Нови ужасяващи подробности за масовото убийство в Керч

Ампутирали долни крайници на ранени заради "метални топчета" в самоделната бомба

Обратно в новината

Коментари - Нови ужасяващи подробности за масовото убийство в Керч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В скоро време и в нашия парламент....

Златни ти уста.

Да... опорните точки при осветляването на тази трагедия са "тениска като американския убиец от Колумбайн", Свидетели на Йехова и социален аутсайдер. И нито дума, че мозъкът на това момче е бил промит от тази агресивна военна реторика "Крымнаш". Но това не е изгодно да го казват руснаците. Винаги са били такива - идеята над всичко, хората - кучета ги яли...

и е започнал да стреля

Нещо ни отвличат вниманието и го насочват единствено към самоубилият се, като не се посочват от какви мотиви са действали другите трима. Това е организирана група която е решила да направи този погром от омарза най-вероятно, въпроса е защо другите са се съгласили да участват ако този младеж е бил лабилен. Нещо се премълчава и се прави опит цялата вина да се прехвърли на самубилото се момче.

Системата създава чудовища от тези отхвърлени , нещастни младежи ! И като те са зле, и другите да са зле!

Разбира се, властите не носят отговорност..Има си хас. И дори при такива трагедии, изостаналият бантсустан, пак си пролича. При инциденти в развити държави, модерни линейки, модерни полицейски коли, сигналните лампи проблясват, хеликоптери кръжат...А нацията развита, дето има безаналогови ракети, извозва пострадали с трофеен, товарен камион от Войната..И държат банките с ръка..Може да беше и Опел Блиц, от 44-та..Ужасна държава. Неслучайно Ниновици не си пращат децата там. Знаят те, къде да ги изпращат

Тук сигурно е следвал лош пример, като ключово може да е: "майка му - санитарка в клиника и член на смятаната за екстремистка и забранена в Русия секта "Свидетели на Йехова"."

Колкото и хора като Вас да не могат да асимилират такъв вариант, но по света се случват и ще продължават да се случват и много неща, които не са свързани с настоящите геополитически конфликти. Не всичко идва от Путин/Тръмп/Обама/Меркел/Макрон...

Не се шегувайте със светец които е бил убит заради вярата си. Не си слагайте още грехове.

Поне с всички тези доказателства сега тролове колкото и да се опитват няма да могат да хвърлят вината върху Украйна

Не всички младежи в гимназията стават успели хора и дори обикновени граждани, някой имат склност към насилие и престъления и отиват в затвора. Някой дори са завършени психопати. Как това момче е получило разрешение от психолог при явната си лабилнст и склоност към насилие за мен голям въпрос.

се разбра, че руснаците са най лошите а ние Българите начело със С А Щ сме най добрите.

Не е ли Американска църква? Ето кой е промил мозъка на момчето и го е подтикнал към това злодеянив.

Новата опорка от Кремъл и Позитано : Виновни са "Свидетели на Йехова" , а не милитаристичната пропаганда на Путин . Абе , тъпи комундета ! Сектата "Свидетели на Йехова " категорично забранява носенето и използването на оръжие ! Даже в България някои лигльовци преди години се пишеха от Свидетелите , че да отърват казармата. Язък ви за всички служби и мозъчни тръстове !!!

Според мен този убиец е бил подпукеп от хунтата в Киев - нали идва от бедно семейство. Но тъй като Путин е мирольобив и не иска да се предизвика конфликт с Украйна, го представя пред света като убийство, вместо терористичен акт. Но рано или късно Русия ще си отмъсти за избититите невинни граждани на Крим

Вие имате ли представа колко жестока е военната пропаганда в Крим? Каква омраза към врага се внушава на всички нива, ежедневно и ежечасно? Не е нужно да си с лабилна психика - и здрав да си, ще се побъркаш. Тази пропаганда не е от въздуха. Има си отговорни и такива, които имат нужда от нея. Убийството в Керч е бъг в системата - затова ще гледат да го забравят възможно най-бързо.

ако бяха англичаните нищо не може ги спре!

Естествено, че лошият пример е от САЩ. Днес руската преса нарича убийството в Керч "руски аналог на масовото убийство в американската гимназия "Колумбайн", в което загинаха 13 младежи. На разпространени днес снимки Росляков е с екип - бяла риза и черен панталон, подобен на този на Ерик Харис - единият от двамата убийци в "Колумбайн". Някой да си е помислил друго ?

"Мирольобив" е Путин , викаш ! Неграмотен православен мюсюлманин !

видя се какъв контрол върху оръжията имат в русия........но пак америка е виновна

и къде си занесе подкупа, като е подкепен от хунтата...в гробищата

Дали "Свидетели на Йехова" не е разковничето?

Бе доста вероятно. И бе очаквано, но лична аз се въздържах да го напиша. Виж англичаните и САЩ обвинява без никакви доказателства. И въпреки излезнали опровержения на твърденията им, те продължават да настояват. Като с химическата атака в Сирия, заедно с Франция. Дето едно от "отровените" деца, заедно с още свидетели, излезнаха през ОЗХО и разказаха истината. Как са извикали децата в болницата и са почнали да ги поливат с вода. И тези от Белите каски са снимали. Нито го признаха, нито грешката да бомбардират, нито се извиниха, нито платиха компенсации.

"Мирольобив" е Путин , викаш ! Това по руската или македонската азбука е ?

А ти ще да си нещо като католик-свидетел на Йехова? от де ви копат такива малоумници.

И това ли ти пречи да пишеш на Кирилица?

Имаше преди твърдения, че той си падал по масовите убийци в САЩ и ги разучавал.

все нещо има за да даде на късо .... аз исках ей така да вляза в КАТ софия .... нямах гранатки

Наистина има сериозни прилики: 1. Бомба в училищния стол 2. Самоубийство на извършителя(те) в библиотеката. Вероятно наистина е искал да копира "Колумбайн".

"Свидетели на Йехова" е била забранявана на много места. По време ВСВ включително в САЩ от където тръгват. В много от бившите държави в СССР, но не в Русия, където това също са го искали.

Цитат от статия: Психично болните в САЩ вече могат да си купуват оръжие, след като Сенатът гласува да бъде блокирана наредба от президентския мандат на Барак Обама. Така около 75 000 души с психически разстройства вече имат свободен достъп до огнестрелни оръжия.

Значи когато мюсулманин изтрепе невинни- това е терористичен акт. Когато обаче изрода е православен рускнак - тогава е "масово убийство". Жалката ви руска пропаганда край няма.

не че е невъзнможно но в случая той се е "хвалил" че е путинист че искал да убива украинци че иска да замине за Донбас .. и че се чувства неразбран .. може би е искал да ги накара да го разберат .. и понеже руснаците не искат да признаят че един Путинист може да е масов убиец сега търсят под вола теле .. лични драми не споделена любов .. някакви секти .. само не и .. промиване на мозък с националистически идеи на Хуйло

ОБУЧАВАЛ СЕ Е АКТИВНО И НА ПРАКТИКА ЗА ВЕЖЛИВ ТУРИСТ.

Колко се радвам че не живея в "великата" рассия

ми като са го искали, да са го забранили бе бастук. Но забраните обикновено с нищо не помагат. Друго трябва и това са първите им седем години на такива като него.

Не бил от "Свидетели на Йехова " , а от "Свидетели на Вова " !

Колкото пъти кажа че русия трябва да бъде изолирана от света,толкова пъти ми скачат.А защо казвам че това е необходимо.Ми защото руснаците не са като нас.За мен те са некакви странни същества.За мен е странно че в русия е нямало майка на която режима да не е убила детето.56 милиона избити от режима,на 200 милиона ако са били толкова тогава прави точно това което казвам.И въпреки това тази "майка" си знае -"за родину...".И причината за това е очевидна-страха за собствения ти живот надделява пред смърта на собственото ти дете.Това е нещо ужасно.Но очевидно тези които са зомбирали хората в русия и днес продължават да го прават посъщия варварски начин.Както виждаме те не казват че това е трагедия предизвикана от един психопат.Това което казват е, да не позволат на руските майки да видат истината а продължават да им промиват мозъците.Това че този идиот е бил фен на "идеата" "велика русия",така или иначе ше излезе на яве и хората ше проумеат че тази "идеа" е едно безумие.И тогава току виж че властта ше изкара това деание като нещо положително,като нещо хубаво.Ми да :"той е бил прав след като е за великата русия".Друго интересно е че властите сравняват това безумие с друго безумие в америка.Само дето в америка нема "идеа" за "велика русия".Безумците в америка са имали некви техни причини за да постъпат така.Идиоти-секакви.А безумието в русия е именно плод на тази безумна пропаганда която се води днес в русия.И да ТАЗИ ПРОПАГАНДА Е ПРЯКО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ОНЕЗИ 56 МИЛИоНА УБИЙСТВА ПО ОНЕЗИ ВРЕМЕНА.Ако това не се разбира...Сега времната са други и средствата сега са такива.Насъскване на един и без това зомбиран народ срещу всички други народи.И за какво е всичко това?Ми ТАКА ВЛАСТНИЦИТЕ СИ ПАЗАТ ВЛАСТА.Както са го правили и в миналото,чрез масови убийства.Средствата са различни но ЦЕЛТА Е ЕДНА И СЪЩА. И нека бог да прости загиналите деца.А как душите на майките им ше намерат покой аз не знам.Дано пък да проумеат кой и защо им е отнел децата.И тогава такива безумия няма да има или поне ще са много по-малко.

Америка е богата и със свободно слово, но там се стрелят по училищата. Русия е бедна и с цензура, но там.... А, то било същото.

Ужас , Бог да прости убитите и бързо оздравяване на ранените ! Мойте съболезнования на близките на убитите !

Тъп Укра си !

но...само да кажа - всяка страна си има ссвоите патриоти, от съвсем различни подбуди. В случая не това е важното. Само за протокола - абе кое вино пихме вчера - ако сме забравили: В колумбийската, в колумбайнската стрелба, изучавана цели 10 години /и кво/ двамата стрелци /не си спомням кой точно/ ги питал /учениците/ вярват ли в Бог и в зависимост от това, какъв е бил отговора, ги застрелвал...хладнокръвно...ОБАЧЕ не си спомням дали ако отговаряли ДА, или ако отговаряли НЕ

Може да си го направят идол като Павлик Морозов !

Шило

нещо като статистика, ще посочите ли за случаите на стрелба в училищата в Русия и САЩ?

защото после престъпника се САМОубива..

Шило

поне да бяхте използвал Норвегия за пример вместо САЩ

Шило

Значи, предлагате, вместо да отстояват свободата си и независимостта си, да се подложат?

За сведение, сектата "Свидетели на Йехова" действа безпроблемно у нас, нейни представители развиват дейност. Аз лично съм ги виждала да предлагат брошури в Ботевград и Мездра. Стоят тихо, като паяци, и чакат някой да се закачи в мрежите им.

Руски служби за сигурност Дрисльото е имал и законно и незаконно оръжие Време е за смяна на Дедо Вова - вече не държи фронта