Ново огнище: Работници от фирма в Стара Загора пренесоха COVID-19 в Нова Загора

10 установени случая досега, затвориха болницата за дезинфекция, препоръчват без детски градини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вируса на новозагорчани.....а какво да кажем ние софиянци, като кьораво, кьопаво и сакато, бъкани с вируси и въшки идват в София за да станат софиянци!

Господин/Госпожо софиянец/софиянка за кого точно говорите, като казвате кьораво, кьопаво и сакато? За хората родени в провинцията ли става въпрос? Не смятам, че "софиянци" са по различни от останалото население в българските градове и села.

Браво, Борисов, мярката "заостряне на вниманието на училищните директори" е впечатляваща!

100% сандукани са...

100% сандъка и са

Квартал 6 е циганския

Няма страшно бе. Всички са били с маски. Ако някой е бил без маска ще го глобят и всичко ще се оправи.

До всички страхливци, които си налагат автоцензура. Казва се цигани, не роми!

Повече са хората, особено в Наталия. Само там са вече 20, а не са излезли резултатите от половината тестове. Обаче фабриката няма да затвори, а и не че някой го иска. Работничките там, нямат капацитета да разберат, какъв е проблема и никога не са носили маски върху носа и те и затова взимат 600лв.

Вчера слушах как една циганка от чистотата шумно и агресивно разправя на голяма група колежки, че вирус няма, че само ни лъжат и ни "правят страх" (неин израз). С подобно мислене са и 50% от българите. Какви маски, какво предпазване, какви мерки ще спазват такива?!

Липса на дисциплина, обич към свободията - това е българина.Все някой за нещо му е виновен. Генерал Мутафчийски ще излезе прав "Ще се мре яко". Жалко за старите хора, дали ни живот.

Много интересни станах тия фирми, все огнища при тях. Нещо, дали са в унисон с властта?

ДИР-а, редакторчето ви съвсем не е в час с новината. Според него Стара Загора ( в която от месец няма заразен с коронавирус) е пренесла заразата в Нова Загора, в която от два месеца ромите постоянно дават положителни резултати.

ЗАПОЧВА СЕ. Вече огнищата на зараза са навсякъде. Откакто се вдигна карантината на 15 май и всичко се остави на съзнанието и отговорността на лъвовете - юнаци, нещата се изплъзнаха. Ще се мре яко, както каза д-р Мутафчийски. Ние сме на нивото на Бразилия и Индия по интелект и съдбата ни ще е същата.

Изрод!

Мен ме интересува само е положението с обществените бани. Работят ли? В тази в Панчарево персонала е от Факултета. Мисля че май и концесионера е жена му са малко от по-тъмничките. Та как е ситуацията там? Голи но със маски ли се къпят?

Чорева знаеш ли за укриване на информация и за това че ближеш задника на Бойко ,които е дупе и гащи с братята от Стара Загора ,градус и бисер олива.Провери достоверността на информацията и тогава ако не е вярно трий.Но задето криеш и триеш ще ти се върне тъпкано

Мри

Мри

Мри

Коментара ми върни или от ковид умри

Ти който триеш коментара ми с истината , заслужаваш на теб да се случи за дето прекривате истината и лъжете.

Заглавието трябва да бъде:"Роми от Нова Загора(област Сливен), работещи в "Градус-Стара Загора" пренесоха заразата в град Стара Загора". Всеки ден с автобуси извозват роми от Нова Загора, за да работят в Стара Загора.

... Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви както капката дълбае камъка. Втората насока по която трябва да работите е да се създава всеобщо впечатление за безнадежност и мизерия. Това няма смисъл да го обяснявам, ясно е че всички подобни негативи се трупат на гърба на управляващите. ....

идва от сливенските роми и така покрай ромите на Градус ще подпалят и двете Загори! При нас в Стара Загора вече се говори, че Зимница и Лозенец са активни. От там тръгва към големите заводи на града и ... стана тя една. Не стигат съкращения и без достатъчно работа ами сега ще ни подкарат и с карантини. А в София си клатят ... китките

Стига в тази мрежа с политика! Всеки има право да изрази своето мнение с или без граматични и правописни грешки. Кой колкото е учил. Сега трябва да оживеем!

Затворете всички цигански махали незабавно и превантивно! Пощадете ни! Тези хора са недисциплинирани и не им пука, че сеят зараза. А са много! По-добре санкции от Европа, отколкото умрели! Стига сте се огъвали!

То и българите не са много дисциплинирани.Нито една от мерките не се спазва и то напук, а не защото им пречи кой знае колко.

са тези които разпространяват вироса пускайки го във питейната вода и храната на хората, нарочно вечерно време из градинките се разхождат заразени кумонисти и плюят по пейките, където на другия ден ще седнат младите майки с децата си, освен това водят злобна кампания срещу противогрипните карантини, с цел да се дестабилизира обстановката и да се предизвикат предсрочни избори, прокуратурата трябва да се активизира на макс и да излови червените престъпници преди да са довели докрай зловещите си замисъли

Плондер, пише се вирус! Тръгнал за политика да говори!

А, огнището в мозъка на Мутафчийски за много смърт, защо не карантинирано още?

Колко много роми се върнаха в България март - април ... По селата сега е пълно с ковид - 19, според мен тепърва ще има нови и нови огнища .

Те да са само по селата... Умът ти не побира, че в големите градове може да има ковид, нали? Нормално за дебили като теб!

Мангър Доцентов там ли е или е изпратил пълномощник?!

Той може само да си върти дъртия гъз по телевизиите и да философства.

На бора срещу расистите от Герб, Корнелия президент!

Не бъркай политиката със ситуацията. И ГЕРБ и БСП са вредители на БГ.

Публикувайте още оня откачалник Мангъров ли мангалов ли е не ме интересува, но трябва да се пазим !

става страшно ,положението ще излезе извън контрол и тогава жална ни майка.Бойко въвеждай КППта,вечерен час и никакво излизане без повод и маски и ръкъвици.

От САЩ ли се обадиха за тази схема? И фирмаджията доволен и работниците получават, а карантината остава.

Ти си идиот, ама червен болшевишки.

Изтъркана червена опорка. Обновете си простотиите.

Не ни интересува от къде дошла заразата, нямало значение. Заразените не са болни. Прекалено много стават различията, а е близко до акъла (който има!!!), че с противоепидемични мерки може на всеки да се плати всичко и ще е законно.

Казах ви че за по. сигурно Боко и сие ще ги докарат до 100, а тогава отново по къщите.

Не Бойко, а такива тъпи изказвания ще докарат бройката до 100.

Какво трябва да стане още за да се затворят всичко махали в България?!? не виждате ли,че циганите разнасят заразата бре? Покрай тях се заразяват и българите. И тези работници са от циганския квартал,в Доспат е същото,в Сърница същото,затворете махалите до преминаване на тоя вирус или всеки ден ще има нови и нови огнища! Светът се оправя от кризата с вируса,ние тепърва тръгваме към пикове и нова пропаст...

Не може! Не е толерантно. MANGAL LIVES MATTER! ... а и са електорат все пак.

Преди работниците е заразена шефка от фирмата в Стара Загора!

ВСИЧКИ ОЧАКВАХМЕ ДА РАЗБЕРЕМ ЗА ТАКА РЕКЛАМИРАНИТЕ НОВИ ЛЕКАРСТВА И ВАКСИНИ - ДО МЕСЕЦ ЩЯЛО ДА ИМА РЕЗУЛТАТИ !!! ПРОСТО БЕШЕ ЯСНО ОТ САМОТО НАЧАЛО- ИЗЧИСТВАНЕТО НА ДВА МИЛИАРДА Е В ХОД ! РАЗБИРА СЕ ТОВА СА ВЪЗРАСТНИТЕ И БЕЗЗАЩИТНИТЕ ! ОСТАНАЛИТЕ ПОМИЛВАНИ ПИТОМЦИ ЩЕ СА МНОГО ПОСЛУШНИ И ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ЖИВЕЯТ, И ТО КАКТО ИМ КАЖАТ !!! ЧЕСТИТ НОВ СВЯТ !

Чакаме следващото такова !!!

Е ГРАДУС, А ТЯ ОТДАВНА СИ ПЛАЧЕ ЗА ЗАТВАРЯНЕ, СОБСТВЕНИКЪТ И Е ПРЕСТЪПНИК КОМУНИСТИЧЕСКИ, ОТРОВИ ОКОЛИЯТА С МИРИЗМИТЕ ОТ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ГАЗ !

Това ,,Градус,, ли е?

ЯВНО ТАКА ЩЕ Е ДО ИЗБОРИТЕ 2021 ГОДИНА !!! ТОГАВА ПРЕМИЕРЪТ- СПАСИТЕЛ ЩЕ ИЗВАДИ ЛЕКАРСТВА САМО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТ !!!

Да те и.а в червения трол. Заминавай на майната с и русия и не ни мъчи с глупостите си.

ПОДАТЛИВ НА МЪКИ БЕ , МАЗОХИСТЧЕ ;)

Солидарност

Тоя квартал е цигански, ерго, каквото и да правят другите етноси, за да се предпазят, при циганите винаги ще тлее някаква зараза.

Тя държавата стана циганска, а ти ми говориш за квартал... Огнища по поръчка. Където и да изследват - ще намерят, но това не значи, че хората са болни! Просто са носители на вируса. Ще го изкарат на крака и толкова! Вируса е страшен за хората със слаби имунни системи, като възрастни хора и много други с придружаващи заболявания. Така, че аз мисля, че трябва да " пазят " рисковите групи! На лицето Бойко Методие Борисов така му е угодно - хората затворени в кочина, за да краде до насита!

без маски и с ресторанте така ще е тъпаци

Е, като задържахме кривата на пика в състояние на плато, сега берем плодовете... Вирусът няма просто така да изчезне и докато 60 - 70 % от населението не го изкара, случаи на ново заразени ще продължава да има. Положителният момент е, че преобладаващата част от населението го кара леко, като настинка, а пък голяма част от заразените, изобщо нямат и симптоми и са само преносители... Важно е наистина да се направят изследвания за мутацията и проявлението на този вирус в различните части на света, защото явно има големи разлики в патологията и протичането на болестта в различните райони.

глупак в нова зеландия и гренландия как изчезна ама затвориха гратиците и носеха маски навкяк де

Колкото и да се правим на ербапи,истината е в маските ! Примери - Хонконг,Сингапур,Тайван...Виетнам -90 млн. население - 500-600 заразени само....Този който носи маската пази този срещу него на 75%,ако и той е с маска стават още 15% защита и остават вариант някакви мижави 5-6 процента да се заразиш.Ганьо обаче така и не разбира,че носенето на маска е отговорност към околните,а не страх ...

Точно така. Маските са важни. За още-по-добра сигурност и изолация се препоръчва и носенето на шнорхели. А с тях вървят и плавници. Като на закрито може и с джапанки. буахаха :)

Ами да а 50-100 хиляди българи просто ще измрат като кучета......

Споко, като те настанят в реанимация, ще ти заврат шнорхела на респиратора в гърлото, ще ти сложат маркуче в пикалото за урината, подлога под задника, за да акаш на воля...тогава ще си доволен нали, че не си носил маска, и си плюл и зазарявал другите....

Незабавен съд и затвор за тези работници, които са се разпищолили и без всякаква дисциплина не спазват разпоредбите на НОЩ и противоепидемиологичните хигиенни мерки! По този начин допълнително застрашават всички нас, които сме ангажирани на Първа линия!

Т'ва сериозно ли го мислиш или просто се опитваш да оригиналничиш с проява на черен хумор?

...просто е тъп червясал трол

СЕ ПОДГОТВЯ ЗА ТРЕТАТА ВЪЛНА... ВИЖДА СЕ ЯСНО, ЧЕ И ШМЕРКЕЛ И МАКАРОНА ПАК ЗАГОВОРИХА ЗА ТОВА ... И ТОВА Е ОЧАКВАНО - НИЩО ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ПОСТИГНАЛИ СВЕТОВНИТЕ КУКУВИЦИ И ФЕНОВА НА "РЕДА, ПРОШНУРОВАНЕТО И ПРОНУМЕРОВАНЕТО"

5G - то направо ти е сварило мозъка. Тъй да знаеш.

Божков публично СВАЛИ МАСКАТА на ГЕРБерската шайка. Лъснаха им далаверите. Следващия ход на Божков са аудио и видео записите.

ХОРАТА КАТО РАЗВЪРЗАНИ , ВСЕ ЕДНО НЯКОЙ ГИ Е ДЪРЖАЛ В КАУША, ПРЕГРЪЩАТ СЕ , ЦЕЛУВАТ СЕ. ТОВА Е БЪЛГАРИНА , ПРОСТ НАРОД ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ.

Прост си само ти. Ние останалите сме ОК.

И лудите си мислят, че са нормални, но това не е така. И как гордо звучиш - Българин. Да ядеш сланина с лук и да слушаш чалга не те прави Българин.

Да горд съм, че съм БЪЛГАРИН, а не циганин като теб.

Браво, директивата на Вожда за над 100 заразени на ден трябва да се спазва. Как иначе ще се оправдаят мерките, целящи да запазят ГРОБ на власт.

Изтъркана червена опорка. Обновете си простотиите.

Стига бе, идиоти! Какво толкова е станало, така ли пишете за грипа?!

Колко Ви плати Курнелия да затриете българите?

Абе всички такива изтрещяли как издържате? Да живееш в такъв постоянен страх със сигурност ще гушнеш букета. Нали знаеш всичко почва на нервна почва и свършва в обикновенна почва?

Нали е важно да върви туризма, кръчмите да леят евтина ракия с 9% ддс.......Те и толкова няма да платят ама нейсе. Кирнелия и троловете и ще псуват Борисов. Борисов ще псува Божков. Божков ще топи Борисов. Гешев ще обикаля като месия......блатото е пълно