Свалиха Шоуто на Слави, Васил Иванов не успя да каже за Нова

bTV не излъчи Шоуто на Слави, в което разследващият журналист Васил Иванов трябваше да обяви защо напуска Нова телевизия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали!? Аз съм ви казал. Докато не запее АК-47 тази прокълната държава няма да се оправи!!!! Запомнете го! Няма леви няма десни!

И нова ТВ и БТВ са небългарски телевизии! По скоро мисля че в случая става въпрос за частни интереси въпреки че тезата за наличие на цензура в нова тв е вярна, но не се отнася само за нова тв, а за повечето БГ медии!

Пак онова самочувствие, с което искаше градинката срещу Японеца за да строи там - шоуто МИ, на гости Ми беше, МОЕТО студио и т.н. ! Не се издържат вече превзелите телевизията подобни плевенски отврати като този, като онази бърборана в сутрешните новини заедно с Николаев и, особено, онази кудкудякащата и самоповярвалата си, с ежедневното /!!!/ женско токшоу след сутрешните новини.

Какво да кажем за банкянската свиня...

мое ли срещу дупетатска карта и аз да са изпразна на даринчето вурху очилцата.

Как така този простак безпардонен наречен Валери Симеонов Винкела ще нарежда всички строители на оградата и граничари да спят в неговият хотел в Елохово и ще лъже в имотните си декларации. Този човек е измамник на дребно и няма място в българския парламент. Хора събудете се, това не е нормално!

Тая Дарина Селска докога ще я държат...няма ли и други начетени моми за тая работа .

Писна ми от това тъпо шоу на Слави-най-добре ще е да го спрат.

Май Славчо иска да го изпдят от БТВ и да гушне неустойка!!! Защо иначе да скача на тия, които го хрантутят с халтурата му толкова дълго? А, че е намерил начин да се направи пак на интересен е факт! Той така оцелява от много години! Впрочем не гледам нито шоуто му, нито тая телевизия! След като Бенатова от екрана ѝ преди години защити цигни - убийци в Катуница и нарече справедливия спонтанен гняв на българите срещу циганския топ мафиоз безчинства на лумпени, не ме интересуват тия небългари и продажниците, работещи за нея!

С тази цензура и спиране свободата на словото се приближаваме към Турция и Русия, а не към Европа. Там пускат новини каквито на тях им изнася.

Свободата на словото е хубаво нещо. Ако.... не е режисирана. За каква свобода на словото може да става дума, когато Сталин и СССР се слави под път и над път, а за Хитлер и нацизма не можеш да отвориш и дума. За каква свобода можем да говорим когато на комунистическите сборища се развяват знамена на чужди държави, а в същото време съдят хора за това че били чели "Моята борба" Апропо, тази кмига е писана от Хитлер в периода 1925-28г, когато комуноидни екземпляри и национални предатели на Германия са го тикнали в затвора за участие в преврат. А в същото време същите тия национални предатели, дето са предали Германия в интерес на нейните врагове никой нищо не им прави до 1933 г. Когато.... настъпва разплатата Има закон от 2000 г. за обявяване на БКП за престъпна организация, а режимът от 1944 до 1989 за престъпен. След като толкова стриктно се спазват забраните за нацистка пропаганда нека да бъдат така любезни да изпълнят закона за забрана на комунистическата пропаганда. Защото от Хитлер България лошо не е видяла - дали са ни Южна Добруджа. А руско-съветските престъпници са ни мачкали цели 45 години. И са ни върнали 50 години назад.

Направо си сбъркан, човече-сравненията са ти уникални....

Като са свалили предаването от ефир, пуснете записа по интернет, ще го гледат доста хора и там никой няма да ви цензурира.

Не го правят, щото май няма доказателствена сила - скалъпени и тенденциозни факти

В безпомощността си да разнообрази по омръзналото си шоу Слави системно затъва в жълтини. Не знам защо разследващият пелтек от Нова е напуснал, но редът е да бъдат поканени в ефир и двете страни. Шоуто на Слави умира и никой не може да го съживи.

Да, разбирам тежненията му. Но защо, дявол да го вземе, всичките му разследвания са насочени все към хора на ГЕРБ. Дане би в ДПС да няма безобразия. Или в БСП? В Родопите управлява ДПС. От 27 години. И нито едно разследване за ДПС. Имаше скандал с Пеевски. Страшно благодатна тема за разследване. Пълно мълчание от г-н Иванов. Мълчанието на агнетата. Имаше афера за Цв. василев и КТБ. Пак мълчание от "смелия" журналист. Но когато е за хора на ББ - викове до небето. В ГЕРБ не са ангели - и там са корумпирани. Но за разлика от другите ББ ги маха, когато възникне проблем. а в БСП и ДПС ги крият. Васил Иванов изпълнява политическа поръчка. На Слави ли, на господарите на Слави ли - не знам. Ако е истинскиДоста време го търпяха. Е, накрая им писна. И ще го отнесе. Политическа цензура за политическа поръчка. Найс, а?

Е, не му харесва Герб, има такова право. На мен също не ми харесва Герб. Какво те тревожи? Любителите на Герб имат право да си правят разследвания на БСП, ДПС, но не го правят, вероятно поради некадърност. На мен гербери не ми харесват, защото на първо място са некадърници.

На мен пък ГЕРБ ми харесва. Защото те единствено се борят с мафията на БСП и ДПС. Добре-лошо - колкото могат. И аз искам резултатите да са по-добри, ама с ГЕРБ поне има някакви резултати. А с БСП+ДПС? Обущарски+Пеевски - това е резултата. Никой друг освен ББ, включително и такива като Васил Иванов и Слави Трифонов не се борятсрещу Червено-ДС-арската мафия. Дали пък те не са на хранилка на тази мафия. Червено-турската мафия. ДС - компания. Руско-съветското посолство и Кремъл. Найс, а? И тази червено-турска сган да плаща на такива като В. Иванов и С. Трифонов. Аз ртова не искам Що се отнася до некадърността, некадърници дал Господ. Еле пък в БСП и ДПС. За съжаление някои "умници" от десните партии се взеха за много "кадърни" и сега не са и в НС. От много акъл. А за капак подкрепят БСП и ДПС срещу ГЕРБ. Ето това не мога да го разбера. Освен ако...... ако е вярно че и те са чада на ДС и Партията-ръководителка. Което наистина е много жалко. Другото е в сляпата си злоба към ББ да работят в полза на БСП и ДПС от глупост. Което е още по-жалко

Васил да се обади на Волен Сидеров и ще получи оферта и трибуна на ТВ "Скат" и тогава всички да разберем веднъж завинаги що се случва в старата Нова ТВ

Да се Подкрепят Честните хора в България, особено тези, които жертват време, труд и спокойствието си за да може ние да живеем в по-добра държава. Аз съм за разследване и наказване на корумпирани кметове, политици, Борисовци и т.н. Корупцията е нечестна игра срещу обикновения Българин и трябва да се изкорени.

Айде стига с този дрисльо славчо тъпо предаване овехтяло търси си и той място под слънцето ,ана селянче си беше и такова си остава ,просто една пръдня я гащи .......!!!!!

Е Слави Ясно е защо Референдумчето А и не само.

Недялко Славов е бил и областен управител от ГЕРБ, както и собственик на АРНЕД ПОЙНТ, която пък получава 57 336 лв. обществена поръчка, която кметът на Златоград възлага на фирмата депутата от ГЕРБ за разработване на правила и мониторинга за възлагане на политики и обществено консултиране на политики. дарина сарелска

Бе, северокорейците дали нямат и една ракета за нас? Да .не тежим. на Земята излишно...

БТВ ли да уча на .талавизия.? Иванов да си каже приказката, па на другата вечер да поканят и .Цивларска / циври/. Шоуто е всяка вечер. Да се изприкажат и след това .. в съда.

Преди около стотина години медиите осъзнават силата си и от информативни се превръщат в манипулативни. Та така допреди няколко години, когато бума на интернет информацията сряза пипалата на октопода и сега истината трудно се крие....... свърши се тя с монопола гуспуда папагали....

Васил Иванов ми падна в очите като журналист , когато стана полицай на годината. Мислите ли, че ще направят непослушен журналист полицай на годината? Не очаквате ли от журналистите да са недолюбвани от полицията, защото разследват безпристрастно и не приемат с лекота информацията, която им се подава от МВР? А за шоуто на Слави няма какво да говорим - това е трибуна на хора, които имат същото мнение като водещия. В това предаване никога не се водил нормален диспут, никога не се е давала думата на другата страна. Предаването има за цел да показва колко умен и винаги прав е Слави Трифонов.

Ха така,има ли още заблудени,които да вярват на..."независимите"медии в Бантустаня??? И как му се вика на това,при което една телевизия,конкурентна на друга,застава зад нея в прикриването на...истината?!?

Уважаеми г-н Модератор. Коментарът, написан от мен по-надолу не съдържа нито спам, и е точно по-темата. За първи път решавате да скриете мой коментар, но ми е интересно защо? Нима Пеевски няма апетити към Нова? Нима е невъзможно БТВ и Нова да са двете лица на една и съща монета? С оглед на случилото се има достатъчно факти, които водят в тази насока. Никога не съм харесвал Слави, намирам го за популист. Запушването на устите на разследващи журналисти е символ на едни минали времена, които явно се завърнаха последните десетина години с началника ни - бившия бодигард на бай Тошо, но запушване на устите на коментиращи във форума е, меко казано, смешно!

АЗ СИ СПОМНЯМ КАК ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ЕДИН ПРИЗИДЕНТ ДОНОСНИК УВОЛНЯВАХА В ЕФИР,А ТИ ЗА ЗАВРЪЩАНЕТО НА КАКВИ ВРЕМЕНА МИ БАЕШ,НЕ ЗНАМ,НО ВАСИЛЧО Е ПОРЕДНОТО МЕРОПРИЯТИЕ ТИП КОСТИНБРОД.ЗА НЕГОВО СЪЖАЛЕНИЕ И НА СЦЕНАРИСТИТЕ ШОУТО ИМ НЕ СЕ ПОЛУЧИ.

само БОЙКОТ ще ги вкара в пътя и NOVA и bTV - край на дезИнформационните им емисии, край на рейтинга им - там най-много ги боли ..докога...докато не докажат, че са се променили!!!

Ама и тези ли държат .да го вдигат. , рейтинга де.

Евалата Васко ! Истината е най-важна - кажете я в ефир, за да спрем мутризацията на държавата ! Не мисля, че мутрата от Банкя и паричният фонд ще помогнат с каквото и да било на България - затова смело напред !

Изобщо не ме интересува нито шоумена-чалгар Станислав Трифонов, нито световно неизвестния български гражданин Васил Иванов! Стига сте ни занимавали с безинтересни личности напъващи се да блеснат за миг световна слава! Има много други българи, много по-интересни от тях, които искам да гледам!

Азис сигурно!?

има колкото щете известин българи, бялата Златка, чернат аЗлатка, Нина, Евгени Гранде и кого ли не още и най-вече бат ти Боби баш баканина на бългурестан!

Ти да не си кмет на столичен район?

по-страшни случаи, с участието на съдебната система и известна любенгоцевска банка, но това потъва в небитието, а "облекчават" изстрадалия народ с разни кокошарски истории ?

Абе Боко, пак ли покриваш задниците на свойте крадливи помиярчета от ГРОБ, а?!!!!!!!!! Докога ве Боко Тиквуньо?! Докога?! Не се награбихте това ГРОБарите ве ей! Само и само да заграбите още повече, заГРОБихте и майка България!!!!

Трябвало е да я кръстят Дарина Комунистическо-селска.Вероятно е наследница на някой от Политбюро на ЦК на БКП или на техните слуги от партийната номенклатура.

anivel

Ей сладурче, защо се правиш на занесен, че не разбираш за какво ти говоря? Когато се регистрираш във дир.бг можеш да пишеш глупавите си коментари под каквото име искаш! Какво стана със силиконови играчки, купи ли си или не ти доставят удоволствие както при истинската емоция? Ако чакаш някой да те зарадва, забрави, боклуци като теб никой не харесва.

Пич, изглежда освен простотии и гробове, друго не се върти в главата ти, за това е такъв и речника ти! Мисля си за баща ти, почти съм сигурен, че това ще е селският гробар, след като само гробове ти се въртят в главата. И спри да се подписваш с името на колежката АК-47!

Защо спират предаване?Ако някой счита,че е оклеветен-завежда дело!За кой кмет става дума?

И нова и бтв са са двете страни на една и съща монета! (едни и същи ментета) ... А съвсем скоро ще се окаже че са звънчета на една и съща медийна свиня!

По-правилно е да се каже:"Системна цензура,налагана от наследниците и последователите на бай Тошо,Иван Славков и останалите комунистически цензури".Те са научени да работят с методите на отдел "Пропаганда и агитация" на ЦК на БКП.

Хайд екато говориш за наследниците на КП дай ги на мегдана да разберем кои са ти янаследници! Иначе само празни приказки! Тошо му изгниха кокълите драги. Колкото и да бе кофти при БКП и Тошо сега е още по-зле!

всички кметове са в бърдака!

пресконференцията на Васил Иванов. Корупционният казус, за който става дума е общинска поръчка за малко над 50/петдесет/ хиляди лева и разкрива шуробаджанащината в някаква малка община.

Защо в българия (с малка буква) не започнете да назовавате нещата с истинските им имена ?

купувачите ще ги вземат евтино сами се сриват

"Шоуто на Славуца"

Обяснението, че предаването отразява едностранно становище ми е, меко казано, странно. Интересно, когато един разследващ журналист разкрие безспорни факти за (примерно) 500 членна банда мутри, а последните откажат участие в предаване, трябва ли да обявим журналиста за престъпник и да го осъдим? Понеже не познавам случая, не мога да го коментирам (изложеното в статията, също е едностранно), а в много случаи съм се убеждавал в некомпетентността на журналисти, които не излагат факти, а налагат внушения, няма и да го правя. Всеки случай си е уникален, но, ако по толкова явен начин се стопира достъпът на обществото до информация, която самото то (обществото) да оцени по достойнство, определено, на това общество му се готви нещо оруелско.

Колкото и да оплювате Слави той в този момент си е напълно прав..Дава възможност на журналист дето е награждаван не веднъж, даже го и гърмяха да каже това което е видял..Явно на шефовете на бтв това не им се нрави защото ще си развалят договорката с другата подлога нова..Не се чудете защо с всяка година отиваме все по назад по свобода на словото на медиите..И да каже нещо на шефовете на бтв дето се крият за идиотизма че била ''само'' едната страна че във всички свободни и демократични държави ИМА право на отговор...така ще бъдат чути и двете страни макар в различно време...

не винаги съм харесвал Слави, но сега постъпи честно и като истински мъж!Уважавам това, както и смелостта на Васил!Да са живи и здрави и нека бог да им помага!

Пресконференцията може да се гледа в сайта на оффнюз. в актуално не можах да я отворя.

Пробвайте с интернет експлорер.

пак щяха да го спрат. Независими медии - друг път! Един център за управление - същият налага и цензурата. "Парламента" винаги се е назначавал от същите хора, а народът си мисли, че избира.

БТВ била на ПУТИН,а НОВА на СОРОС И мекерето му Прокопиев ,а Борисов пренадлежи само на мама МЕРКЕЛ и ФОНДАЦИЯТА ,назначила го в България да защитават собствените си бандити ,от цялата работа са мо горкия народ го духа....

Ако предаването на Слави беше новинарско, документално, публицистично всички тия спорове нямаше да се водят. То обаче НЕ Е. К'ъф му е проблема да си направи една "Панорама" и да прави журналистически разследвания. Щото и без друго шоуто му вече на нищо не мяза.

Значи не е важно че кмет е хванат да краде ами е виновен Слави дето иска всички да знаят ,имаше по ТАТОВО време един виц -А ВИЕ ЗАЩО БИЕТЕ НЕГРИТЕ??

Досущ като "демократите" на Клинтъница и тоталитарното CNN! (за скандала с личната поща или тоталното следене и ровене в личен и служебен живот на всички и всичко от ЦРУ, АНБ и още 14 сиета)

медиен картел

Единственият възможен отговор е зрителите да обявим бойкот на бТВ и Нова ТВ и производните им. И без това освен затъпяващи турски и индийски сериали, "джурнализки" слугинаж на властимащите, еднообразни и тъпи шоупрограми и едни и същи реклами на всеки 15 минути - друго няма.

Хм, че кажи коя друга телевизия е различна, че нея да гледаме.

Discovery, History, Animal Planet например

Аз не само съм ЗА, но и вече СПРЯХ да ги гледам!

Славито си е продал душата. Кво да го слушам. Народа е мъдър, но хората са прости, както каза един аратлик от Ивайловград.

Слави,ти си истински българин и голям пич. Обичам те!

Мисля, че няма да те огрее. Слуховете може да твърдят, че е обратен, но аз все пак мисля, че не е.

що за изказване е това,какво да ме огрее,не разбирам.

Не само в НОВА И БТВ, вижте какво става в КАНАЛ-1. Там си е още управлението комунистическо на Вяра Анкова ,на -Панорама -Бойко Василев.Омръзна ни да му гледаме тъпите предавания. Ами тая върла комунистка Поли Златарева.Има си и специална журналистка където виси на Позитано при БСП-постоянно. ОМРЪЗНА НИ да гледаме старите комунистически журналисти, та хора това са наши пари и трябва да се смени ВСИЧКО в нациоаналната ни телевизия.

Чудя се, дали е цензора да не ти излъчат предаването , пълно с клевети и лъжи (щото нищо не е доказано) по частна телевизия! Още: някой сезирал ли е прокуратурата за изнесената информация, или се кара както "разследващите" предавания по телевизиите - манипулации, сглобени с голямата ножица и съшити с бели конци?

Когато има лъжи и клевети има и съд, ама когато забраняваш някой да каже какво мисли просто доказваш че си същия крадец лъжец и манипулатор като този когото пазиш със спирането на предаване..

Мен пък Анито и Виктор много ме кефят. А, и Динко, ямболлията - пич та дрънка!

Ако ме питат мене и тези бе, Ана Цолова и Виктор Николаев и Антон Хекимян, всичките да ги натирят. Всичките са едни устати критикари, дето мястото им е вън от телевизиите. Чистка му е майката.

Асане, ама Динко е пич, нали?