17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В действителност са много повече.

Бая мишоци носеха маски в градския днес, сутринта. Много жалка картинка.

Пишещите тука пак почнаха да се гърчат като червеи в сол при поредната статия за ковид. Това е най-многото което могат да направят за близките си. От къде знам ли? 3 години само закани постваха в дира и нищо друго не се промени. Дори знаеха че ковид цифрите ще се увеличат от месеци назад и пак нищо от тяхна страна. Някои го предписват към мързел, но аз добавям безхаберие. Евентуално, някой от ще се издъни и ченгетата ще го арестуват. Нито прокситата, нито впн, нито тор са анонимни.

Проф. Доброслав Кюркчиев - началник на Лабораторията по клинична имунология към УМБАЛ "Св. Иван Рилски“. Тенденцията е, че вирусът се опитомява - заразява много хора, без да предизвика тежки последствия за тях. Никога не съм одобрявал противоепидемични мерки, които ограничават личните свободи. Европа не е Китай... С този вид възприемане Европа губи душата си, а не си струва заради варианта Омикрон, това да се случва. Нищо не налага в сегашната ситуация носенето на маски и стоенето в карантина и не смятам, че това е адекватна мярка. Мисля, че това е един остатъчен период, който е крайно време да го преодолеем и да се върнем през 2018 година. 3,6 % се очаква да влязат в болница при този вариант. Това са данните за Европа, САЩ и ЮАР. От тях 1% го карат тежко. На "пророците на Апокалипсиса" това няма да им хареса - но, вълната отминава, така е и в Португалия, откъдето започна всичко. САЩ, Франция, Германия и Италия са стационирани. Ако някой си е мислел, че след ваксиниране никога няма пак да се зарази - да, за оригиналния китайски вариант - Ухан, ваксините имаха пробив само 0,1% , но сега при Омикрон варианта пробивът е 65%. Тоест - шансът да се заразят сега ваксинирани и преболедували е огромен. По отношение на достоверността на тестовете, част от тях не са надеждни, но е много важен начинът на вземане на теста и времето, когато се прави теста.

ЗА МАЙМУНИТЕ В НАР . СЪБРАНИЕ ! АМАН ОТ ПАНДЕМИИ !

ЕЛАТЕ ХИЛЯДИ /гламави / АНТИ - ваксажийчета , БАТЕ ДАВИ БОЦНЕ !

Починали са: мъж на 68 г. със сърдечно заболяване; мъж на 81 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване; мъж на 76 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 81 г. със сърдечно заболяване; мъж на 72 г. с диабет; жена на 67 г. с хронично бъбречно заболяване; мъж на 72 г. с диабет и сърдечно заболяване; жена на 87 г. със сърдечно заболяване; жена на 86 г. с онкологично и сърдечно заболяване; жена на 87 г. със сърдечно заболяване. ..... Българинът мре от КОВИД.

Средната възраст на починалите записани, като починали от ковид е 77.7 години. Средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години

Подгряването започва.....дира на първа линия!!!! Както винаги.... Като започна войната в Украйна млъкнаха моментално...сега отново....

Мисля да се ваксинирам. "Спутник" подходяща ли е ?

Ха-ха-ха, добър удар!

С 14 плюса...

ковидиот вече не е този, който не вярва във ваксината, а тоя дето е ваксиниран и го е страх да излезе от мазето.

От КОВИД са починали 10 човека и настава паника. А Близо двайсет хиляди българи ежегодно губят битката с рака, каза министърът на здравеопазването в оставка Асена Сербезова. Тя участва в представянето на проекта на Националния план за борба с рака в Република България 2030. Сега кво прайм а.....

Пропуснах това прави по 54човека на ден починали от рак

Тестват се гастарбайтерите и всякакъв друг измекярски слугинаж, които трябва да се прибират в държавите, изискващи ваксинационен сертификат. Не ми се мисли, каква ще е статистиката в средата и края на август!

100% ФЕЙК ДОЛУ герберастката КЛИКА

Спрете да се тествате, хипохондрици..да видим как ще им излезе стъкмистиката на бялата мафия и Кунчо

Данните от Англия са категорични и безпощадни 95 процента от умрелите са Ваксинирани. Ваксърите мрат като мухи. Дарвин си действа и планетата се чисти от тъпанари. Но остава проблем, че ваксинираните изроди бодат и децата си, а децата им нямат вина.

Унищожителна е разликата в смъртността. При 10 пъти повече население смъртните случаи са само 5 пъти повече. Хем там имаха една вълна повече, много по-лабави мерки и официално с ковид се водят всички в рамките на 14 дни от положителен тест. А у нас не е така.

Последната седмица, колко повече починали от България имат достигналите голям процент набождане, победили вирус и прегърнали живота великобританкци? 12-14 пъти? Колко?

Много от проблемите могат да се решат, ако човек се ваксинира. Аз го направих и сега съм спокоен за здравето си.Приемам вакссинирането и като тест за интелигентност. Все пак съм Homo sapiens, нали?

Да ама не е интелигентно, да се ваксинираш с бавно действаща отрова, да не говорим , че тези ваксини не са тествани и не знаеш какви неща има във тази ваксина!

В световен мащаб са използвани малко повече от 4 млд. ваксини и до сега няма данни за тежки последствия след ваксиниране. Но има достатъчно данни, че болните от Ковид прекарват болестта много по -леко, когато са ваксинирани.

Последните два дена 33,3%, 33,3% и днес 20% от починалите са били "напълно" набодени... Нямало било данни... Това е при общо над 29% "напълно" набодени...

скоро няма да свършат!

Доц. Мангъров 20.07.2022 “Има много заразени, защото тези подварианти са нови. Това на практика даже бих казал, че е нов вирус, който няма нищо общо със старите. Хората, които са преболедували старите варианти на COVID или са ваксинирани, се разболяват от новия, защото техният имунен отговор не съответства на този вирус. Все едно всички са карали свински грип и да са ваксинирани за него, и сега да има някой от другите щамове на грипния вирус A H3N2. Затова тeзи нови варианти на COVID ще минат през цялото население, ще го изкарат всички. И изкаралите стария вариант, ще го изкарат, защото антителата, които имат не действат на този вариант. Ваксинираните също ще го изкарат по тази причина", каза доц. Мангъров. Според наблюденията на лекарите за щастие ВА.5 и доказаният вече у нас ВА.4, протичат като банална вирусна инфекция. “Абсолютно безсмислено е това тичане, тестване, съобщаване всяка сутрин, просто защото това са хора, които са заразени, имат високи температура, болки в гърлото, в мускулите, но много малка част от тях имат нужда да влизат в болница. Този вирус не засяга белия дроб, но ако това стане, се случва много рядко при хора, които са възрастни, имат други заболявания. Цялата тази дивотия с тестване, затваряне, червени, зелени зони, това е безсмислено", посочи още инфекционистът. По думите му това, че вариант ВА.5 бил 30 пъти по-заразен от другите, ако се преведе на прост език, означава, че ефективността на мерките, които са същите от преди 1-2 години, е 30 пъти по-малка. И още - ваксините са направени да образуват антитела срещу спайк протеина на най-стария китайски вариант, а това, което има в другите варианти - Делта, Омикрон и пр., са други спайк протеини и антителата от ваксините не действат. “Затова всички, които бяха ваксинирани, карат тези варианти. Виждате, че страна като Португалия, където са ваксинирани на 97-98%, беше първата, в която се развихри подвариантът на Омикрон"

Включително. В 6 милионна България 37329 починали от ковид. И това само потвърдените. А в 10 милионна Португалия 24520. Лисата му в Португалия се е отразила здравословно на португалците.

Португалия има по-висок стандарт на живот, по-добро здравеопазване, както и населението им не е, като болно и застаряващо, като това в България, Предполагам и дам не записват, като тук 13 годиншно момче починало в катастрова в ковид статистиката, нито жива учителка, която научава от РЗИ, че е починала от ковид.

Фалшиви статистики! Никой не ви вярва! Незаконни мерки! Няма кой да ви ги спазва! Скрийте се в мазето!

Затваряйте държавата до май месец. Така ще се пести от парно за детските градини, училищата и университетите. Когато народа е затворен няма да му трябва гориво и ще яде по-малко. Не му трябват дрехи и обувки. България е бедна страна и трябва да пести от всичко.

България не е бедна държава,но крадците и продажниците са много и за това е зле...!

Проф. Доброслав Кюркчиев - началник на Лабораторията по клинична имунология към УМБАЛ "Св. Иван Рилски“. Тенденцията е, че вирусът се опитомява - заразява много хора, без да предизвика тежки последствия за тях. Никога не съм одобрявал противоепидемични мерки, които ограничават личните свободи. Европа не е Китай... С този вид възприемане Европа губи душата си, а не си струва заради варианта Омикрон, това да се случва. Нищо не налага в сегашната ситуация носенето на маски и стоенето в карантина и не смятам, че това е адекватна мярка. Мисля, че това е един остатъчен период, който е крайно време да го преодолеем и да се върнем през 2018 година. Около 65% и преболедували, и ваксинирани наскоро, могат да се заразят с този вариант. По отношение на боледуването, данни на университета на Вашингтон: "80% от заразените изкарват заболяването почти без симптоми. Смъртността в момента е на най-ниското си ниво, откакто въобще съществува пандемията. Данните за Европа (Германия, Франция, Италия и Испания) сочат, че едва 0,1 % от заразените са в тежко състояние. По отношение на хоспитализацията: 70% по-малко хора влизат в болница, отколкото при предишните варианти. По отношение на постковида: при Делта около 10 на сто имаха постковид синдром, сега при Омикрон - 3,7 на сто. 3,6 % се очаква да влязат в болница при този вариант. Това са данните за Европа, САЩ и ЮАР. От тях 1% го карат тежко. На "пророците на Апокалипсиса" това няма да им хареса - но, вълната отминава, така е и в Португалия, откъдето започна всичко. САЩ, Франция, Германия и Италия са стационирани. По отношение на това, че хора с по две и три дози са отново заразени, трябва да правим разликата - болен в болница или заразен, или заразен и само на домашно лечение. Ако някой си е мислел, че след ваксиниране никога няма пак да се зарази - да, за оригиналния китайски вариант - Ухан, ваксините имаха пробив само 0,1% , но сега при Омикрон варианта пробивът е 65%. Тоест - шансът да се заразят сега ваксинирани и преболедували е огромен. По отношение на достоверността на тестовете, част от тях не са надеждни, но е много важен начинът на вземане на теста и времето, когато се прави теста.

Davi eba maikata lajliva,ve4e mie sme6no Kato 4eta,izmislete ne6to razli4no Dave eba v kovid idiotite.Ostaveteni dasi jiveem xybavoto liato koeto e navan.sre6tam dostata4no ovce s maski niama nyjda ot o6te.

Мисля че тази статистика е фалшива. Всъщност и никой не проверява. Тесовете не са евтини и хич не ми се вярва над 6000 човека да са купили, а други които са се тествали в къщи да са се регистрирали.

ВИНОВЕНИ са Здравния Министър и оня ДАНЪЧЕН и Здравен Инопсектор- Кунчев... Тия мошеници вместо да ИЗХВЪРЛЯТ още на границата, всички маймуняци и китайци ИДВАЩИ в България и ПРЕНАСЯЩИ вируси, тия двама мошеници пускат маймуните и китайците из България и те ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... Трябва да ги утрепят тия двамата. Да запалят Здравното Министерство.. После да ИЗГОНИМ всички китайци и маймуняци от България.. И когато ПРИСТИГНЕ на летище- София някоя ДЯВОЛИЦА- маймуна като Наоми Кембъл, нашите граничари, директно да и бият шута към АФРИКА... Да НЕ ни ЗАРАЗЯВА с ВИРУСИ... Всички чужденци да се ГЪРЧАТ с торба на главата с Сертификати и маски.. ВАЖНОТО е ние, българите да НЕ носим маски и да НЕ харчим пари за парцали( маски) ...

Пешеходна Петека На ваксарите им се еб@а майката за 2-3 години. Нека да мрат, м@мицата им мръсна КурВеНска.

Ех ,че са хубави, по-точно красиви, младите лаборантки или лекарки на снимката.Виждам всеотдайности съсредоточеност в изследователският процес. Имат меко,интелигентно,възпитано излъчване и същевременно нещо вдъхновено и всеотдайно.Защо все по-рядко срещам такива момичета.Ако бях художник това биха били лицата на новата мадона.

Пъшеходна Петека На ваксарите им се еб@а майката за 2-3 години. Нека да мрат, М@ма им проста курВеНска.

ㅤ

Боли ме курЪТ

Който се хвали на майтап, че го боли кура, после наистина го заболява гъза !

ㅤ

Друга народна мъдрост: да бе мирно седяло, не би шамари изяло.

До есента ще се опитат да върнат всички ограничения и мерки да върнат ,също и локдаун ... Ноември има избори в Америка и демоНОкратите знаят,че ще ги изгубят.За това ще се опитат да въведат извънредно положение,дори може да арестуват Тръмп...

Двама от трима онкоболни умират!!!! 20 хил на ГОДИНА! Далеч по-стряскаща бройка от тази на починалите уж от Ко19.. защо не се загрижат за храната, която ядем, за бензина, който снощи беше 3.37, днес е 3.54 на една и съща бензиностанция..Аман от псевдо загрижени Кунчевци, Симидчийци и Радки! Аз като искам да се пазя, сама ще го правя, ако не искам да изгоря на плажа АЗ ще се намажа с масло за слънце, нема да карам колеги и съседи да се мажат вместо мен, за да ме пазят! Схванахте ли логиката ми, Витанов, Кунчев и сие?

На протест срещу ковид манипула иите!!!

Питам аз с каква ваксина? Тази, дето и изтече срока още миналата година и дето не действа на новия вариант, или някаква друга "специално" за новия covid???

Няма да спазвам малоумните заповеди! 2 г и нещо ми заминаха от живота в тъп хоум офис, уплашени колеги и рода, които не влагат грам мисъл, че всичко това е манипулация! Тоя Кромид 19 ОЧЕВИДНО отслабва, за чий им е отново да плашат, който гобе страх, да налупва маската и да се крие,мен от хрема 3_5 дни не ме е страх! И още нещо, защо сложиха маски в оптиките?там ходят НЕ БОЛНИ хора, а такива дет си купуват лещи,например, откога късогледство и далекогледство може да те зарази с Кромид?

Ваксини има много на склад и трябва да се продават..

В цяла София вчера видях точно 4-5 психо патки с маски. Плюс тези, заключени по мазетата - толкова са психично обременените, които налагат кой как и къде да ходи и живее

Да, днес не добре нахранени са 2 милиона българи. Изключително тежко заболяване, което доказано води до смърт. Храненето с нискокачествен хляб, третокачествено кисело млялко вреди на здравето и скъсява живота, с около 15 години. Ровенето по кофи пък върви с множество рискове за сериозни заболявания. Какво правят пиявиците изруди политици по въпроса или тук живота не е важен, само от ковид? Защо не е важно всеки бъгларин да се е нахранил, да има покрив, некогата смърт в мизерия не е важна, са само когато е от ковид?

И какво общо имат тези 2 милиона с косвид? Питам защото скоро четох за едни 900 000.

Вчера гледах Мангъра. Този вирус, който в момента върлува, не се различава по сила от летните вируси, които ги има всяко лято. Каза още, че ако търпим, ще върнат всички познати мерки. https://www.youtube.com/watch?v=qte81BoPyOY

Какво каза още Мангъра за маските: Казват, че този щам е 30 пъти по заразен от предните, което означава, че маските са 30 пъти по-неефективни, които, и до сега нямаха особен ефект.

В момента мои приятели са на море в Гърция и казват,че няма нито един човек с маска! Нито един, въпреки че са във вълна! Там дори не се говори за Ковид! Но така е като си нямат псевдолекари като Кунчев, Аргирова, Пенчев, Симидчиев

Колко страшно! Отивам да се скрия в мазето. Да ви ЕПМ дебилна не се спряхте да пишете глупости.

Пиете 10 починали, но не споменавате колко от тях са почиали от Ковид и колко от страх и притеснения.

Ако си имал положителен тест и се гътнеш до месец след това, пишат те в графата починали с Ковид. Нищо чудно дебелогъ@@а аптекарка да е променила срока на 90 дни. Както цяла пролет държаха висока бройката на активните случаи.

За една седмица в гръцко вифях трима маскирани. Пълно е с народ.

Ще им мине на заразените, спокойно.

Всички които са гласували за задължителни маски в градския транспорт - на бесилото! Да изтанцуват един тавц под хоризонталното дърво! Докога ще се гаврят с нас!?

Сички ше омрем

760милиона за ваксини има за харчене, а за предната доставка вече тече разследване на пснованието за огромната поръчана бройка. Та сега се опитват пак да ни врътнат. За едни пари иде реч, не за нашето здраве или живот.

от постъпили 50 човека в реанимация 3 ма само се водят ваксинирани. Ваксините и мерките имат очевидна връзка със здравето на хората. Интересно е за какво се борите такива като тебе. Насочващи са постоянните препратки и обяснения на промените в епидемията с вътрешна и външна политика. Подозирам че това е пред здравето на хората за вас. Даже май действате за сметка на здравето на хората.

Какви мерки през последните 14 дни? Къде е тая очевидна връзка и що не е преборен вируса никъде където ваксинационното покритие надвишава 75%? Как така не изчезва Великобритания, където се премахнаха всички мерки и има страшно много заразени? Я с тия глупости обратно в 2020г.

Да ти кажа май здравословните начини на живот и хранене имат повече общо със здравето от тия т.нар. Ковид ваксини. Но като гледам шкембето на средния Ганьо и задника на средната Ганьовица по улиците - не ваксини ми Господ не мое да ги спаси :-).

А с маймунска шарка колко са? Че нещо ми озчезна Асенчо и групичката от ПП?

Ще си го преместя!!!! Аре МАЙНАТА ви ваксинатори!!!!

Сега Пазарувах, бях Единствен Без Маска - така, че Мисията вече е Изпълнена - Простото Офче Население е НаПлашено Вече до Полуда!!