Нови изисквания за всички, които тръгват от Англия за чужбина

Попълнената форма трябва да е изтеглена, подписана, разпечатана на хартия или изтеглена на дигитално устройство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво излиза? Че от демократичното Обединено кралство не можеш да излезеш как да е. Запрян си там като куче, като източноевропеец при соца. И не му се вижда края.

Обединено кралство, Калине, не Англия. Тези правила важат и са пътуващи от Шотландия, Уелс и Северна Ирландия... ... освен ако драскачите от Дир.БГ имате някаква допълнителна инфопрмация, която самото британско правителство няма?

Е и? Още по-зле ще става. Накрая еврогейският ви съюз ще стане по-зле от соца.

И като напише че отива на сватба но тя не се осъществи по някаква причина , какво ще излезе, че англичанина е излъгал ли. И тогава направо в затвора ли да влиза като се върне. Тия са пълни малоумници. Разчитат само на първичния страх на гражданите че големия брат знае всичко и вижда всичко и ще има яки глоби. Смешно е чак да ти се доплаче.

Ако Лондон наистина ограничи имиграцията пoрaди каквито и да са причини, кой ще върши работата, която британците отбягват? Те си искаха "Брекзит", ТЕ си сътвориха и разните английски щамове на COVID 19 !! Шибаната Империя ще дойде време да КЛЕКНЕ - ще има реципрочни мерки !! Спомнете си само кой и как беше убит нашия Георги Марков, кой нагнети атмосверата със случая Скрипал, кой нареди да бъде убита принцеса Даяна (R.I.P.) и др...

Ти си голям цървул бе драги. Фантазьор. Британската Империя е вечна и неразбиваема. Ти забеляза ли че Британската лира се вдигна след Брексит. След няколко години Европейските помияри ще се молят да идват да работят в Обединеното Кралство,включително и ти. И вече се започна.. Пълно е с германци и испанци дето вече се молят за разрешително за работа. Ти по добре се огледай в каква лайняна дупка ти живееш.

Седефчу, пише се БрекЗит неграмотен българино !! И никога не забравяй, че "твоята" любима империя вече отваря нови страници и приемането на такива като тебе ТАМ ще е огромен проблем, така, че не ми пиши и давай акъл другиму...

просто ще ни направят тест на летището и ще летим за софия.

Като българин ме интересува как ще се влезе в англия и евентуално как ще бъде транзитния преход, кво ме интересува какще излязат от Анаглия? Да ви еба майката проста!

Ти щом си чакал досега и не си заминал - ти си таковай майка си !!!

Ама аз не тръгвам от Англия за в чужбина, а от Англия за вкъщи. А сега ми обяснете защо в чужбина се пише отделно, а вкъщи слято.

Поредната глупост. Като напишеш каквото искаш кой ще провери дали е така после?

За да го въвеждат са си направили организацията, не бой се. И тя не е като нашата тука. Дори после на случаен принцип да са проверките като ги обявят няколко десетки случаи публично с големите глоби ще има ефект. Макар че като нормален човек това вече ме плаши.