Нови етапи на отслабване на мерките срещу коронавируса в Австрия

Почивката в страната е на първо място, за да могат да подкрепят туризма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е да се чете преди да се коментира. След Великден ще отворят малки магазини, които в момента в България си работят. Изобщо как сравнявате ... В Австрия няма работещи салони и услуги също. Изолацията е истинска. Много региони по решения на местните власти не допускат хора от други провинции, дори да имат собствен имат там. Освен това в изказването си Курц подчерта, че увеличи ли се броят заразени се спират отново всички. Как сравнявате България в която не се тества с Австрия в която е сред държавите с най- много тестове на човек от населението. Мислете малко.

Schilo

Много ми е интересно, как форумните специалисти се произнасят и за Австрия. Сигурно две трети никога не са ходили, а поне едно 20% бъркат Австрия с Австралия!

Премиера на Австрия съобщи,че до като не се намери ваксина и хората не се имунизират ,няма да могат да пътуват в чужбина.Знаете ли какво значи това:задължителна за всички и тогава ще ни чипосат всички. Ще ни се разкаже играта!!!! Ваксина вече има, но каква? Коронавируса си го има отдавна,сложиха му ново име ,а целта им се сещате.От всеки вид грип умират хора,в малък процент получават пневмонии или удрят в сърцето,аз самата имах след грип бронхопневмония,тук става въпрос за фалшиво болни и нормално починали хора,които изкарват уж,че са починали от вируса.Ние сме сега като на учение,играят си с нас и постигат с това задкулистните си игрички!!!

Съвсем изперкахте с теориите за конспирациите.

решение.Скоро ще стигнат Испания и Италия.... Мислех го тоя зализания за по ербап,ама се оказа голяяямо дръвче!

Австрия не е Германия, чиче.

И след седмица разпускане като чукнат 20 хиляди болни ще има аууу каква стана....... Немците и Британците и Шведите нали щяха да правят стаден имунитет? Какво стана със стадния Имунитет бе? Борката отиде в интензивното....това стана Срещу ковидата няма имунитет драги. Хора не изграждаме стабилен имунитет. Още Февруари братята китайци го казаха - имунитет НЯМА!! Ама при нас учили недоучили президенти, професорчета и доценти разказват вицове. Дисциплина много дисциплина, маски, мерене на температура всеки ден, следене с телефона непрекъснато и може като Китай да пробваме. Там уж им се получава....... * - има конспиративна теория, че в Китай жертвите са около 20 милиона до началото на месец Март.

Ама при нас учили недоучили президенти, професорчета и доценти разказват вицове...Че и пожарникари акъл раздват не само в държавицата ни ами и на целя свят!

Троловете не са съгласни с Австрия, че не отговаря на опорките за България. Само че австрийците току що си го преместиха в другия крачол...

А ние си имаме Боко Рапоня. Тъп, тъп, та чак вдлъбнат...

Що не си покажеш пъпчивата,анемична тролска физиономия и не повърнеш?

Хора продължават да се заразяват и да умират ,а те решили да разпускат мерките ...после ще има АМА КВО СТАНА ?!

Това в коя серия?

пълен идиотизъм ама то сека диктатура първо ограничава свободата на движението и събирането на големи групи; тия направиха и двете с един удар, хитро.... да ви е честит новият световен ред; веселото тепърва ще почва

Де го видя тоз нов световен ред?

За какво им е нов световен ред?? Вие така или иначе си избирате Меркел, Макрон, Батман, Менда и сие.. за чий Х да се хабят да променят реда?

Бързат като пуле пред майка.