Хиляди пингвини открити мъртви в Нова Зеландия

Хиляди малки (сини) пингвини бяха намерени мъртви по новозеландското крайбрежие през последните няколко месеца, предаде ДПА.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, толкова са красиви. Няма ли да спрем най-после да рушим природата!?

Ако тези пингвини,живееха в България,сега щяха,да са живи.

просто е липсвал един Сафет наблизо.....

Ами ръснете им малко храна като знаете, че умират от глад! Що за хора сте?

не ставало въпрос за безпрецедентно събитие... що не се гръмнете бе... хиляди пингвини са нищо... по същия начин сигурно си говорите на чаша питие за мъртви хора - ама какво толкова е станало... грантаджии долни. а някои от коментиралите по-долу жалкари са си все същите тролове с промити мозъци, които обръщат всичко на политика.

Ба, путинофилите не ви слушат главите. Починете си малко, че ще стане късо съединение.

и некой си Ikoottva .

Жалко за животинките. Но Дарвин е отчасти (!) прав- ресурсите са ограничени, а никой не е отменял борбата за оцеляване...

Дарвин ако беше жив, щеше да се гръмне, ако разбере, че могат се отглеждат 12 деца само от социални помощи, с цел оцеляване на видовете, паразитиращите видове, със закърняли защитни рефлекси на гостоприемниците. ГМО-то му е било теория, а днес - бизнес.

Ikoottva

Ти да видиш колко са умрелите пингИни в маскавията ке паднеш, ама те са свикналЕ...

паралелни светове...??? химическа атака в сирия ...пингвините в нова зеландия умряха...!!! със скрипал да не е обратното...??? някои да е ,,мазал,, дръжка в москва пък се ,,гътнаха,, в лондон...?"?? наистина светът е ,,крив,,...!!! ,,изкривяване на ,,пространството,,...!!!

епа ясно е, путин е, с новичок са мазани, нали? Санкции!!! И асад - федерас..иначе жалко за животинките, най - вроятно - ние тъпите хорица сме виновни... и ще си плащаме

Ми те американците да си направят още няколко подводни опита и скоро и китовете ще ги намерим така- щом носи пари на запада няма значение че природата се унищожава. Аз обаче питам- защо толкова много българи умират?

Сигурно гена ни е смотан.

къде ги ръгаш българите

В Нова Зеландия нямат ли еко-НПО-та - да им подават рибки в човчиците на клетите пингвинчета? Или нямат финасиране - както нямаха за щъркелите у нас?

Майкрософт пак се опитва да затрие Линукс.

Новичок е!

Според Мей и Тръмп е използван "Новичок" разпръснат от руските хакери и шпиони.Да се проведе ядрена атака над Русия!ЕС начело с френското президентче ще ги покрепи.

Tова е путинава работа! Mердеза, да го атакува! Pос. Bплевнядрислиевия

И какви са били мъртвите открити от хилядите пингвини?!?!

в смисъл не са живи

Оправдават се! Сигурно са ползвали хим. оръжие! Веднага коалиция от държави да защити пингвините със 100 ракети Томахавка!

По-добре 30 ракети. И без това 70 ще бъдат свалени.

Путин е виновен:))))))