Нова празнична украса радва варненци в града (снимки)

Над 600 тематични елемента и 43 000 метра светещи гирлянди греят в морската столица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяха украсили и дупките по "Аспаруховия мост" - как щеше да грейне Варна тогаз. А дупките по тротоарите и по улиците пък ще ни създават илюзията, че сме сред природата, че от бетон и асфалт вече не се диша...

Преди години Виена дари старата си украса на София, София даде дотогавашната си улична украса на Варна, а Варна пробута светлинките си на Златоград. Познайте кой град беше най-грозният?

добре е да се обновява украсата и е добре да се види как го правят хората и по света и съвсем наблизо до нас - имам в предвид БУКУРЕЩ..., даже е уникално с тематично украсените улици (има тема и за Европейското по футбол, на което града е домакин) и много други.

След 15 години най-накрая махнаха онези посивели соц дядо Мраз и съветската Снежанка. Бяха много грозни!!! Сега на пазара е далеч по-приятно и има доста повече хора от преди. Има обаче един неграмотен тхуг с барабани, който го раздава уличен артист и тормози посетителите с малоумното си блъскане. Няма ли кой да го разкара?

Така е като няма ни един културен човек в отдел "Култура", който да се сети, че има коледни песни, който при добро желание биха могли да звучат по градската инфраструктура .