Новият шеф на ЕК призова да не се притискат страните от ЦИЕ

В Централна и Източна Европа мнозина имат усещането, че не са изцяло приети", заяви Урсула фон дер Лайен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък имам усещането, че тази леля хич, ама хич не я харесвам още от първия ден! Имам усещането за таралеж в гащите! И усещането, че таралежът е много, много нахален и кръвожаден! Това последното за тези, които като мен до скоро са мислели таралежите за тревопасни! Да ама не!

Празнодумието продължава. Приемането на мигранти - ако го оставим на фон дер Лайнен, също ще продължи. Същата да внимава много добре какво говори и как действа с Централно и Източноевропейските страни. Ако смята да ни шантажира финансово, за да приемаме мигранти или джендър-извратени конвенции, може и да не си изкара мандата. Да се готви за голям отпор по тези две теми!!! Глобалисткият шантаж, на който фон дер Лайнен явно е проводник, няма да мине!!!

А може и да се каже по-просто. Държавите, които са владеели колонии в Африка – Великобритания,Франция,Германия,Белгия,Италия,Португалия, Испания да създадат фонд за подпомагане на Африка. Да върнат хуманно част от парите, които са награбили. Какво ни канят нас да оправяме Африка и да приемаме мигранти.

Да не спрете да ни наливате милиарди в търбусите ей! От вас парите, от нас корупцията и мачкането на плебса!

Х-м, като за начало - добро попадение. Дано и занапред да показва по-дълбоко разбиране за нещата, извън кожата на западноевропейски бюрократ.

От къде на къде Европа е длъжна на Африка? Вменяват на европейците някаква вина, че там било лошо и затова идвали в Европа. В същото време ни вменяват и някакви задължения да дават пари и инвестиции. Защо? В момента света е устроен така че африканците в Африка, европейците в Европа, азиатците в Азия и т.н.. Излишна европейска загриженост, гледайте си в двора, какво ви интересува в комшийте? Помагайте на такива като нас да ви стигнат, а то на Турция милиарди, да пазели мигранти, на Африка същото, ей луда работа това ЕС.

Тази жена започна да ми харесва! Колкото до топките, които управляваха ЕС, видяхме, че са празни, малки или големи, ама стерилни!

Джендърите се привличате взаимно...

приети сме ! Като донори на работна / и евтина най-вече/ ръка!

идеален символ на самодоволна и нищонеправещя Европа - дърти женки. Трябват ни мъже с топки, както е било!