Нови разкрития за експлоатация в кланиците на Острова и в ЕС

"Гардиън" разполага с доказателства за двустепенна система на трудова заетост, с плащания далеч под минимума при ужасни условия за работа

Обратно в новината

Коментари - Нови разкрития за експлоатация в кланиците на Острова и в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тези, които се съгласяват доброволно да вършат този робски труд при тези ужасни условия, да са учили повече, та да се устроят добре във въпросните европейски държави. IT специалистите например нямат подобни проблеми.

То всяка, т. нар. Велика сила се е издържала с робовладелство... и продължава така.

А иначе "белите" държави дават акъл на нас ...

Да го духат EU и UK

Пак да отидете там да работите. Да миеш кенефи в БГ е срамно, но в Англия може!

Гледайте от къде идва това месо, при какви условия е отгледано и по какъв начин е убито е разчленено. Който си слага това нещо в устата е виновен за безумнито страдание на живорните и хората в тази система.

И ягоди ли да не ям?

И после защо в тези страни само гей-паради и наркотици. То едното си върви с другото, който яде месо- започва да боледува лесно, разболява се тежко, детето му се ражда педал и накаря бързо умира. По голяма отрова от месната храна няма,няма ида има ей.

Хората са създадени и устроени да ядат плодове и да пият вода. Месната и др. храна се е наложила инцидентно поради настъпилата ледникова епоха някога,откакто хората е трябвало да живеят в пещери.Тогава са деградирали и са станали по-тъпи и са започнали да мислят за надмощие един над друг. Не случайно хора като Сократ,Платон,Аристотел,Иисус,Чарлс Дарвин(който пък е бил дори хомеопат),Бенджамин Франклин,Алберт Айнщайн,Биитълсите,Фил Колинс,Асен Златаров,Владимир Димитров-майстора са вегетарианци. Консумацията на животински продукти винаги води до затъпяване,упедерастяване,разболяване и др.Не случайно Християнството,Будизма и другите източни религии забраняват на последователите си да консумират животински продукти. Единствено в Исляма може телета,агнета,риби,но това епонеже арабите са малко по-дивички. Само езическите религии позволяват свинско и иизобщо живот.продукти,но тези вярвания също са последица от лед.епоха когато човечеството започва да деградира. С микроскоп се вижда какви червеи и микроби винаги стоят в месната храна.

С това дето хората започнали да консумират животински продукти, започнали да смятат че Земята е плоска, тъй като мозъците им стават плоски.

За нашия-българския етнос е неестествено да се употребява каквато и да било животинска храна, когато бъларския етнос се е създавал, т.е. към края на 6век след Хр.,ние българите сме възродили първородното Християнство което е създало и Ренесанса-Богомилството. Българите като сме били народ иплеме в зародиш сме били НЕупотребяващи живот.продукти,но за съжаление следата от племето населявало нашите велики земи преди нас а именно траки,прабългари и пр. е дълбоко вкоренена. Още у нас битуват обичаи на онези цигани траки и прабъбгари с винце,ракийка,рибка,месце и други първобитни прояви.

Това са само някои европейци ,други отдавна не ядат такива неща. не случайно през 2013год. в немския праламент беше предложено да се забрани консумацията на месо, птици и риба на територията на цялата страна.

Да. И ходят с вериги и ги крадат по улиците на узточна евопа. Бият ги с пръчка на голо....

Ние си знаем, че за тях сме просто едни роби.

И кой е виновен - те, че се възползват от широкоширещата се немотия, простотия и неграмотност, или ние , че не си оправяме собствената къщичка, а предпочитаме да тарикатеем на дребно без дългосрочен план за развитие и принуждаваме бедните и неграмотните да се изнасят и да работят без пари за тяхната къща.

Ами не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава! Сами си го правиме, уж там било по-хубаво плащали супер и ... За някои работи да, но за тези които не изискват добро образование и специални умения заплащането е унизително и няма никакъв смусъл да се работи там. Още повече правят дъмпинг на местните работници и нерядко има сериозни проблеми с тях.

Добро утро! Интересно защо се мълчи за разликата в банковите услуги,подръжка сметка,увеличаващите се такси за теглене на пари от АТМ. Тая бомба защо не избухва, защо народа си мълчи, преди години и за по малко са се случвали бунтове.

Смени си банката!