17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как изобщо има хора които все още се ваксинират?

Това не са нови случаи, а нови положителни тестове. Никой не знае реалния брой на заразените, които спокойно си ходят сред нас,

Да, ти също може да ки гаден заразен, безсимптомен, който броди сред нас. УжасТ! 30 човека в интензивно. Това е интересното число. Другото са глупости.

‼️ ЗА ДЕНОНОЩИЕТО В БЪЛГАРИЯ 66.33% ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА КОВИД ВАКСИНИРАНИ! ТОВА Е ПОРЕДНАТА СРАМНА СТАТИСТИКА ЗА КОВИД ИЗМАМАТА ДОВЕЛА СМЪРТ И ИНФЛАЦИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ СВРЪХ ПЕЧАТАНЕТО НА $$$ ЗА ПОДДЪРЖАНЕТО И МАНИПУЛИРАНЕТО И ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ МАРИОНЕТКИ И МАС-МЕДИИТЕ! РЕЗУЛТАТЪТ - СМЪРТ И ИНФЛАЦИЯ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО! t.me/BehTheG

Не мога да повярвам, че още има малоумници да се ваксинират. При положение, че в неваксинирана България напрактика никой не умира от ковид, а в сащ по над 500 всеки ден.

За денонощието са били издадени 499 документа ваксинация.

Парадоксът продължава! Всеки ден излекуваните са в пъти повече от новозаразените. И така - месеци наред. За последния месец и половина излекуваните са 2.5 пъти повече от новозаразените. КАК СТАВА ТОВА? Дори брадавичестия витанов не може да го обясни.

Така е, може да няма новозаразени, важното е да има излекувани. То целият цирк си беше така.