Коментари - Нова заповед на Ананиев: Отпада забраната граждани на ЕС да влизат в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както и всичко друго в България, тази заповед е поредната пародия :)

На мен ми харесва да няма чуждестранни туристи и без това не ги харесвам. Бизнесът едва ли ще го "спасите" по този начин. Самата заповед, както се очаква, е мега нелогична , по нищо не отстъпва на другите му неадекватно написани заповеди.

е сега вече си е...

Бройко звънни на Меркел да я питаш кво да прайм щото тоя Онаниев овапца работата с тая заповед.

Значи за седем дни престой , за сезонни работници , за не знам си какви още няма карантина , за други има. Е това вече е върхът на простотията. Или има карантина или я махаш за всички. За седем дни един носещ вируса също може да заразява хора. А и разните пътуващи по работа с какво те са по различни от останалите. Поредната недомислица и малоумна заповед. Онаниев е за старчески дом.

Как да няма карантина бе? Където и да идеш по чужбина да търсиш сезонна работа поне една седмица ще си под карантина!! Която седмица трябва да си я платиш сам!! А у нас кой чужденец ще дойде на сезонна работа?? Такива просто няма!!

Ананиев издаде нова заповед, неосигурените ще си плащат терапията за COVOD-19, без интензивното лечение. Държавата ще плаща леченията на неосигурени само в интензивните отделения за КОВИД. В момента там лежат 29. Останалите неосигурени в КОВИД отделенията, които са извън реанимация, ще си ги плащат сами! Само се чудя как болниците ще си вземат парите от циганите.

РЗИ не знаят как да свалят хората от регистъра за карантина.Мотат се ,нищо не вършат.Същите ,като министъра

Тази заповед най-вероятно ще е временна, затова най-добре да се изчака до 15 юни.

Какво ще се случи на 15. юни ?

Какви са тези глупости

И с карантина и без все толкова заразени имаме всеки ден.

Изключително противоречива и безмислена заповед. Г-н АНАНИЕв дали сте чели това което сте разписали и бихте ли го обяснили. Ще бъдат ли под карантина хора, които пристигат в България или не? (НЕ става ясно от тази заповед)

Безсмислена заповед.

Тази заповед е пълна,ама наистина пълна тъпотия.Ако съм планирал 7 дни,може,а ако 8 или девет не може..ЗАЩО???

Един прост счетоводител да издава заповеди за цяла България

Изглежда е по-сложен от теб. Щом е министър. А ти - селски общак.

Или 14дни,това е медицинското решение ,или нищо.Другото е за бизнеса на хотелиерите,великите ресторантьори и всички спиртоварни..

"Браво"на Ананиев . За 7 дена колко хора могат да се заразят. И за какво ни беше това двумесечно извънредно положение-хем затворени , хем гладни. Не е хубаво да ни управляват хора дето не знаят какво да правят. Време е Аспарух да стане от гроба и да я създаде отново тая държава. Ех хане, хане........

Здравейте, имате ли нужда от бърз заем? Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант. С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства. С наличието на паричен излишък в нашата компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение чрез финансиране на клиенти в и извън Европа със заем. Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? Искам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Ако четете това и знаете, че се нуждаете от финансова поддръжка, можете просто да ни пишете чрез имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и сме решени да ви помогнем да подобрите дългосрочните и краткосрочните си финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел. Характеристики и предимства; Удобство - можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. Бързо директно финансиране - Получете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. Гъвкав лихвен процент от 2,85 до 5,95%. Високи цени за одобрение Вие получавате шанса да изберете датата на изплащане, всяка седмица, месечно или годишно за период от 1 до 30 години. * Без скрити такси На много хора им е толкова трудно да получат заем от местните си банки или други финансови институти поради някакви причини, тук сме, за да помогнем. Ако наистина се нуждаете от решение на финансовите си предизвикателства, сте на една крачка, за да станете финансово свободни, любезно ни пишете чрез: Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ИЛИ; WhatsApp: +447903159998 2020 © ️ Всички права запазени

Всички управляващи тикви да станат на сапун!

"На 14-дневна карантина не подлежат и членовете на семействата на български граждани, както и лицата, които са във фактическо съжителство с български гражданин, когато срокът на техния престой в България е до 7 дни. Всички останали лица се поставят под 14-дневна карантина " Колко прост трябва да си, за да гласуваш за такива? Олигофрения

Много прост трябва да си. Прост, по-прост, българин, избирател на ГЕРБ.

Ей значи тези 2 седмици в България ги чакам като отпуска в казармата бе....значи спестеното ще го харчим по чужбина. Жалко

Поредната глупост.По цели нощи не спят,за да творят идиотщини!!!!!!!!!

Тези , които идват от ЕС "по-добър материал" ли са ? Тук само "лошият материал" ли може да сее зараза ? Некадърник или чучело за министър имаме не мога да преценя.

Ананиев чува ли се какво говори ? Нов пик на заболеваемостта ли иска този тип ?

А карантината може ли на Слънчака да я караме ?

Това е много голяма простотия ! Значи, ще може да престоят 7 дни , защото за тези дни няма да пренесат зараза, а десет дни или 2 седмици не може , защото ще станат съмнителни ? Ако аз реша да ида да си видя децата в друга държава за 7 дни, като се върна няма да стоя 14 дни под карантина, но ако стоя 10 дни, като се върна ще ме държат 14 дни под карантина ! Не виждам никаква логика в това, пък и нека се замислят, че ако отварят и се разреши пътуване, то не всеки би тръгнал да си дава парите за самолетни билети заради 7 дена престой ! Това е абсурдно - 2 дни отиване и връщане и 5 дни да стоиш където и да си отишъл ! Много тъпа аритметика, която не става за възприемане !

И къде има гаранция , че хората които ще пътуват не са заразени и няма сеят зараза ?!

само като замисля че преди три седмици нито в парка можех да ида нито в планината нито от градъ да изляза

Защото ви взеха страха от невидим враг:)

а сега спомняте ли си как преди седмица две поглеждахте със страх и злоба всеки приближил ви на метър без маска или новопристигнал българин от Европа ...замисляте ли се поне в какво безумие и експеримент с човешката психика и мислене ни вкараха !? осъзнахте ли поне колко слабо може да бъде обществото когато е разединено и наплашено дезориентирано ...а помните ли 89та година как цела Сифия митинги народ протести и цялото цариградско шосе пълно с протестиращ народ до хотел плиска ами ако комуниста знаеше за ефекта корона вирус никога не бихте съборили комунизма ! ай ся замислете се колко сте лесно управляеми когато сте глупави озлобени и уплашени

За повечето участници в злополучният митинг през 89 г. който описваш е кошмарен спомен и христоматиен пример за стадно поведение, породено от пропаганда, нямаща нищо общо с реалността! Там бе фрашкано с хора, които губеха своят поминък, като работници в една икономика обречена на ликвидация от победителите в студената война. Военни от армията, подлежаща на разформироване! Интелектуалци, артисти, художници изхвърлени на свободният пазар, без държавна помощ, но на нищожен пазар и липса на платежоспособни потребители! Какво очакваха тези абдали? Сега можем да оценим, колко е глупав народът ни и как се литка по красиви празни думи!

Бравооо!На тъп народ и лекция да му изнесеш,нищо не става

Всичко което беше направено с карантината до сега е Ок, но позволяването на чужди граждани да влизат в страната, мисля че е прекалено рано! Сами виждате колко заразени българи се пребират от чужбина Дано това не ни докара втора вълна от заразени, защото ще е от хора от вън, не от тук!

на кой му пука за глупавото ти мнение, отваряйте светът нека се върти нека има светлина! престанете с тея глупости ! не си слагайте доброволно окови

Прост човек си ти, явно е от коментара ти Трол!

С опакован мозък си

И ти си зомбиран! Пръскай белината и марш в кревата!

Започнат ли да влизат чужденци файда от мерки, не с маски ами скафандари да ни накарат да ходим само и само да дойдат пришълците на морето да направят бум от заразени. И ще се получи така че есента децата ни пак няма да могат да ходят на училище заради тея лакоми простаци. Обкръжението на Бойко са всички за затвора до един!!!!

отваряйте границите и безтова нищо друго не сме постигнали откак комунизма си отиде

Гърция защо не разрешава? Ние сме роби3,каквото ни кажат, клякаме. Боклуци

А за моряците?

Каква е тая простотия , до вчера си седяхме в къщи, до миналата седмица бяхме затворени по градовете, сега отварят границите... това ли ви е най - важното ? Да се върнат пришълците от гурбет, да си изкарат почивката ? Ами да отпадат всички мерки тогава, кво само се пенявите по Тв всеки ден?

ами всичките мерки са супер нелепа история чак сега ли го проумя след толкова дни кибичене у дома и ходене в страх до магазина с некъф парцал на муцуната

"некъф парцал на муцуната" Хаха, оправи ми настроението за деня! Благодаря

За 7 дни ще зарази, колко човека да зарази...най-много стотина .... Я да стоеше 20 дни , тогава цяла област може да зарази! А и за 7 дни ще влезе и ще излезе от страната и никой няма да го разбере изобщо, че е болен!Ще разберат само заразените!

Е, ама и ти! Чет, бе чоявк. Не знам какъв термин се изпозва на български, но трябва да звучи горе- долу като"сила на заразяване". Тя показва колко други един заразен заразява. Ако е 1, това означава, че 1 заразен заразява 1. В момента тя е доста под 1 и затова страните намаляват рестрикциите.

от 8 до 10 часа сутрин и ще "позволите" младите хора, които имат малки деца, но нямат възрастни които да ги гледат, да бъдат равностойни на чуждите туристи, които в никакъв случай няма да се съобразят с тези часови ограничения?!

Сега вече ще я втасаме!

Обратното има ли го? Т.е. Българи да могат да влизат в останалите страни от ЕС и Шенгенското пространстрво, или пак робски сме се поставили с наведен гръб, без реципрочност от опекуните ни? Кажете ни! Как пак са ни нагласили партньори и съюзници, или, сами се натрисаме.

И какво правим ние всички, които живеем и работим в чужбина, и се надяваме на поне дее седмици отпуск, прекарани с родителите си в България???!!!!

Бе тоя министър не го ли знаеш, че всеки ден издава нови заповеди, които са от ден до пладне? Потрай още малко. Бойко се договори със съседните държави, че отпада изцяло карантината от 15 юни, а скоро и с Германия ще има споразумение, както и с останалите европейски държави. Норвегия например налага забрана изобщо за пътуване в чужбина чак до месец юли - чух го лично от министър председателката им.

Тази година ще е едноседмичен, ако страната, в която живеем все пак отвори границите. ...и ако има самолет до БГ....

Те ти идват на гости защото за тях 2 седмици карантина не е проблем ;)

abe vie hamavi li ste???.....kakav virus na 30 gradusa....Niama virus....stiga s tezi PROSTOTII...

ония от ЮАР - когато при нас беше 0 градуса , при тях беше 30....И имат хиляди заразени ! Провери и Бразилия...и Австралия !

Драскащата защо е сложила ударение на Монако̀, а не е сложила такова не другите думи, например "дългосро̀чно" или "сто̀ки"? Може би сега се учи да пише и все още не е сигурна дали е Монако или Мунъко и го е проверила в wikipedia и после при копирането е останало ударението.

Влизаш в БГ с някакви измислена декларация рееш вируса където намериш за добре и после там откъдето си ! Поредната глупост на ГЕРБ ! Късмета е до време , а с тази заповед само полагат основите да повторим Италия и Испания ! Абсолютно безумие !

Опакован мозък си

Каква е следващата заповед, която да очакваме от Онаниев? Ще забрани на народа да яде варени Тикви?

Даже и да забрани това днес, утре ще го отмени.

е сега зараза с всякакви гадини ще се развихри отново! отново човешки и материален боклук ще залее туземците и в следващите десетина години нови 2 милиона туземци ша пукнат от "демокрация", " "европа" и други зарази докарани от Запада! а остатъка ша заприлича на ангелкова, кунева, войводата и др. явни мутанти!

Старческа деменция с ранг на министър.... пфу...

Бай Киро сутрин пише заповеди, следобед ги отменя. Така бори вируса

Каква е тази заповед на малоумник. Избирателно ли ще е карантинирането? Какъв е смисълът едни да са под карантина, а други не? До кога ще търпим не нормални да издават заповеди на нормални? Хайде всички магарета дето си правят магариите по затворите!

Бей доктор А(О)наниев се взема много на сериозно.Да не би Бойко вече го е набелязал.И за това му върши черната работа.

Какво стана с "Ада" на Тиквата ... чекахме го 16-Април, не дойде. Чекахме го на 18-Май, нема го. Сега да го чекаме ли към края на Юни, и ало не свърне надам ... ебал съм го и вируса, да идва когато си иска.

Хей Collectionar ти ще ядеш лайната но ти си свикнал и винаги си ял лайна, но различни от сега нататък само еднакви ти си го пожела ! ::)

Дискриминация!Що за малоумна заповед!

Значи всички които влизат всеки ден и ще работят например в туризма,от Турция ,където има стотици хиляди болни ,имат повече права,от българи работещи в Германия ,които имат право да са без карантина само ако са до 7 дни в България !!!??? и после ни гоните от родината ни ,или ни карате в карантина 14 дни принудително ,на какво основание?.?!!! Това е ,по голямо тъпоумие не съм чел!!!

Уважаеми г-н Министър Аннаниев един въпрос с повишена трудност : аз съм българин с български паспорт и ако идвам със семейството си от Германия (Европейски съюз), където живеем и имам 10 дни за почивка в родината ми , ще ни сложите ли под карантина за 14 дни, за да можем да спазим заповедта ви и по този начин да не нарушаваме закона ? Ако ми отговорите на този въпрос след заповедта , която сте издали днес и която аз старателно прочетох, то тогава ставате за началник и на Световната Здравна Организация, която доста се насра покрай този коронавирус . Значи за 7 дни може без карантина , а за тези които влизат за над 7 дни престой в България - карантина 14 дни. Нещо не се връзва май ?!?!?! Вие математика учили ли сте или само биология ? Ей мнооого простотия има по таз земя !!!

Ако седите 1 седмица не, но мисля, че ако си дойдете юли или август ще е отпаднала карантината дотогава, не се коси, това остава, защото и мангалите са с български паспорт ама ръсят яка зараза

Логика има, ама нямаш мозък, че да я видиш!