17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някак си ваксинираните пропускат факта, че продукта който основно им набиват е с протекция под "кризисна мярка". Аз съм за ваксиниране с доказано работещи и минали щателна критика продукти. Като тези, които задължително си слагаме. Разделението на обществото на ваксъри и анти-ваксъри е пагубна слабост от всички страни. Спрете се докато е време. Ако искат ваксърите да убедят анти-ваксърите, нека подкрепят с реални данни и логика. Напълно се пренебрегва факта, че някой хора, които сме наясно какво е САРС2 и спазваме мерките доказани от САРС1 и прилагани в Азия, знаехме за вируса и говорехме колко е опасен още преди СЗО да спре пътуванията. Напълно се пренебрегва факта, че най-препоръчваният продук е експериментална технология с месинджър РНА, която е принципно форма на генна терапия и носи неизвестни още на науката рискове. Няма нищо логично и във факта, че са необходими постоянно допълнителни ваксинации. Няма нищо логично и в поведението на политическите лидери, включвам и Фаучи в списъка, които окрито агитираха хората да се ваксинират за да не носят маски. При положение, че се знаеше за вероятността за разпространение на зараза от ваксинираните и рисковете които носи опита за масова ваксинация в доказаната научна практика. Всичко е такава боза поръсена с корпоративни печалби, че идеята за спиране на проблема започва да звучи наобратно. Омикрон е новият бранд за продължаване на политически наложените мерки световно. А случайте ма Ковид в Африка, са минимални за разлика от супер-ваксинираните държави. Това, което ваксинираните индивиди не са също наясно е, че пандемичната обстановка се използва за военни маневри и политически тествания към населението на държавите. Само неинформирани индивиди могат да пропуснат и логиката към Африка от силните на деня, както и нарастващите конфликтни точки между Запада и Китай. Картинката въобще вече не е свързана с излизане от пандемията и връщане към нормалното. Пренареждане на гео-политическата и икономическата карта е по реалистичната оценка на ставащото около нас. В такъв период на глобална атака срещу индивидите и налагане на мерки игнориращи демократичните принципи ако сме разделени по какъвто и да било начин - губим. Отваряйте си очите за нещата, не следвайте сляпо "експерти" платени и изградени от корпоративни мафии. И бъдете здрави. Пийте си витамин Д-то и Цинка, яжте силна храна и спазвайте я тая дистанция и хигиена. Нашите предци са оцелели във войни, ние не можахме едни логични мерки да спазим.

Защо вече не пишете, че това са 6% от тестваните ??!??!!??!?!?! Неудобна истина нещо май, а ?

Не пишат и че отделят СО2 докато ги пишат статиите! Не ги е срам! Кой знае какви други неща не споменават, и трябва да ги мразим за това.

Каква е връзката между процентите положителни и какво значение има тя? - колкото по-нисък е процента на положителните тестове, толкова по-изтрещели от страх са хората - т.е. напълно здрави хора, с потекъл (от студа) нос отива да си правят тест?! - правят PCR тетстове, напълно здрави хора, защото им трябва или да пътуват или да имат достъп, в случай, че нямат зелен сертификат - хората ги изписват от болниците след като са оздравели - правят се множество тестове на един и същи болен Та, на база тези факти, каква е полезната стойност на въпросните 6%? Ако процентите бяха 50% или 2% какво ти помагат?

Внимавайте как разпределяте плюсовете и минусите под коментарите. Изглежда антиваксърите държат много на тях, защото им зависи дали ще могат да сложат нещо на масата си в краят на деня.

Както обикновено крадецът вика дръжте крадеца!

Радвам се че получаваш плюсовете от които имаш нужда. Семейството ти ще оцелее още един ден с моята подкрепа.

Не и на мен.

Каквото написах!

Аз съм човек уважаващ личности като Алберт Айнщайн, който дори успя да телепортира цял кораб. Затова съм категорично против ваксинацията по какъвто и да е повод. Да не забравяме как още в началото на 90-те същите тези които създадоха и ковида, в Северна Америка чрез ваксини алтизираха децата, затова цапочна да се покачва и броя на алтистите. Тези ваксини дори направиха огромен брой от джендърите. Изключваме тези хора които от рождението им ги влече същия пол които са резултат на това че хора в рода им назад са се занимавали с много любуване с която и да е, с повод и без повод. Тези които си мислят че са пола които не им е биологичния са от ваксините увредени. Нацисктка Германия се нанесе в щатското правителство в края на ВСВ. Който иска да се ваксинира да уважава вместо Айнщайн-Хитлер който е бил пионка на тибетците които са му дали мисията да унищожава великите народи като еврейския. Ваксините са само за кришнаи идруги които си отварят чакрите.

Вярваш в телепортацията на цял кораб???

Ако го бяха показали на света нямаше да е толкова звучащо невероятно. Просто е скрито за да не може телепортацията да се използва от всеки. Нямат сметка да го обявят официално. Ако същия този експеримент го бяха съобщили по новините и досега беше още сред откритията, щеше да бъде включено в учебниците по физика какви са законите на телепортацията, иче е доказана зза възможна от Айнщайн. Ти си представи ако примерно експеримента на братята Райт беше скрит и не беше показан на обществото , и досега щеше да се смята че е повече от невъзможно да лети нещо по-тежко от въздуха. Зависи кое откритие ти покажат,те решават кое да засекретят и кое не, зависи от кое им е изгодно.

Ейй заради такива луди като теб, нормалните нежелаещи ваксина, ги смятат за луди.

Откак започнаха да дават отделно информация за ваксинираните следя статистиката и за да е по точна преценката следя ситуацията за период от 14 дни. Така по-точно се вижда цялостната картина. И вече повече от два месеца при покачване и при спадане на общият брой починали от ковид процента на починалите до 70г. възраст са трайно около 35% от общият брой починали. Починалите до 70г. възраст, които са ваксинирани също толкова трайно са около 2% от починалите от ковид. Следя това всеки ден повече от два месеца. Следя групата до 70г., защото, освен че това са повечето хора у нас, включително аз и повечето мои близки и познати, смъртността до 70г. се влияе повече от вируса и съответно ваксините като противодействие и по малко влияят придружаващите болести, като брой и тежест, както и старческата немощ. Днес при починали за последните 14 дни 1674 човека ситуацията е такава също- 38% към 2,5% конкретно. Очевидно просто нещата са си такива. Ваксините определено работят и предпазват. Намаляват броя на починалите не с проценти, а в пъти. Всички бихме искали да е още повече, но и това не е никак малко. Единствено е необходимо малко благоразумие и ще имаме много по-малко проблема и съответно много повече ресурси да ги решаваме. Увеличението на непукизма, вместо намаляване на проблемите е път към пропаст, самоубийство на цял един народ.

Протокола за лечение в болниците на ваксиниран и неваксиниран е различен. Протокола за лечение в българските болници (доколкото лекуват) дава 5% умрели. В Сърбия дава 1%, в Германия също и в Русия дава 2,3%. Разликите не се дулжат на болестта а на протокола и "лечението". Сравни в worldometer. Ефективността на ваксините е по-ниска от 50% и не могат даже теоритично да спрат епидемия.

Не, протоколът не е различен и не можеш да го докажеш!

разлика в протокола няма. Още по малко има разлика в лечението на тези и онези. Ако не са разбира се и индоктринирани, като онзи млад антиваксър дето умря наскоро. Но това е техен избор. А иначе доколкото има разлики, те са в организацията ако говорим за Сърбия и във фризирането на статистиката, като говорим за Русия. Друга много важна разлика е в отношението на хората към тестване и медицина. У нас често се крият и стискат нарочно и до последно. И много не устискват. Да не забравяме и че заедно с Румъния сме последни в Европа по пари за здравеопазване на човек.

Питаш ли болния дали е ваксиниран или не? Оттам нататък каквото и да приказваш протокола е различен. А това че е различен в България и Испания например е очевидно. Имаше един репортаж в Капитал със снимки. Даже болните не са поставени в добра позиция и правилно в България. Сравнявам именно това - медицински практики. Те компютрите именно затова служат. Всъщност ако протокола не е различен, защо в България умират 5% от постъпилите и 90% в интензивното? В Индия процентите са 2,3% и 60%. В Германия (с по-възрастно население) са под 1% и 40%. Ако протокола е еднакъв то лекарите в България са абсолютни невежи.

Има един протокол само.

Антиваксърите почнаха да намаляват и в коментарите на Дирбг. Мисля че трябва да сме по-нежни с останалите, че да не ги изплашим и да избягат.

Не на всеки плащат за да виси тука.

винаги водят до намаляване на глупаците на дадено място. Или поумняват, или бягат или умират.

Много разводниха темата разни сектанти от последните коментари.

Откак ваксините влязоха в България, хората почнаха да измират. Преди ваксините никой никога не умираше!

Вижте само Лили ИВанова - от каменната ера насам е с нас.

до лято 2022 ковид вирусът ще се самоунищожи

Колко идиоти има дето дращят глупости...

Задължителната сводка за грипа продължава!

Сводка или не, има умрели. Кога последно ходи на гробища?

Я ходи се наспи бе....и спри белото...не ти е добре!!!

Да се бяха ваксинирали с ужасно тестваната грип ваксина и да оцелеят. Ама на...

Човек трябва да реши кой ще уважава-дали Юри Гагарин или Питагор и Нютон. който уважава Гагарин да си се ваксинира и да си смята че вируса е от прилеп. Аз уважавм Питагор и Нютон и затова смятам че не е вирус а биологична война има в момента и затова няма да се ваксинирам и няма да ходя никъде без маска освен когато съм си вкъщи или коагто съм на природа или на улицата ама амо като наистина няма други край мен. Всеки си избира от кой лагер да е и един ден от само себе си ще се разбере кой е победителя.

Теб са ти промили мозъка! Ваксините са бъдещето! Ти си като онези гарванови доктори в тъмните времена когато са смятали че чумата се разнася от лошата миризма. Нищо незнаеш, само вярваш на това с което потвърждава гневът ти срещу братята и сестрите ти в България! ТИ СИ АНТИХРИСТО!

На учили сте няколко имена но за сметка на това пък останалата ви част е абсолютна безсмислица. Значи имаме биологична война, вие обаче вместо да се защитите от това биологично вещество смятате че най-добрата ви защита е да не правите нищо. По същата логика ако ви пуснат отровен газ не трябва да си слагате противогаз.

Съжелявам че направих този пост. Сега виждам грешката си. Прав си!

Сравнението не е точно. Ваксините не са противогаз. Ако бях в ситуацията с газа дето описвате щях да си силжа противагаз, да. Ваксините са все едно да си пробиеш стената и да наидва допълнително газ.

Аз съм привърженик на Магелан и Дарвин и затова съм против ваксините. е и ти си казал който иска да се ваксинира да си е привърженик на Гагарин и на който още иска там. Магелан е открил че Земята е кълбо и ето това е дъказателството че човек не трябва да се ваксинира. Тези дето си слагат ваксини и които ги правят са същите като онези дето са смятали че човек ще стигне до устата на дракон като стиген "края на света"

Купи си противогаз. Много помага на белите дробове. Има ги 6 класа, купи си ПП6. Ще ти пази даже и кожата на лицето. И не забравяй наметало. Е клас 6 тежи 9 килограма. Аз пък ще си бягам в парка всеки ден няколко километра, ще си ходя в фитнеса и да плувам, ще съм си доброволец и ще карам някой закъсал съсед до болницата. И ще си имам антитела против този вирус докато трае. Повечето, които отиват до болницата всъщност го правят от страх. Страх до смърт.

Ваксините откакто ги има само требят населението. Трябва максимално да се избягват. Но когата държавата напълно задължава няма как де. Просто ако някои е чак толкова неуриентиран и досега за толкова половин век не се е усетил че ваксините са си просто геноцид, също колкото и самия ковид днес и колкото чалгаджийската версия че вируса е измислен, то това са си хора с плоски мозъци, а те и без това си смятат че планетата е плоска, така че за какво говорим.

Ваксините са дар божи и са нашето спасение! Папата и други религиозни лидери подкрепят ваксините, а те са представители на господ. Антиваксърите не са защитени от 5жи вълните и от Китай им промиват мозъците да се обръщат към своите и към правителствата си.

Важно е на какво ни учат ХРИСТОС,МУХАМЕД, ведите, БУДА, Лао дзь, Мойсей,Авраам и донякъде Конфуции ама по-малко. Те ако бяха днес тук щяха да кажат не се ваксинирай, не слушай правителствата, държавите са направени за да заробват хората. църквите, мюфтийствата, синагогите, пагодите те винаги са си служили само на звяра и затова са за ваксините.

Ето! Казах ви че антиваксърите им промиват мозъка от Китай за да се обръщат към своите ближни, към страната си и към религията. Те са против ВАС и вашето здраве и берекет!

На антиваксърите им плащат от Китай да разпространяват лъжи за да може Китай да завладее Европа и да нападне Северна Америка. Потърсете го онлайн и ще ми повярвате.

Наяве са излезли документи от дарк уеб за това че антиваксърите в България са наети от Китай и им плащат за да убият колкото се може повече хора. По пощата им пращат спринцовки с изменен вирус с които да се заразяват, обаче без да страдат. Когато ходят навън, те заразяват други хора и така ги убиват. Има го в дарк уеб, само трябва да го потърсите с ониън браузър.

В Дания наистина намериха китове за автозаразяване. Продаваха ги по пощата. За да не бъда голословен ето една статия в официален вестник (либерален, поддържащ краля в Испания, четвърти по тираж в Испания) : https://www.abc.es/sociedad/abci-coronavirus-alarma-para-infectarse-covid-inmunizarse-sin-vacuna-202111220114_noticia.html Което обаче се оказа е че пластмасата на кита е военна, западно производство, не китайско. Изобщо тази пандемия е изгодна за диктаторите, не непременно китайци.

То бг поприницп си е без българи от 1944,после от 1990, после от 2004,после от 2007досега. И съвсем видимо е че това родължава макар и някои да ес върнаха от нач. на пандемията насам. А с това лекмислие да си слагат хората ваксини и/или да не носят маски, да не си проветряват навсякъде, съвсем ще се убезлюди територията ни. А по повода на какво съм свидетел от преди пандемията-значи от 2009год. някъде изобщо не съмвиждал друго освен цигани и пенсионери, а младите момичета пък да не говорим съвсем трагично-апокалиптично. без значение къзе се намираш луксозна кооперация, магазин, друг клуб какъвто и да е, следващите в университетите, тв програми, щом е младо момиче е от ромски и много рядко турски или арменски произход. А вече и младите момчета са почти на изчезване, и там навсякъде роми. Хубаво е да ме разберете като ви кажа че младо момиче да е от БЪЛГАРСКИ произход миналата година видях едно че по случайност се озовах при входа на УЛТРАбаровска кооперация в такъв район, а втория случай беше тази година на гей-парада. Е та за какво говорим изобщо.

Докато продължават да си слагат ваксини и да ходят без маски когато са в контакт с други извън къщи, то не ще трупат, ами цялата държава ще фалира и ще станем на боклучище.

Като не искате да мрете антиваксърите, сложете си ваксини. Туристите ще бъдат ваксинирани така или иначе. Къде ще се криете под масата тогава ли?

То в Португалия като бяха с маски и на улицата и трупаха труповете по стадионите. Вирусите, които ги ловеше маска, отдавна са история.

Сега, разберете се де, хем си е обикновена настинка, безобидна, хем трупат трупове по стадионите (когато трябва да докажем, че маските не помагат)! Кво става сега, всеки луд с номера си, куп конспирации дето една на друга си противоречат. Разберете се поне помежду си, кое е вярно. Бъдете консистентни в твърденията си, много хаос цари в кратуните ви.

Потъваме братя и сестри! Антиваксърите не им пука за вас. Докато ви лъжат, ви бъркат в джоба и ви бутат в гроба. За това и няма дявол да пази на казана на българите в ада - антиваксърите дърпат тия дето искат да излязат надолу.

У нас положението с вируса е далеч по-страшно въпреки че броя на АНТИваксърите е голям. У нас хората още от комунизма са свикнали да не спазват някои хигиенни навици, като имаме предвид че едно време хората рядко се къпаха, а свестни хора и то дори не и такива които са били смятани за "врагове на народа" а обикновени икономисти,мед.сестри с деца отличници в у-е и то в София нямаха баня вкъщи до 1979год. и трябаше с измама да си уреждат че да имат, НИКЪДЕ нямаше казанчета за чинии, изобщо. Като се има предвид че немските войници дори след толкова години в окопите, винеги чисти,спретнати, ако толкова е нужно и със студена вода са се измивали, а тези от "червената армия" толкова миришели, толкова немърливи че ум да ти зайде. И те са повредили дори немците като се има предвид в годините 1945-1990 в ГДР народа ходи все мръсен за разлика от съвсем билзо до тях отвъд стената, тия и немците са направили мръсни, какво остава за нас. Та затова у нас така има толкова много случаи, като включим и чалгамузиката спонсорирана вечно от БСП, а само при Костов я нямаше, и затова хората си фантазират че "нямало вирус" и пр. Това е: много фактори са се намесили у нас и затова толкова заразени, ама ще се подобрят нещата, няма как, макар и след последствията...

Иска ми се да имам самочувствието на някои антиваксъри. Да слагам хората под общ знаменател и да им давам легален, медицински и теоложки съвети без да имам никакъв опит. И ако нещо се обърка и тия хора на които давам съвет пострадат, включително и приятели антиваксъри, да вдигам ръце и да казвам че аз нямам нищо общо и че реално тези хора не съществуват, въпреки че са съществували преди да последват съвета ми.

Да се надяваме че антиваксърите са доволни от себе си като видят процента на починали неваксинирани.

Вчера почина съседът на 70г. от инфаркт. Линейката не успя да дойде дори на време. Но първото нещо, което попита лекарката е дали е ваксиниран. Беше получил втората доза преди месец. Някой чувал ли е за подобен случай? Проверява ли се тайно дали има повишена смъртност при ваксинираните?

Лъжеш! Лекарите не споделят конфиденциалната информация на пациентите си с други пациенти.

Ами третират различно ваксинирани и неваксинирани с цел сплашване. Гьоринг ги съветва как да смятата, а както знаем те слушат само гласове отгоре, от Брюксел най-често.

Нямам представа, но тя искаше да знае.

А ти чуваш или си чувал тези гласове в главата си? От кога?

Вероятно е миокардит който е прихванал от тебе.

Ами и аз мога да кажа че не споделят, щото докторите са хараби хора и си следват правилниците. Интернет връзките са също защитени доста добре от хакери и атаки. Смятам че ти си просто програмиран да мразиш институциите и дори не можеш да се погледнеш отстрани, камо ли да се спреш да мислиш по този начин. Както каза, си една пионка...

Поразпитай приятели и познати и ще разбереш , че това съвсем не е единичен случай

Искаш да кажеш да клюкаря? Не мерси! Това не е в характера ми, но изглежда е в твоят за да знаеш.

Дрогаре, преди да умрете , за да ощетите Биг фарма с 20 долара за ваксина , не забравяйте , че имаме и други врагове. Затова деинсталирайте уиндоуса , да се пука Бил Гей, дарете панелката на близък дрогар, за да не се настани в нея Сорос и да замъти главите на съседите, повредете поне една зарядна станция напук на Илон Мъск. Борбата е безмилостна , дрогаре, нашият народ е най-древният, съществува преди да се появят маймуните и има световна мисия , усилията ни няма да са напразни, зад нас са космическите сили на съветите , подкрепят ни архангелите , баба Ванга, Людмила ,Буда и историческата необходимост. Борбата клокочи , дрогаре, ще паднете , но но ще сте като живи за други хиляди борци.

Ковид 19 е махнат от списъка с инфекциозни заболявания и е вече в списъка с психични, където му е мястото. Болните от това психично разстройство при леко вдигане на темп си въобразяващи, че са болни от несъществуващия вирус ковид 19.

Всички антиваксъри да заминават при Лукашенко. Там ще дишат спокойно и никой няма да ги заключва!

А пък в Индия дават на антиваксърите златни кюлчета и минети безплатно. Плащат им разноските по полета до там също.

Откак започнаха да дават отделно информация за ваксинираните следя статистиката и за да е по точна преценката следя ситуацията за период от 14 дни. Така по-точно се вижда цялостната картина. И вече повече от два месеца при покачване и при спадане на общият брой починали от ковид процента на починалите до 70г. възраст са трайно около 35% от общият брой починали. Починалите до 70г. възраст, които са ваксинирани също толкова трайно са около 2% от починалите от ковид. Следя това всеки ден повече от два месеца. Следя групата до 70г., защото, освен че това са повечето хора у нас, включително аз и повечето мои близки и познати, смъртността до 70г. се влияе повече от вируса и съответно ваксините като противодействие и по малко влияят придружаващите болести, като брой и тежест, както и старческата немощ. Днес при починали за последните 14 дни 1674 човека ситуацията е такава също- 38% към 2,5% конкретно. Очевидно просто нещата са си такива. Ваксините определено работят и предпазват. Намаляват броя на починалите не с проценти, а в пъти. Всички бихме искали да е още повече, но и това не е никак малко. Единствено е необходимо малко благоразумие и ще имаме много по-малко проблема и съответно много повече ресурси да ги решаваме. Увеличението на непукизма, вместо намаляване на проблемите е път към пропаст, самоубийство на цял един народ.

ама си трол

Пак ли се появи да лъжеш и да изпълняваш поръчки? Наистина много ми е любопитно на кой му трябва да умират толкова хора в България че са наели хора като тебе? Я ми кажи как става така че едновременно хвалиш служебното правителство в почти всяка статия, хем си против мерки и ваксини. След като именно служебното правителство въведе зеления сертификат и обмисля задължително ваксиниране? И нарекоха въвеждането на зеления сертификат най-успешната мярка. За разлика от тебе не вися по цял ден тука ама всеки път като вляза ще ти го припомням.

Както всички знаем всяко зло за добро. В бившите социалистически държави ив сякакви държави повлияни от комунизма по един или друг начин нямат доверие на ваксините, свързват го с минало или настояще период на комунизма,а при комунизма хората никога нямат доверие на каквото и да им се казва, понеже знаят че системата непрекъснато ги лъже. Същото е и с ваксините и ползването на алтернативни лечебни методи. В държавите които не са повлияни от червената зараза хората винаги а имали огромно доверие в системата на управление и затова сега вярват на ваксините, докато в страните от източна европа, Тайланд,Индонезия, Италия, и др. били под чадъра на СССР хората знаят че системата ги лъже и затова се пазят от ваксини, което е супер. Още си спомняме как като беше чернобил и хората от висшата класа на НРБ-в която междудругото беше гъчкано с гейове и травестити,но не бяха закачани от властта защото бяха част от нея, те след избухването на аеца избягаха моментално временно в Либия и така се спасиха, а останалите бяха дрои по манифестации и много от тях после измряха през 90-те. Затова имаме и толкова случаи на ракови и др. заболявания у нас. Значи онази полит.система която управлява от 1944-1991 и после от 2001насам която нарвемето дори уби архитектите и после през годините слде 1944год. се чудиш коя нова сграда е по-грозна, послужиха и за добро, сега в Русия, унас, източна европа и пр. всички от самото начало знаят че това не е вирус а биологично оръжие и затова са прадпазливи и се пазят и от излизане от вкъщи, както и от ваксини,конвенционална медицина и т.н.

В България все още има изключително много човекоподобни, които само хабят храната на хората.

И аз мисля, че ваксинираните само хабат рънъта

е невероятен тюрлюгювеч от чутовни простотии, глупости и идиотщини. От-до.

Не че нещо, ама Тайланд,Индонезия, Италия НИКОГА не са били под ботуша на СССР. Това сериозно олекотява поста ти, въпреки че тук-там има зрънца рационално мислене.

Напротив напиши в уики indonesian-soviet relations и сам ще се убедиш че Индонезия примерно второто десетилетие след ВСВ когато е била еднопартийна система с идеология национализъм е била именно тайна съветска колония, малко чети по-въртешна информация, не само официално какво се знае и смята. Там то са оръжия внасяни, други подпомагания. Същото и за Тайланд брат.

Такаааа... Пак видове, че почти 15% от новите случаи са за сметка на напълно ваксинирани!!! Това не ви ли притеснява, драги глашатаи на боцкането... А и още нещо, ако някой от онези математици, вместо да се рови в абсолютно непозната материя, и се залови с изчисления на ежедневните бюлетини, вероятно ще се окаже, че броят на "установените" заразени хора от м.март миналата година до днес, тоест, почти 2 години период, ще надхвърли цялото население на България, може и два пъти... А починалите ще са всички само и единствено от Корона-та, друга причина няма, нали? И аз също да попитам, както доста други - къде е Кунчев??? Стига нелегалност, той да не е като шумкарите от партизанското ни минало?

Колкото и да го извърташ и манипулираш съотношението се запазва. От всеки 100 починали 90 са неваксинирани. За ужас на троловете като тебе.

Същото съотношение е и във ваксинираните над 80% държави. За ужас на антиваксърите.

Кога ще даде пресконференция на живо, за доброто старо време? И защо в събота не работят вакса-троловете? Някои въпроси нямат отговор.

Щото в събота и неделя се чудят къде по-напред да отидат - на мол ли, на фитнес, на хотел... Все пак цялата икономика на техните плещи лежи, горките...

Хваща ме главоболие с тия намаления отвсякъде последно време. Трябва да си наема асистент да ми оправя календара, че да мога да отида навсякъде. В какви тежки времена живееме.... ;)

Няма ли някакъв метод за моментално елиминиране на ефекта от ваксината?

Има - куршум в слепоочието.

Минет! Ако един не стане, продължаваш с втори, трети...

А колко са новите случаи на раждания на деца за денонощието? Все пак трябва да има и статистика за прираста. Лесно е да отчиташ болни и умрели, за да се мажеш на Господарите!

отдавна. А заради ковид са катастрофално по-малко от умрелите. И са повечето лилави...

от бараката е в това изречение "За ваксинирани се смятат хората със завършен ваксинационен курс." - като не изключваме факта, че на база въвеждане бустер след бустер, не се знае докога тези с две ваксини ще се водят със завършен ваксинационен курс...! Иначе по вчерашната официално качена подробна статистика, по възрастови групи и видове ваксини, общия брой на починали, заразени, хоспитализирани и настанени хора (изцяло ваксинирани, и такива с бустер) в интензивно отделение е 692 човека. Страшното и тъжното е, че преобладаващата възрастова група е на хората над 70 години - хора, които са били уплашени от медийната пропаганда и наистина са ваксинирани ...т.е. изключваме мита за фалшив зелен сертификат. Другият притеснителен момент е, по данни от един лекарски форум, че около 1000 човека от новозаразените са били с първа игла. Не вярвам, нито един човек да не се е усетил преди поставянето на първа игла да си направи поне бърз антиген тест, за да бъде спокоен, че не е заразен и да предприеме действието по ваксинация. Но въпреки превантивните мерки, които е взел, попада в статистиката на новозарезени "неваксинирани". А в действителност не е съвсем неваксиниран, въпреки, че няма завършен курс... И тук възрастовата група се движи приблизително в същата възраст , само че започва от 65 години нагоре! п.п. Иначе на 15 декември ще се проведе Medscape дискусия за ваксините... Медскейп е професионален сайт, от който години наред черпят достоверна информация стотици хиляди лекари от цял свят... На 15 декември има уеббинар на темата за ваксинациите... Не е необходимо да си лекар, за да участваш! Може да се регистрираш и като зрител, стига да те интересува истината и това, което в действителност се случва по света: https://na.eventscloud.com/website/33192/

И този сайт е на ...?

трябва да е нечий? Това е официална медицинска платформа за обмяна на опит и информация от всички лекари по света.

И понеже е световна медицинска платворма, е кръстена website/33192. Ахахахахахаха. От къде се пръкнахте толкова прости бе?

се вижда черно на бяло кой е простия ;))) След като линк към събитие, което ще се проведе на живо, се чете като дявол евангелието. Ако се бяхте опитали да отворите линкът към събитието, щяхте да видите, че спонсор на мероприятието е Модерна, но защо да го правите . По-лесно е да се правите на умен ;)))

Този курс е на Модерна. А всички курсове са просто с номер. Ако мислиш че някой си прави труда да регистрира сайт за всеки курс или конференция, просто си нямаш понятие.

Фсички ще Омрем!!!

Не "ще", а "ша"!

Софийския крематориум приема поръчки за след средата на Януари. Нама капацитет да ви обработи по-рано.

ще изкараме Коледата и Нова Година, пък после .

Само да не е в някой хладилен камион.

Няма камиони за нас, дъртите човеци. Ще разнасят крехко месо от невинните животни.

Има неща с които не трябва да се еваваш. Аз съм го преболедувал и не съм ваксиниран... и искам да си здрав, щастлив и жив... Не искам да умираш.

ако си мислиш че се евавам, отиди до крематориума и провери сам.

Прави ми впечатление,че когато процентите на заразените са ниски,авторите не дават информация в проценти,а само цитират цифрите.Като днес,например.Копирам сведението от вчера : "2 018 са новите случаи на коронавирус. Това са 7,37% от направените 27 372" Днес направените тестове са близо 37 хиляди,а новите случаи са около 2300 ( "регистрирани 2289 нови случая на заразяване с коронавирус при направени 36 775") Както се вижда,днес никой не цитира процента на новозаразените....Що ли така?

Какво ми дреме за заразените и процента им, ако покашлят една-две седмици у дома и оздравеят?

са се в цифрите. А може да са задачки по математика за малките класове. Вече никой не пази никого от всякаква информация.

Дека е онуй чучело Кунчев?! Верно ли са а гътнал?

186 спортиста ваксинирани са се гътнали на терена и 108 от тях са умрели за няма и година. Предишни години такова нещо е нямало.

е страшно. Детето ми е ваксинирано.

Вярно е и има клипчета с много от случаите. Трябва да се взема нещо против съсиреци и антиоксиданти като високи дози витамин це.

Абе, що % на факсите болни постоянно се увеличава та чукна вече 20%.. Искам Куната да излезе и да го обясни лично

Как ми съ ѝ преивало неваксиниранка... Ма нема вече!

вдовичките на антиваксърите. Някои от тях стават!

Мерките пречат на Естествения подбор.

А ваксините ускоряват естествения подбор

Напротив. Пречат му.

ни е гаден естествения подбор на Дарвин. Човеците са милостиви и подкрепят слаби и малки. И животните са милостиви. Само чудовищата гледат сеир.

Дрогаре , и днес дадохме 100 жертви в борбата с империализъма . Всеки загинал другар намали с 20 долара печалбата на световната фармацевтична върхушка. С тялото си всеки герой зае мястото на някои болен от враговете ни предатели и го вкара в гроба. Другаре, борбата е епична , ако измрем всички 7 милиона ще ощетим световния империализъм с цели 140 милиона долара от по-малко продаени ваксини, да геъ.. Империализъма трепери от тази перспекива. Навестявайте по-често по-често възрастните и болни роднини, не носете маски и не спазвайте мерки, дайте своя принос в борбата.

Кочо Тъпото.

Вчера президента им каза, че без значение, колко са ваксинирани няма да си върнат свободата. Искам да видя тъпите ваксърски мутри като чуят такава новина от телевизора.

Преди месец горда антиваксърска България надмина по починали дори и ... Белгия. В случая няма значение, че България е 6 милиона, а Белгия 11 милиона.

С българската здравна система, дето пациентите пикаят в кашони в Ковид отделенията е нормално да е така.

в Белгия как е?

Лукумчев, излез, стига разтяга локуми!

Кажи.

Новите заразени,с какво? НЗОК вече слага всички настинки под един код и ги счита за ковид,всички,това е официално! И с грип да си,и с бронхит или пък хрема,настинка някаква,каквото и да е се води ,че е ковид,вече няма други настинки освен ковид,това умишлено е направено за да се държат бройките за статистиката и да се натиска народа да се ваксинира срещу настинки,обявени за ковид! Това разкриха повечето медии,даваха и по телевизията,че е скандално,но от Здравното министерство се правят на луди! Грипната вълна ,която предстои ще я обявят за Омикрон! Всичко е умишлено!

Единственото смислено нещо, което направи служебното правителство, е въвеждането на зелените сертификати. Трябваше да ги въведът през лятото, но по-добре късно, отколкото никога. Благодарение на тях се продължи със ваксинацията на населението. Дано започнат и да контролират мако спазването на изискването за сертификат, за да стигнеме поне средният процент на ваксинирани в Европа.

И сега няма да го махнат никога, много добре, няма що!

55% от българите НИКОГА няма да се ваксинират според едно официално проучване, публикувано преди дни. Вече има случаи на хора напуснали работа заради това. Просто не искат да правят компромис с решението си! И не става дума за крайни антиваксъри или жертви на теории на конспирациите. Има хора които спряха да се виждат с приятелите си по кръчми заради зелените сертификати. Хора спряха да ходят в планините, защото не ги пускат без сертификати. Хора които спряха да спортуват и да ходят на фитнес, защото нямат сертификати. Добре ли е това? Да си бъркаш по дупките на два или три дни, че и да си плащаш за това - също не е ОК, нали? Да тормозиш и здрави, и преболедували със сертификати е МЕГА тъпотия. В същото време вече е кристално ясно че ваксинираните успешно разнасят вируса насам-натам. Да, съгласен съм - карат го по-леко, по-малко умират и т.н. НО ГО РАЗНАСЯТ ПОВЕЧЕ от останалите! Защото не се пазят и не пазят останалите!

Значи България ще остане само с 45% от населението си. Може пък да е за по-добро.

За психопатите най вече. Те ни мореха години преди Пландемията.

Тези 55% непрекъснато намаляват. Бързо се отказват от ината си, когато те или техен близък се разболеят (Всеки е атеист до първото разстърсване на самолета). Напролет ще броим пак процентите.

Намаляват по принуда. То с тоталитарни методи да се принуждават е голяма хвалба, няма що!

Тройно ваксания Кюнчев все още го нема, а неваксинирания Мангъров ходи бос по асфалта без маска и си пее.

Факт е, всеки ден го виждам. Живее близо до офиса ми.

Кунчев са го изолирал7 щото е заразоносител и е опасен за възрастните и хора с придружаващи заболявания.

Кумчо Вълчо и Торбалан ни дебнат да и изядат за Коледа!

Здравейте приятели! За съжаление, концерта на Уикеда, довечера, в Мазе няма да се състои, поради обстоятелство. Обстоятелството е едно мое, лично мое решение, което непрекъснато отлагах, защото ме беше страх. Страхувах се и отлагах, защото обичам сцената и сега ще я загубя. Да. Ще я загубя. А аз обичам сцената. Сцената не ми е просто някакво по-високо място, на което да се покатервам и да викам: Вижте ме! Вижте ме! Сцената ми е убежище и бягство. Сцената е моята къщичка в гората. Само там съм жив и мърдам. Сега обаче трябва да реша от коя страна да застана. Защото има пукнатина, която се превръща в пропаст и трябва да реша. Трябва. Въпроса е не да бъда или не. По-сложно е. Трябва да реша дали да ви разделям или не. Аз лично да стана разделител. Да ви разделям на сертифицирани и несертифицирани; на здрави и болни; на умни и глупави; на красиви и грозни; на ганьовци и алековци; на андрешковци и нападжии... Но не мога. Просто не мога. Не мога да ви кажа: довечера с Уикеда ше цъкаме в мазе. Елате. Ше бъде яко, само ще трябва да ви проверя сертификатите. Да знам. Не аз лично. Такава е наредбата и обстановката, но не мога. Всичко приемам лично - аз съм тоя, който казва: ти - да, ти - не, съжалявам, нищо не зависи от мен, просто си върша работата. Аз лично. Никой друг. Знам, че е глупаво и наивно, но наистина съм такъв - приемам всичко лично. Не се правя. За първи път в живота си се изправям пред въпрос, който има само два възможни отговора - да и не. Няма - еми, не знам, не мога да преценя, ше видим... И аз реших да кажа не. Не защото мисля, че е правилно. Не. Най-вероятно греша. Казвам не, защото не мога. Не мога да ви разделям на каквото и да било. Не. Не и аз. Без мен. Всъщност като се замисля е много просто. Просто е защото знам. Знам едно нещо със сигурност. Знам, че ако ви разделя ще се намразя и къщичката в гората вече няма да е убежище, а затвор. Ерол Ибрахимов

разбрах: ваксините помагат да преболедуваш по-леко до 5-6 месеца, после все едно не си ваксиниран. Ако не си преболедувал, може да си умреш въпреки ваксината... Ваксините са гола вода срещу ОМИКРОН-а. И нека силата на ваксата бъде с ВАС, когато бъдете коронясани! Преболедувалите са вредни! Трябва да се ваксинират за да бъдат като другите...

Пък да прочетеш и другото - с микрона няма нито един починал. Не се паникьосват, човече. Живей си.

До сега няма починал от омикрон.

Всъщност и за тези 5-6 месеца не е ясно. В Израел подпукаха бустерите след 3. Като цяло ясно е едно - налага се задължителна ваксинация, без оглед на това дали човек има противопоказания, без яснота за страничните ефекти и с все повече яснота за минималните ползи от ваксинирането с тези “ваксини”.

В Израел има починали 8100 човека за цялата пандемия. В България са 28700.

Е и? Избила ги е короната ли? Щото израелската медицина и здравна система е в топ 2 в света и болниците им са оборудвани с кадърни лекари и последна дума на техниката. Там се откриват нови процедури ежедневно, а не се върпи по клинични пътеки. Айде тия глупости да минавах преди 32 години. За разлика от тогава сега не само по избор, а пинякога и по нужда се запознаваме със здравните системинпо света и виждаме разликата с нашата. Не случайно има няколко държави, в които се пращат всички деца за които събираме пари и които не получават грижи тука - Израел(най-скъпи), Германия, Турция и Швейцария.

ДО "смешнико" В Израел, а и други държави има БОЛНИЦИ и ЛЕКАРИ. В България имаме ЗАВЕДЕНИЯ ЗА АСИСТИРАНО УМИРАНЕ.

Пак пропускате угодно факта, че хората няма как да умрат, ако не се разболеят първо. Също както пропускате, че по-малката смъртност на запад и особено в Израел, върви и с по-малка заболеваемост и по-малко хора в болница. Като колко им е по-добро здравеопазването, че хич да не се разболяват бе? С болничен протокол или с ваксини се постига това, според теб? И чак след това е въпросът и колко тежко боледуват, като се разболеят. А и той не е маловажен.

Нищо не си разбрал. От ваксините най-много да получиш еднодневно неразположение и лека температура. Но имаш поне 80% да получиш защита срещу сериозно преболедуване на ковид. При преболедувалите шанса за защита е 50/50.

Шанса от поне 6 месеца се води 36% официално.

колко си прост

Шанса да се разболееш повторно е 0.02%. 2-ма на 10 000 души, ако те затруднява математиката. Шанса да се разболееш след ваксина е 3%, и се увеличава рязко след втория/третия месец. След 9 месеца все едно не си ваксиниран, ако не се бодеш пак. 50/50 е ЛЪЖА, която не знам откъде си я измисли

Само производственият брак на ваксините ще избие повече хора отколкото самият коронавирус. Това е толкова сигурно колкото това, че довечера ще се стъмни. При десетките милиарди дози които предстоят с оглед на ваксиниране през пет-шест месеца, дори и хилядна от процента ще умори в повече хора отколкото вируса. Представете си обаче, че производственият брак не е хилядна от порцента, а е десета от процента? Никой не е казал, че трябва да е под процент, а ако е два процента или пет? Можете ли да смятате?

Добро утро на ваксинираните пендели !!!

Ваксинираните не са пендели, а пенделите не са ваксинирани.

Я кажи ти от раздвоение разтроение или каквото там разделение на личността страдаш? Щото пак да кажа в едната статия хвалиш всички действия на служебното правителство и обясняваш колко са велики. В другата статия плюеш срещу ваксините и мерките и зеления сертификат въпреки че точно служебното правителство го въведе от днес за утре.

Ура, няма да се мре!