Нови подробности за момчетата, убили по жесток начин мъж за 3 лева

Ромите остават зад решетките, могат да обжалват пред Апелативния съд в Пловдив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тия само разтрел или обесване на публично място.

Демек да ти трелят или кво?

Се стига до българската съдебна система. То каквито и закони и наказания да има все пак последната дума е на съдия.

Какви момчета бе, това са мангали гадни гнусни за камерата

Какви момчета. Това са мръсни гнусни мангал. Да се обесят. На кол да се набучат

.

Вдигнете се и съборете правителството бе нещасници, защо само чакате

Ще ги осъдят условно, а ако им дадат ефективни присъди, ще лежат 5 - 7 години, а през това време ще ги хранят в затвора от данъците, които нормалните хора плащат! Що за държава е това?!?

Само смъртно наказание!

Съболезнования на семейството поклон прет покойника трябва да има строг закон и да се испълниява трябва да им се повдигне най тешката присъда защото никой няма право да отнема човешки живот освен Исус Христос азсъм от ромски произход бог е променил моето семейство тия момчета не мога да кажа че са животни защото и щивотното е добро това са зверове бог да вземе скръпта на скърбящите още един път поклон пред покойника

Значи са били животни и то какви , както каза преди време един човек . . . Къде е БХК да ги защити ?

Присъдата ще бъде много тежка, 120 години условно. Виж ако поискат подкуп от жертвата преди да я убият 20 години не им мърдат. Сега се замислям че Иванчева ако го беше убила тоя Ваклин по-малко щеше да лежи. Идиотщина.

Чисти българчета! Бъдещи лекари, архитекти и инженери!

Бат ви Бойко отдавна си е осигурил пенцииката в сметки и ще изкара старостта я на Малдивите, я в Швейцария и му е през оная работа кой ще плаща данъци тук.Да му мислим оставащите

Който имаше акъл се спаси отдавана , и напусна кочината !!!Много внимавайте , с ценните си Европейски Граждани , че това Ви е бъдещето !!!!! На тези ще разчитате в бъдеще и да Ви лекуват , и да Ви бият !!!! На каквото си послахте - На това ще легнете !!!!

Поредното циганско убийство.Бат Бойко сигурно е доволен като гледа как ни избиват безнаказано.Така никой няма да остане да гласува против него.Въпроса е като останат само цигани в БГ откъде данъци ще събира?

Просто ги убийте бе! Вкарвате в мазето на полицията и........после с лъжица да ги изстъргват от стените! Това не са хора-не са и животни-животните са по добри от тези орки!

Просто е застреляйте ги .

Никаква полиция, никакви правораздавателни органи, никакво законотворчество няма да решат циганския проблем в България. Единственото решение е въоръжени отряди от "БЪЛГАРСКА ГРАЖДАНСКА МИЛИЦИЯ", които незабавно и безкомпромисно да решават всеки случай на насилие.

Крайно време е политиците да се замислят сериозно върху толерирането на този етнос. Нещо обикновено е в градския транспорт да се качат група " момчета", за билети и не помислят, но носят бутилки бира или енергийни напитки. Добре знаят, че са защитен вид и не само не се изисква да спазват законите, но са все по-смели в нарушаването им. А държавната политика ги стимулира да стават все повече.

Неслучайно това племе е било изпратено в газовите камери преди 75 г. Нали сме прости ..,

"момчетата"...

Е щото да не пишат мангалите.

Най-добре е да има смъртно наказание за такива изроди!

Смърт за тези

val58

Ето защо за подобни случаи е добре да има смъртно наказание, нищо, че престъпниците са малолетни. Значи събул си обувките и скачал в/у главата на жертвата си. И какво да очакваме - такъв човек да се превъзпита и да стане нормален гражданин?

Да живее избраният и подкупен електорат на ГЕРБ. Да живее недосегаемата част на българското общество. Напред към нови изборни победи......и сигурното изчезване на българският народ.... Ура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Както се вижда от примера, ИНтеграцията на циганите в българското общество е повече от успешна..... Те се "интегрират", а нас ни пращат на онзи свят... Бавно ,но сигурно. Един по един....като стадо... Какви хора сме ние ...???? В името на стабилността сме способни на всякакви жертви... ..дори и да изчезнем като народ, даже...

На такива примати им се дава гласност да се защитават? Тези , не мога да намеря правилното описани, независимо от годините си заслужават доживот само ори строги мерки, без отпуски, без толеранс! Иначе ако имахме Крумови закони, е сещате се.........

Единствената интеграция на цигани е кастрация

Не е така , съществуват още методи , хуманни и демикратични . Дератизация , анихилиране , напалмизация , сатурнализиране .... по избор ;)))

анихилирането все още е в сверата на научната фантастика... но напалма е добро средство за дезинфекция...

Поредните изверги за демократичната толерантност към циганите. За пореден път се показва как съдебната система, образователната, социалната, и парламента като цяло, не функционират и не желаят да функционират от десетилетия. А мнението на хората към политиците се видя на евровота. Нямаше такъв. Обсолютни боклуци и продажници ни управляват. Но и вашия ред ще дойде. Господ забавя но не забравя!

1001 ПЛЮСА+++++++++++

Значи да пият и убиват тия животни могат, но за съда са непълнолетни.

Тези ненужни човеКоНЕподобни създания не заслужават съдебен процес ! ЗАСЛУЖАВАТ ВЪЖЕ !

До Дир: Да ви еба майката еничарска мангалска и продажни журналисти гъзоблизци! Мангалите да ви ебат до един начело с модераторите и собствениците на сайта!!!

Г-да съдии, съжалете го - момчето е баща на три деца.

малко уточнение... това не са момчета. това са примати. да видим колко ще ги осъдят...

НЕ се напрягай...присъдата ще е условна... Жертвата е българин, не е дори като прегазеното куче, за което половин България орева света тази сутрин и дори го закараха до София за лечение.... Свиквайте съграждани... вече е или те или ние.... но преди това трябва да са съдиите......

Може и да е политкоректно, но не знам доколко е научно коректно да се нарича малкото на циганите "момче", женската циганка - "жена" и мъжкия циганин "мъж".

Момчета?! На тяхната възраст в тяхната раса е прието да имаш по три деца ... Хайде не ги изкарвайте невинни дечица!!!

Само смърт е адекватното наказание за циганската пасмина. Възрастта няма значение.

Гледам, че са ме изтрили защото съм написал, че и "БРАТСКИЯ ХАМЕРИКАНСКИ НАРОД ТОЖЕ ИМА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ".......АКО ПРИЧИНАТА Е В "ХАМЕРИКАНСКИ", ........ТО ЗАЛИЧЕТЕ И БИСЕРИТЕ НА ТОДОР КОЛЕВ?!:))

Това са цигани, как може да са момчета?

Циганите ни избиват бавно, методично, подемократичному... Понякога си мисля-ние ли сме наследниците по тези територии на Хан Крум и Цар Симеон? На българите при Одрин и Булаир? Или сме най-обикновена протоплазма? Каква територия ще завещаем на децата си-заразена с 2 млн цигани? И ще останат ли те да живеят в нея? Или това е и целта на някой-да бъдем изгонени посредством мангалите, а той после да си ги прочисти? Както и да е-бъдещето ни на народ с мекушаво поведение е под въпрос и то съвсем скоро...

Тези двама изрода трябва доживот да лежат в затвора, да им скъсат циганските задници там!

Грешка си баце , разтриел трябва за тия шебеци.

Стига гейски глупости. Трябва да ги ликвидират.

Трябва да ги запалят живи "момченцата" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Докога ще спиш бе БОКО!?!?!?!?!?!??!?!?! 90% от България те мрази, предател страхлив!!!!!!!!!!!!

ПРИ СОЦИАЛИЗМА ИМАШЕ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ!!!!!!!!!!!!.....прилагаше само за гнусни и тежки престъпления!!!!!! ВРЕМЕ Е!!!!!!!!!!

Иска ми се роднините ма убития да намерят начин да разрешат проблема с тези изроди, които най-много да лежат по 2-3- години. И после -пак да ни убиват...

"Случаен свидетел на случилото се, спрял водач на такси и разказал какво се случва. Двамата изумени от жестокия побой се обадили на 112." Значи двама възрастни седят и гледат какво две цигански деца убиват човек на публично място .. никой не се намесва да ги разтърве .. 112 няма да се телепортират през телефона и да спрат убийството. Само гражданска инициатива може да спаси тая пропаднала държава и цигански прояви ...

Не можеш да се намесиш, съда ще те съди с години да лежиш. Ако някой умре и си взел участие какво правим? Съдебната система убива държавата и народа!

да се намесиш не значи да убиеш циганите заради, което да лежиш .. достатъчно е просто да им попречиш да го убият Освен това са 2-ма възрастни на 2 пешлемета.. как па да не могат да ги спрат .. отделно могат да се развикат и да дойдат още хора на помощ А относно съдебната система - дори да им направиш нещо при това положение, закона все пак те пази с термина - "крайна необходимост" - намесваш се да спасиш човешки живот та в тоя момент дори лека телесна повреда, като някой и друг шамар ще ти е простена.

Към екарисажа и нищо по-малко от това ! След лека обработка с оксижен за загрявка , за айдиката , отрепка от цхк - същото !

akud

Той не е разбира какво прави", посочи адвокат Карадимов, адвукатееее а ако му сипеш една чиния с акита, ще я издяде според твоята логика ???????????

mathur

Тва са от 26 % които гласуваха за герП...

Докога ще търпи народа ??????

Значи на тоя адвокат бих му теглил един куршум и ако има следващ реши да ги защитава и на него , а на циганина така ще му извия врата че главата му да сочи на 180 градуса. Това битов скандал ли е?

На тия ли викате момчета?Та това са изроди! Не са хора! Циганите не са спирали, а Борисов се разхожда като световен шампион, ухилен до уши! Пръста си няма да мръдне по този въпрос! От мен да го знаете. Ще плащаме и то дебело. Точно такава цена!