Нова наредба в Бургас налага еднакви цветове за чадърите и сенниците по улиците

Допуска се само полагането на фирмен надпис с височина от 15-20 см върху вертикалната им част

Обратно в новината

Коментари - Нова наредба в Бургас налага еднакви цветове за чадърите и сенниците по улиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази наредба е на повече от 10 г. И до момента общината не може да осъществи ефикасен контрол, така че,най-малко трябва и да се хвали

Бургас е град, а в София управляват крадци. А и виолетови педали се задават на хоризонта

Трабва да забранят заграждането и застрояването на обшинските площи калто са допуснали корумпираните софийски обшинари с аквариумите на витошка

И кой ще следи за изпълнението на наредбата? Онези михлюзи от общинската полиция, ли? Дето ги мързи да гледат.

Вече сичко е оправено, опряха до цветовете, направо смЕх. Жалко, че не написахте, какво решиха относно шума от кръчми. Сигурно следващият път ще заседават уморително и ще решат, че всички кръчми могат да пускат само бнр, за да няма какофония. За децибели - следващия път.

Ще стане , ще стане . Като сте цигани ходете да си лепите знаците и да боядисвате фасадите си на село. Като ти друснат една глоба ще има яко рев.

Това нема да стане, защото е форма на принуда, а аргументацията е слаба! Нека видм как е в Париж по Шанз Елизе и да се поучим! Париж е по-туристически град о Бургас!!!

Само с принуда става при тъпите селяни. Само в БГ сградите приличат на циганска каруца.

А ти видя ли как е в Париж? Щото там е точно така - не може всеки да си прави каквото иска. И не само в Париж е така. Няма сграда, на която всеки балкон да е с различен цвят тента - даже в цял квартал всичко е еднакво! И пране по терасите няма.

Аре първо тротоарите ни да станат като тези в Париж, пък после тентите.

По разни места като в Австрия, Италия и така нататък се изискват дори сгради от точно определен тип. Не може да сложиш лъскава до исторически такива. Гледа се целият образ на населеното място.

Къде ги копат такива олигофрени в Бургас? Само педали се впечатляват от цвета на обувките, джапанките, косата, разни аксесоари, като чадъри, кърпи, чанти и пр. ежедневни вещи...

Охооо, явно и в Бургас си имат "Спаси Бургас" Аз лично като МОЛ на фирма преди години трябваше да отделя 3 бона за сваляне на реклами ( рекламни перфофолиа, залепени от вътрешната страна на прозорците на офиса ни) , защото пе.ерасите от Спаси София решили че не се връзвало с градската среда. Проблемът беше че офиса е високо и трябваше да се ползват алпинисти.

Поправка: ВЪНШНАТА страна разбира се.

даже и с еднакви размери и форма да ги направят...

Четирибуквията им нацапани, но те се грижат за прическата си! Що не вземете да оправите улиците? Или тротоарите? Защо не вземете да се погрижите за знаците, за светофарите в този пропаднал град? Не мога да повярвам до къде стигна глупостта на тези калинки!

Щото това е най-големия проблем.

Като в Гърция. Белнали се едни сенници, чак ти се отваря душата!