Нова спецакция на Гешев: Хората не заслужават да бъдат изнасилвани, убивани, изгаряни

Проблемът с битовата престъпност може да бъде решен, категоричен бе главният прокурор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя прокуратурата от никакви сигнали не се трогва, нито устни, нито писмени, нито по меил или по телефон. Просто е средство за рекет срещу фирми и лица друга функция няма. Пускал съм безброй сигнали на 112, в общината в която живея, в прокуратурата до сега резултат никакъв, само взимат заплати и дебелеят и отчитат, че работят, а на среща нищо.

Защо дира спря да публикува комиксите на г-н Череп? Ст6рах лозе и статукво пази

Вече пети месец Каскета "респектира" гамени, джепчии, цигани и/или рецидивисти из страната - ходи като мутра от 90-те години с кортежи от по няколко джипки и патрулки и дузина биячи и полицейски генерали. Престъпността от битов характер, обаче не намалява ! Всеки ден убийство, обир на магазин, банкомат или банка, обрани баби и дядовци. В дните в които по случайност няма такива събития (не ги съобщават щото канскета не е смогнал да отиде) има самоубиства. Ефективността от такива некъдърно популистки действия - нула. И това въпреки пандемията... и въпреки полицейско прокурорския произвол по отношение на неудобните на Бойко и Пеевски !

Защо не разследват Цветомир Найденов, човекът денонощно и по всички телевизии си признава убийства, изнасилвания и какво ли не?

Ебемти държавата скапана червените да издигат в култ един регенерирал престъпник като черепа, но защо ли не се учудвам то само комунисти останаха.

ЧЕ ПОСЛЕ НЕГО ЩЕ ГО ПРОВЕРЯВАМЕ КАК НИ БУДАЛКА !

"Хора са си плащали цял живот данъците. Не заслужават да бъдат изнасилвани, убивани, изгаряни" Значи има и такива ,които заслужават. А на теб ,когато ти кажат ти е задължение да ги накажеш. Между нас казано, каскетът служи само за да обясниш на някои колко големи пържоли обичаш

Прокуратурата за нищо не става освен за слугинаж и политически поръчки на управляващите. В страната цари пълно беззаконие.

0

Не за дълго. И вие ще заминете, платени ватенки. Поздрави.

Ще викаш на баща ти, гаранция е бил партийно куче. Затова и ти сега си платена подлога на управляващата шайка.

Ще свършат и тези пари за платени драскачи/дрискачи. Няма нищо вечно.

Г-н Гешев, защо не си слагате нещо друго, различно от каскет? Щом държите определено много да имате нещо на главата си, то можете да изберете например барета, таке, цилиндър, бомбе/стил Чаплин или друг вариант/, борсалино /стил Ален Делон или друг вариант/, каубойска шапка, шапка на мексикански китарист, траперска шапка от боброва кожа, фес, шапка с перце /Стил Робин Худ/, куфия, шамия, забрадка, фередже, а да не говорим за прекрасните дамски шапки от 19-ти век с перца или без.... Възможности много..... Да не говорим, че е банално, вече използвано и омръзнало на населението, тъй като имаше друг герой и неговата "запазена марка" бе именно каскета. Вярно той беше Председател на Държавния съвет, а Вие не сте, защото такъв няма. Ама нали сте юрист и политик? Ми, възстановете Държавния съвет, станете му Председател, водете ни 40-50 години към светлото бъдеще и народа ще Ви гледа с възхита дори, ако се появявате с корона от пера като Татанка-Йотанка, Или пък с единично перце, като Винету.... Всъщност има и по-добро решение.... Вместо да се чудите от хиляди възможности за избор, то носете мотористка каска. Хем няма да ви се виждат очите и ние няма да можем да Ви погледнем, следователно няма да ни е срам и второ... Фонетично думите са близки, т.е народа ще свикне с Вас по-бързо. Ще Ви наричат не "Каскетът", а "Каската", което пък звучи доста по-сериозно за една така уважавана и сериозна институция, която оглавявате. Не е ли по-добре?

Сигналите ще се разгледат независимо дали представляват анимация или комикси.Намека е ясен. Ще ги разгледаме, ама не гледаме сериозно на тях. Тоест, разглеждането е с предизвестен край щом се гледа на тях като на анимация и комикси. Обвинителя обвинява Цветан Василев и Васил Божков, че искали да има слаба държава и прокуратура.Ето какво казва днес Гешев: "Разпоредил съм сигналите към компетентен прокурор. Но задължението на прокуратурата е както да проверява доказателства в подкрепа на обвинението, така и доказателства подкрепящи ОНЕВИНЕНИЕТО." Не знаех, че прокуратурата има и адвокатски функции.

Стига с този измамник, убиец, крадец и т. н. Докарайте го и при жените му да отиде този урод самозабравил се

цека ти ли си

Вчера друга песен пееше къде е ритона

Кога му остана време на каскета да го ''прочете'' защото сам каза че не се занимава с такива работи та даже и прокурор да определи да го прочете и той и да скалъпи как ''не е никакво'' доказателство за разследване на ''чесните и почтенните'' лица в ''приказката''..

герб е мутирала версия на бкп

0

Мутирала, ама към добро.

В очите на Кьовеши, нашият изглежда като тъп селски милиционер.

Селския идиот ! С каскет ...

0

Браво, много ли га мисли?

Има ли някой който да му вярва на чекиста с каскета (Кешев)? Защо Цветомир Найденов не е следствен?

И за какво да е?

В cгрaдaтa нa cпeциaлизирaнитe cъд и прoкурaтурaтa , нeзaвиcимocт никoгa нe e имaлo . Прeoблaдaвaщaтa чacт oт рaбoтeщитe в тaзи cгрaдa oтдaвнa ca зaгубили идeнтичнocт, зaбрaвили ca ,чe ca юриcти и мaгиcтрaти и ca ce прeвърнaли в oръдия нa чуждa вoля. Aкo някoй ce oпитa дa oтcтoявa coбcтвeнo мнeниe, бързo му рeшaвaт „cитуaтивния прoблeм “. Aкo нe вярвaтe, eлaтe и вижтe. Щe видитe нaчaлници, кoитo cтoят дo cрeднoщ, дa нe би някoй дa „cгрeши “и дa рeши дeлoтo пo coбcтвeнo убeждeниe, щe видитe cъдии и прoкурoри, кoитo в кoридoритe шушукaт eднo, a в зaлитe гoвoрят другo, бeз caми дa cи вярвaт, щe чуeтe прoкурoрcки рeчи и cъдийcки мoтиви, oт кoитo бихa ce cрaмувaли дoри cтудeнти oт първи курc. Рaзбирa ce, щe видитe и aдвoкaти, кoитo, c ибрици в ръцe, oбcлужвaт „cиcтeмaтa “, плeтaт интриги, взимaт пaри и пocлe ги връщaт. Дa, Виe нe знaeтe тeзи нeщa и нe cтe длъжни дa ги знaeтe. Пoвeчeтo oт „дръжкитe зa микрoфoни“ ги знaят, нo нe ги кaзвaт. Зa тях e вaжнo дa cлeдвaт прaвaтa линия нa пoвeдeниe, уcпoрeднa нa линиятa, зaдaдeнa oт cилнитe нa дeня. A тaзи линия e тoлкoвa прaвa, чe oтдaвнa e oбрaзувaлa oмaгьocaн кръг, oт кoйтo нямa излизaнe.

и съответният прокурор ще прецени дали да се извърши проверка на кого и как Черепа е давал подкупи, рушвети и е плащал такса спокойствие, нали ? Ще прецени най-вероятно, че не иска да си рита благата службица !

Обективен анализ ? А ха ха ха... мафия мафия мафия

Абе ДИР от кога почнахте да пускате фелетони и хумористични скечове под формата на "новини" като тази? Има ли нормално мислещ човек, който да вярва, че Законът ще стане равен за всички с подобни акцийки (в стил Комар) и че разследванията ще бъдат наистина обективни и резултатни? Това с Гербопитек ЕООД в комбинация с Хидроспециалист ЕООД в управлението на България?! Нонсенс! Оксиморон - дървено желязо!

Ще се договорят черепа с прасетата! нямат интерес от Вадене на кирливи ризи ! Няма да има шоу Жалко

Ще се договорят черепа и прасетата! Жалко

Прав е човека. Най - накрая някой от управляващите да каже истината направо в очите .

Чак пък толкоз! Просълзиха ме,здраво работят.. ...ама няма доказателства за образуване разследване! Знаем го

Този хвърля камъни в градината на Цацата и тези преди него- проблемът можел да бъде решен, но 30 години въобще не е решен....и няма да бъде решен Гешев, иначе ще ви пресъхне потокът на ,,избиратели,,.

Хохохохо;) И Гешев се събуди, готов да се труди! Ама първо се събуди Кьовеши и обеща на Черепа имунитет, ако си поприказва по-задълбочено с нея за "високите нива" в "комикса" му... И сега Инструментья Господен реше да държи нещата под око, че да е поне в час... Иване, Иване...спасение няма...;)

Румьнката в Брюксел кихна и нашия го хвана пневмония,за това е с каскет,Пази се от по голяма настинка.

Гледам и не вярвам на ушите си. КОЙ ли стои зад всичко това? КОЙ, КОЙ?

Отговора по разследването от Прокураурата на сигнали от В.Божков ще е както нареди Премиерът: Защитни действия и всякакви сигнали от обвинени в престъпления няма да се разглеждат, нито ще влизаме в обяснителен режим! За образовани юристи, такива отговори са смешни, но за електората на ГЕРБ, са много приемливи. Тарикатски, удобни, демонстриращи власт над правото, законите и Конституцията! Това е ГЕРБ, не БСП, ДСБ, или Да България, партийки навряни в кюшетета!

ще проверят ЧЕРЕП ТВ и най-вече с какво е зависима Джунелата ризова, че биже гъза на Черепа непрекъснато.

Да оставим само Нова на другарят Комсомолски, която да свежда линията на Партията, а?

Ашконсун, пребивай по 1000 циганина дневно и до нова година ще се оправят нещата. Но трябва бой всеки ден. Само с тв акции не става.

Слушането на лакърдиите на Гешев убива повече мозъчни клетки, отколкото притежават всички членове на ГЕРБ, взети заедно.

Гешев апелира към всички престъпници в България, когато ще правят престъпления предварително да му се обаждат, за да може той своевременно да пристигне и да ги арестува. Желателно около 18.00 часа, за да го покажат по новините в 19.00 часа.

Жалки сте, корумпирани отрепки! Летящите антики на чертежи ви крепят!

Какво ще правим с такива бизнесмени като Доган и неговия слуга Делян? Как мангал от село като Меди стана фактор в БГ? Защо син на разведени родители като Делян, изгледан бедно от майка си - проститутка в арабския сектор е фактор в БГ? Каскет, ще ми обясниш ли как червени изроди от БКП и ДС, пожарникари и партийни секретари като теб са фактори в демократична България, а?

Фейса ли е проблема или липсата на свободна преса която да отразява какво действително се случва в държавата ни през последните 15-20-30 години ? Това ОПГ на Божков от вчера ли е или от преди много години съществуващо под мъдрото ръководство на управляващи и прокуратура ?

Гешев е радост!

А, бе, Каскет, не си причинявай подобни неприятности, гледай си кокошкарско-милиционерските акции, че да си оправдаеш поне донякъде НАЗНАЧЕНИЕТО, не че и там се справяте с работата на полицаите, но поне се показваш по телевизията!

Черепа е умен и хитър, със сигурност е пратил на Гешев повече отколкото публикува на Фейса и сега наблюдава действията му. Каскета обаче прехвърля топката на подчинените си. Черепа само им гледа сеира, след което ще почне да публикува нови неща с коментар "и това не беше достатъчно за прикриватурата за да се размърда"

10 годишният опит на управлението на ГЕРБ, така е зомбирало народът на България и държавните лидери в чужбина, че отдавна неговите думи и мнения стоят над правото, законите и Конституцията на България. Никой и нищо в страната не може да мръдне Премиерът и неговата партия от властта! Всички тези закачки, които в момента вървят, са сравними с лай на махленски кучета, по преминаващ край тях брониран джип 4х4!

Гешев кога ще подгониш руските тролове които тровят България ? Ще останеш в историята ако ги окошариш. Руската пропаганда е най големия проблем на България. Стига си затваряхте очите. Стига са промивали мозъците и опростачвали народа !

Бахти и държавата ... Насали има друга такава на Света ! Единият тиквеник (кадър на "Симеоново") при 450 000 държавна администрация , яхналл Жипката и хукнал да "инспектира" ... Тоя ,(също кадър на "Симеоновската академия")... при най-много прокурори на глава на населението , при най-голям брой полиция по същият показател ...НАХЛЮПИЛ КАСКЕТА и ръгнал да лови кокошкари-рецедивисти с по над 10-ки присъди и регистрации ...по села и паланки .... Ами де са СЪДИИТЕ БЕ, ДЕ СА ПРОКУРОРИТЕ дето са по 5-6 във всяка община в ,която има Съд и Прокуратура ...да не казвам за полицаите ? А, те последните са заети да снимат "Бигбрадъри" и проверяват кой не си е сложил колана в автомобила ... ДВЕПМ !

СЪР!

До Гешев Никой не защитава Божков,въпросите които си задава народа са: 1/ защо го пуснахте да избяга ? 2/ как така 5 години шефа ти и Горанов не са знаели че той не плаща данаци? 3/ кой създаде и отхрани Бошковците , не сте ли вие? 4/ Кога ще видим в затвора най големите крадци от правителството?

Частно-собственическата обществено система не е в състояние да се справи с битовата престъпност, камо ли пък с организираната. Обществото на непримиримите интереси и бясната конкуренция ежедневно, ежечасно дори, генерира противоречия и насилие.....

Битовата престъпност се бори от регионалните звена на полицията.

Чудо, ЗАГЛАВИЕТО СЕ ПРОМЕНЯ ОТ ЕДНО В ДРУГО, а статията си остава същата.

Как да вярваме , след като над 1 млн. пъти се тръби официално за лицето И.Й.Костов , Бисеров , и подобни . Но за тях няма правосъдие , а ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ДАВНОСТ .....

ти явно си много зле как можеш да сложиш Костов до бисеров

Тази снимка ме кара да пусна шкембе и да си купя сако, което ми е голямо и да го нося на разгащена риза с каскет.

на тоя главен прокурор това ли му е работата, да бори битовата престъпност? Не е ли това работа на МВР? Страната се тресе от корупция, хвърчат обвинения на мутри, а тоя Гешев ни чул, ни видял, гони кокошкарите по селата.

Ами учисе от ментора си дето зад.а му на бенин вони защото не слиза от джипката да обикаля из България.. И той като гешевия няма с какво да проумее за какво им се плащат заплати и разходи....стоейки на тези постове..