17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоест стига сме сочили с пръст китайците въпреки отвратителните им практики при тия пазари с живи животни.

Получените резултати сочат, че голяма част от глобалното генетично многообразие на новия коронавирус е открита във всички най-силно засегнати от Ковид-19 страни - ...ММ..... Ко?

Дончо по-добре ги разбира вирусите, веднага ще обвини китайците!!!

Всички журналисти пишат глупости. Само днес в дира има 20тъпи статии. Нйкой не може да каже дали статиите ще стават по тъпи или не. Благодарение ми за полезната информация

И китай заедно с комуниста от СЗО нарочно си трайкаха и лъгаха месеци наред! китай започна 3та световна война с бактерологично оръжие! Съсипа световната икономика и сега има дори наглоста да се хвали, че се бил "нормализирал"! Убиха китайския доктор опитал да предупреди света, отвлякоха журналиста, скриха цялата информация и заразиха нарочно целия свят! Да горят в ада гаддните коммуняги! КОМУНИСТА УБИВА ДОРИ И КОГАТО МЪЛЧИ!!!

Е той вируса си е от тях, защо да спираме да ги сочим!

от всички страни и безсмислието на налаганите карантини и предпазни мерки! Вече и на най-малоумните става ясно, че сегашната пандемия не медицински феномен, а е политическо лицемерство на управляващите по света и оправдание за некадърното им политическо и икономическо управление на държавите които оглавяват!

В любимите ти раССия и китай са същите мерки, тролл тъъп! БУХАХАХАХАХА

Нищо ново, превеждат неграмотно и без всякакви познания в дадената област!

Току що: Откриха застрелян изследовател, който бил "на прага да разкрие значими факти” за Covid-19 Медицински изследовател, за когото се твърди, че е на "прага да направи на много значими" констатации за коронавируса, е открит застрелян през уикенда в Пенсилвания, съобщиха официални представители на университета, в който работи. Бинг Лиу, 37-годишен, изследовател в Медицинското училище в Университета в Питсбърг, е открит мъртъв в събота в дом в Рос Тауншип, северно от Питсбърг, информират от Медицинския университет на окръга Алегиен.

И ние се бяхме сетили, че се разпространява още от декември и даже януари-февруари я преболедувахме и ние тая пущина. Ама друго си е да го потвърдят официално. Иначе ни наричахте лъжци. А то било просто скрита истина. Остава въпросът защо през декември нямаше камиони с трупове и т.н. Защо точно с този грип се създаде тази истерия? И дали не е само репетиция за нещо по-голямо? И как може толкова месеци да не може да се установи дали е лабораторен продукт и чий?

Демокрация, демокрация, ама стане ли напечено - добрите стари чекистки методи са най-използвани.

Питайте личните лекари колко много пневмонии минаха през януари и февруари...

А, добро утро;) Коронавирусът може да се е разпространил още в средата на септември и китайския град Ухан може да не е мястото, от което тръгва по света, твърди водещ учен по заболяването през "Нюзуик". Професор Питър Форестър води проекта на "Кеймбридж" насочен към историческите процеси, довели до пандемията от COVID-19. Целта е да се идентифицра "нулевият" пациент, който е заразен и от него тръгва заразата. След анализ на данните, екипът в момента проследява пътя на вируса, включително и мутациите му, от тръгването му от Китай към Австралия, Европа и останалия свят. Екипът е създал мрежа, като използва над 1000 генома на вируса. Те включват дата на заразяване и типът на вируса. Има три основни типа A, B and C. A е най-близкия до този, който се намира в прилепите, и се смята, че е най-близкия до генома, който заразява хората. Той е открит при китайци и американци, като мутации има още в Австралия. Но тип А не е този, който е открит в Ухан, градът, от който се смята, че е тръгнала епидемията. Повечето пациенти там имат тип В. И според учените там просто е имало "основен момент" в появата на този тип. Дъщерният на В - тип С е идентифциран в ранните случаи в Европа, Република Корея, Сингапур и Хонконг, но не и в Китай. Според изчисленията на екипа на професор Форстър заразата е тръгнала някъде между 13 септември и 7 декември миналата година. "Това включва и постоянен период на мутация, заради това може и да не е точно. Но към момента е най-доброто, което можем да направим. Сега очакваме още данни на пациенти от болниците през 2019 г.", казва ученият пред "Нюзуик". Според него е много вероятно заразата да не е тръгнала от град Ухан, защото до 17 януари всички случаи там са от тип В. В същото време в провинция Гуандон, която е на над 800 километра от Ухан, 7 от 11 проби са от тип А. "Проблем е, че това е много малка извадка от началото на епидемията. След китайската Нова година и пътуванията около 25 януари той започва да се смесва географски", обяснява професорът. Първият известен случай на вируса е проследен до 17 ноември. Според "Саут Чайна Морнинг Пост" правителствените данни показват, че това е 55-годишен от провинция Хубей, на която Ухан е столица.

Януари и февруари почти всички мои колеги бяха болни, но аз не, защото всяка година се имунизирам. Със сигурност в тази ваксина не е имало щам на ковид, така че кой от какво е имал пневмония не може да се твърди без изследвания.

Не се опитват да прехвърлят вината на Европа,ни ние не ядеме прилепи.Явно тука играят много пари

Определено не... в статията споменават че Европата е поразена чак от третото поколение на вирусът, или с други думи тя няма как да е първоизточникът за който, пак според статията, трябва да спорят САЩ и Китай.

Тъй, де. Нали затова не искаха бързите тестове в началото - защото показват дали вече си я преболедувал тази болест.

Тъй, де. Те пък, по една случайност, бяха в търговска война. Съвпадения разни.

Е постигнал целта си,,да убие болните,пенсионерите,,ненужни на системите.Но по това вирусно заболяване се е много работило и им е резултата ,,отличен,,пък и икономиката съсипа.

Те пък, по една случайност, точно бяха в търговска война. Съвпадения разни.

а стига бе, тоя вирус си развива генома по-бързо от интелекта на сири, кортана и гугъл взети заедно. за всеки континент - специална версия. При това 'естествена'. А стига бе.

На майка ви путката!

Брей цяла една минута не ме блокирахте. Явно и вие еволюирате

Само в Бразилия бяха 16... така че вече не е "бутикова" стока;)

абе то хубаво ама нема те раберат

Какво точно се казва тук. Че е от 2019 ясно, че мутира ясно...е, и?

В процеса на милиони години еволюция са се обобщили типовете А, В и С....А сега твърдят че един корона вирус от нулев пациент от септември до декември еволюират в другите типове от семейството....да бяха казали че са пръснали цяла колекция от лабораторни коронавируси

Ех едно време какви вируси имаше....ефпрот ряпа ядеше...какви редактори Е, Ре2...после излезна дос 6.0 и нещата мутираха :)

Че след като се слегне пушилката от „пандемията“, на новите емисии „зелени гущери“, вместо „окото“ на върха на пирамидата ще е изрисуван корона-вируса!(за „особени“ заслуги към ФЕД). Всеки да си го тълкува, както „акъл го учи“.

Най-малко 2 години вируса обикаля света докато набра сега малко сила и започва да гасне отново.

Ама..., забравихте да споменете, че тръгва от САЩ !

ДА ти кажа .., че съм съгласен с теб.... Преди време... около 2 години... без причина почнах да вдигам температура. Нивото на CRP (С реактивен протеин) при норма до 5, при мен бе 285 ! Всеки се чудеше каква е причината..., ама всичко премина....