17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствено ваксинирането ще ни върне към нормалния живот. Но Ганьо не го разбира или не иска да разбере!

У нас докато не отнесем и солта и боя и таковането не мирясваме. Ама накрая...

Изслушване на лекари в сената на Тексас: в момента има повече пациенти със странични ефекти след ваксинацията, отколкото болни; за 4 месеца в САЩ повече умрели, отколкото за 20 години от всички ваксини; 4000 умрели, 1000 инфаркта, само 1% от нежеланите реакции са регистрирани във VAERS, 3-4 повече странични ефекти от ваксината при хора, прекарали ковида преди да ги ваксинират. https://tlcsenate.granicus.com/MediaPlayer.php?clip_id=15926

Му викат на това в Тексас, май френд.

Фейк нюз при това нескопосано изфабрикувана въпреки че са скалъпили само аудиото.

"Починалите от инфекцията за последното денонощие обаче са 68" Всъщност починалите 68 души са за вчера и предходните почивни дни, среднодневно за последната седмица са под 30 души на ден.

И все пак умират хора.Това малък проблем ли е за теб?

Нали планетата беше уж пренаселена?

Смъртността у нас е колкото в Пакистан, който мисля е 80млн или 12 пъти повече население. Защо спим и не забелязваме че изчезване?!?

Като почнем да се плодим като в Пакистан, ще спрем да изчезваме

Викаш голямата смъртност не е от значение?!?

Няма значение каква е смъртността. Важното е раждаемостта да е по-голяма от смъртността.

По плюсовете и минусите ще ги познаете. Прости сме, затова сме на изчезване

Със завършен ваксинационен цикъл...... темп на цикъла 6-12 месеца след това отново ваксинка, отново ваксинка, отново ваксинка нов термин ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИСТРАСТЯВАНЕ

Научете се да пишете 1 милион бре ей

Недей така. Тъкмо ще се нучат как се пише един милион с цифри и те ще вземат да станат 2 и айде пак отначало, пак ще трябва да учат.

До журналята: Престанете да поднасяте манипулативно данните за ваксинацията. Престане да въвеждате хора в заблуждение, че имаме над милион ваксинирани лица като пишете общия брой поставени дози. Най- добрият и ясен показател за ваксинационното покритие на населението е брой лица с поне една доза (случайно точно той ви липсва в жалката статистика). Тази бройка е все още под 800 000 души. Оттук всеки интелигентен човек може да си направи изводите. За 5 месеца - 11 %. До края на юни е абсурд да се доближим и наполовина до 70% колективен имунитет. Между другото тия умници от щаба защо не направиха едно сероепидемиологично проучване,за да се разбере какъв процент от хората реално са се срещали с вируса. Ясно е,че не са 400 000. Когато си си поставил цел, трябва да знаеш докъде си стигнал,а не да ми гледаш на боб и да ми разправяш само "до края на май,до края на юни, до края на лятото" и т.н. Приликата с извънредното положерние е натрапваща се!

Плавно нарастване на броя заразени и много починали, всичко това заедно с индийския вариант на Ковид и ни чака ново затваряне на държавата през юли...

Свърши вече театъра на НОЩ. Ластиците се скъсаха.

3евзек

Ало, Паниката, Готова ли си за зеления сертификат, който новата власт ще въведе?

Няма много починали и много нови случай, просто през почивните дни има малко работещи лаборатории и почти не се отчитат данни, а всичко се струпва в първия работен ден от седмицата. Стига с това плашене на хората, който го е страх, да си стои затворен у дома.

68 човека не са малко. следващото пеброяване може да се окаже че средната продължителност не живота е паднала с 1,2 години

Няма да е юли, през лятото случаите намаляват... някъде октомври ще е пак поредоната "нова вълна".

"Намаляват броя на пациентите в реанимация". Това е доста двусмислено , не може ли да се посоча броя на пациентите, които са оживяли след като се били в реанимация? Защото има един виц: 3 приятели починали , събрали се при свети Петър и решили да играят белот. Да ама няма 4-ти човек. И хоп по едно време идва техем комшия. Зарадвали се , раздали картите и започнали цакането. Но изведнъж 4 човек изчезнал. Тия се зачудили и хоп след малко той се появил. Продължили свършили едната игра, раздали карти за втора игра и този пак изчезнал. Чакали чакали и хоп той пак се появил. Попитали го - човече какво правиш , къде ходиш проваляш ни играта. И той отговорил - ами какво да правя в реанимацията съм.

68 умрели са много ! и това са само умрелите в болницата ..

68 починали ,а не умрели както елегантно се изразявате, все пак добре ,че не използувате "пукнали" ,не само е много ,а е изключително много

Странното е, че ваксините различни, системата за ваксиниране различна, но нивото на ваксинация почти идентично с Русия. Явно хората еднакво се дърпат от ваксиниране.

Нивата на ваксинация у нас са 4 пъти по - ниски от всички европейски държави и равна на тази в Русия и Бразилия....все "развити" държави. Ако тръгнем да се сравняваме с държави като Израел, US, UK там сме още по - зле. Сега ни е широко около врата, но зимата отново ще дойде и пак ще сме на първите места по смъртност и заболяваемост. Отново ще ни затворят и отново сума ти хора ще гладуват или ще имат доста по - ниски доходи. Не мога да разбера защо българите правим всичко наобратно спрямо развитите държави, а очакваме да имаме техния стандарт на живот, техните заплати, тяхното образование и т.н. Просто никога няма да се оправим с такова мислене.

Ние и без ковид сме на първите места по смъртност и заболеваемост. Запази си СЗО пропагандата за други. Щом без мерки има затохване - проблема е в мерките. И това е всеки път.

Всичко добре, ама смъртността не е добра.

Хич не е добра. И за това си трябва разследване - не може в страната с най-много лекари на глава след Германия, да се допуска такава висока смъртност. Очевидно не е само във вируса проблема. Както казах отгоре щом при различни условия няма промяна, проблема е в подхода.

3евзек

Ало Паниката, Значи ако и без това рабоитиш много, то няма пртоблем да ти вдигнат нормата с още 40%, нали така?

Как ще коментира ситуацията с вируса след изборите генерал Якощесемре?

Все още има достатъчно малоумници не желаещи да се ваксинират, които да подхранват статистиката с починалите. Нема да се пуашите ще дойде и вашия ред

Споменах в коментарите под вчерашната статия, че днес ще имате бум (като всеки втори ден след почивни дни). Не можете ли да си го анализирате сами и да създадете информативна и полезна за хората статия? https://m.dir.bg/dnes/comments/za-vtori-poreden-den-novite-sluchai-na-zarazyavane-s-koronavirus-sa-81

Ясно е, че от интензивното си само към орландовци

Ехх ако харчехте по 1 милион на ден за профилактика и тестване на други болести, щяхме да сме най-здравата нация на света.

Колко ваксинирани са умрели от Ковид19 до днес?

0

Около двама на милион. За всеки има отделна статия, сякаш хората без ваксина не умират.

Изслушване в сената на Тексас: в момента има повече пациенти със странични ефекти след ваксинацията, отколкото болни; за 4 месеца в САЩ повече умрели, отколкото за 20 години от всички ваксини; 4000 умрели, 1000 инфаркта, само 1% от нежеланите реакции са регистрирани във VAERS, 3-4 повече странични ефекти от ваксината при хора, прекарали ковида преди да ги ваксинират. https://tlcsenate.granicus.com/MediaPlayer.php?clip_id=15926

Няма ли някой математик от БАН да предскаже кога ще дойде четвъртата вълна ?

Чакат едни преводи по сметки.

На есен!

Между третата и петата. Ако ме питаш и за петата, вече ще искам пари!

Много е прав доцент Мангъров.

Само вчера е убил 68 антиваксъри.

Прав е, че искаше 300 000 души в болница и 25 000 в интензивното преди края на май 2020, когато все още лекарства нямаше, ваксини нямаше и все още не се знаеше какво как се лекува.

Само вчера са умрели от Ковид19 още 68 неваксинирани.

Умрели са, ама не само неваксинирани. Но за троловете няма значение

Питай шефа си, колко от умрелите са били ваксинирани.

един милион 282 717

един милион двеста 82 717 :)

От броя на ваксинираните трябва да изваждате броя на два пъти ваксинираните. 1 300 000 - 500 000 = 800 000 ваксинирани. Вероятно ще достигнем 1 милион човека ваксинирани и 1 милион преболедували. Това е 40% от възрастното население и означава, че зимата пак започва всичко отначало. Трябва да се ваксинират още 2 милиона човека. Невъзможно.

много си прав

Не е съвсем точно. От броя на ваксинираните трябва да се извади броят на умрелите след ваксиниране и те да не се плануват за бустерна доза

Проблема е, че ваксиниран се води човек, след 14тия ден на поставяне на втората доза ваксина.

Безумията продължават. До кога ще се слагат тези парцали при пазаруване на пазарите .

Той новия министър си каза, перефразирам: Маските не помагат, ама си ги носете, юото не може съвсем без мерки.

, новият министър, като целият кабинет на редник Радев е червен боклук.

В големите градове завинаги ! Или поне докато карата таралясници на дизел или бензин ! И докато ползвате зелените площи за паркинг !

Събрали са ги след три почивни дни.