Нови правила за шофьорите в Румъния

Шофьорската книжка ще бъде отнемана, когато шофьорът натрупа 45 наказателни точки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България и Гърция едни от най-големите психопати шофьори за румънците. АМа като казвам психопати - точно това имам в предвид. Даже и в Гърция, където глобите и наказанията са Мамма Миа, не им пука и ръчкат с 200. Последно един ме замери с кен от кока кола от джипа си!?!

Имало и по-зле от нас, но няма да е за дълго! Като гледам каква война е по пътищата тази година със сигурност ще поемем водачеството скоро!

Ами то не е голяма разлика, при нас за 2017 са убити 682 души на пътя. При население официално за 2017 от 7, 1 милиона души това са 96 убити на милион жители. При румънците са 98. Колеги, не може да се срамим пред съседите, стегнете се! Настъпете бегачките, дайте да видим какво могат (на трета), покажете как дрифтите!

Пак за нашата гражданска.Явно без митинги няма да бъдем чути,и оправниците ни да бъдат сменени.Крадци!

Ако си червена мамаша, митингувай...шлаща се

Гаргаа ти от личен опит ли знаеш, че се плаща??!! Отлитай извън страната тролче платено!!!

"...че шофьорите в Румъния сега рискуват да останат без книжка за някои престъпления, които..." За Нарушения става дума вероятно.

Вие искате журналистите да правят разлика между нарушение и престъпление ли!?! Надценявате ги много. :-)

Те сигурно плащат по 10 000Е застраховка ГО

по зле и от циганин без книжка!

Така се прави, а не с антинародни действия, като досие на автомобила. Всяка мутра или мутромилиционерско копеле, които карат с превишена скорост може и трябва да бъдат лишени от свидетелство за правоуправление.

Еми като не е на автомобила, мутрата и мутромилиционерското копеле ще си намират хора без никакви нарушения, ще карат колата от негово име и пак ще го правят с превишена скорост.