Светлана Василева напуска Нова ТВ, французин заема шефския пост

„Нова Броудкастинг Груп” обяви тази сутрин назначаването на Дидие Щосел за Главен изпълнителен директор на Нова ТВ. Решението влиза в сила от днес.

Обратно в новината

Коментари - Светлана Василева напуска Нова ТВ, французин заема шефския пост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, българи, докога на на важни постове в телевизии, мобилни оператори, банки, застр. компании, ток вода и други ще слагат все чужденци да ни командват бе........ Ние можем повече..........Никъде другаде не се толерират така чужденците и те да взимат огромните заплати дето и в техните държави никой няма да им дава

маи сте доста далече от истината....човека си управлява нова от вече няколко години.....нищо ново не е наступило освен промяна на поста.светлана сущо остава с нова....само маи теми да има , друго важно не виждам

Дано новият директор извади голямата метла за опосумите и техните уродливи предавания. Дано, от станциите им и приятелски назначени лигави и непоносими водещи да не остане никой. Не искам да ми се явяват аптекарки, менекенки, самозвани артисти, гледачки и чалгаджии. Това е национална телевизия и нека стане по-поносима за гледане.

Най-после да спрат да игнорират Варна(заради БъргЪз) .... Защото което не е на море е провинция ( справка:Хемингуей)

Оххх докъде стига комплексарщината.

Нема що а приказвамее...Тая телевизия е ..и ще си остане Пълнаа лудницаа..!

Но поне е франсе и трудно ще го манипулират. Едва ли е измиткал половината телевизии в страната си, все пак! Та, дано най-сетне тази ел. медия се пооправи, че да започнем да я поглеждаме и нея! Много поздрави на Жорко Кондев и да държи микрофона все така високо!

То Светлана, ако беше "измиткала" половината от Нова, особено на ръководните постчета, сега щеше да не я сменят, защото щеше да има малко по-добри резултати. Но и това е признак дали си добър ръководител или просто набеден за такъв от едно време, когато нямаше конкуренция сред телевизиите.

Със скромния си опит в инвестиционното банкиране от около 18 години, ще си позволя следното: предполагам знаеш какво е инвестиционно банкиране и каква е световната тежест на Ейч Еъ Би Си. Щом идва такъв директор, значи ще има сделки по "Слевания и придобивания", което може да включва и търсенето на иневститор, т.е. продажбата на въпросният пакет от телевизии. Още един сравнително голям стратегически инвеститор (за размерите на нашия пазар) щом напуска страната, правете си сметка какво се случва с родната ни икономика, съответно с доходите ни и с частните перспрективи по оцеляването на българите.

За да организира "merger" или "acquisition" инвестиционният банкер трябва да стане директор на предприятието обект? Това за пръв път го чувам. Какво общо има инвестиционната политика и мощ на HSBC с конкретния случай? И този съвсем не е "инвеститор", а е бил "asset manager". Чии са "assets" в случая, предоставям на въображението ти...

Няма никаква забрана предприятие само да си организира М&A сделка. Много пъти си назначава в борда на директорите съответен човек. Инвеститор е шведската компания, която купи няколко частни телевиззи у нас. Ограничение да направи някой следка по сливания и придобивания няма - може да е директор (служител) на инвестиционната цел, катто и да е външен консултант - от инвестиционна банка или консултантско дружество. Това, че въпросният нов директор е бил асет мениджър, не пречи да прави М енд Ей сделки, както и обратното слделкаджии управляват портфейли от активи с цел продажба или оптимизиране на печалби/разходи........Надявам се, ти отговорих, псевдо-банкерче? У нас имаше опити в асет мениджмънта, хипер смехотворни, които ощетиха доста вложители - институционални и частни. А Ем енд Ей сделките се правят само между сравнително големи компании и почти няма български инвеститори, излезли с такива сделки навън.

няма конкурси за тези постове?Да се представят концепции,програмни схеми,идеи - да има избор.А така - хоп! -назначили някого и изобщо не става дума дали е подходящ,камо ли - дали е най-подходящият!

Защото в частния бизнес няма закон, задължаващ конкурстността при заеманите позиции. Това да не ти е Закон за държавния служител???

Ти ли ще се кандидатираш :)))))) Това да не ти е държавната телевизия с конкурси за парлама. Все едно в бранша не се знаят хората. Друг е въпросът, че някои са просто псевдо професионалисти, създали усещане в останалите, че стават за тая работа.

И да се вкарат в пътя или изгонят провинциалистчетата, които непрекъснато се лигавят на екрана и излизат едни рошави на екрана и си показват непрекъснато неграмотността и тъпотията...това Габрово, Асеновград са пълни лиглювци!!!

Телевизията с най-добри разследващи журналисти, които разобличават КРАДЦИТЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ, е ТВ7...

Съжалявам, но някак избирателно го правят. Защо не показаха ''временната постройка'' на Марешки на плажа, имотите на Домусчиев в Испания, на разни изтъкнати фигури в Швейцария, Париж, Лондон, Рим, Барселона? Защо не обявят таксите на университетите/ колежите, където деца на псевдодържавни служители с 1000 лева заплата учат и живеят? Защо само Павлов и Донев са ''черни'', а Ирена Кръстева/Делян Пеевски не са? Къде са Александър Праматарски, Антоан Николов и други ''политико бизнес'' фигури сега? Такива въпроси вълнуват ЕС и посланиците им, но не и някой в България? Защо ли?

Ако не са разследвали Борисов,Цветанов & кликата им,нищо не са разобличили !!!

ахахха и Бареков на Сен Тропе с журналистическа, та дори и с шефска заплата. Кой ще ти повярва на тея измислици?!

Та за новия шеф на нова тв, който е бил шеф на банка HSBC Invest banking. Тази същата банка в момента се разследва за участие в пране на пари, като това се отнася и за минали периоди. Не може да си бил шеф на такава банка и да не си участвал в прането на пари. Такива хора и след като си сменят шефското място, продължават да си вършат безобразията. Та познайте какво ще върши сега в нова тв.

глупости Пак някакви конспиративни теории. Бе просто Василева не става и я сменят с човек, който го познават с надеждата да позакърпи телевизийката и поне маалко да им увеличи приходите, че целият крах на Нова тръгна от недалновидна рекламна политика и ужасяващ спад на приходите още пред 2-3 години.

3 години и 8 месеца...., за да сме точни....

Мими, ти имаш ли представа, че всеки е невинен до доказване на противното. За разлика от у нас, много директори не перат пари, просто защото после никйде няма да си намерят място, освен в затвора. Постът и професията не са мотив и доказателство за престъпление. Аман от всезнайковци. И инвестиционното банкиране на Ейч Ес Би Си е HSBC Investment Banking. Има съществена разлика между инвест и инвестмънт.

Какво ще правят сега Нико Тупарев и Маги Халваджиян ? Точно си разпределиха баницата и хоп нов шеф......аре пак на ново подкупи под масата

ти предпочиташ родната номенклатурка - с неясен произход на средствата, нали? :)))

Та той е точно подставено лице на родната номенклатурка - нали им е прал парите в HSBC, която се разследва за пране на наркопари в размер на 20 млрд. долара и в страстни игри с "бизнесмените" от бившия СИВ.

Истинската причина, никой никога няма да ни я каже в прав текст. Но най-вероято става дума за ... парииии :):):) оттук и извода - голяма работа/новина, че един сменил друг :))))

Вече френски сериали ли ще гледаме?

По-пошла, по-чалгарска, по-просташка от тази телевизия няма.

Има - БТВ

тв7

Брей, много ценен кадър! В коя друга телевизия ще отиде да я направи на нищо? В КАНАЛ1 и БТВ няма нужда да ходи, защото по-зле от това не може да стане!

И без това не гледам нито Нова, БТВ, Канала и всякаква друга българска политизирана. От 1998 не си купувам вестници, а от 2009 не гледам политизирани телевизии и се чувствам прекрасно, в пълна хармония със света и себе си.

Чудесно е, че се чувстваш прекрасно и в хармония със себе си, но защо се опитваш да влияеш на другите, които пък изобщо не се интересуват как и защо живееш... Живей и остави другите да живеят, сиреч, на мира...Не натрапвай възгледите си и спорния си жизнен опит!

Прибавил си неволно една "единица" пред 46 , нали? Ако още не си разбрал , всеки може да изказва мнението си свободно , особено в интернет. Това дали някой с ай кю 46 се влияе е отделен въпрос.

ти пък как реши, че имаш право на коментар?! вероятно на същия принцип хехех ама пък си умеееееен, блестящ интелект, ей!!!:D

Чудесно е, че се чувстваш прекрасно и в хармония със себе си, но защо се опитваш да влияеш на другите, които пък изобщо не се интересуват как и защо живееш... Живей и остави другите да живеят, сиреч, на мира...Не натрапвай възгледите си и спорния си жизнен опит! :)))

Продажна държава и продажни българи,няма българин, който да заеме поста,продадохме се на цял свят!

Милен Цветков да се изхвърли от Нова...тази телевизия трябва да символизира надпартийноста

и да се замени с червен парцал некой, нали? пък било то и снаха на некой другар, а? все повече ще ви мачкат - благодари се че ви оставиха живи и не ви взеха парите(които откраднахте) веднага :)))

Ами първом да се изгонят партийните кадри на БКП от всички медии, па после гледай Милен

Ами като пишете,че бившата шевка ще щурмува нови значим поприща, значи имате някаква представа. Редно е като пишете да се изяснявате докрай. Дано новата шевка озапти малко Миленчо, защото то бива партиен пиар, бива, но все пак НТ не е на БСП.

Маце, трябва още малко да почетеш и поучиш преди да коментираш публично, а не пред фризьорката си! "Шефка", ако въобще е уместен женски род на думата "шеф", не се пише с "В"! Шевка, с ударение на А-то, е вид грозде. Това са пропуски още от началното образование.Аре, чао!

Гаргамел

Мъчиш се да обиждаш ли...кефи ли те...значи няма се свършат българите тъпънари еййй...тъпънарщината се нелекувала

Ама и Вие г-жо "телевизионерка" май не сте в час. Няма телевизия (включително и националната), радио, пък и преса, които да не са БКП(пардон БСП) или ДПС. Трябва малко да се поровите и ще видите къде са им корените. Успех!

телевизионерки са неграмотни като тебе,няма значение коя ще им е "шеВка".То бива бива да не знаеш български,ама чак пък толкова...