Новият асфалт на бул. „Константин Величков” в София се напука

Въпросът е кой ще плати за ремонта – общината или фирмата-изпълнител

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах репортажа. Двама калъфи самоопределящи себе си като инженери по нам си кво вкупом обясняваха как пукнатините ...не са пукнатини и всичко е изпълнено както трябва!

Фирмичките на Цар Мутра. За всяко 1 евро от ЕС за проекти, Мутрата краде 0.95 цента и останалото е за работа и материали.

Да не се пипа нищо, нов кмет на София, задължително професионалист с доказан опит по инфраструктура и градоустройство. Простоватата Фандъкова и сган около нея, нямат дори първичен капацитет да управляват процесите в столицата.

Въпроса е защо се напука и защо се строи по този безобразен начин,а не кой ще го ремонтира.

Тия като ги гледам лъжат повече от циганите с плакатите вчера: - асфалтът е перфектен! (как ще е перфектен, като го гледам напукан) - поради ниските температури не сложихме еди-кво си в асфалта... (ми кой го планира тоя ремонт през зимата, за да вземе едни парички?) - линиите на трамвая са виновни! (ми значи трябва да уволним този, който планира ремонтите и наема фирмите - кмета ли ще е, техническо лице в общината ли ще е?) Време е да започне нещо да се прави в тази държава, стига с това сочене - тоя е виновен, аз не съм виновен и накрая - вина има, виновни няма.

.

Очаквам на пролет и на Графа да му набъбнат паветата.... Аман от некадърни ремонти. Мисля си , че нарочно така правят, баси ...

Не, не е нарочно, просто толкова си могат "майсторите". Другото е икономисване на правилните материали и количествени промени, естествено към по-малко.

Оня Крусев е виновен ,я да му лепнем и ремонта на К. Величков. Оня ден гледах кметицата по ТВ - евала на тая жена, не ляга на гръб тя, изглежда винаги е била отгоре и сега въпреки възрастта си гледа пак да е отгоре. Имаше една песен на Л. Иванова(малко променена) : Ремонти, ремонти, колко сбъднати мечти - Хавай, Малдиви, остров Бали, имаш ли парите навсякъде ще отидеш ти!

Кметът е администратор, не е техническо лице или инженер, не че защитавам Фандъкова, особено като знам кой я назначи на този пост.

Всичката им работа такава - гафове, провали, скандали и самохвалство. Ей с това ще се запомни управлението на герберите. Затова на изборите не се чудете, а гласувайте. Всеки друг ще е по-добър от тях.

Питам се защо в строителната дейност на Софийска община не канят китайски фирми? Като гледам какви строителни чудеса правят у тях и по света, софийските обекти могат да ги правят с екскурзиантски фирмени групи ... А и у тях за корупция разстрелват, така че едва ли ще ни излезе по-скъпо.

Да бе, ти навит ли си метрото да минава през средата на блока в който живееш?

"Асфалтовата настилка, която е положена, отговаря на изискванията. Като качество и изпълнение е перфектна", заяви инж. Сава Деспотов, общинско дружество "Софинвест" Хем всичко е по "европейският стандарт" и всичко отговаря на изискванията хем сега е нужен ремонт на ремонта заради фуга,която трябвало да се поставя при температура над 5 градуса,а не е била!Нищо че изпълнението се води перфектно както инж. Деспотов се опитва да ни втълпи! Но не се притеснявайте истинският виновник е идентифициран в лицето на метеорологичните условия!Сега нека просто да се надяваме,че след ремонта на ремонта няма да е необходим ремонт на ремонт след ремонта въпреки пЕРФЕКТНАТА работа!

Защо изобщо беше нужен този ремонт???? За да се откраднат пари от евопейските субсидии?!?!?! Сега задръстването е два пъти повече, да не говорим за смешните спирчици, на които има една пейка с един навес за 4 човека - останалите, да ги вали, да им пече...?!?!?! Изобщо каква беше логиката да се направят? Така нито е по-удобно за пешаходците, нито за шофьорите. Това е идея на някой страшен малоумник, на който единствената му цел е била да си прибере и някой друг лев, и въобще не е мислено за хората и за това дали е по-практично и удобно. Нямам думи, то бива алчност, ама вашето на нищо не прилича...

Бааах тая наша държава с тия екстремни метеорологични условия! Асфалти се пропукват, плочки падат от мостове, магистрали се задръстват със снежни прести, метрото се наводнява, въздухът като в мина за въглища! И всичко това все заради тия наши "атмосферни условия"! Американците с техните урагани и пожари, унищожаващи щати от калибъра на Калифорния, западна Европа с техните снежни бедствия и наводнения до втория етаж, в Азия там некакви дребни нещица имаше с вулкани и още наводнения дето отнасяха цели селища, в Русия разни мижави температурки от порядъка на -12 средна, абе ряпа да ядат всичките, елате в България да видите какво се вика "лоши атмосферни условия" да нанасят щети!

ха ха, сега някой ще каже, че в заданието не е имало зима...

пореден гербаджийски провал и далавера...

ми то от администрацията почват проблемите... какво означава само администратор и какво администрира? За какво взема заплата?...

Да плаща Фандъкова!!!

Мисля си, че все пак е нарочно ! - е колкото и да си некадърен - не може толкова калпаво да го направиш !

И в нашия град на ул. Преслав преди месец му завърши ремонта и гледам вече се отварят дупки. До пролетеа се обзалагам че ще е пълен с кратери.

Общината май се готви да продължи с простотията от К. Величков и по бул. Възкресение. Трябва да си изключително за да сбъркаш един път, втори път и да продължаваш. Просто недоумявам какви хора управляват в общината. Как можаха точно в София да се пръкнат? Защо не отидоха например в Самоков да правят такава организация на движението?

Оставете госпожа кметицата. Тя е учителка... Другаде са причините. Търсете неграмотните и крадливите, които действат безнаказано. И да се благодарим на Бога, че досега нямаме български "Мост Генуа".

Кажете на Елена Йончева. Тя е по тази част.

За нашите управници,щом стане дума за пътища и асфалт- всичко е ПЕРФЕКТНО, т.е. перфектно изпълнено за РЕМОНТ!

Гарантирано от ГЕРБ........

Построихме го с любоф за вас, гласувайте пак за нас...

Тъй, тъй Десподов, не сте виновни и никой не е виновен, че земята у нас се гърчи от вас и от вашите ментори!