И каква е разликата или както запитал един шоп:"Оти ручахме жабетата"

Си научим урока, който съдбата ни е определила!...

Начи, ако съдбата ми е определила? постоянно военно присъствие на съединените американски щати или обединените марсиански щати? нещо ми е сърдита? кой знае къде съм сгазил лука, назад във вековете..

за мен разликата е силно географска:) все пак- нерде варна-одеса, нерде бургас- ню йорк:))) мдааа....за държавите с федарално устройство де:)

Имаме (заедно с гранична полиция) 66 хил. полицаи - най-много на глава от населението в ЕС (което въобще не е случайно...), ако разбираш за какво иде реч, друже!

Политиката е като нежна девойка, която трябва да бъде обгрижвана и къпана... и се подчинява на същия принцип като онзи по отношение на футбола: проста игра, но не за прости хора!

няма лошо нашата армия да се научи от американската и да се изхарчи някой долар в България. на някои по долни коментатори и червена близалка да им опиша пак ще имат претезии я за размер я за форма, я за род, ...а просто трябва да постят поне от време на време.

Ще се изхарчат не някои,а много,но от наште пари не американски.Сегашните бази наеха хора на които нищо не платиха,а накрая ги изгониха.Американците дължат милиони на наши фирми за строителството на базите,но ще платят на кукуво лято въпреки,че повечето фирми са ги осъдили.Освен това всичко от храна,провизии,консумативи дори минералната вода се внасят от Сащ,Турция и Гърция.Така че чакай американец да ти даде на тебе пари.Аман от заблудени профани дет са виждали американец само на филми по телевизията.

от мене +1 от сърце - направо ме разсмя ...

Е как така на нас не са платили, а на гърците и турците плащат? Или май са платили, ама парите не са стигнали до предназначението си...Това е по-вероятно.

На среща в САЩ бившият български президент Петър Стоянов заявява: "България ще спазва международните норми на поведение дори с цената на отказ от националния суверенитет". Председателят Иван Костов допълва: "Ние не интерпретираме българската политика през българския национален интерес". През 2001 г. е взето тайно решение от кабинета на Симеон Сакскоругготски, оповестено във Вашингтон от външния министър Паси, за унищожаването на ракетите от ракетния комплекс SS-23. Това решение е подкрепено открито от президента Петър Стоянов, според който, ако запазим ракетите България няма да бъде приета в НАТО. В замяна на покана за членство в НАТО, САЩ очакват България да сключи двустранно споразумение с Вашингтон, което да даде имунитет на американските военни спрямо санкциите на Международния наказателен съд. Иначе няма да ни дадат прочутата помощ от 10 милиона долара. На 30.03.2004 г. България става член на НАТО и това дава повод Соломон Паси да се разплаче от умиление. В началото на 2006 тройната коалиция предава авиобаза "Безмер" и полигона Ново село за съвместно използване с американските въоръжени сили и решават до 2015 г. военнослужещите да наброяват 36 000. През това време развихрят сделки с имотите на БА, довършва се скрапирането на въоръжението й и се всмукват заеми за утилизация, които се изплащат от държавата. През 2008 отменят наборната военна служба. 2008, министърът на отбраната Веселин Близнаков:"Няма нужда от поддържане на класически военни способности и армия за териториална отбрана в същите размери и вид както досега. Формулата, която се споменава много често, е по-малка, по-мобилна и по-добре обучена армия."

Ако си обективен трябва да продължиш хронологията и след 2008 година до днес.

Ами и без това постът стана дълъг. Не, че не може да се продължи или че не съм обективна, но предположих, че последните години нямат нужда от припомняне. Доста се рових, за да събера това в малък формат и да си призная, писна ми. Не, ами се разстроих от мащаба на престъплението. Помогни, опитай ти! :) Продължи хоронологията от 2008 до днес!

Симеон Сакс -Кобург-Гота е член на комитета на 300-те, сроменатите личности в коментара ти служат на кукловодите на Новиьо Св. Ред. Ти си спомни за онзи началник на отбраната (с цветущето име от фауната на планетата) , дето беше боядисал служ. БМВ в цвят пепел от рози за абитурентската вечер на дъщеря си! Тези хора отдавна са приели, че Б-я е само територия, а не суверенна държава и оттук нататък се сещай...

Знаех за наш бивш президент, че е член на Тристранната комисия. Но това за 300-те не го знаех. Е, дойде ми много... за една вечер.

Извини ме. Стори ми се, че преднамерено спираш хронологията си до 2008 година, и че оправдаваш ГЕРБ. Действително от 2008 г. до днес хората помнят още...

Бат Петьо , иначе умно човек, а и по природа почтен...но не можа да се спаси от кукловодите и тяхната зараза...

МУТРАТА И НЕГОВАТА ПОМИЯРСКА СВОЛАЧ СЕ СТРАХУВАТ ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗАДНИЦИ И ИСКАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГИ ПАЗЯТ!

СЕРГЕЯТ СТАНИШЕВ ПОДПИСА ОЩЕ ПРЕЗ 2006-ТА ДОГОВОР ЗА БАЗИТЕ С АМЕРИКАНЦИТЕ. СЕГА ДРУГАРЧЕТАТА МУ ОТ СЕРГЕЙ-ДРУЖИНКАТА ВИЯТ НЕИСТОВО КАК ГЕРБ ДОКАРВАЛ АМЕРИКАНЦИ. ЩО ЗА НАГЛИ КОМУНДЕТА СТЕ?! ПРАВИТЕ НЕЩЕ, ПОСЛЕ ГО ПРИПИСВАТЕ НА ДРУГ И ПЛЮЕТЕ. АМАН ОТ НАГЛЕЦИ БЕЗПОДОБНИ!

И Станишев, и Бойко са от една черга! Прочети им биографиите! Това, че съм против ГЕРБ не значи, че съм комунде, разбра ли? ГЕРБ е репресивният апарат на БСП! Огромната част от хората са извън тези партии, разбрали малоумнико?

Кратко и ясно казано: "ГЕРБ е репресивният апарат на БСП. Огромната част от хората са извън тези партии". Още по-голяма част от хората, изобщо не членуват в партии. Но, този няма да разбере. Впрочем, неговата работа е да не разбира.

лъжеш като спинозен червеняк. не са от една черга. пак им прочети биографиите. на единия е била дадена рая, другия си я е добивал.

Интересно защо нещата не се оправят, а по-зле стават? Явно докато крадете ви изнася да хвърляте пясък в очите на глупаците, за да не виждат като крадете. Крадеца вика дръжте крадеца е за вас. И вашите ..ве ще лъснат

Защото такъв е планът за България! Кога ще се събудите?!...

не се чуди. просто пак са девствени. що не щом им верват.

Не се косете бе ребяти!Това,което трябва да стане,то си става-прекрасната ни родина,няма повече да бъде гъзоподайник на скапаната руска държава!Не държава,а престъпна държава!Доволен съм от разполагането на най-мощната армия в света,бих казал единствената могъща армия!Това дава сигурност и просперитет и на нас и на децата ни!Браво на ГЕРБ,браво на Бойко!А между впрочем:престъпниците на херсонския тъпанар,кога ща застанат пред съда,кога ще облекат раето,което им е недостатъчно!В злобата си плюйте и псувайте колкото си искате!Това е без значение,друзета!

Има още един идот във форума, който също е много довелен - IQ 164 (Copy/Paste) Присъствието на американската армия ще благодатна почва за развитието на бизнеса и увеличаването на заетоста. Младежите ни ще трябва да начунат английски език и ще могат да обслужват американските войници. Със спечелите пари ще подпомогнат совите възрастни родители в трудните години на световната финансова криза Гадна и продажна паплач сте!

the_name_of_the_game@

Не само младежите ще го научат, девойките също.:) Такава роля ни е отредена от новия Голям брат - да обслужваме. Всеки според възможностите си.:)

НЕ , ЧЕ ИМАМ НЕЩО ЛИЧНО ПРОТИВ ХАМЕРИКАНЕЦА- АМА Я МИ КАЖИ- КЪДЕ СА ИМАЛИ ПРОСПЕРИТЕТ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е СТЪПИЛ ХАМЕРИКАНСКИЯ ВОЕНЕН БОТУШ ... ДАЛИ СА ПРОСПЕРИРАЛИ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО :- И АФГАНЦИТЕ , И ИРАКЧАНИТЕ ИЛИ КОСОВЦИТЕ ....- Я МЕ СВЕТНИ...- НИКОЙ НЕ ПРАВИ НИЩО НИКЪДЕ ДАРОМ БЕ ДРАГИ МИ РАЗБИРАЧО... ....- ЕДНО ЩЕ СМЕ КАТО ОКУПИРАНА СТРАНА- ДРУГО, ЩЕ ИМ РАЗБОТИМ ЗА ПРОСТИТУТКИТЕ И ДРОГАТА - А НАЙ-ЛОШОТО - ЩЕ ГИТЪРПИМ КАТО ПРАСНАТ 200ГРАМА ОТ НАЩАРАКИЙКА- ДА СИ РАЗВЯВАТ БАЙРАКА- ЩЕ НИ КОЛЯТ И БЕСЯТ- И ЗАКОН ЗА ТЯХ НЯМА ДА ИМА- ТОЧНО ТОВА ЩЕ СТАНЕ ....

Аз съм глупакът гласувал за ГЕРБ, който е безработен и където и да отиде на конкурс за работа му казват, че имат човек от ГЕРБ. Аз съм глупакът, който гласува за тях и съжалявам от дъното на душата си, че се заблудих. Те докараха най-страшните неща на народа:ислямски тероризъм, САЩ и бебета да умират от глад, а възрастните хора да изнемогват в бедност. Дано душата ми намери покой.

За жалост не си единственият глупак. Много сме! А щом сме много, можем много! Да поправим грешката си, а?

и аз

Несъмнено! Гордея се, че съм българин. Смятам, че сме добри, умни, силни и способни хора. Заслужаваме да живеем добре.

Аз не гласувам, защото моите интереси на обикновен човек са чужди за партийната класа. Гласували или негласували - всички сме в кюпа. Какво да правим? Не знам. Сигурно съм най-глупавия.

ТИ СИ ГЛУПАКЪТ, КОЙТО ЛЪЖЕ ПО ЦЯЛ ДЕН В СЛУЖБА НА "ПОЗИТАНО" 20. ТОВА САМО УМЕЕТЕ - ДА ЛЪЖЕТЕ И ДА КРАДЕТЕ...

А ти си боклукът продал душата си за жълти стотинки!

Де да бях.

И аз не съм от Позитано. Вие сте близачи, безскруполни крадци. Децата ви ще плащат. Всичко се връща калитко. Ковчега джобове няма.

Чудя се коя новина е по-жестока "бебе почина от глад" или тази!? Там, където САЩ са минали трева не никне. Прост народ са, а нашите политици правят всички възможно да ни затрият.

И най-пропадналата жена се дърпа, а не вдига веднага крака!... В това отношение нашето президентче потвърждава приказката: Кое е по-лошо от к...ва - мъжката такава!

Нали сме независими. Какво е това военно присъствие. Или си търсим белята по този начин, щом ще има чужди войски.

Посък си като хамсийка!!!!

Ако това е истина, то е най-срамната истина за България в най-новата ни история, която съм чул. До каква степен на падение могат да достигнат политиците ни, за да угодят на лакомията си, просто е непостижимо за нормалния мозък. Дори при социализма нямаше постоянен съветски контингент у нас. А дивотията за това как сме щели да се учим от американците е толкова несъстоятелна, колкото и твърдението, че с американските войници сме щели да се чувсваме по-сигурни. Първо, няма кой да се учи вече от американците - нямаме нормална действаща армия. И второ, някои от по-старите помнят, че българските командоси бяха едни от най-добре обучените по онова време в рамките на Варшавския договор. Така че по-безопасно е да възстановим старите си армейски традиции, отколкото да излагаме страната си на прицел на теророисти, заради американските интереси. И без това имаме контингент в Афганистан и дадохме жертви в Ирак заради чужди интереси.

Боклуците мислят, че американската армия ще ги спаси от народната любов! Голяма грешка! Света до две-три годи няма да е същият! Предателите са презряни не само от народа си, а и от тези на когото вършят услуга. Четете "Жидов гроб" на Иван Вазов!

Няма лошо, де. Американците получават сериозни дневни, които ще похарчат тук. Отделно храна, гориво и т.н. - ще влязат приходи.

И водата си внасят от Щатите.

Защо си мислиш, че "нямаме желание да променим това статукво"? Ще го променим статуквото с Божията Помощ, защото "социалното поле" е прекалено мощно за да може Човечеството да се справи само с унищожаването му от "тъмните" - силите на материалните цивилизации. Ето това има в предвид Бойко Борисов, като кани Пентагонът за постоянно у нас. Иначе няма как да се справим с "рептилите", ако не са на една ръка разстояние.

Накажете ГЕРБо Мутрите на Изборите 2013 !!! Бъдещето ви Зависи от това !

явно твоето бъдеще зависи от Позитано 20 и ако не плещиш простотии ще те накажат ;-)

Най-важното е : Да Свалим Мутро ГЕРБ от Власт !

Това не решава никакви неща, нито визовия режим, нито безработицата, нито пък ще спаси некадърниците управници.

Човека е Платен отчаян ГЕРБераст ! Цапа всеки читав коментар , насочен срещу ГЕРБ !

мерси ,че ме отърва от досадници и тъпи комунисти !

Море, ти да ми паднеш павле... чак Станишев ще ти завиди.

Не знам чия е заслугата за да се разположи постояна армия от САЩ ТУК,но едно само знам,че ББ.ще вкара ТРОЯНСКИТ КОН в България!Разпуснаха нашата армия,нямало нужда вече сме били в ЕС.,а сега искат чужда?!От кой пари,ще ги издържаме,то се знае,но аз питам?!

армия нямаме щото няма с кво да я издържаме. Гърция като имаше бази толкова години. Гърците ли издържаха американците или обратното.

А кой издържа военните да чоплят семки докато им мине работния ден? Накрая банкомата от кого взема пари да им даде заплатите?

Бегом при джипито за направление!...

Започва се от 1990 г., когато новоизлюпените демократи (индивиди от нуменклатурата на БКП) подписват Договор за обикновените въоръжени сили в Европа (ДОВСЕ). Според този договор българската държава трябва да съкращава своите въоръжени сили с толкова, колкото пожелаят великите сили. Това означава, че нашата държава трябва да се съобразява непрекъснато с чуждите интереси и че на практика не може да има силна армия с която да защитава териториалната си цялост без да бъде наложени санкции след това. И така през следващите 23 години всички правителства следват тази политика. Вътре са червените, сините, жълтите, всички комундета, сдс-та, дс-та, царчета, фесове и герберски тикви. През 90-та българският народ остана без държава. Нито тоталитарна, нито демократична!

силна армия се прави от силна държава. При това ш0 годишно разграбване за каква армия си говорим? Колкото и да не харесвам Еврейте, евалла ,че си спретнаха силна държава и съответно си направиха силна армия. И понеже отдавна няма Варшавски договор, трябва да помислим за нашата сигурност и да сме част от друг силен съюз , това е положението , за съжаление!

Договора вече не действа.

това ще върне ли нарязаната техника и поделенията?

ами то и на предните избори имаше международни наблюдатели и те НЯМАХА НИКАКВИ ! претенции. Гласовете ще дойдат от тия който виждат колко много се направи за 4 години. Доста повече от колкото за последните 20 преди това. Само се замислете! Подигравате се на Борисов ,че всеки ден режел лентички . Лентички се режат на нови обекти, Било детски градини . метро, магистрали преработвателни станции и т.н. все неща който комунистите за 60 години не свършиха. ДА не споменавам колко групи се разбиха за източване на ддс, контрабандни цигари и , колко бандити за в ареста и т.н. и т.н. Да припомням ли кой създаде мутрите? Кога се плащаше рекет? Кога беше бума на кражбите на Коли? и т.н. и т.н. Ето от тук ще дойдат гласовете. Хората не са глупаци! Макар ,че агент Гоце не го разбра а Гейчо и не може да го разбере, щот няма толкоз акъл! И да готов съм да се хвана на бас. Нямам нищо против да изкарам малко лесни пари на твой гръб стига да докажеш ,че ги имаш щото аз на комунисти не вярвам!

Тъкмо един път да случим и ние на поробител ;- ) аман от Руски поробители дето са по-гладни от нас! Ревете срещу американците пък се избивате да пускате за зелени карти и ревете що още не са махнали визите за нас ;-) Нещо много не ми се вързва тая работа. За Русия няма визи що не бягате там?

За 10 минути Оспами коментарите ! Отклоняваш вниманието на хората Тук ,с безмислени ,но Много писания !!?? ГЕРБ Разпродават Родината ни !!! Хората Няма да го забравят на Изборите 2013 !

интересно кво правиха всички останали 20 години. Да кората ще гласуват по съвест което означава 6 пореден шамар за комунистите и още един мандат за ГЕРБ!.

За Русия има виза и ще ти кажа,че не са по-гладни от нас!!!!и пак ще ни спасяват....след година две!!

объркал си се нещо! Москва не е Русия. И няма да допуснем да ни спасяват пак със сигурност. Видяхме ги тия "спасители" 60 години - те себе си не могат да спасят .. виж какво остана от "Великата" СССР - една Русия и то каква? Интересно що не пускате за зелени карти за русия ами все към Америка гледате? ;-)

Нищо общо-америсанецът (Америка) е добър_(а) единствено и само за себе си (своите граждани).Няма индикации за намерения да ни правят такива.Останалият свят от USA убаво не е видял,не вижда и няма да види.Зелени карти и рев от туземни душмани,не толкова от мераци за Америка,т.е. бегаме от лошото,а не търчим на убавото.

има визи и за Русия, а дали сме по-гладни от вас е спорен въпрос :) Аман от тъпанари

гугъл знае всичко питай го

В Русия искат виза. Пак не си на ясно.

начи жалка истирия, докато тук се играе хорото - "фили- фоби", в Сливенско вече точат баници и месят погачи:)

естествено! Гърси1 60 години се храни от Американските бази а сега ревете ,че били по-напред - ами това е една от причините !

ти Не си добре. и не си обсъждал с гърци въпроса.

А нас някой пита ли ни за това?господата управляващи нали са избрани от нас!?Глас народен ,глас БОЖИ! ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ!!!!!!!!!!!!

закъснял си , питай калфин и Гейчо що не са те питали като са подписвали!

А защо не и да назначат техен губернатор на България.

Специално за тебе отсявам най-важните изводи 1. ЧЕРВЕНИТЕ ЗЛОБАРИ СТАНАХА ЗА СМЯХ и РЕЗИЛ! 2. ПОНЕЖЕ плюят по ГЕРБ и Бойко заради американскте бази 3. А ТОЙ ДОГОВОРА ПОДПИСАН ОТ СЕРГЕЙЪТ през 2006 и американците още от времето на СЕРГЕЙЪТ са тук: Договорът е подписан на 28 април в София от външния министър Ивайло Калфин (БКП).Споразумението е ратифицирано от парламента на 26 май 2006 г. Първите американски военнослужещи пристигат в България през есента на 2007 година. А Сергей Станишев е премиер от 2005 до 2009! ПАНИМАЕШ?

Ххахаха пак със Сергей се оправдавате

"САЩ да се ангажира с постоянно военно присъствие в България. За това са настояли представителите на нашето военно министерство на среща в Пентагона"-Ей надминахте Гьобелс,да си взема тетрадчицата и да тичка да го учите.Кво общо има цитираното по-горе с Станишев,подписания договор и червените бабички.Всеки следва да носи отговорност за личните си действия.Колкото и да мешате коктейли освен наглост и тъпотия друго няма да произведете.

Дори и Станишев да е подписал някакъв си договор, вие искате да го надскочите ли. Да го надминете. Ако Станишев ви е еталон - странен еталон сте си избрали. Бих казал "егати еталона". Какво казал Станишев? Какво направил Станишев преди 6 години? - само с такова щуротии се занимавате. Какво направихте вие? - На този въпрос ще отговаряте след 7 месеца. Тази силна омраза между вас и Станишев ми замирисва на някаква странна, извратена любов.

ами доста повече и все хубави неща за разлика от Кинг Саймън Г-жа YES екс пръмова, агент Гоце Гейчо и румен пикльото и прочие измет.

666 Е ЧИСЛОТО НА ДЯВОЛА... И НА ПОЗИТАНО 20.