Нови ограничения в Англия заради Омикрон, вирусът достигна и остров Реюнион и Япония

Великобритания съобщи за 11 случая на варианта Омикрон. Правителството очаква бройката да нарасне

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее.. Големи рестрикции. В Англия от началото на Ковида си е така. Нищо не се е случило. Само дето връщат маските.

повече ваксинирани по време на пандемия ,толкова повече болни ваксинира и заразяващи здравите хора.Факт

В Австрия на 6.12 предвиждат гласуване на закон за задължителна ваксинация. Е, Грац тази събота и Виена миналата май ще им се сторят кротки семейни сбирки. Неизпълнението на задължението за ваксиниране срещу коронавирус в Австрия ще се наказва с глоба в размер до 7200 евро, съобщава вестник "Presse". Австрийският канцлер Александър Шеленберг обяви въвеждането на задължителна ваксинация срещу коронавирус от 1 февруари 2022 г., предава БГНЕС. Според черновата на проектозакона, с която вестникът разполага, местните власти ще призовават хората, които не са били ваксинирани, да се ваксинират. Ако не спазят заповедта, ще бъдат призовани втори път в рамките на четири седмици. Ако отново не спазят изискванията, ги грози административна глоба в размер до 3600 евро или четириседмична присъда за затвор вместо глоба. Глоба в размер до 7200 евро се налага на лица, които са глобени два пъти за отказ от ваксиниране, както и на тези, чиито действия са довели до "сериозна опасност за живота или здравето на хората". Работен документ показва, че задължителната ваксинация ще се прилага за всички хора, живеещи в Австрия. Изключения се правят за лица, за които ваксинацията представлява риск за здравето, за бременни жени и за деца под 12-годишна възраст.

си мислехме, по точно втълпяваха ни "новите" безродници , че комунизма до 1989 г. е нещо "зловещо" .Оказва се че е доста по свободно от където ида го погледнеш , всравнение с либералфашистките западнали страни и ло поточно техните остатъци /просто не остана много от тях/.А какво още чака клетия свят-пише го в романа на Оруел 1984г.

Ами то и преди днес правилата бяха такива за неваксинираните. На граничен контрол дори изрично ме питаха дали съм наясно, че трябва да се самоизолирам за 10 дни.

до дупка, овцете търпят.

Изявления за пресата на координатора на Presidential Covid-19 Task Force на Ботсвана , както и на Министерството на здравеопазването на Ботсвана по повод първите установени случаи на новия вариант на SARS-CoV-2: "... и четиримата пътници, при които е открит новия вариант на SARS-CoV-2 СА БИЛИ НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ и НЕ СА БИЛИ HIV позитивни..." "...и четримата са били чужди дипломати на дипломатическа мисия, които са влезли в Ботсвана на 07.11.21 и са открити след тестване при напускане на страната четири дни по-късно на 11.11.21."

за миналите ла манша миграти,писиар или бръз тест?

Интересно - пътник от Намибия е навлязъл във вътрешността на остров Реюнион и е започнал да заразява най - безотговорно :(

ваксърите преди месец: "само се ваксинирайте и ще се върнем към нормалното като в АНГЛИЯ"

А... То днес медии публикуваха как Англия заживяла спокойно без мерки заради многото ваксинирани. Всичко отпадало. Няколко часа по-късно стана обратното, но... Важното е парите за реклама на препаратите да не спират.

Лъсна голата истина - ваксините НЕ работят! Сега измислиха Омикрона за оправдание :)

Вирусът достигна и Марианската падина! Разпространява се и под вода;)

Всичко се прави с цел съсипване на икономиката,наливане на трильони на фармацефтите,прокарване на Новия световен ред и налагането на 3-та и 4-та доза ваксини сега,а от април месец на 5-та и 6-та доза! Омикрон не е толкова заразен,не е изобщо тежък ,но въпреки това се налагат поредните локдауни и простотии,дано ваксинираните се събудят и видят реалността! Дори за щамове де не носят смърт те налагат мерки... В ЮАР има много малко заразени в момента,как така бил толкова заразен тоя щам,като цяло Южна Африка е най слабо ударена в света от ковид,най редки са случайте и най малко смъртност имат,въпреки,че и делта върлува там... Омикрон е най леката настинка на света,но въпреки това продължават простотиите по света! И въпреки,че тежките странични ефекти особено при младите се множат,те продължават да налагат да налагат локдауни и да притискат хората да се набодат с отровите,които не само,че няма да ги пазят,но и не се знае,за какво са... Този Омикрон бе открит лятото,а предречен от антиваксъри и конспиратори,че декември ще започнат да го налагат на света за да си бие поредните дози препарати с неизвестно съдържание,същите тези сега предричат от април нов вариант,после следващия септември още по нов,докато не избият голяма част от населението на света няма да се спрат задкулисието и политиците. Другия вариант е ние да ги спрем,преди да са ни видели сметката!

Великобритания сваля минималния срок между втора доза и бустера на 3 месеца. Новина от The Guardian днес. Скоро ваксината ще я броят на взета или невзета дневна доза и пак няма да признаят, че не е ефективна. Влязъл си в болница? Че защо закъсня с 30 секунди за бустера? Плоскоземен антиваксър!

ЮАР има 160 милиона население. За 29.11 има 2200 заразени и само 25 починали от Ковид 19. Няма много заразен щам Омикрон. Лъжат ,за да затворят държавите и да въведат Ковид Фашизма. Мерки,ваксини,терор.

ЮАР има население 60 милиона а не 160.Дори за 60 милиона 2200 заразени са малко предвид факта че в България са пак толкова при 6 милиона население тоест имаме 10 пъти повече заразени.