17-11-2017 20-11-2018

Коментари

(Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) ЕТО ВИ ВИДЕО ПОКАЗВАЩО (ДА ВНИМАВАТ КОВИД'ХИПОХОНДРИЦИТЕ) РЕАЛНО КОЛКО "УЖАСНО" Е В ИНФЕКЦИОЗНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ КЪДЕТО ИМАЛО НЕВЕРОЯТНА НУЖДА ОТ ДОБРОВОЛЦИ СПОРЕД МЕДИИТЕ НИ. https://tr.im/k19mediaFake ЕТО ВИ И ЗА ТОВА РЕАЛНО КАКВО Е БИЛО И Е СЕГА ПОЛОЖЕНИЕТО В ШВЕЦИЯ ПО ТЕМАТА КОВИД.."ВИЖТЕ КАК СЕ БОРИ КОВИД МЕДИИНА И ПРАВИТЕЛСТВЕНА ПРОПАГАНДА С ПРЯКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ПО ТЕМАТА" https://tr.im/k19vSvecia ЕТО И КАКВО ЩЕ ВИ КАЖЕ ИСТИНСКИ ПАТО АНАТОМ. ТОВА СА ТЕЗИ ДЕТО ДЕФАКТО СЕ КОМПЕТЕНТНИ ДА КАЖАТ КОИ ОТ КАКВО ИЛИ С КАКВО Е ПОЧИНАЛ ПО СВЕТА И У НАС. https://tr.im/k19StoqnAleksov ТУК ЩЕ ВИДИТЕ 100% РАБОТЕЩ АНТИ КОВИД МЕТОД ПРИЛОЖИМ ЗА ВСИЧКИ https://tr.im/BestAntiK19 СЛЕД КАТО ВИДЯХТЕ КАК ВИ ЛЪЖАТ НАГЛО, ЕТО И НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДА СТЕ ЗДРАВИ и ЗАСМЕНИ _))) https://tr.im/k19NewsFuck ЕТО И ПАТЕНТА ЗА ЕДНА ОТ ТЕХНОЛОГИИТЕ С КОИТО По-ЛАБИЛНИТЕ ТВ ЗРИТЕЛИТЕ СТАВАТ НЕУСЕТНО ЖЕРТВИ https://tr.im/TvPsiP или https://tr.im/TvManip ЕТО ТОВА Е ПЪРВИ ПРИНЦИП НА ГЛОБАЛНОТО ЗАДКУЛИСНО СВЕТОВНО УПРАВЛЕНИЕ И МЕДИИТЕ ИМ: Между другото е любим и на нациста Гьобелс! "КОЛКОТО ПО-ГОЛЯМА Е ЕДНА ЛЪЖА, ТОЛКОВА ПО-ТРУДНО ХОРАТА МОГАТ ДА ПРИЕМАТ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ТОЛКОВА НАГЛО ДА СЕ ЛЪЖЕ!!!" Джордж Оруел написа: „Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.“ Това са мрачни времена, в които пропагандата на измамата засяга живота на всички нас. Сякаш политическата реалност е приватизирана, а илюзията узаконена. Информационната ера е ера на медиите. Налице са медийна политика, медийна цензура, медийна война, медийно надмощие, медийно отвличане на вниманието – една сюрреалистична производствена лента на клишета и грешни предположения. ЕЙ ТЕЗИ ИМ ПЛАНОВЕ ЗА СВЕТА СА В ХОД !!! ЧЕТЕТЕ, ГЛЕДАИТЕ, НАБЛЮДАВАИТЕ и РАЗПРОСТРАНЯВАИТЕ !-------- Канадски политик разкри шокиращ таен план за COVID-21!!! (ВИДЕО + ПЛАНЪТ) https://tr.im/k19Leak КАК КУКЛОВОДИТЪЕ ИГРАЯТ ИГРАТА СИ СРЕЩУ НАС: https://tr.im/k19EndGame ЗА ЗАПОЗНАВАНЕ СЪС СКРИТАТА ИСТИНАТА ЗА И ОКОЛО КОРОНА ИЗМАМАТА ВИЖТЕ СЛЕДВАЩИЯТ МИ ЛИНК. ВСИЧКИ ПО ВЪРХОВЕТЕ СА РАЗОБЛИЧЕНИ. ПЪЛНАТА ОНЛАЙН ВЕРСИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И СВАЛЯНЕ в PDF https://tr.im/k19taini МАЛКА ЧАСТ ОТ МАТЕРИАЛИТЕ В ГОРНИТЕ ЛИНКОВЕ --------------------------------------------- Плановете на Елита и Бил-Гейтс за нас (точно за сегашното положение) "Видео" ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини https://bit.ly/3opDCAK Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ) https://bit.ly/3mkMBRR Коронавирус – “експертите“ знаят, но няма да ви кажат, какво може да ви спаси живота https://bit.ly/3kqQHY2 К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63

Ковидаизъм - мутирали идиоти

Ей така се докарват тези над 2700: https://noviniite7.bg7.eu/515142/

Вирус няма - стига вече с този театър !!! Погледнете останалите държави извън Европа и САЩ - там ВИРУС НЯМАА !!!!! Само тук се маймуносваме за пари ....

На 3-ти ноември ще се реши всичко. Спечели ли Тръмп -маските падат и коронавирусът си отива изведнъж,така както"дойде". Но ,ако спечели Байдън и соросоидите от Световната Дълбока Държава...тогава и на кучетата и котките по улицата ще поискат да нахлузят маски... При всички случай обаче-първо в САЩ, а малко след това и в останалия Свят ще има дълги и продължителни граждански войни,както и други въоръжени конфликти...

Много си тъп бе, Данев!

Орлин_Данев

до АсВалта (нерегистриран) Простият си ти,герберасте соросоиден...

ще цъфнат и ще вържат със сламената тиква. Той вече обяви края на епидемията кретена въпреки че мрат по над 1000 всеки ден от това. Тъй че Тръмп не е решение на проблемите, той е част от тях.

Не е важно кой как се тества! Важно е кой, как ги въвежда в системата ;)

Явно доста лилави да закарали с бусовете до ковид лаботарориите ...или поне са им взели личните данни срещо финансов стимул!

На всички повярвали, честито! И по-скоро да се ваксинират, че планетата се напълни с дебили.

Обаче някой настоява да се носят маски въпреки че явно не действат

Вярно е че не знаем точншя процент заразени, но от гледна точка на справяне с болните и капацитет на болниците ни интепесува колко ще търсят помощ. Ако на тестове отиват тези със симптоми, или които знаят че са контактували с болен, то броя тестове е индикация колко ще търсят болнична помощ. Най-вероятно всеки който работи с хора /бръснари, доктори, присъствени учители, политици, и сэстезатели в групови спортове) рано или късно ще се срещнат с вируса. Смъртността намалява защото повече младежи се заразяват. Докато не намерят някакво лекарство или ваксина, нещата ще са кофти.

Средно годишно починалите в България са около 300 на ден. Засега починалите от най-страшния К19 вирус в историята са 34. Е, до 300 има доста време и мерки да се взимат, за да се отложат изборите безсрочно.

Още ли смърт ни трябва? Психопат такъв.

Предричам утре - 3500 "заразени"! Ха честито! И да попитам кой контролира тия, дето броят?

Ходи ти!

Ти и такива като теб го контролират с простотията си като не се изолирате. Дебил!

_stankow

Това не са "заразените", а откритите. Само че на тест не ходят случайни хора. Това са хора, които ще постъпват в болница, които имат вече някакви оплаквания, подбрани са. И не е чудно, че сред тях откритите са доста повече от наистина заразените за деня. Като процент. Дето никой не го смята ...

Аха да, някой седи и подбира по 2000 души на ден да ги праща в болница........ Аве ти имаш ли поне малко акъл в главата? Виждал ли си някога 2000 души на едно място?

Човека иска да каже че те са се самоизбрали и са се тествали поради вече възникнал симптом или причина. Никой не ги е строил на плаца в колона както ти си представяш подбирането. Ти до кой клас си ходил на училище?

Браво бе, шарлатани! Всеки ден ми пишете колко са умрели от вируса. Дали са умрели точно от вируса - друг въпрос, но да приемем, че са. Защо, обаче, никъде не само не пишете, но и не може да се намери информация колко човека са умирали от вируса средно на ден от 1 март досега и картинка със средния брой умрели на месец, което би дало някаква що-годе представа какво е положението. Какво да заключа от това, че днес са умрели 36, вчера примерно 5, а утра 22? Каква информация ми дава това? Добре, не щете да знае народът какво точно се случва. Тогава за чий хуй ми рецитирате тези кухи цифри всеки ден? Ще ви кажа - за да държите народа в напрежение и страх, за да не може да мисли за нещата, с които може да се справи, а цял ден да трепери за това, с което така или иначе не може да се бори. СМЪРТ ЗА ВАС! Като се започне от магарето, наречено президент, идиотите, в правителството, дебилите в опозицията, мошениците, дето се мъчат да се натикат във властта, алчните и некомпетентни докторя, началниците им, журналята дето само търсят къде има кръв, за да ни зарадват и всичката тази кръвосмучеща и безполезна пасмина. Пак повтарям - САМО СМЪРТ ЗА ВАС!

Съгласен съм с всичко което пишеш! Но защо забъркваш президента тук....май пречи на някой а?! Сигурно сега някой дебил ще каже че той публикува цифрите.....

Корона олигофрен - forever-young...той си е forever dumb....бахти къде ги отглеждат такива идиоти бе...

Ли че е пълно с такива малоумници....голям кеф да се потоморчи с намордника си. Утре ако му кажат да си забие кол в гъза - веднага ще отърчи да си закупи най големия....

кажи нещо по умно и вярно от него бе, щом знаеш повече! Кво само ревеш като вдовица за ...шоколад! Човекът изказва мнение и го защитава. Ти само мрънкаш!

ОТЯВЛЕН май се засегна на ДСБ ар. Или на БСП ар. Което е едно и също.

Ще става и по-зле...защото сме безотговорни като нация и все мислил че само нашата гледна точка е правилна.За това ще си плащаме.С цената на човешки животи.

_stankow

И вие на този терор "човешки живот" ли му казвате ?

Тъп народ слаба държава.

От повечето коментари се вижда голямо невежество, огромен егоизъм и нула солидарност, нула усещане за общност. И простотията-щом аз нямам, значи не съществува. Тежък е вирусът, тежко го карат мои близки, 40годишни, изходът не е ясен. Очевидно трябва отрицателите да го изкарат от първо лице, да изпаднат в това състояние, да искат да постъпят в болница, да не ги вземат, че няма къде ! И за тестовете-кой доброволно иска да даде 100лв за тест, вместо за храна и ток, ако не му се налага !!!!

За съжаление е много вярно!

Целият свят стигна до извода,че училищата са основния развъдник! Само нашите пръчове си чоплят носовете там горе и гледат отвисоко как мрат учители,родители,бабите и дядовците им,как децата невинни душици са пратени да се борят с непознат,нелечим вирус! И какво,като дечицата го изкарват безсимптомно? Най-новите изследвания са,че вируса и при безсимптомните остава поражения за цял живот!Какви,още не се знае! Говори се за поражения на цялата нервна система,на мозъка,които ще се прояват в по-късна възраст! Обричаме ли децата или не??? Кой ще даде отговор???? Тия,отдалечени от народа толупи горе???? Та на тях им пука само за гласоподаватели,крадене,комисионки,далавери!!! Убийци!

Ма кък бе, нали Мангър казА децата да си ходят на училище и никакви каски да е носят! Нали вие, дебилните БСП ари и ДСБ ари му ръкопляскате? Мноо съм учуден що ревете сега?

Ревем, защото все някой сере в гащите ни.

Как ги направихте тези хиляди тестове бре мошеници,лъжа всичко е една измислица.Ковида съществува хора се заразяват но,лъжата около този вирус е много голяма.Защо никой не задава въпроса колко хора след като си отиде Ковида ще измрат от глад и финансово опустошение.Не милиони а милиарди.

tonk11

Лесно се правят тестовете. Отиваш в лаборатория и ти правят тест. Къде е проблема?

Не се прави на интересен,тези "тестове" са лъжа и то откровена нямам намерение да споря.

Ми нали това е целта. На Кук-ло-во-ди-те. Какво има за питане?

.....Жив на умрял не вярва.

Пикът на заразените ще бъде 100%. След това ще започнат да намаляват. Който умрял - умрял (може и аз да съм сред тях). Другите ще живеят живот на свободни хора.

Целта е преживелите да имат робска психика, понеже не могат да избият всички.

Ами ако стане обратното- няма намаляване, няма спиране, а една вечна епидемия?! Мангъровист смотан!

Тестът на Милена в днешната бройка ли е или във вчерашната?

Много ми напомнят не носещи маски на случки от казармата,ама онази социалистическата с 24месеца.Малко занятие ,БТР -ите реват нагоре по хълма , а ние след тях с противогази.Нашите бяха от старите с гофрираният маркуч и филтър в противогазовата торбичка.Тичаме нагоре в лятната жега по хълма ,земята е толкова суха ,че кънти,в устата горчива лепкава слюнка ,а гърдите горят от недостиг на кислород,пред очите червена мъгла ,а ротният ,за да поразвесели обстановката разхвърля няколко хлорпикринови димки.Тарикатите ,които бяха отвъртяли филтъра , а маркуча само го пристегнали в торбичката,започнаха да се търкалят по земята ,захвърлиха автомати ,свалят противогази ,сълзи ,сополи повръщане -с една дума пълна програма.Е, и тук ще подобно

Не позна. Няма да е подобно. Повечето от тези, които не носят маски няма дори и да кихнат от вируса.

forever_young

Ама колко други ще заразят и някои от тях ще умрат! Ей, не загряхте за какво става дума, деба рогачите!

Намали алкохола

Кой сега играе ролята на ротния? Тогава сте си играли на войници, може би сега си играем на пандемия..

Глупав гъз глава затрива

Други неудобни въпроси към НОЩ: Защо НОЩ допусна такава масирана дезинформация за епидемията от Мангъров и съподвижниците му? Защо НОЩ, членовете на който са лекари, допуснаха други лекари да саботират мерките? Защо НОЩ не сезираха прокуратурата за разследване на саботьорите? Едва днес виждам, че МЗ се накани да опровергае Мангъров ,че колективен имунитет срещу К 19 няма!

''Едва днес виждам, че МЗ се накани да опровергае Мангъров ,че колективен имунитет срещу К 19 няма!'' И как ще да го направи това?????след като се вижда че наистина повече заразени може да има което говори за вървене към повее минали през него както се минава всяка година през грипа..

И как точно МЗ ще опровергае Мангъров, изразявайки становище, което и в момента е спорно в световната наука?

Не си вземаш редовно лекарствата, нали ???

Значи на театър може, а на стадиона не? На ресторантче може, а на училище не? Трябва децата ни да учат онлайн, спейки пред компа или отбивайки номера, така ли? Ами има и такива които не могат да си позволят комп. Амиемействата с 2,3 деца? Променете си мерките цървули. Не може така. Влизаш в автобус-шофьора без маска. Влизаш в такси-шофьора без маска. Влизаш в болницата- лекаря ти без маска. Оинак отиваш на кино, семинар... На семинар до 30 човека, а в клас с 30 ученика, не може. Ами тъпотия е това.

Целият свят стигна до извода,че училищата са основния развъдник! Само нашите пръчове си чоплят носовете там горе и гледат отвисоко как мрат учители,родители,бабите и дядовците им,как децата невинни душици са пратени да се борят с непознат,нелечим вирус! И какво,като дечицата го изкарват безсимптомно? Най-новите изследвания са,че вируса и при безсимптомните остава поражения за цял живот!Какви,още не се знае! Говори се за поражения на цялата нервна система,на мозъка,които ще се прояват в по-късна възраст! Обричаме ли децата или не??? Кой ще даде отговор???? Тия,отдалечени от народа толупи горе???? Та на тях им пука само за гласоподаватели,крадене,комисионки,далавери!!! Убийци!

Някой може ли да каже тези тестова реално дали различават ковида от грипа който е от същата група???? И как така блио 2000 помалко са направили от вчера:)))или са решили да посмалят малко чеа смях станаха стова ''разнасяне'' на тестове наляво и надясно....

питай ме мен, бе, неграмотник.

И коя е " същата група ", я кажи, да чуем, дебиле?

За съжаление голямата част от българският народ с по-малки ментални възможности се придържат към традиционната българската мантра " Ба он ,че ми рече,язека дека го знам".Но добре се придържат и към сентенцията на Андрешко "Дъската и хлопа на моята каруца господин съдия ,плещи кат учен човек"".Кратко ,ясно и дълбоко съдържателно

Сентенцията на Андрешко е директно следствие на ограничените умствени възможности на нашите учени хора (и е завоалирана критика на Елин Пелин към същите). Днес по телевизията случайно чух едно изключително мъдро изказване на лекар, говорещ за епидемията. Той каза нещо от сорта на "Когато се държиш с хората като в детска градина, тогава и те ще се държат като в детска градина". Когато учените нямат авторитет и капацитет да обяснят на хората защо се налага да правят нещо, което нарушава комфорта и благополучието им, по-добре да назначат по един пъдар на всеки човек да го следи.

Учените? В България практически няма учени. Лекар не значи учен. Лекарят е служебно лице, което изпълнява протоколи за лечение. Повечето люде лекари, които се изявяват по медиите, са най-вече уравители (по новому – мениджъри) на болници.

Не ми пука, аз си изпълних партийното поръчение да окепазя Генерала...

Кой генерал??????????????????

Когато сам се окепазяваш няма нужда друг да се напъва...

я кажи, бе, умнико, кога заразените и умрелите бяха по-малко - при генерала, или сега? ама нищо не може да отговориш, нали, тролче червено.

Правилно, тоя си позволи да има рейтинг по-висок от моя! Президент искат да го правят! Как пък не!

Не измряхте ли бе, ковид идиоти?! Хайде бре, идвам с невиждана ярост в човешката история да ви потроша милите ви главички!

Вижте как само ни манипулират... ДОСЕГА ПОЗВОЛЯВАХА Н А ВСИЧКИ ДА СЕ ПЛЮНЧАТ НА ПРЕСЛАВА В ДИСКОТЕКИТЕ, ДА СЕ ВОЗЯТ В АВТОБУСИТЕ ПРИ ШОФЬОРИ БЕЗ МАСКИ, ЛЕКАРИТЕ НИ НЕ НОСЯТ МАСКИ, ОТИДЕТЕ В ОТДЕЛЕНИЕ ДА ВИДИТЕ, А ПОСЛЕ ДЕЦАТА НИ ЩЕ СТАВАТ ЖЕРТВИ НА ТАЗИ МАЛОУМЩИНА, АМИ УПРАВЛЯВАЩИ СПРЕТЕ СЕ. НЕ МОЖЕ ДА ПОЗВОЛИТЕ ДА СЕ СЪБЕРАТ 50ЧОВЕКА НА КИНО, А ДАНЕ ПОЗВОЛИТЕ НА РОДИТЕЛ ДА ВИДИ СПОРТНАТА ИЗЯВА НА ДЕТЕТО СИ. КАК МОЖЕ ДА ПОЗВОЛЯВАТЕ РАЗНИ РЕСТОРАНТЧЕТА ДА РАБОТЯТ, А ДА НЕ МОЖЕМ ДА ИЗБИРАМЕ КАК ДА УЧАТ И ЖИВЕЯТ ДЕЦАТА НИ. СРАМОТА ЗА СТРАНАТА НИ Е ТОВА. Какво ще се вдигнат сметките за ток НА ТЕЗИ СЕМЕЙСТВА, за храна така и за всякакви други неща, които носят приходи в държавата,Вън на всички от правителството. Протестиращите включете това в исканията си към оставката

Виж сега ... Този вирус е биологично оръжие на извънземни, живеещи на обратната страна на Плутон. Наблъскват до капачката един метеорит с вируса и го насочват към Земята. Всички се заразяват с изключение на централите на БСП и Атака. Това влиза в плановете на извънземните, с цел от тях после да се създаде българско правителство. Световното ще бъде ръководено от Путик, който ще управлява от Венецуела. Това е истината и се замисли над думите ми.

Изолиран ли е най-накрая този Корона вирус или не? Нещи липсва като инфо по медиите!

Отдавна е изолиран.

Изолираха го още в началото на годината.

Ако го бяха ''изолирали'' реално нямаше цяла година да се правят всевъзможни интерпретации и да ползват зараените за опитни мишки при ''лечението му''.....

Трагедията на един необразован народ...

Усложнените и починалите са основно в третата възраст. Имам статистика от доверено място. На всички над 65 годишна възраст трябва да им разрешат излизане само сутрин между 8-10 ч. и забрана да излизат от домовете си през останалото време. Щъкат навсякъде, обикалят улици, автобуси, трамваи, обикалят магазините по цял ден и после болни били. Всички останали ще си изкарат болестта като всяка друга болест.

А работещите над 65, които не са малко? Болнични до края на “епидемията”?

Няма да работят. Ще се пазят, защото са в рисковата група.

Значи предлагаш вместо всички да спазваме нормално елементарните мерки- слагане на маска, дистанция и миене на ръце да оставим едни хора без работа и да си стоят по къщите и да се чудят как да свържат двата края ? Що за цинизъм ?

>Имам статистика от доверено място. Виждам, че социалистическото възпитание не е изчезнало.

Има доста починали и на 40-годишна възраст.И пролетта беше така.Запази си глупостите за себе си.

Че са се заразили куп народ от някакъв сериозен грип не е кой-знае колко притеснително. По-лошото е, че тук май лекарите не знаят какво да правят. В Швеция смъртността е почти нулева, тук е осезаема. А това, че "мерките" са глобалистки заговор слещу нормалността е мисля видно от всеки непредубеден.

Имаш твърде страна представа какво се случва в Швеция.

"Вирусът е отишъл с ужасяваща сила", "мрът яко", "стадионите са пълни с трупове". Щото "мерки" на практика няма.

Прочети за разликата между грипа и коронавируса.Другото са ти пълни глупости.

Смъртността в Швеция е над 5%, тоест с процент и нещо повече от нас. Имат над 100 хиляди потвърдени случаи.

Ти си лъжеца. Google - sweden covid deaths. Излиза една прекрасна графика по дни - за вчера смъртния случай е 1 (един)!

Дори не знаеш разликата между грип и коронавирус. Това са различни вируси.

Толкова ''различни''колкот са ''ралични'' човеците от различните раси..... От една и съща група са аманещо мангизи трябва да се ръсят а някакви ''нови'' изследвания.. Както настинките са ралични при раличните хора така и грипа е различен...амам все пак е грип

Помисли. Мерките засягат икономиката, което няма да се хареса на хората с власт. Това не е специален план за нещо си. Никоя държава не би го направила. Дори няма смисъл от това. Какво друго ще спечели някой от това освен намаляването на коронавируса?Тази теория е смешна.

ОНЛАЙН! И до 20 дни ще сме на 150-200 случая! Както бяхме преди 15 септември!

Искам ти да отидеш на зъболер, лекар или да живееш в къща построена след онлайн обучение.

Подкрепям. Така децата ще отидат при баби и дядовци на отглеждане, което е гаранция, че голяма част от тях ще намалеят значително.

Утре ще са 5000 заразени, защото децата се заразяват в Училище ,те са безсимптомни, прибират се в къщи и затазяват баба ,дядо ,мама, тете и т.н.И после се МРЕ ЯКО. А МИНИСТЪРА СПИ И БОЙКО СПИ.

Спорът не е има ли вирус или няма,очевидно е че има,според мен страшното е ако е лобораторен,защото ако е,е тогава ще берем ядове!!!

Най-страшното е, че 80% сте дебили. Това ни обрича.

е дали всичко го пишат корона или не

С Тулупа симулант как е?

И така, в България имаме една армия от около 140000 - 150000 сервитьори, бармани, камериерки, ди джеи, хотелиери, ресторантьори, свързани с тях превозвачи , обслужващи техници, фризьорки, маникюристки , масажистки , ски учители, аниматори и т.н. Тези хора остават без работа при взрив на епидемията! Това е сериозен ръст на безработицата. Тук възникват два въпроса: 1. Защо тези хора не използваха времето, когато епидемията беше в плато, за да се преквалифицират? Ако си заплашен с трайна загуба на работа , няма ли да се замислиш за ново поприще? А, сетих се - бяха заети цяло лято да обясняват как вирус няма, лек грип и купонА тече, животА си върви и маски не носим! И кой им е виновен сега? 2. Кое е по евтино и по рационално- държавата да им плаща курсовете за преквалификация и да им търси друга работа, да им плаща помощи за безработица или да затвори цялата държава, заради тях? Всичко останали сектори от икономиката могат да работят в условията на локдаун- някой дистанционно, други- със спазване на мерки, само гореизброените не могат! Съжаляваме за което, но не може цялата държава да тава заложник на кръчмари и ханджии! Продължаваме да недоумяваме защо НОЩ не действат превантивно, а вървят след епидемията?! НОЩ трябва да УПРАВЛЯВАТ епидемията, а не тя- тях!

Не умувай, не ти се отдава...

Беееее, как е ОВЦО? Цяла Европа гори в протести, на нашия НОШници му се привиждат.... Ковидарците никой не ви спира да се самоизолирате, маскирате, катантинирате... просто не се бъркайте в на нормалните хора работата. Ясно ли е?

Абе мръсен олигофрен как не те заболяха пръстите по цял де простотии да пишеш

И какво викаш да преквалифицираме целия сектор на общественото хранене и гостоприемството(хотели), а? И не са 150, а 350 хиляди извън летния сезон. Да закрием вертикалата на общественото хранене и услугите обаче не значи засягане на пряко заетите само - те повличат доставчици, производители, вносители - сумарен ефект около 500 хиляди. А в България за твоя информация са общо 2 милиона реален сектор плащащ данъци и осигуровки (държавните служители им се начисляват, но не се изплащат). Демек затриваме една четвърт от работещите в държавата като професии и ги правим ИТ? Малоумен си. И то яко. Всяко твое изказване тук е манипулативен лозунг без никаква стойност.

Те пък каква квалификация имат ,че да ги преквалифицираш?

Добре казано

"""Защо тези хора не използваха времето, когато епидемията беше в плато, за да се преквалифицират"""""Защо образованието ,когнитивните им възможности не им позволяват.Те не могат и няма да станат специалисти в областта на роботиката ,кибернетиката ,биониката ,генетиката ,електрониката,иновативната химия,високо-точното машиностроене.Няма да станат лекари ,инженери, учители ,квалифицирани работници.Растеж базиран на ниско-качествените услуги не може да има

forever_young

Няма спор, от сервитьорка програмистка или уеб дизайнерка не става! По скоро говорим за преквалификация, която да им помогне да преживеят НЕИЗБЕЖНИЯ локдаун! Временно. За това не се иска много- примерно един барман може да стане техник, монтажник, кофражист, селскостопански работник и т.н. Да не седи и да мрънка , че държавата е лоша, щото не му плаща помощи! Такива работи.

Май разлаяхме сервитьорките, хахаха Да им обясня още веднъж, понеже явно образованието им в свободни университети не е стимулирало когнитивните им способности: Говорим за действия в условия на ЛОКДАУН! Съвсем ясно го казахме! Локдаун е времена мярка, докато се намери решение за епидемията ! Не сме говорили за ликвидиране или закриване на целия сектор! БЕЗ ПАНИКА да си напъне малко двете мозъчни гънки! Държавата не е длъжна да фалира заради вас! НОЩ трябва сериозно да заявят това, не да увъртат!

Когато се опиташ да ми отговориш си личи абсурдното ниско ниво на мисъл, интелект и аргументи, и пак подскачаш към лозунги. 500 хиляди без препитание в локдаун означава поне 500 милиона в помощи директно от бюджета. Междувременно след локдауна тези работни места не се възстановяват - около 1/3 изчезват завинаги поради фалити, съкращения на персонал и невъзможност за продължаване на дейността в същото направление и значително намаляване на клиентите. Това са още 150 милиона месечно помощи. Отделно тази немалка група хора директно се отразява на полупателната способност в страната и приходите от ДДС на които разчита хазната. Локдаун с продължителност повече от 2 седмици е директна дългова спирала за държавата. А ти искаш докато се намери решение - демек неустановен период от време. Не го пиша това за теб - ти си ограничено платено мекере, пиша го за хората, които са засегнати от тъпанари като теб, които понастоящем са плъзнали из целия държавен апарат, за да може тези хора да знаят, че вие сте пряко виновни и отговорни за тежкото им социално положение, и че ние останалите мислим за тях и ни пука за сънародниците ни, много повече отколкото на измислените ви калинки дето една заповед вече 9 месеца не могат да напишат и една карантина да дефинират.

Трябва да се разбира ,че за момента все още мажем ските ,а спускането по пистата ,ще е след месец ,два ,за да не ни е скучно за Коледа и Нова година .Ще бъдат изпълнени със смях и веселие ,ама за кого. По стар български обичай, по улиците бродят някакви същества с минимални когнитивни възможности ,които искрено се учудват,когато видят хора с маски. повечето случай част от тези "странни " същества дават полет на фантазията си и развиват всякакви "теории" за най - различни видове заговори,като се почне от световното правителство, мине се през масоните и се завърши с рептилиите,"сивите" ,"големите", "малките" ,плеядианците ,андромедианците и т.н., а пропуснах заговора на лекарите.И докато се развиват всякакви "теории",България пое тихо и уверено "нагоре по лай-яната река без гребла".Борисов и цялата му шайка, за 10 годишното си управление достигна едно сигурно нещо-твърдо закотви България на дъното ,като най -бедна страна в Европа и най-бързо изчезваща в света.Само на асфалт няма как да се върви напред.Производство трябва и то иновативно , а не да се набляга на нискокачествените услуги.Преди години едно от правителствата на Борисов и най-вече една счетоводителка ,която е председател на финансовата комисия надаваха вопли и викове ,колко много болници и колко много легла има в България, приеха активна програма за ликвидация на болниците ,леглата. Е, постигнаха го ,без никой не вземаше под внимание ,че България има шосейна мрежа ,по-лоша от най-изостаналите африкански държави ,че на тези шосета линейките не могат да достигнат бързо до болните и не могат бързо да го закарат във високо-технологичната болница.Не вземаха под внимание ,че България при нейният пресечен релеф,няма и един санитарен хеликоптер , а за санитарна авиация не се говори.Правителството е толкова е толкова далеч от реалността и живее в някаква виртуална реалност. Проспа в активен сън месеците от май до септември и не можа да предвиди, и да построи няколко здравни заведения от модулен тип за по няколко стотин човека в големите градове,най-вече където има медицински университети.

Дебилите ВЯРВАТ, че има "ковид". За нормалните е ОЧЕВИДНО кой как и защо ги лъже.

"""""" нормалните е ОЧЕВИДНО"""",го разпространяват, боледуват , а след това надават вопли от болничното обслужване

Да, милиони хора са платени да лъжат. Я бегай бе!

2020-10-26 22:42:07 В ОТГОВОР НА ПОРЕДНИТЕ ЧЕРНИ СТАТИСТИКИ ВИ ОСТАВЯМ МАТЕРИАЛЧЕТА ЗА РАЗМИСЪЛ (нерегистриран) ПЛАНОВЕТЕ И РОЛЯТА НА КАБАЛ(Задкулисния световен елит), СЗО, СВЕТОВНАТА БАНДА(Банка) в ПЛАН-ДЕМИЯТА ------------------------------------------------------------------ (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) Плановете на Елита и Бил-Гейтс за нас (точно за сегашното положение) "Видео" ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини https://bit.ly/3opDCAK “Белегът” е готов! А вие? – Специален доклад: „Чип импланти“ https://bit.ly/34lP0FE План за тотален контрол с ВИДЕО: https://bit.ly/37Ao32Y Бил Гейтс срещу БОГ (ВИДЕО БГ-СУБ) https://bit.ly/35ot3Fc Ротшилд патентова метод за тестване на COVID-19 още през 2015 г. (ДОКУМЕНТИ) https://bit.ly/31DHGDp Докторът на политическите науки Уилям Енгдал: Кой и защо подхранва вирусната истерия в света https://bit.ly/3jjJIPe СЗО И ООН - ГЛОБАЛНОТО ИМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ -------------------------------------- Какво представлява Световната Здравна Организация (СЗО) и кой я издържа / финансира? Психологичната операция “Коронавирус“ е поръчана от акционерите на Федералния резерв на САЩ https://bit.ly/3jrNoyp ООН – Инструментът на Елита. Истината за ООН (ВИДЕО) https://bit.ly/3jp8bmm Световната здравна организация - Инструмент в нечисти ръце! Разследвания разкриват, че СЗО участва в разработването на ваксини, с цел контролиране на раждаемостта и намаляване на числеността на населението. https://bit.ly/3dTxJH9 Истината за Световната банка и ограбването на света https://bit.ly/3oltIjs ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. https://bit.ly/3krOICz ИЗКУСТВЕНАТА НИ "ПАНДЕМИЯ" СЕ СИМУЛИРА ПО ПЛАН НА ГОЛОБО-ЕЛИТИТЕ “Събитие 201“ (ВИДЕО) https://bit.ly/37C2BdR ЗА ФАЛШИВИТЕ ТЕСТОВЕ и СКРИТИТЕ ИМ ЦЕЛИ --------------------------------------- PCR тестовете за COVID19 са научно безсмислени https://bit.ly/3owc3FU ВНИМАНИЕ: 90% от положителните резултати от теста за COVID-19 са неверни! https://bit.ly/3dUpU3R Хайде да смятаме! https://bit.ly/2HzEkdK Лабораториите купуват тест за COVID-19 от 1 до 4 долара. Защо всички те ни продават услугата за скромните 100 до 200 лева и защо КЗК все още не започва процедура за Картелно споразумение? https://bit.ly/2TmIwzS 2020-10-26 22:42:07 В ОТГОВОР НА ПОРЕДНИТЕ ЧЕРНИ СТАТИСТИКИ ВИ ОСТАВЯМ МАТЕРИАЛЧЕТА ЗА РАЗМИСЪЛ (нерегистриран) ПЛАНОВЕТЕ И РОЛЯТА НА КАБАЛ(Задкулисния световен елит), СЗО, СВЕТОВНАТА БАНДА(Банка) в ПЛАН-ДЕМИЯТА ------------------------------------------------------------------ (Заб: За да видите съдържанието в линковете ми си копираите целият им ред и го поставете в адресното поле на барузъра си и клик за старт) Плановете на Елита и Бил-Гейтс за нас (точно за сегашното положение) "Видео" ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини https://bit.ly/3opDCAK “Белегът” е готов! А вие? – Специален доклад: „Чип импланти“ https://bit.ly/34lP0FE План за тотален контрол с ВИДЕО: https://bit.ly/37Ao32Y Бил Гейтс срещу БОГ (ВИДЕО БГ-СУБ) https://bit.ly/35ot3Fc Ротшилд патентова метод за тестване на COVID-19 още през 2015 г. (ДОКУМЕНТИ) https://bit.ly/31DHGDp Докторът на политическите науки Уилям Енгдал: Кой и защо подхранва вирусната истерия в света https://bit.ly/3jjJIPe СЗО И ООН - ГЛОБАЛНОТО ИМ ИЗОБЛИЧАВАНЕ -------------------------------------- Какво представлява Световната Здравна Организация (СЗО) и кой я издържа / финансира? Психологичната операция “Коронавирус“ е поръчана от акционерите на Федералния резерв на САЩ https://bit.ly/3jrNoyp ООН – Инструментът на Елита. Истината за ООН (ВИДЕО) https://bit.ly/3jp8bmm Световната здравна организация - Инструмент в нечисти ръце! Разследвания разкриват, че СЗО участва в разработването на ваксини, с цел контролиране на раждаемостта и намаляване на числеността на населението. https://bit.ly/3dTxJH9 Истината за Световната банка и ограбването на света https://bit.ly/3oltIjs ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. https://bit.ly/3krOICz ИЗКУСТВЕНАТА НИ "ПАНДЕМИЯ" СЕ СИМУЛИРА ПО ПЛАН НА ГОЛОБО-ЕЛИТИТЕ “Събитие 201“ (ВИДЕО) https://bit.ly/37C2BdR ЗА ФАЛШИВИТЕ ТЕСТОВЕ и СКРИТИТЕ ИМ ЦЕЛИ --------------------------------------- PCR тестовете за COVID19 са научно безсмислени https://bit.ly/3owc3FU ВНИМАНИЕ: 90% от положителните резултати от теста за COVID-19 са неверни! https://bit.ly/3dUpU3R Хайде да смятаме! https://bit.ly/2HzEkdK Лабораториите купуват тест за COVID-19 от 1 до 4 долара. Защо всички те ни продават услугата за скромните 100 до 200 лева и защо КЗК все още не започва процедура за Картелно споразумение? https://bit.ly/2TmIwzS COVID-19 се задържа на м е д и ц и н с к и т е маски до една седмица! Защо маските не предпазват и дори са вредни според Световната здравна организация! СЗО: Здравите не трябва да носят маски! https://bit.ly/3mgYvvN Истинската цел на Corona World Order ПЛАНдемията: Да се вземат ДНК проби от всеки! Самото тестиране е чипиране! https://bit.ly/3kr1pOc ЗА НАМОРНИЦИТЕ упс пардон МАСКИТЕ И ВСИЧКО ОКОЛО ТЯХ ---------------------------------------------------- Маските са вредни. ФАКТИТЕ Какви болести възникват от носенето на маски и ръкавици https://bit.ly/37IDNAS Използваните маски са развъдник на бактерии | Днес.dir.bg https://bit.ly/3opu1tI ДЕМАСКИРАЙТЕ децата! https://bit.ly/2HkrtfJ Маските са ОПАСНИ! https://bit.ly/3olQRSL Снимка на деня: рак и репродуктивни проблеми https://bit.ly/3mjWfnQ Резултатът от проба, взета от вътрешната страна на маска след 20-минутната ѝ употреба. https://bit.ly/2TngEM2 Не съм давала съгласието си да се провеждат експерименти с мене https://bit.ly/2TyyhZH Маската като метод за подчиняване https://bit.ly/2Hnxzfk Д-р Маргарета Грийс-Бисон - невролог - говори за маските, кислорода, отраженията върху мозъка, аксините и свободата (ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/2FXPhoU Американският лекар д-р Колдуел: „Маските могат да предизвикат рак“ https://bit.ly/35q56gU Оцелялата от умствения контрол на MK-Ultra Кати О’Браян относно употребата на маски от ЦРУ/военните при контролирането на ума/ https://bit.ly/2FTBHmk The Great American Mask Rip Off! Проф. д-р Ръсел Блейлок: Инсцениралите фалшивата ПЛАНдемия ще отидат в затвора за цял живот! (ВИДЕО - БГ СУБ) https://bit.ly/3maRoFc ПРОФ.:МИХАЙЛОВ: МАСКИТЕ СА ЗА ДА МЪЛЧИТЕ, А НЕ ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ КОВИД 19 https://bit.ly/2HuvTAr COVID-19 е комбиниран информационно-биологически вирус: Как да спрем коронабесието https://bit.ly/37DbrIC СБОРЕН ДОКУМЕНТ С ВСИЧКО ЗА СКРИТАТА ИСТИНА ЗА И ОКОЛО КОРОНА ИЗМАМАТА, ДОКАЗАНА И ПОКАЗАНА ПО 101 НАЧИНА, ТА ВСЕКИ ДА МОЖЕ ДА Я СХВАНЕ. А НА ПРАВИТЕЛСТВО, ПОЛИТИЦИ, СЛУЖБИ, ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА, КОВИД ИДИОТИ И ЩАБА С НЕГОВИТЕ СТРАШ-ПЛАШ-ИЛА -ДаГоДу.ат ..ВСИЧКИ СА РАЗОБЛИЧЕНИ. УБЕДЕТЕ СЕ САМИ ОНЛАЙН ВЕРСИЯ ЗА ПРЕГЛЕД И СВАЛЯНЕ в PDF https://tr.im/k19shit

Сухата съчка мангъров КО изохка по въпроса! М!

И кой сега се е панирал я да видим ? Май всички... От паника също се умира, нали знаете? Вирусът дори и да го има (98% фалшиви тестове, Германия.... Само казвам) едва ли е толкова опасен.

Не е опасен. Имират само 2/3 от наистина положителните. Останалите нямат никакъв имунитет.

*Измират

Давай ковид-19! Умори боче-шибаняка възможно най-бързо! Освободи простата рая с преклонената главица!

Пак ли със същия номер да пишеш от мое име бе кавал ? Измисли нещо оригинално.

От вчера вече ни подготвят и за трета вълна. Облъчване и пропаганда до край.

Напусна китайците,щото са много мършави и дойде да лапа дебелаци в Европата и САЩ.

Само настинка брат.